.

Appropå 365 dagar sedan så var jag tvungen att ta fram min egen mössa och läsa vad alla skrev på vår mösspåtagning. Jag har suttit och skrattat & gråtit en skvätt, så många man tappat kontakten med och folk som skivit som jag är närmare vän med en då. Folk som skivit vilken underbar vän man varit och alla som hoppas på en bra framtid - man blir glad.  Jag kan bara säga en sak - jag saknar mig klass, världens bästa. Jag tror jag gick med ett leende under hela sista månaderna i skolan, precis som Steffi skrev ; " Jonna ditt jävla flummo, du har varit klassens solstråle! "





365 dagar.

Idag för 365 dagar sedan så firade vi mösspåtagning. Inte för att vi hade den just denna dag, utan för att alla andra hade det. Vi hade då världens finaste mössor på oss. Vi satt hemma hos Lina där hon bodde på söder. Dom 365 dagar sen som jag har hundratals minnen från. Skulle jag kunna spola tillbaka tiden så skulle jag göra det. Jag kommer ihåg lukten hemma hos Lina, jag kommer ihåg värmen, gamla stan, skivor, den bästa klassen, häng i parken, första doppet & mermer. Vårkänslor helt enkelt , och det är det jag ska göra ikväll- fira att få en lika bra vår som förra året..även om jag inte tar studenten.



Onsdag.

Idag har jag haft en sån där skön dag. Har inte gjort någonting. När jag var arbetslös så hatade jag dom, nu är dom väldigt sköna. Vaknade tidigt och drack litervis med te - och läste en bra bok. Det är ungefär det jag gjort idag - läst, drukit te & ätit knäckemackor.  Jag har lyssnat på bra musik , The killers - och jag har bestämt mig att jag ska till hultsfred, åker jag själv eller inte- skiter jag i.  Nu är det dags för sushi i världens skönaste tröja , hejdå.

Är inte musiken underbar?



Min nya favorit.

Måndag.

Idag har jag fått hem en ny tröja & massa nya armband - sån gillas. Jag var nere på stan med Jossan, efter en stund kom lillebror och för hans del inhandlades nya jeans & t-skirts. Kvällen ser ut att innehålla promenad.


Jag vill ha dig hemma, nu.


23.35

Hej. Jag har haft en underbar dag! Jag följde med pappa, siri & deras vänner till Björkö örn. Vi låg i solen, lyssnade på musik och bara njöt. Jossan & hennes kille kom förbi också. Sen åkte vi förbi gräddö och tog andra glassen för i år. Jag var överlycklig för att jag odlat på lite fräknar, nu har dock dom försvunnit och jag är röd i hela ansiktet, men det kan vara lite charmigt det också, eller hur ?

Kvällen har spenderats med Hanna & Felicia i parken, väldigt trevligt. Nu ska jag förstöra denna bra dag genom att betala räkningar, usch.



Underbara ni.

Igår började dagen med jobb, det gick fantastiskt bra. Jätteskönt att jag börjar komma in i det mer & mer innan sommaren kommer på riktigt. Efter jobbet gick jag hem till Hanna, åt middag och taggade till. Jossan kom och vi gick till ett berg, tände en brasa, sjöng & pratade om allt. Efter en stund kom även Lina & Madde. Vandrade ner till trädgårn - hem till oscar - trädgårn igen- oscar igen. Kom hem runt 3-4 - tiden och det var jobb som gällde idag också.

Nu sitter jag och vill hitta på något. Ingen av mina vänner har lust att festa till det med mig ikväll, jag som så gärna vill. Någon som ser det här & känner sig sugen, kontakta mig. Nu ska jag sätta mig på balkongen & njuta av kvällssolen.




Det bästa.

Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival. Jag vill på festival.

Bara så ni vet. Jag vill på Siesta, Emmaboda, Peace & love, Hultsfred, Way out west. Jag vill ha massa vänner att åka med, en skrutten bil och bra musik. Någon som vill följa med ?






Skriv hej.

Jag har nu kommit hem efter en kväll hos Felicia. Underbart att ha henne hemma! Efter jobbet så gick jag till kryddan och handlade med Hanna. Jag har gjort en väldigt bra gärning idag också. Lämnat tillbaka ett busskort som jag hittade i lördags, inte många människor skulle lämna tillbaka ett busskort som går ut i juni, men jag gör det. Vart så glad när hon blev så glad, det är en bra känsla. Nu ska jag snart hoppa i säng, morgondagens planer är att vara med Hanna & kanske Felicia. Hoppas på att det är fint väder. Fick ett sms av Pernilla som gör mig taggad på ännu än bra helg.



Och skriv Hej, vill veta vilka ni är & jag älskar när någon skrivit en liten rad. Godnatt.


Underbart.

Lördags kvällen - natten & morgonen blev hur bra som helst. Började hemms hos Hanna, vidare till club babel, sen efterfest på efterfest, riktigt bra. Kom hem innanför dörren vid 7 -tiden. Dock var jag inte alls trött då, och solen gick upp så det var ljust i rummet, blev några få timmars sömn där iallafall. Jag låg i sängen med ett leende på läppana för att kvällen vart så brabra. Igår var jag hemma, nästan hela dagen, träffade Felicia en stund & gick en promenad. Nu, om nån timme ska jag ner till jobbet, wohoo ! Jobbar 12-17 sen får vi se vad som händer, heeejdå.


Och att varenda känsla var på liv & jävla död.

Inatt när jag var på väg hem så var det svinkallt. Jag bestämde mig lätt för att i vinter ska jag inte befinna mig i Sverige, skulle aldrig klara av det. Jag kan vara borta två veckor, bara jag slipper det värsta. Nu ska det börja planeras, annars kommer jag aldrig kunna hålla i pengarna, får se hur det går.  Gårkvällen var väldigt bra iaf, men jag räknade gårkvällen som en liten förfest för ikväll. Vi ses.


Planer.

Som vanligt när man planerat en lugn fredag så blir dom inte så. Jag är inte bra på att hålla mig hemma. Så kvällens lugna planer har förvandalts till fest. Ses ikväll.

Hej.

Ellos.

Kärlekssång



Dom som säger att tiden läker alla sår, dom ljuger.

Jag drömde om spindlar hela natten. Jag såg dom överallt, vet inte hur många gånger jag vaknade av ett ryck. Mådde inte bättre när jag vaknade av att  min lillebror hade lagt en plast orm breve mitt ansikte. Han gillar det, inte jag.

Föresten var det jag som tog den här bilden, modigt.


Fredag.

Godmorgon. Äter knäckemackor & dricker världens godaste te, ska snart ut och gå. Ska gå ett eller två varv runt elljusspåret, duktig jag är. Dagens och kvällens planer är fortafrande mycketmycket bleka. Har ärligt ingen aning om vad som händer, men något dyker alltid upp eller så blir det en tråkig hemmakväll. Ska vara hemma hos pappa med min lillebror & äta pizza iaf - alltid något.


Skansen.

Idag var vi på skansen. Jag var livrädd men jag gick fram till den äckliga spindeln som egentligen inte skulle vara där men dom tog fram den för att mamma sa att jag hade spindelfobi. Jag gillade det inte, men jag gick fram..tog kort på den, gick därifrån. Modigt av mig. Ormarna har jag inte ett dugg problem med, dom är söta jämfört med spindlarna.

Efter lite klädesbutik tittande, trötta fötter & en alldeles för gnällig lillebror så åkte vi hem. Klippte mig far & gick en långpromenad med mig själv.

Jag har ångest för imårn kväll, har inget planerat..och jag vill inte sitta hemma och inte göra någonting. Får satsa gånger två på lördagen istället. Hejdå.






Jag ska skrika ut ditt namn.

Hej ! Först vill jag gratta Emelie som fyller 20 idag, grattisgrattis. Dagen kommer helt otippat bestå av Skansen med min lillebror & mamma. Vi ska gå in i akvariumet och jag ska se hur jag reagerar på att se spindlar, eftersom att jag har en sån onormal överdriven fobi för dom, ska bli spännande. Antingen kommer jag stå & skämma ut mig inför hela skansen genom att gråta, skika & springa runt, eller så kommer jag helt enkelt vara så modig att gå fram och klappa den lilla spindeln..usch, bara ordet gör mig skakis. Ormar där emot är jag inte ett dugg rädd för.

Gårdagen vart en toppendag förutom det där med fräknar. Jag, Madde, Hanna & Petter satt på en uteservering och bara pratade om allt, gick runt på stan & parken för blåsande av såpbubblor. På kvällen blev det promenad med Pernilla, Emelie & Jossan, alltid lika bra.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra dag & önska mig good luck.

Onsdag.

I måndags när jag kom hem så upptäckte jag att någon hade hackat sig in på min Facebook.
Jonna Grann Bajsar & Jonna Grann borde byta lösenord/ h4ck3er var det alltså inte jag som skrev. Förstår inte vissa som tycker att det där är roligt, omogna jävlar.

Annars så har dagarna bestått av promenader, promenader & promenader med mina kära vänner. Har pratat med Felicia sammanlagt i telefonen några timmar, hon befinner sig i Vemdalen nu så vi har fortfarande inte pratat av oss om allt. Jag har köpt nya skor som jag går och vill smutsa ner, dom lyser vitt.


 

Idag har jag varit hos doktorn & jag ska snart träffa Madde, hoppas att det blir finare väder för jag vill odla mer fräknar.  Jag har föresten också ätit min första glass & ätit den första grillade maten ute, underbart.


Helgen.

Har inte skrivit på ett tag nu. Men jag kan säga att min helg har varit riktigt bra ! I fredags jobbade jag och efter det skulle jag på "välkommen hem" middag hos  Felicia. Efter det hade jag & 12 tjejer förfest hos mig, sen vidare till trädgårn. Där var vi inte alls länge fören det bar av till Mobergs. Dansande, drickande & en hel det kul hade vi tills klockan slog 3. Åkte hem, fick ett telefonsamtal..Jag fixade dricka och vinglade cykeln till kvisthamra där det var efterfest. Jag och Hanna hade det riktigt trevligt tills vi kände att det var nog, kom hem innanför dörren runt 7-tiden.

Två timmar senare var jag uppe av att jag inte kunde sova längre, hela lördagen var segsegseg. Klockan kvart i tre kände jag att en lördag kunde jag inte gå miste om, så på kvällen gick jag hem till Pernilla. Jag hade bestämt mig för en nykter kväll, men hennes bror bjöd oss på shottar, och det kan man inte säga nej till..Jonna var på G igen. Ner till trädgårn och vid ett tiden när det stängde sa jag hejdå till Pernilla och redo för en hemgång. Men icke, jag hamnade än en gång på efterfest där jag inte kände någon nästan tills Lina kom och räddade mig och hem kom jag runt 5-tiden.  Jag har haft en bra helg, mött roligt nytt folk och bara vart på topp. Räknar med en lika rolig nästa helg.


Helgen bjöd inte på så mycket mer än bakis, Uppsala & hejdå kramar till min bror som än en gång åkte '"hem" till sitt Gotland.


Äntligen, hon är hemma & jag är överlycklig.

Åh, min bästa vän är hemma. Möttes på parkeringen med glädjetårar & en storstor kram. Brunbränd var hon och lika glad som alltid. Vi gick genast hem till henne och pratade som om att hon inte alls hade varit borta länge - sånt gillar jag. Imårn blir det till att göra norrtäljes gator osäkra med världens tjejgäng, kan bara bli perfekt. Åh, jag är så glad att hon är hemma, kan inte sluta le. Men nu har jag blivit ännu taggare på att åka iväg - så nästa vinter bär det förhoppningsvis av, själv eller inte - det skiter jag i.

Välkommen hem.

Onsdag

Hej. Onsdag är en bra dag, det betyder att imorgon vid den här tiden är Felicia hemma & jag kommer vara jättelycklig.  Dagen har bestått av latte på landkrabban, träffat Madde, Jossan, Pernilla & Emelie. Jag klippte även min lådsaspappa & gjorde om Felicias mamma till hippie. Skulle gått ut på en promenad nu ikväll - men jag blev tvungen att vara barnvakt och det är så satans kallt!

Imorgon ska jag upp tidigt, ska göra om min syster till en påskkärring & träffa Madde. Det blir lite planering av fredagen, städning & färgning av hår. Det ska regna hela dagen imårn, kanske är lika bra om jag ska få något gjort.  Jag kommer vara helt uppspelt imårn, det är en sak som är säker.


Bästa jag vet.







En kyss att bygga en dröm på.

Hej! Vilken brabra dag det blev . Solen kom fram & klarblå himel. Jag färgade håret på Madde och det blev jättebra, sen gick vi ner till parken och bara satt. Nu har vi precis ätit en ruskigt god middag & snart blir det tårta. Hejdå.


Tisdag.

Åh, jag är väldigt irriterad. Hade förberett mig på en dag med sol, picknik i parken & bästa vänner. Men jag ska inte klaga, ska träffa Madde och Hanna snart, gå till Flygfyren, handla hårfärg och färga håret på Madde. Ska äta middag hemma hos min far & fira Erika sen ska jag klippa vår granne. Nu måste jag skynda mig, hejdåå.

En väldigt bra dag.

Hej! Nu sitter jag i min säng med världen träningsvärk i benen, måste bero på alla vårpromenader jag tagit dom senaste dagarna. Min dag har varit väldigtväldigt bra. Gick ner på stan vid 12- tiden för jag skulle möta upp lillebror som äntligen flytt Visby och kommit till Norrtälje för en vecka. På vägen ner såg jag massor med blåsippor, så redan där var dagen räddad. Gick med ett leende hela roslagsgatan fram tills jag mötte Joel, då förvandlades det till ett ännu större leende.
Vi gick till Smulan & fikade, satt på uteserveringen och bara njöt. Efter någon timme dök Emelie & Jossan upp också. Jag och Emelie gick ner till parken där vi mötte Pernilla & Emelie..( Mycket Emelie där känner jag! ) Sen gick alla och jag satt kvar på scenen all by myself och bara njöt av solen.

Mötte upp Hanna när hon slutade och vi gick hem till henne, åt världens godaste middag ute, inte helt fel. Sen gick vi ner till U-huset där jag inte varit sen skumdiscot i 8;an - tider det. Kollade på när Mattias & shotgun Crackers. Trevligttrevligt.

Nej, nu ska jag smörja in mitt ansikte - känner att det bränner, men några fräknar införskaffade jag nog mig idag. Imorgon blir det troligtvis picknik i parken, träff med Madde & fira Erika som fyller år, hoppas på fint väder bara !

Heeeejdå.

Och vi hittade en sten,


Det bästa som finns.

ALLA min strumpbyxor ser ut såhär just nu, vafan gör jag med dom egentligen ? Inte lätt ska ni veta.







Ringde precis en vän som jag träffade i Magaluf, han frågade om jag var intresserad av ett frisörjobb. Men det är jag icke, någon som är det? Säg bara till, dom behövde folk !

15.52

Om några timmar anländer min bror till Norrtälje. Det ska bli riktigtriktigt roligt, imorgon ska vi sätta oss på en uteservering med kaffe & prata om allt som hänt i våra liv dom senaste veckorna.

På torsdag ungefär klockan 20.00 kommer jag stå på parkeringen hemma, skitnervös och vänta på en silvrig bil som anländer med en av mina bästa kompisar. Det ska bli grymt roligt att äntligen få träffa henne & jag är så himla glad att hon äntligen kommer hem. Jag vill att den här veckan ska gå jättejättefort, för helgen planer är inte dåliga dom heller.

Om bara solen skulle kunna komma fram också ? Nu ska jag gå en promenad med min mor, hejdå !

Söndag.

Hej!
Fredagen blev en liten blekare version av förra helgen. Jag, Jossan, Laila, Malin, Pernilla & 2 Emelie satt hemma hos mig, drack vin & babblade på innan vi åkte hem till Emelie. Hemma hos henne drack vi ännu mer innan dom skulle upp till Mobergs. Jag och ena Emelie bestämde oss för att gå ner på stan istället, gick till trädgården och träffade massa härligt folk, bland annat Thomas & Cippe..( ni kom med, haha!  ) Sen runt ett delade vi taxi med JaKob och Erik upp till Mobergs. Dansade, träffade trevligt folk och hade riktigt trevligt innan jag GICK hem från Mobergs till Fågelsången med högahöga skor, brände kalorier gjorde jag iallafall, perfekt.

Igår var jag riktigt trött, men jag ville endå göra något eftersom att det var lördag. Men jag förblev hemma framför Robinson och en sorlig film, Vid din sida.

Just detta ögonblick har vi gäster hemma och senare blir det promenad.



And ooh la, the world just chewed her up, and spat her out.

Dagen kunde inte blivit bättre när jag fick min skatteåterbärgning, 10.000:- , det tackar man för.

Kvällens planer är att sitta hemma hos mig - Rosévin&fanta, och sen ser vart kvällen bär oss. En repris av förra helgen skulle inte sitta fel..om man inte tar med söndagen som bakis gånger två dagar dök upp.


Plus fjorton grader.

Åh, vilket väder ! Eftersom att jag hörde att det skulle bli minusgrader inatt, och det var kolsvart i mitt rum när jag vaknade så hade jag det värsta beredd. Men icke, gick ut  på altanen, med en cigg och kaffe i handen och bara njöt - Jag kunde sitta i solen med ett linne ! Det bästa var att Kooks strömmade ut ur högtalarna - Seaside - Hur många sommar minnen har jag inte från den låten ? Fantasktiskt.

Nej, nu vill jag inte sitta här mer, aldrig mer datorn när solen lyser, aldrigaldrigaldrig mer i mitt liv att jag ska klaga på värmen.


Kompis, det går bra nu.

Jag är jättejätteglad. Allt är så bra. Varmt, bästa vänner, Felicia kommer hem om några dagar, jag har jobb, planer, Joel kommer på lördag & världens bästa sommar att se fram emot.

Har ett problem, men det kan bara bli bättre förhoppningsvis. Det gick jättebra idag på "jobbet" & kvällen har spenderats med Pernilla. Vi tog världens längsta promenad och jag frös inte för fem öre, även om jag hade en väldigt tunn jacka, sånt blir man på topp av. På vägen hem pratade jag med Jossan i telefonen, 21 minuter, det blir jag inte lika glad av när telefonräkningen kommer, men nu har jag ju jobb..right !?
 
Föresten så saknar jag Visby väldigt mycket, så fort jag vet när jag ska vara ledig så blir det planer på en sväng dit. Jag satsar på en repris av förra våren, den trippen var fantastiskt. Nu ska jag sova..för första gången på ganska länge med ett leende på läpparna. Dock har jag hört att det ska bli minusgrader inatt igen och skulle det vara så att jag vaknar , kollar ut, och det är snö..då drar jag ner alla rullgardiner i huset - lägger mig i sängen och kryper inte fram fören den är borta.

Hejdå.


Stay this way.

Precis som jag skrev för 17 dagar sen så kommer allt lösa sig. Jag hade helt rätt, sommarjobb är kirrat och Imårse ringde mamma och sa att dom behövde hjälp på fritids, så klockan ett börjar jag -perfekt. Slutar klockan fem tror jag, får se vad som händer då. Nu vill jag bara jobba, hela tiden.  Hejdå.

 Jag efterlyser min svarta sjal som är spårlöst försvunnen, har jag glömt den hos någon?

April April..

Hej. Min dag har varit fantastiskt. Har varit hos doktorn och det gick bättre än väntat, även om jag hatar att vara på sjukhus och fick världens panikattack innan. Efter det mötte jag och Jossan upp Hanna och Madde. Jossan åkte hem, Hanna till badhuset och jag & Madde vandrade ner på stan. Vi gick till banken och apoteket, köpte kaffe och gick till badhuset igen. Man blir så himla glad när det är sånt här väder, har gått med solglasögon hela dagen - hur bra är inte det ? Men jag hörde dock att det ska bli minusgrader inatt, inte kul! Nu är jag barnvakt till Siri, ikväll blir det att klippa en kompis och syster. Köpte massa godis som vi ska smaska på också, härligthärligt.

Nu ska min syster( på 8-år) lära mig spela nån låt på keyboard. Heeeejdå.


RSS 2.0