Hej.

Jag har börjat lyssna på Empire of the sun, riktigt bra band verkligen ! Och jag älskar mina nya kuddar och allt från HM, fantastiskt !



Walking on a dream,How can I explain, talking to myself, Will I see again ?


Now If I wrote you a love note and make you smile with every word I wrote, What would you do?

Hej!
Vilken dunderkalas kväll det blev igår,hade riktigt kul! Hängde hos madde till 00- tiden, sen bar det upp till mobergs. Vaknade imårse med en stor bula i pannan och riktigt sliten, men vad gör man inte ? Ikväll ska jag träffa Hanna, dricka lite och se vart kvällen bär oss. Ha det topp, hejdå. 


Lever för ikväll.

Hej ! Ikväll blir det feest för min del, riktigt taggad! Har dock bekymmer över vilka kläder jag ska ha, lockigt eller platt hår, högklackat eller inte ? Äsch, det löser sig.  Idag har jag varit på IKEA hela dagen, köpt några saker till rummet, och nu är det nästan helt klart. Var även på Arlanda för att hämta min lådsaspappa. Jag hatade synen av alla lyckliga människor som skulle ut och resa, såg ett plan på väg till Thailand och det var nästan att jag hoppade på det. Nu ska jag hoppa in i duschen, kanske ses ikväll ?


Sommarsommarsommar.


The jokes the laughs the teardrops too, The games the fun the travels too, Yes I won't do them all with you, All good things now come from you.

Hej! Idag har jag för första gången på jättelänge varit nere på stan, vi åt kina mat hela familjen. Sen gick jag en runda förbi HM, åhlens och lite sånt. Imårse målade jag klart rummet, nu väntar jag bara på mina nya kuddar på posten, och att vi ska handla tusen nya galjar imårn på IKEA. Ska även köpa en till "stång" som jag kan hänga mina kläder på. Älskar att jag äntligen börjar få ordning på mina kläder. Imårn har jag försökt få ut alla mina vänner ut, för jag vill festa. Men icke, istället ska jag träffa Hanna på lördag med en flaska sprit, alltid trevligt. Ska iaf till IKEA imårn, och där har jag inte varit på år&dar. Hittar alltid en massa saker till min blivande lägenhet, den kommer bli så fin! Sen får vi se om jag blir kvar i uppsala eller åker hem till Norrälje. Hejhej.

Hey.

Alltid när jag blir sjuk, är bakis eller det är väldigt varmt ute så måste jag dricka cola. Jag blir mer " måste ha " än vad jag är  med cigaretter ibland. Och föresten så har jag inte rökt på hela dan, bra va ?



Överdunderlycklig.

I måndags sa min bror att The Kooks skulle till Peace and love i sommar, jag trodde inte alls på han, tills jag såg det med egna ögon. Tror faktiskt att det blir en av festivalerna jag kommer vilja åka till i sommar,  tjaaa.



I gave my heart to rock'n'roll to rock'n'roll.

Hej. Jag är en riktigt händig kvinna. Jag håller på att måla om mitt rum, jag har färg på hela kroppen. Jag har slipat, spacklat och gjort allt själv, riktigt stolt. Nu längtar jag så otoligt mycket tills jag har min egen lägenhet, åh ! Inatt hade jag världens härligaste dröm, jag sa till en väldigt omogen person exakt, face to face vad jag tycke, skönt !

Nej, nu ska jag snart måla omgång två, sen ska jag förhoppningsvis hitta på något att göra. Dock har jag samma magont problem som jag hade för några veckor sen. Nu känns det bättre, men inatt var det som värst. Hoppas att jag hinner återhämta mig innan fredag iaf, hejdå !


16.33

Hej. Sitter hemma och har riktigt tråkigt. Mamma och petter kommer inte hem fören jättesent. Om nån vill leka me mig nu så tackar jag inte nej. Gårdagen blev väligt trevlig. Gjorde dock världens äckligaste pizza och det blev bara jag och Joel. Kollade på film hela kvällen. Nu ska jag ta en lång dusch och hoppas på att snön försvinner snart, vart riktigt besviken när jag gick upp imårse, hade planerat en långpromenad, men icke.


Kärlek är för dom.

Hej. Igårkväll somnade jag vid 22 i soffan, var barnvakt till Petter och hade planer på att hitta på något så fort mamma kom hem, men icke. När mamma kom hem låg jag så sött breve Petter och sov. Klockan sex imårse bar dom sig till Norge. Just nu befinner jag mig hos min far, får håret plattat av min syster..det luktar bränt hår i hela rummet.

Kvällen vet jag inte riktigt hur den ser ut. Hade planer på att äta middag och festa till det lite, men allt vart knas. Får se helt enkelt. Men jag är så himla taggad på att göra något. Är det någon som är frivillig att leka med mig ikväll, just give me a call.


Kids ,


Indie rock'n'roll is what I want It's in my soul, it's what I need.

Hej! har kommit hem från en arbetsdag, åh vad jag gillar det ! Fick jobb imårn också, hur bra som helst ! I helgen blir det troligtvis fest och lite allt möjligt. Petter är hur överlycklig som helst ( alla som träffat han vet hur galen han är i tåg) och på lördag ska han och mamma åka en tripp till Oslo fram och tillbaka, alltså 12 timmar tåg för han. Dock så har tågen kommit lite åt sidan, han har ett nytt intresse nu, världen farligaste djur.  Han ska alltid prata om dom stösta spindlarna och ormarna som finns, usch !


Hej.

Förlåt Joel. Sitter och läser min brors "loggbok" som han hade i trean typ.

Fredag 00.09.15
Idag har jag bytit.
pokemon deva kul.
och vi Hr lekt.
i hljen ska jag åka til min mormor.
vi skaåkatill maktonals.
sen ska vi åka till min kusin.
nästa dagskavi åka hem.
de vill inte jag.
jag vill åka hem nesta år.
heler nästnästa år.
tillomed om tre år.
men nu ska jag inte skriva mera. slut.

01.01.25 fredag
idag ska jag få en lilasyster heler lilebror.
De komer bli jobit fast rolit.
Igår lekte jag med christophe och alexandra och sofia.
Vi lekte körajöma och körajöma igen.

Closed my eyes and thought of dancers.

Hej. Har precis ätit mat och sitter och dricker kaffe för fulla muggar. Jag är nästintill kaffe beroende, och dom dricker bara te på jobbet, så jag har gått runt dom här två dagarna med lite smått panik.  Imårn ska jag också jobba, fantastiskt ! Trodde att jag inte alls skulle gilla att jobba på dagis, men det är faktiskt väldigt kul. Ett av det roligaste jobben jag har haft, och det är ganska många. Inatt drömde jag att jag jobbade som frisör, i drömmen var det hur kul som helst verkligen. Vet inte riktigt om jag vill ta upp det igen, men det skulle nog vara skitkul om man startade en salong med en eller fler vänner typ, nått att tänka på ! Dock har dom flesta i min förra klass lagt frisörgrejen åt sidan, precis som jag..men i drömmen var det kul.

Är barnvakt till min syster och nu ska vi äta glass. Ska jobba imårn också, wihoo!  Imårn kväll har jag nått förhoppningsvis kul planerat och på fredag blir det troligtvist sthlm. Hejdå.


Min lillebror kommer hem på fredag.Saknar dig.

But I don't really like you, apologetically dressed in the best, but on a heartbeat glide.

Nu ska jag gå till jobbet, slutar fyra idag så det är skönt !
Efter jobbet ska jag dirr gå och hämta min syster i skolan, jag ska vara barnvakt,  vi gå hem och äta god mat och mysa hela kvällen. Hejdå.


I faked to come cause I hear you're supposed to,

Åh, dagen gick fantastiskt bra tycker jag. Vid fyra tiden, då stod vi ute och åkte pulka, trodde helt seriöst att jag skulle dö, har nog aldrig frysit så mycket i hela mitt tjugoåriga liv. Nästa vinter så befinner jag mig förhoppningsvis inte i det här kalla landet. Nu ska jag försöka sova. Hejdå.


Jag saknar skoltiden en litenliten aning.

I´m not gonna teach your boyfriend how to dance with you.

Hej ! Just nu sitter jag och äter en dunderfrukost, jag brukar nästan aldrig äta frukost så det går lite segt. Anledningen är faktiskt för att jag ska jobba, dom ringde från ett dagis här i norrtälje, så pangbom ska jag jobba med barn idag. Hejdå.


You and me, let’s steal a car, let’s rob a bank, let’s travel far, let’s wear these shirts my grandpa used to wear.And then I’ll be happy, I swear.


No sex, no drugs, no life, no love.

Hej ! Precis hemkommen från en fantastisk dag ! Försov mig imårse, vaknade en kvart innan bussen gick, så jag har gått runt och sett förjävlig ut hela dagen, men det gör ingenting. Jag sa upp mig idag, va skitnervös, men det gick hur bra som helst. Han förstod mig helt och hållet och jag gick därifrån och va riktigt glad. Åkte upp till mormors jobb en sväng, åt lunch och gjorde henne sällskap eftersom att alla elever har sportlov i Uppsala. Nu sitter jag med en toning i håret, har lagt i det helt själv..och det är nog den sista gången jag gör det. Har färg i hela ansiktet och ner på ryggen, får se hur jämt det blivit sen, ska bli intressant.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, ska sitta och kolla igenom mina kort på datorn och bestämma vilka som ska skrivas ut och inte. Så hejdå.

 


Sunday came and went so quickly, now you say you want me back.

Åh, herregud vad den här helgen har gått fort. Imårn är den en ny vecka,troligtvis en utan pendlande till ett skitjobb i Uppsala. Idag har jag varit hos mormor hela dagen, hon fyller år på fredag så vi har firat henne. Petter är hemma från en niodagars på Gotland, och det märks. Han har letat fram Johans " Australia´s most dangerous" -bok,och lagt den breve mig. Jag vågar inte röra den, för i boken är det hundratalsbilder på stora, äckliga, farliga spindlar. Folk som känner mig vet att jag blir gråtfärdig om jag skulle kolla i den, så jag låter gärna bli.

 Hejdå.

lördagkväll sitter ensam på en öde perrong, nynnar samma sång. Minus sju, röker fyra cigaretter i rad inget gör mig glad.

Finns inte mycket att göra en kväll som denna, har stor lust att festa..men inte själv. Eftersom att det är alla hjärtans dag så är dom flesta av mina vänner rätt så upptagna. Men inte mig emot, jag har suttit och ätit god middag med min mor och min lådsaspappa. Vi sitter just nu och kollar på melodifestivalen. Jag hatar melodifestivalen. Snart ska jag gå ner, med min familj och ta en öl på stan. TJA,
.
.
Jag önskar att min far hade behållt alla sina kläder som han hade när han var ung. Älskar kavajen, älskar tröjan, allt.


Alla hjärtans dag.

Jag kan vara världens mest nyfikna person just nu. Ringde nån tjej på dörren och gav mig en blombukett. Den var från en hemlig beundrare, vem ?


Well it’s been a shit year this far, so let’s just wait a while before champagne and cigars.

Hej ! Gårdagen blev väll inte som jag hade tänkt. Åkte hem till Sabina i Kista ,som jag inte träffat på hur länge som helst så det var kul! Vi gjordeoss vackra, lyssnade på musik och drack. Jag var riktigt taggad på att göra något, men inte gå ut. Jag har kommit fram till att jag inte gillar att gå ut i Sthlm längre, speciellt inte runt stureplan. Mycket roligare med en hemmafest eller något ställe där man kan vara precis hur full som helst utan att bli utkastad, lyssna på bra musik och bara sitta och snacka. Jag hade en period när jag var precis fyllda arton år då jag var ute varje helg, men inte nu längre. När vi kommit in till stan så kände ingen av oss att gå ut, så jag tog 00.10 bussen hem, och hoppades få tag i Jossan eller någon att festa vidare med, men hon hade glömt mobilen hemma, så det blev sängen för min del.

 


Don't you wanna feel my skin on your skin?

Åh, herrergud, Vaknade inatt av världens konstigaste dröm ! Kan tyvärr inte skriva den här, men den var väldigt..konstig. Hör inte till ovanligheterna för mig direkt men.
Idag är det fredag den trettonde. Ikväll blir det fest - var, när och hur vet jag inte än, nått dyker det alltid upp ! Nu ska jag ta en lång dusch, måla naglarna och sen kanske in till sthlm. Imårn kommer min lillebror Petter hem från Gotland, och på Torsdag kommer min andra lillebror hem därifrån, fantastiskt !


Grattis !

Världens bästa Becca fyller år idag, GRATTISGRATTIS !



Saknar dig.

Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet .

Hej ! Har precis kommit hem från jobbet och förhoppningsvis den sista dan jag kommer hem från just det jobbet. Har känt att det verkligen inte är något för mig och det är inte alls värt att pendla varje dag mellan Uppsala och Norrtälje. Det här jobbet är till och med värre än julpacket, så ja..det är inte alls kul.Men, istället ringde jag ett annat jobb i norrtälje imårse, och dom lär väldigt glada så jag håller tummarna ! Det bästa är, om jag jobbar i Norrtälje, så ska jag dirr skiva in mig på matte B på komux, så jag förhoppningsvis kan börja plugga om nått år. På bussen imårse kom jag på mig själv med att sitta och le. Jag var så himla glad, dels för att jag satt och lyssnade på grym musik och såklart att jag hade solen i ögonen. Våren kan vara det bästa som finns. Tackhejdå.


Blir du blå när du ser dig i spegeln? Om du kunde, skulle du vända tillbaka? Se mig så som du såg mig första gången.

Godmorgon. Ska snart åka iväg till jobbet, ångest på det. Slutar fem,så det blir en sen dag för mig, imorgon är det fredag, och det tackar jag för. Då blir det fest.  Hejdå.


I want a perfect body. I want a perfect soul.

Alla som varit hemma hos mig vet om att jag har världens tråkigaste rum. Vita väggar och bara tråkigt. Min garderob är överfull och allt ligger alltid slängt på golvet. Men, nu är det slut med det. Ska ställa in en exakt likadan garderob som jag redan har, eftersom att hälften av mina kläder ligger utanför eftersom det inte får plats. Har även hängt upp alla väskor på väggen och fixat en "skohylla" så dom slipper ligga slängda i hallen. Hur duktig är inte jag ?

Idag gick jobbet bra faktiskt, skitnervöst första kunderna men sen flöt det på. Som vanligt kunde jag inte alls sova inatt heller, så jag orkade inte åka in till Sthlm och kolla på Johnossi. Sitter och tittar på popcirkus med mando diao istället, mycketbra. Jag och mamma är ensamma hemma, så vi har gottat oss i sushi, choklad, ben&jerry´s och en kallkall öl såhär på en onsdagskväll.

 


kyss mig ömt och brutalt, sover sked håller hårt både morgon och kväll.Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar.

Hej. Klockan är alldeles för tidigt för mig, men upp till jobbet ! Var tvungen att sätta på datorn för att kolla om min kära bror mailat mig. Håll tummarna för att det går bra för mig idag, har inte lust med det här för ett öre, men det är ett jobb ! Klockan tre slutar jag och då vet jag inte riktigt vad som händer. Ska troligtvis befinna mig i Stockholm 21.30 för då är det Johnossi som spelar. Ha en bra dag.



I haven’t felt like this for one thousand five hundred and fifteen days.

Jag har hittat min drömutbildning. Jag är så otroligt glad för det, precis det jag vill jobba med. Nackdelen är att jag måste plugga upp jävla matte B, och jag suger på matte och självklart ligger utbildningen i Borås. Men jag är otroligt taggad just nu, vet dock inte när det blir av, men jag vet att den finns nu.


vill höra samma sång, där allt blir bra imorrn .

Idag har det varit en riktigt bra dag ! Har varit på hur bra humör som helst hela dagen, solen sken och allt gick bra med jobbet. Imårn börjar jag på riktigt, lite nervöst faktiskt ! Har gjort världens pastasallad nu, tänkte att det skulle räcka till lunch imårn, men jag tror att den kommer räcka 5 dagar framöver. Nu är det tv;n som gäller, sen sängen ! Ska vara i Uppsala nio imårn bitti. Tja!




Föresten så har jag aldrig garvat så mycket inom mig som jag gjorde när jag satt och lyssnade på 16-17 åriga killars samtal. Handlade om läsk, godis, vickningen, mcdonalds och sex. Riktigt intressant ska ni veta !


Learn to sing along to music,

Jag har beslutsångest. Jag tror att jag vill gå på alla festivaler i sommar. Pappa skickade nyss ett sms :
" Pete Doherty klar för Peace & Love. Engelsmannen som tidigare huserat i The Libertines och Babyshambles gör nu din enda sverigespelning i sommar "
När jag fick reda på att The killers kommer till Hultsfred så skrek jag av glädje, ringde upp Jossan dirr och hade gåshud hela dagen. Jag vill på Festival, nu,


Show me a smile.

Just det, har glömt att skiva hur glad jag blev häromdan när jag läste aftonbladet och fick reda på att Forever21 håller på att leta lokaler i Sverige, Dom vill öppna butiker här eftersom att dom ser svenskarna som trendliga. Jag hoppas verkligen att dom gör det, nackdelen är att det skulle bli samma sak som Gina Tricot typ, och det vet jag inte riktigt om man är så taggad på. Men Hey, jag tycker det är coolt.


för jag gör ingenting i flera dagar, flummar somnar om och vaknar medans alla andra går till säng .

Godmorgon. Jag kunde inte sova på hela natten, låg och tänkte en massa som vanligt. Jag förstår inte varför allt ska bli så mycket jobbigare på nätterna. Vaknade vid åtta av att min far kom och lämnade lite saker, sen kunde jag inte somna om. Ska ta halv två bussen från Norrtälje till Uppsala, kommer en timme tidigare än vad jag behöver, men det gör ingenting. Ska sätta mig någonstans och ta en kaffe.

Föresten så tycker jag om Filip nu, eller sen igår kväll extra mycket. Han skrev att jag är den gladaste personen han känner, och det gör min ännu lyckligare. Jag är en väldigt glad person,iallafall just nu när allt bara är på topp och jag ska till mitt jobb. Tycker att det är onödigt att gå runt och vara deppad och sur hela tiden, nu är min sån period över ,äntligen.



Halva tiden kvar nu.


I was scared he'd have a heart attack and die.I went to work at the shoe store and waved him goodbye, I felt sad but I didn't know why.







Welcome, my new shoes.



Så, ge mig värme så jag kan börja använda mina skor, tack.

Nostalgi.

Har suttit hela eftermiddagen och lyssnat på musik. Sån jag inte har lyssnat på sen nått år tillbaka.
Det är sån musik som jag älskat och har massa minnen från.
Gud, så jag älskar det !



                                                     

but things will never change ,So I don't look back.



Jag vill ha sommarsommarsommar. Tack.

11.27

Vaknade för drygt en timme sen, precis när jag går upp för att sätta på te så missar jag ett samtal. Ett väldigt bra samtal från Australien, hon ringer upp,och nu mår jag på topp för jag har pratat med världens bästa - Felicia ! Saknar den kvinnan så enormnt ! Men det är inte lång tid kvar nu.

Idag har jag inte den blekaste om vad jag ska göra, min sista lediga dag. Ska gå en promenad med Madde ikväll iallafall.



 





















Tvåtusensju.


Där jag gick sönder o gav bort mig själv till andra bit för bit.

Åh, jag kan inte sova. Försökte för nån timme sen, men det var alldeles för tråkigt, så jag bestämde mig för att fixa och dona lite med mina bilder på datorn. Vet ni vad jag fann då ? Helt gömd i en fil någonstans, en massa hundra bilder från min mobil 2007. Nya trenden perioden som jag skämms något så fruktansvärt över, sommaren, fester, valborg..alltalltallt. Verkligen så himla kul att bara kolla igenom, har suttit den senaste timmen och bara skrattat för mig själv. För även om vissa av bilderna som finns med inte stämmer för ett öre, så har jag en del bra minnen från det, tacktack säger jag för det.  Nej, nu ska jag göra ett nytt försök med att sova, ska ligga och planera vad jag ska hitta på för något imorgon, min allra sista lediga dag, hjälp.


Lalalalalalalala.


åttonde februari.

Hej !
Snart blir det hemgång för min del. Har varit på en jättelång promenad med mormor, har ätit mat och nu sitter jag och kollar på bilder och hockey. Och fy vad jag saknar sommaren tvåtusenåtta. Allt med studenten, gotland..ja, allt under den tiden. Tanken på att man aldrig mer kommer ta studenten gör mig skitdeppig..menmen. Nu går vi mot rätt tider iallafall, snart vår, och det är bland det bästa jag vet. En sak som slår det är att jag vet att sommaren tvåtusennio kommer bli så rackarns bra



TJA !

 

Hej !

Vi har precis kommit hem till mormor, vi har varit på bio, och fikat såhär på en lördag.Sitter just nu vid tv;n, värmer mig vid brasan och väntar på att maten ska bli kvar. Blir en lugn kväll för mig idag också, skönt med en helg som inte innehåller alkohol och sena nätter. Skulle dock inte banga på en utekväll, men har inga batterier på mobilen och svårt att få tag på någon då. 


22.07

Hej ! Sitter hemma hos min mormor nu, har ätit som jag vet inte vad ! Stannar troligtvis hela helgen. Har inte gjort mycket idag, hängt på Lundellska skolan och fikat med Jossan i Uppsala efter hennes arbetspass. Hejdå.

Snoriga armar och en randig kind.

Sitter hos världens bästa mormor nu. Har precis målat mina naglar, ätit godis och druckit te. Jag har ångest, vet inte om jag ska stanna i Uppsala över helgen, eller om jag ska åka hem imorgon. Ska jag åka hem imorgon så åker jag antingen jättetidigt eller väntar på Jossan, hon slutar tre och vad ska jag göra medans ? Usch, vilka problem !

Jag stannar nog kvar i Uppsala, har ingenting att göra i Norrtälje. Här kan jag till och med sitta på en parkbänk en hel dag och trivas.

Nu är det tv;n som gäller. Godnatt.


Gudbarn.

Är han inte världens sötaste ? Var hos mina kusiner i helgen, då träffade jag den här killen. Innan vi åkte hem försökte jag byta han mot Petter, men det gick inte så bra. Petter sprang runt och skrek och ville inte hem, medans Malte var så lugn och söt. Kanske går bättre nästa gång ?


11.44

Jag och Jossan befinner oss nu på Uppsalas bibliotek. Sist jag var här så var jag runt 9 år kanske, jag älskade det här stället då ! Jag har precis varit på min intervju, det gick verkligen hur bra som helst ! Jag börjar jobba på Tisdag. Det är samma jobb som Jossan, så det är skönt att få sällskap varje dag. Äntligen börjar jag komma igång med något, ska längre fram börja kolla lägenheter och lite så också. Eftersom att det här inte är mitt drömjobb så kommer jag fortsätta söka jobb i klädesaffärer och lite så, eftersom att jag vill jobba med just kläder och sälja det jag verkligen brinner för. Men killen som är min chef..sa att det här är ett skitbra jobb att ha som merit, jag är lycklig nu !

Mormor slutar vig halvfem, så vi ska gå runt  i Uppsala och bara njuta några timmar. Hej .

Lillebror.




07.40

Hej. Sitter och väntar på Jossan nu, vi ska gå morgon promenad ner till stationen. Usch, det var dödsjobbigt att gå upp imårse, men..vad gör man inte ? Stannar i Uppsala tills imårn, kanske tills lördag, bror på om det blir fest där ! Tja


22.06

Godkväll. Har precis kommit hem efter en promenad. Sitter just nu och fingrar på min julklapp jag fick av min bror. Blir snart läggdags, halvnio bussen till Uppsala imorgon.





En gång i månaden.

En gång i månaden har alla tjejer rätt att äta så mycket choklad dom vill. Det tycker jag och Jossan iaf.



Föresten så ska jag på arbetsintervju imorgon, TJA !

You know that love can do you like a shotgun.

Nu ska jag och min vän Jossan gå ut på en långpromenad. Vi ska ta med oss hennes systemkamera, och jag ska ta en massa kort. Nästa vecka ska jag åka in till Sthlm med Jessica. Jag fick uppdraget att vara hennes "personliga stylist" när hon ska leta kläder till en sthlms-gruppen fest.

                                                                                                                           
                                                                                                                                                                               London 06.

Don’t you know love can kill anyone?

10.35

Godmorgon !

Ställde klockan på tidigt imårse för att jag skulle komma upp, och det gjorde jag ! Tänkte hur väldigt gärna jag vill ha ett jobb att gå upp till, inte bara gå upp för att manska slippa sova bort hela dan.

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra än, ska nog ner på stan en stund och gå en promenad. Jag saknar min bror väldigt mycket, men han kommer hem snart ! Han ska lära mig världens bästa låt på gitarr !


Jobbsökande.

Jag var uppe klockan 06.00 idag, jag skulle åka med Johan, min lådsaspappa, till Uppsala. Han skulle dit på jobb, så jag och Jossan följde med. Vid åtta tiden anlände vi till mormors skola, hängde där i några timmar. Åkte ner till stan runt 11 och resten av dagen strosade vi runt och sökte jobb. Det kändes faktiskt som att det gick ganska bra, många var positiva, så nu är det bara att hålla tummarna hårt som attan ! Jossan den jäveln hann med en intervju, utbildning och ett jobb på samma dag, hon börjar på fredag ..Vissa har tur !

Jag träffade Filip idag också, ett trevligt återseende eftersom vi inte träffats på jättelänge, dock var han tvungen att gå ganska dirr.

Medans Jossan var på utbildningen som höll på en timme, så gick jag och köpte en tidning och vidare till ett café. Satt där med mitt kaffe och kollade mer på folk som gick förbi än vad jag kikade i min tidning. Jag gillade verkligen att sitta där, tänkte på hur det skulle vara att bo där igen. Jag tycker om Uppsala .




Nu ska jag fortsätta med mitt jobbsökande och laga lite middag.                   




Tja.


16.48

Jag och Jossan har spenderat dagen framför singstar. Ska jag vara ärlig så gick det inte alls bra för mig, härdanefter sjunger jag endast för mig själv...ensam hemma, instängd på mitt rum. För dom som känner mig vet exakt hur tondöv och fult jag sjunger, det sa dom i spelet också.


Åtta.

Grattis syster !


nollnio.

Hej !

Nu var det över en månad sen jag skrev någonting här. Men jag har haft noll lust.

Nu har det varit ett nytt år i 33 dagar snart. Året började..inte alls bra. Har mått skit, har varit sjuk och almänt deppig. Men lyckliga jag har världens bästa vänner som ställer upp, nu vet jag vilka som bryr sig. Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv, söker jobb som en galning, har ändrat mitt utseende från blond till brunett ( dock ett misstag, men jag är nöjd)

Den 6 mars ska jag på en arbetsintervju, får jag det så kommer jag inte befinna mig i sverige i sommar. Helt ärligt vet jag inte om just det jobbet är något för mig, jobbar hellre som en galning i sommar och befinner mig utanför sveriges gränser till hösten.

En sak är jag jävligt stölt över mig själv med. nyårslöfterna som jag och Jossan hade, dock skriva med en del alkohol i kroppen, har jag nästan klarat av en punkt. Sluta röka. Innan lördagen hade jag inte rökt på en hel vecka, och jag hade klarat mig galant. Dock låg jag hemma och var sjuk hela den veckan. I lördags så skulle jag feströka, men det var inte alls gott, och nu dom senaste dagarna har det blivit 1-2 på en dag, och det har varit för att jag vart riktigt förbannad, och då måste man få röka. Duktiga Jonna !
 


RSS 2.0