Vi kan vara dom snyggaste,




Älskar dig,

   






Usch !

Hallå bloggen !

Idag är en sån dag som jag bara velat ligga kvar i sängen. Har känt mig ful hela dan, fula kläder, håret som inte vill som jag vill, helt glansig i ansiktet och allmänt nere. bläbläblä! Alla har väll sånna dagar då dom bara vill gå hem, ta en lång dusch fixa om sig på nytt och handla nya kläder. Allt blir ju inte bättre av att jag är sjukt fattig nu, har lite smått på sparkontot men det ska gå till min jävla mobilräkning ! Jag måste lära mig spara pengar. Skönt att resan och fickpengarna är betalt till magaluf, men sen ska vi till spanien igen v.35, sen till London och sen till mig stora USA resa på obestämt tid ! måstemåstemåste börja spara, annars kommer jag aldrig komma iväg.

Har jobbat idag, hade 428 kunder, eller snarare 12 kanske, jobbigt värre !

Som ni kanske har märkt så har jag inte varit på skrivhumör, har lagt upp en massa bilder istället! Tycker själv att det kan vara roligare ibland !

Nu ska jag ta cykeln hem till min mor, ta en lång dusch, somna i min storastora säng med lille petter breve mig !

Pusspuss

Idag har jag ;

 

 

 

 

 

För en lång lång tid sen,

Hittade lite gamla bilder på Felicias dator, inte dom vackraste men,



Lite fjortisvarning på mina läppar kanske ?









  

 


Han är underbar


Dom senaste dagarna






   



 


Shopping !

       

       



   

Nya skor !

Igår beställde jag nya skor, dom ska komma på fredag:D wihooo !

 

Jag beställde ett par svarta istället för dom vita, bara att det inte fanns ngn bild på dom !

Torsdag

Hohoo !
Vaknade för en liten stund sen, vilken sekund som helst kommer Honk ringa mig..(precis när jag skrtev det så ringde hon preecis). Men iaf så ska vi in till stan idag och shoppa :D måste köpa nya byxor, väska, underkläder, och massa annat !

Igår va vi på trädgårn hela kvällen , riktigt mysigt !



PUSSPUSS

ÄLSKADE SYSTER,


Onsdag

Hohoo !
Snart ska jag ner på stan med Hanna och Madde, sen bär det av till trädgårn för lite chillkväll ! Ska hålla i alla pengar tills imårn när det blir stan igen , då ska jag shoppa !
Jag har inte gjort någonting idag , legat och slöa framför tv;n och nu är jag hungrig som ett svin ! Har inte orkat gjort ngn mat idag , slöjonna !



PUSSS

Älskade stockholm !

Igår när min favorit Hanna hade slutat jobbet så var det meningen att vi skulle till allsång. Men vi sket i det, tog bussen in till staden, han med lite shopping den sista timmen som affärerna va öppna, sen åkte vi till stureplan där vi gick till espresso house där jannica och Ida redan satt, treevligt ! Så det vart några lyckade timmar i stan, jävla buss strejk, hoppas att du aldrig kommer tillbaka !



Jag han med att köpa ett linne från HM trend, och en kjol från min älsklingsaffär beyond ( men jag ska ha den som en klänning med ett skärp i midjan), och ett halsband, och en till kjol som jag också ska ha som klänning, perfekt i magaluf !


 

PUSSPUSS


 


Arvika

Hallå där !
Nu är jag hem kommen från ett underbart arvika ! Jag hade riktigt kul, och alla sjukt bra band som spelade ! Höjdpunkterna va kooks, håkan hellström, markus krunegård, kent, lykke li, och en massa andra !
Vi hade inte världens tur på ditvägen kan jag säga, först går man upp så sjukt tidigt, hinner inte äta frukost, bilen går sönder på motorvägen mellan enköping och västerås, det vill säga att vi fixar världens kö bakom oss, får stå och vänta nån timme tills angelicas mamma kommer, väl inne i arvika kommer vi till fel camping så i 40-graders värme typ så får vi sitta med en massa packning och vänta på tarren som ska ta oss till andra campingen där resten av alla är. Men första kvällen vart endå drömlyckad !
Nästa år ska jag befinna mig på en festival igen, men en massa kompisar och bara kröka, lyssna på bra band och ha kul, Längtar !
Det jobbigaste måste varit värmen som stekte på en hela tiden, men skönare det en regn kanske ?
Tyvärr så gick min kamera såklart sönder när vi anlände, så jag fick ta en massa dåliga bilder med mobilen ;




Största höjdpunkten för mig ! Jag stor längst fram med hela arvika bakom mig. Jag fick ta på hans mage och rumpa, det är lycka !

RSS 2.0