23.05

Hej! Idag har jag haft en bra dag, har varit med massa vänner och bara haft det bra. Åt grillad mat, och det var alla tiders!
Imårn ska jag dock till doktorn och det är jag mindre glad för, men ska vägra gå därifrån innan jag fått veta varför jag mår dåligt. Ska vara barnvakt på kvällen och bara ta det lungt, även om jag är taggad på en skiva inne i stan. Mer har jag inte att berätta, förutom att jag hittat världens finaste jacka som skulle passa utmärkt till ett vin linne,slitna jeans och höga klackar i vår, drömma får en fattig som jag. Heeeejdå och godnatt.

13.17

Hej !
Efter en till natt utan sömn så gick jag upp och gjorde  världens godaste scones och te, och bjöd hit Jossan. Utan henne just nu skulle jag inte veta vad jag skulle göra. Skönt att ha nån som man kan prata om verkligen allt med när man mår som jag.

Vi har inte gjort någonting idag, förutom scones då. Om nån timme ska jag röra mig upp till Pythagoras , dom har invigning där så vi ska grilla lite och sånt. Senare får jag se, ska kanske träffa Pernilla om jag mår bättre annars blir det hem i soffan och ligga där resten av kvällen.

Ha det jättejätte bra, heejdå.

23.14

Vet ni vad jag har gjort idag ? JOBBAT. Jag är så himla glad verkligen, nu är sommaren och allt räddat. Det bästa av allt är att jag jobbar med en av mina närmaste kompisar - Hanna. Det gick jättebra, provjobbade idag och hon verkade jättenöjd. Imorgon ska dagen spenderas på ett mindre roligare ställe- men inget säkert än. Nu ska jag sussa, hoppas på lite mer sömn än natten till idag - alltid ska det vara något fel.

Helgen.

Lördagens planer att fixa en repris på fredagen gick galant. Jag, Jossan, Mickis och Emelie var alla hemma hos mig, drack vin, spelade kort och hade lamporna släkta med massa värmeljus. runt 22 tog vi en taxi hem till Alex där vi drack ännu mer vin och jag blev dunder taggad. Efter nån timme gick vi till trädgårn, där hade vi riktigt trevligt, Pernilla dök upp och vi tog en taxi till Mobergs där vi stannade till tre-slaget. Träffade massa roligt folk och jag var på topp verkligen. Efter ett antal shottar och flaskor vin så blev man lite på lyset och våra fötter  var nära på att dö när vi hade gått cirka 3 meter från mobergS ( majk, DU borde vara hur stolt som helst om du skulle sett mig )  Vi fick iaf sjuts hem till andra sidan norrtälje, och det tackar jag jättemycket för !

Igår låg jag bara hemma hela dagen. Jag har aldrig i mitt liv varit bakis..förutom igår. Trodde mitt huvud skule sprängas och jag var på dåligtdåligt humör hela dagen - det kan dock berott på annat än bakis, men tror nog att det gjorde det ännu värre.

Jag hade iaf världens dröm helg som spenderades med mina vänner, sånt blir alltid lika bra !

Lördag.

Oj, det blev en väldigt händelserik kväll igår. Jag och Emelie började hemma hos mig, drack vin, gjorde oss vackra och lyssnade på bra musik ( i samma kategori som den i förra inlägget ). Hade planer på att hitta nån schysst förfest eller ner till trädgården, men vädret satte stopp för oss och vi taggade till här istället, och det gick brabrabra! Runt 00-tiden fick vi skjuts upp till mobergs. Efter massvis med shottar, urtvingade av en stackars åkersberga kille att mobergs är 100 gånger bättre än tegel, massvis av vänner och trevligheter senare så gick vi hem ( klockan var då kvart över 3 så vi var tvungna ) Som vanligt tar min väg hem till pappa när man går nykter på tio minuter, inatt nån timme. Men den innehöll mulningar, telefonsamtal och hets om efterfest.  Kom inramlandes vid halv 5- tiden, svart under ögonen och leriga byxor - perfekt.  Jag hade en dunderkväll helt enkelt.

Nu ska jag träffa Jossan och om nån timme är det dags för oss att ta fram vinet och köra på en lika rolig repris som gårdagen.

Hejdå.

Hej barndomskärlek.


Min nya väska.

Nu är min ekonomi ungefär som den var innan lönen, men det gör ingenting.


Our favorite song.

Hejhejhej världens bästa fredag. Vaknade imårse och hade panik, trodde jag kommit försent till jobbet, jag trodde det var måndag och klockan var tio. Sen kollade jag på klockan , 7.30 & det är fredag. Nu ska jag och Jossan gå ner på stan - jag ska kolla om dom fått in min väska som jag länge suktat efter, och Jossan ska hitta lite shopping. Kvällens planer är väldigt osäkra än, men dom kommer bli hur bra som helst, dom brukar kunna bli det dom här fredagarna. Världens bästa väder är det också - kan det bli bättre ? Nej.
Hejdååå.


Gillar randigt.

Jag är barnvakt och har väldigt tråkigt. Siri ligger i sängen och ska sova, haft sällskap av min vän Hanna men hon var tvungen att ta 19.30 bussen till Åkersberga. Nu väntar jag på att Jossan ska komma förbi, men hon har ju inte någon mobil så kan inte ringa henne heller.  Och..jag är så himla glad, ville bara skriva det..igen.


Hej.

Nu är troligvis sommarjobb & lite extra jobb innan sommaren kirrat, vet ni vem som sitter med ett stort brett leende? jag. Provjobb på måndag, jag hoppashoppashoppas jag sköter mig galant !

Nu är jag precis hemkommen från Kvisthamraskolan och Siris uppträdande, duktiga var dom! Hann även med en sväng till Flygfyren, var så sjukt sugen på natugodis så det blev de.

Nu spelas Peter bjorn and john i högtalarna och jag ska jag äta våfflor en dag försent. Ikväll blir det barnvaktande till fulla muggar, ska försöka få hit nån kär vän och göra mig sällskap.


99 problems.

Hej ! Nu ska jag snart träffa Madde för en sväng i det fina vårvädret ! Har suttit hela morgonen och lyssnar på new moscow, riktigt bra musik där. Ikväll ska jag vara barnvakt och innan det ska jag se på när min lillasyster har uppvisning, hejdå !

Popcircus.

 

Nu blir det popcircus med den där Håkan.

Typiskt.

" Jag ska inte handla någonting, eller kanske ett linne eller något bara för att jag är värd det, varför jag är det vet jag inte, men jag är det. "

Jonna kommer hem med ett par nya skor, en tröja, en till tröja, en kjol, hårfärg, solglasögon och lite till smått och gott - bra kämpat !


Jag är hellre blind än lever mitt liv utan er.

Jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er jag saknar er. Kom hem.

Onsdag.

Hej!
Ligger i sängen,min far ringde och väckte mig mycket tidigare än vad jag behövde. Har legat och läst, lyssnat på musik och betalar räkningar..nu är jag fattig igen, men that´s life.  runt 11 tiden ska jag möta Pernilla på stationen, sen blir det Stockholmo, kvällens planer ser jag ut att vara barnvakt till syster, alltid trevligt.   Heeejdå.




Madness the magnet keeps attracting me, me.

Godafton ! Sitter just nu med världens mättaste mage. JAG bakade imårse, fick så dåligt samvete att jag inte sjöng för mamma imårse ( hon åkte hemifrån klockan 6 ) Så jag gjorde världens godaste chokladkaka som vi åt av när hon kom hem, sen åkte vi ner på stan och handlade kina mat och sen lite till chokladkaka på det- perfekt.

Vid tre-tiden träffade jag Sebastian som är nyss hemkommen från utlandet, vi gick en promenad i det vackra vädret, sen gick vi hem till mig och spelade kort..självklart så vann jag, som alltid. Idag fick jag världens otippaste samtal också - från Steffi i min gamla klass, erbjöd mig ett jobb men jag blir nog tvungen att tacka nej. Har provat på det en gång..och aldrig mer. Men det va kul att hon ringde, hon sa att hon höll på att leta runt efter hela klassen på eniro, för att erbjuda alla jobb så vi kunde ha en liten klassåterträff, låter som en bra idé förutom det där med jobbet då.

Imårn blir det en tripp in till storstan - hoppas på lite finare väder än idag. Nu blire snart desperata hemmafruar- Heeejdå.
 



Grattis!

Grattis mamma på din dag!



Min studentklänning.

Rensat igenom min garderob lite, i tron om att jag ska hitta något som jag glömt bort och bli lite nykär i ett klädesplagg. Hittade inte något sånt, men hittade däremot min studentklänning, som är använd en gång i mitt liv och som säkert aldrig mer kommer användas, sorligt nog. Jag tycker den är jättesöt med sina prickar och sidenband, men jag trivs inte med färgen vit på klänningar. Jag tycker att det är väldigt sorligt att man bara tar studenten en gång i livet, det var den bästa dagen i mitt liv. Åh, blir glad bara jag tänker på det!

Fick föresten min lönespec idag, fick nån hundralapp mer än jag trodde, så för det ska jag inhandla något fint på onsdag när jag och Pernilla tar en tripp in till storstan. Jag är värd det faktiskt, sen kommer jag leva som jag gjort den senaste månaden, väldigt fattigt. Men somsagt så känner jag på mig att det kommer bli bra snart igen. Läggdags, ska upp jättetidigt imårn för att höja min vackra stämma till födelsedagssång. Mamma fyller år ! Hejdå.


I try to run, but see I’m not that fast.

Har suttit och kollat på kläder hela morgonen, jag har sånt sug efter att beställa hem hur mycket som helst. Jag förstår ens inte varför jag kollar på kläder för att jag mår bara skit då, jag vill ha en helt ny garderob..så fort jag får min riktiga lön så blir det dirr in till sthlm för shopping,åh! Fick även en tidning idag som jag läst, men var tvungen att hoppa över modesidorna, sparar dom till senare. Ni som känner mig förstår hur jobbigt jag tycker det här är, men..får helt enkelt sitta och söka mer jobb! Det här kommer bli en bra vecka, känner jag på mig.


18 dagar.

Godmorgon. Sitter i sängen och funderar på hur min dag ser ut. Ska städa lite här hemma, sen skulle jag ha träffat Madde, men lyckliga hon fick jobba istället. Kommer nog bli som vanligt, söka jobb, städa och..inte så mycket mer. Så himla tråkigt väder så man vill gärna inte gå ut i onödan heller. Åh,drömde världens äckligaste dröm inatt om spindlar, har gjort det två dagar irad nu, undrar vad det kan betyda?  Nej, nu blir det frukost för mig, hejdå.


Ja, jag älskar mina rutiga pyamasbyxor.

Söndag.

Hej! Oj, vilken fredag det blev ! Var meningen att jag och Pernilla skulle ner till trädgården för nån cider, snacka lite och sen hem. Men så fel man kan ha, hamnade uppe på mobergs..shot efter shot efter cider efter drinkar. vid 3-tiden mådde jag på topp och det blev efterfest hos Alex. Vaknade upp i lördags och mådde inte på topp, men det var det värt - Hade riktigt kul!

Igår på eftermiddan träffade jag Emelie på en fika. Väldigt längesen jag träffade henne också, så det var riktigt kul! Kvällen spenderades framför tv;n, såg första avsnittet av Robinson, min gamla "Idrottslärare" från Röllingby är med också, lite coolt! Sen blev det läggdags och miljoner med fyllesms från mina vänner, kände mig riktigt tråkig men man måste få ta det lungt nån kväll också, right?

Nu ska jag vänta på att Jossan ska höra av sig, sen blir det förhoppningsvis en promenad, Hejdå!

Hej.







Love in the Summer, Followed the sun till night

Hej!
Idag är en riktigt såndär toppendag som jag alltid har nuförtiden, älskar det. Dagen började med sconesfrukost och sjungande för pappa, städade ordning lite och gick ner på stan för att träffa Pernilla. Åh, så trevligt vi hade ! Vet inte hur längesen det var vi träffades såhär, men det var som vanligt tycker jag, hur bra som helst! Vi fikade och gick runt på stan i några timmar, sen mötte jag upp min bror för inköp av present till min far. Nu sitter jag och lyssnar på empire of the sun, och väntar på att våra gäster ska komma. Heeeeejdå.


Grattis pappa !


20.03

Idag har dagen spenderats mycket bra, har pratat med Felica, träffat Jossan och ätit lunch med min bror. Sen gick jag upp till Kvisthamra för " lilla melodifestivalen", Siri skulle uppträda. Kommer ihåg när jag själv var med, och det var inte bara jag som gjorde det. En lärare kom fram och berättade att han skulle leta upp filmen där jag var med, ska bli riktigt kul att se det, tror jag.  Imorgon ska jag träffa Pernilla och kvällen har inga planer än, får se vad som dyker upp helt enkelt! Nu ska jag hoppa in i ett varmt och långt bad, hejdå.








Uppsala.

Jag hade en jättejätte lyckad dag igår verkligen! Åkte till Uppsala med halv 11 bussen, åt lunch på max och sen jobbmässan. Dock fanns det inte mycket intressant där, så vi åkte ner på stan och träffade Jossan, Filip, Gustav, Rasmus och Niklas som jag inte sett på två år nästan - Hur kul som helst! När vi kom hem till Norrtälje igen så mötte jag upp Annie och vi gick hem till Pernilla, dom har jag inte heller träffat, nyktra och när vi har chans att prata på hur länge som helst, väldigtväldigt trevligt om man frågar mig.  Tycker att det är så synd att man tappade kontakten med nästan alla kompisar i Norrtälje så fort jag började i Åkersberga, men hoppas på ändring! Iallafall så hade jag en toppendag, första riktiga vårdagen var det också - kan det bli bättre ?






We are the people that rule the world, a force running in every boy and girl.


Fell in love with the music.

Hej. Åh, jag är så lycklig, solen skiner och allt känns så bra! Har en feeling att allt kommer lösa sig nu! Vaknade vid åtta, min lillebror väckte mig..skulle vara barnvakt en stund. Vi satt och la pärlplatta hela morgonen till vi åkte ner på stan för lunch med Hanna. Kina mat och 3 koppar kaffe senare sitter jag nu hemma hos pappa. Ska möra Madde senare och imårn blir det en tripp till Uppsala med Hanna, längtar! Vi ska på jobbmässa och efter det bara sätta oss någonstans och göra uppsala. Hejdå.




Vi skulle ju visa varandra världen och inget fick nånsin komma mellan oss.

Godkväll. Kom ut på en promenad, duktiga jag. Vet dock inte hur mycket man ska kalla det för promenad, fick skjuts til Norrköp, gick sisådär 15 minuter, och sen fick skjuts hem, fantastiskt! Imårn ska jag träffa Hanna på en fika och förhoppningsvis uteserveringen med en latte i handen om det är soligt, åh! På kvällen blir det en promenad med Madde, som jag inte träffat på jättelänge känns det som !

Nu ska jag sova, hejdå.


24 +80  dagar kvar tills mina bästa vänner är hemma.

17.55

Åh, herregud vad jag är trött. Sov ingenting inatt och mamma väckte mig alldeles för tidigt för en dag på Kvisthamra. Jag fick agera lärare och massa sånt. Riktigt trevligt var det. Efter "jobbet" så gick jag ner till Hanna på en kaffe och där hängde jag nån timme innan mamma kom och hämtade mig.

Skulle jag stänga igen ögonen nu så skulle jag somna dirr, men jag ska försöka mig ut på en promenad med Hanna också, så mycket bättre man mår och nu har jag smält i mig mat för 300 personer så det behövs. Skolmaten är ingen favorit!

Heeejdå gott folk.

Hej.

Just nu sitter jag på kvisthamra skolan, mamma är på ett morgon möte så jag fick sitta vid datorn en stund. Har hunnit med att söka två jobb, jag känner verkligen på mig att det kommer lösa sig på jobbfronten, en magkänsla jag har! Jag är så himla glad, vi gick hemifrån vid halv åtta, så det blev en morgonpromenad för vår del..Fåglarna kvittrar och solen sken, sånt kan verkligen göra min dag.

Jag ska gå ner till hanna lite senare under dagen också på hemligt uppdrag, håller tummarna !

Hejdå.

I don´t belong here.

Godkväll.
Jag sitter här och känner mig riktigt duktig. Har varit på en långpromenad med Hanna, har pratat om allt möjligt, helgens bravader ( Eller hennes, för mig blev det inte mycket sånt) och massa annat. Direkt när jag kommit hem så blev det en till promenad till Konsum med Matilda. Skönt att ha en granne som också röker, perfekt ! ( Jag vet, jag ska sluta ! )
Har kollat på Beck och nu är det läggdags för min del, ska upp 06.30 imorgon, Ohherregud ! Men efter natten till idag blev det inte mycket sömn, så lika bra att jag försöker komma i säng tid.

Hejdå.

16.38

Hej. Jag hinner inte skiva något nästan för att min bror envisas med att han ska sitta vid datorn. Idag har mormor och Kalle varit på besök, trevligttrevligt. Ikväll funderar jag på att åka hem till min far och imårn blire nog kvisthamra skolan för min del.
Jag kom hem vid 00-tiden igår, skönt att komma hem i tid. Kände att min hals var helt förstörd. Dock kunde jag inte sova på flera timmar, mådde så himla illa för att jag fått i mig en jävla öl ( Jag ÄLSKAR öl, men tål det icke, fan..det suger ) Sen när jag väl somnade så drömde jag sjuka drömmar, jag skämtar inte. Dom kändes som verklighet, så när jag vaknade visste jag inte riktigt om det var en dröm eller inte, kul det där !

Bjuder på en sång, Hörs senare, hejdå.


Jag är värd så mycket bättre.

Jag kom och tänka på en sak inatt. En sak som jag ska lägga till i mina nyårslöften. Jag ska sluta lägga tid på sånna som behandlar mig som ingenting. Gjorde det ett tag och fy vad jag ångrar mig. Fick hela tiden höra från mina vänner att jag var värd nått mycket bättre, jag skulle lyssnat. Jag tackade nej till att göra saker med mina vänner för att träffa någon som endå aldrig hörde av sig, ska det vara så ? nej. Nu är det slut med det också. " Jag faller inte längre för skitstövlar" right, Becca ?

Vem la sorgen i dina ögon? Vem stal ditt ljus?

Lördag. Mår lite bättre idag, men jag vet inte om det är för att jag börjat bli frisk eller om jag började morgonen med en alvedon. Gårdagen bestod av tv-tittande och jag somnade breve min lillebror vid halv två tiden.  Nu ska jag snart hjälpa mamma med att städa, sen får jag se. Vid sex-tiden ska vi ut på G och äta, ska fira min bror som fyllde år i Tisdags och min mor som fyller år den 24;de.Efter det blir det kanske en öl med mina vänner. Helt ärligt är jag så himla osugen på öl just nu, jag drömde nämnligen om det inatt. Jag tog en klunk och den smakade som en blandning av whisky och fishemans friend shot. Hanna älskade den ölen, och självklart var jag tvungen att visa att jag inte var sämre så jag klunkade i mig den där, och fyfan va jag mådde efter. Men det finns annat att dricka, right ?

Hejdåå.

I walk the line like Johnny Cash..



Åh.

Jag satt och letade efter nån bra film som jag tänkte se på ikväll, och så hittar jag en skiva - utan text eller fodral, så jag sätter in den i Dvd;n för att se vad det är för någonting. Jag blev så lycklig, för på tv;n stod det MODEVISNING 2008. Den skivan har vart borta jättelänge, har tänkt vart den kan ha försvunnit någonstans, och vips står Lina med sina blåa klänning och tackar för sponsorerna, åh ! Kan inte mer än säga att jag saknar det och hur kul vi hade det, skulle jag verkligen kunna göra om. Den dagen kan varit en av dom bästa 2008. Jag satt och log mig igenom filmen.


Hela underbara unika jag.

Jag håller på att småstäda mitt rum, och jag hittar mina nyårslöften. Jag och Jossan skrev dom tillsammans på nyår, när vi var ganska så onyktra. Jag hittar stavfel och konstiga förklaringar. Men, några har jag lyckats väldigt bra med att hålla.

1. Sluta röka - Jag håller på, eller det går som det går. Nu har jag inte rökt på två dagar, dels för att jag mår såhär och jag inte orkat gå ner till affärn. Men ska jag röka så ser jag bara till att göra det när jag verkligen är sugen. Det kan bli 1-3 per dag, och hur bra är inte det jämfört med förut ? Sen har jag ingen aning om hur det kommer bli nu i vår/sommar, men tare som det kommer..jag försöker iallafall, och det är väldigt duktigt, right ?

2. Självförtroendet - Går..faktiskt ganska bra. Jag har haft världens sämsta självförtroende enda sen vi flyttade till Norrtälje. Kanke inte är så konstigt. hade inga vänner och jag hade inte koll på någonting. Jag kände mig..inte som dom andra. Jag kände mig fulast i världen och allt var fel. Det blev bättre med tiden och nu på senaste har jag inte gått och tänkt ; fan va ful jag är, Men fortfarande har det varit så att jag jämfört mig med andra hela tiden, jag har klankat ner på mig själv. När jag skulle till Australien och Jossan bangade, jag kunde helt klart åkt själv, det är ju mina släktningar som bor där nere. Men jag var helt 110% säker på att jag inte skulle klara det. Jag har inte tagit mitt körkort, inte börjat plugga, ingenting..bara för att tills nu har jag kännt att jag skulle aldrig klara det. Jag har framtidsdrömmar att jobba med mode eller musik, men så fort jag tänk på det så har jag bara sagt ; Kommer jag aldrig lyckas med. MEN nu är det slut på det, jag ska tänka mer positivt och jag klarar det !

3. träning- Som alltid, varje år finns med på ens nyårslöften. Faktiskt så har det inte alls gått bra. Jag har velat träna, ut och springa, men det har varit för mycket snö, jag har varit sjuk..blablabla ( dåliga bortförklaringar)  Sen vet jag inte heller vad jag vill träna för något. Gym eller nått sånt är inte min grej, hatar när folk sitter och kollar på en när man tränar. Jag och en kompis har pratat om i sommar så ska vi satsa på ett korplag  i fotboll, förstå vad kul ? Nej, men helt ärligt..jag ska börja träna men vet inte vad. Min träning det här året har hittils varit konsert och mobergs, tack.

4. Ta körkortet- Jag ska jag ska jag ska jag ska. Måste jobba ihop pengar och verkligen vilja ta det. Har kännt att jag inte behövt det, och det gör jag inte. Men jag ska, okej !

5. Flytta från Norrtälje - Jajjamensan. får jag ett jobb utanför Norrtälje så ska jag verkligen börja leta lägenhet. Men har börjat tänkt att innan det vill jag ut och resa. Lägenhet och flytt från Norrtälje har jag inte bråttom med, det kommer.

6. Spara pengar- ..........

7. Handla mindre kläder- Har gått riktigt bra. Har man inget jobb så får man inga pengar, har man inte pengar kan man inte shoppa, så är det. Och fyfan vad jag mår dåligt för det. Så fort jag får ett jobb så kommer jag bli den lyckligaste personen i världen, för då kan jag unna mig massor med nya kläder. Jag vägrar att gå in i klädaffärer, åka in till sthlm och allt sånt bara för att må mindre dåligt.

8. Visa mina närmaste vad dom betyder för mig- Svårt att säga själv, men jag hoppas att det går bra. Jag vet hur mycket jag älskar att höra att man betyder mycket för nån, och jag är nog inte själv om det. Mina älskade vänner och familj, jag älskar er och nu betyder väldigt mycker för mig.

9. Skaffa jobb -  Jag har inte lyckats att skaffa jobb, eller jo ett..men det gick som det gick. Men ni som brukar läsa om mina dagar vet att jag vill och verkligen söker som en galning. För det enda jag önskar just nu är att jag får ett jobb, vilket som helst !

10. Ta ingen skit- Åh, nej ! Den här har jag verkligen kämpat med och  jag tror jag lyckas väldigt bra. Under hela mitt liv har jag varit den snälla tjejen som man kunnat säga allt till, som man kan behandla hur som helst. Slut med det nu, jag skulle vilja möta dom som behandlat mig så och bara säga det facetoface. Tur är att jag sa upp mig från några av dom förra året. Jag har blivit mer ärlig och kan stå på mig mer, precis vad jag behövt. Jag är en tuffing.

Sen hade jag några fler som jag inte vill och orkar ta upp här, men det där var några iaf. Ganska många har jag lyckats med, eller hur ? Heeeejdå.



Gör mig frisk.

Hej. Jag kan ha haft världens värsta natt, somnade inte fören vid 3-tiden, och jag vaknade runt 7. Låg och hostade hela natten! Skönt att det blir hemmakväll för mig, kommer somna tidigt. Men jag är faktiskt , om jag inte hade vart så jävla sjuk, taggad på fest. Men, det får bli en annan dag helt enkelt.

Runt halv 4 ska jag hämta min bror på dagis, sen ska vi till affärn och köpa nån god mat. Han har bestämt sig för postkodmiljonären och Let´s dance ikväll, hans favoritprogram. Han sa faktiskt det igår, när jag sa att jag skulle vara barnvakt ; Jaha, men då Jonna..då ska jag bestämma över hela huset hela dan

Nu ska jag hoppa in i duschen, försöka få i mig nån mat och sen..vet jag inte. 

 

The City.

Hej. Jag ligger i min säng med världens träningsvärk, jag tycker att det låter så himla underbart att säga att man har det, man känner dig duktig. Tyvärr har jag inte det för att jag tränat, utan för att jag hostar som en jävladåre. Tur att jag inte har någon pojkvän som ska ligga breve mig och lyssna på det här skrället, natten till idag vaknade jag av mig själv, jag snarkade som en galning och kunde inte andas.

Har legat och kollat på The City hela kvällen, kommit upp i avsnitt 10. Det enda jag tänker på är att jag också vill bo i New York, jobba med kläder, ha en fin lägenhet med hela NY som utsikt och en stor walk in closet, och allt detta när jag är 24, hur ska jag hinna ? 

Jag kan inte förstå att det redan är fredag om fem minuter. Känns som att det var två dagar sen konserten var, men icke. Morgondagens planer blir en nykter fredag, första på väldigt länge, jag ska nämnligen vara barnvakt och eftersom att jag är sjuk så passar det sig perfekt. På lör blire nog några drinkar med Emelie som jag inte träffat på år och dar. Ska försöka få med mig några fler också, Trevligt.

Nu blir det mer The City, hejdå.

rekordhög arbetslöshet bland unga.

Sitter och lyssnar på radion och nyheterna, jag tror minsann att dom säger samma sak varje dag. " Arbetslösheten i Sverige är den högsta i hela Europa" Jag har märkt det. Funderar starkt på att inte vara i Sverige längre, men jag vill inte åka själv, någon ?

Jag har gått osminkad sen i Söndags, vet ni hur skönt det är ? Jag vill aldrig mer sminka mig nu, min hud känns ny och jätteren. Det tackar vi för.


15.59

Hej. Jag förstår inte att klockan redan är 16. Vad har jag gjort idag ? Ingenting. Men jag är helt svag i hela kroppen, orkar ingenting. Var nere på Norrköp en snabbis, och vägen hem kan vart den längsta på länge. Det bästa med att vara såhär sjuk är att jag kan smälla i mig hur mycket onyttigt jag vill, eftersom att det är så synd om mig. Så chocklad och litervis med te, Välkommen .


Förlåt.

Förlåtförlåtförlåt, jag vet hur det känns nu och det är inte lätt.

Kvällen har spenderats framför datorn, har sökt 58749 jobb, jag är desperat. Har till och med kollat jobb i Visby, tänkte att jag bor hos min bror isåfall. En sommar i Visby - Inte helt fel !

Nej, nu är det sängen som gäller, och jag hoppas att jag mår mycket bättre imårn. Om 28 dagar och nån timme kommer Felicia hem, det går framåt och fort, och jag längtar som tusan. sov så gott, hejdå.


Hej.

Åh, faktiskt så tycker jag synd om mig. Jag är jättesjuk nu, innehållandes feber och allt sånt. Menmen, det positiva är att det känns bättre att ligga hemma och vara sjuk än att jag är arbetslös, men det är jag ju också så det kanske inte känns så mycket bättre iaf. Kollar på nyheterna just nu, en 17;årig kille i Tyskland som gått in i sin gamla skola och skjutit ner 16 stycken. Jag förstår verkligen inte hur vissa tänker.

Nu ska jag sätta på väldigt bra musik tillsammans med jobbsökande. Önska mig lycka till. Hejdå.

Är föresten så himla avundsjuk på alla mina vänner som befinner sig utomlands just nu. Här kan jag berätta för er som befinner er inte i Sverige att det är svinkallt och snösnösnö. Så..ni får komma hem nu, med värmen, okeej ?

to the birds of the coming spring singing


Hej.

Jag kommer inte ihåg sist jag var såhär mätt. Nu har jag lust att ut och springa en sväng, men jag är fortfarande totalbesviken på et här vädret, jag vägrar gå ut, jag vägrar till och med att titta ut, nästan.

Kom som du är, kom vackra, I luften och dina drömmar ska jag bo.

Usch. Jag vaknade med världens halsont och hosta. Men jag slår vad om att det är min helg som gjort det, konsert och en lördagsfylla ute, perfekt. Men helt ärligt så är det 110% värt det, plus att jag inte har annat för mig om dagarna endå, kan lika gärna ligga hemma sjuk.

Morgonen blev inte bättre för att jag kollade ut genom fönstret, och vips..snösnösnö, ska det vara så i Mars ?

Just det, min bror fyller år idag också, 15. Mamma har bakat världens godaste choklad-kola tårta som vi tjuvsmakat på sen igårkväll. Nu ska jag hoppa in i duschen och dricka litervis med te, hejdå.



Jag ringde Felicia igår också, pratade om allt möjligt och det känns inte alls som att hon är borta. Vi pratade om hur kul våran sommar ska bli, men festival och allt. Jag längtarlängtarlängtar.

Tack för din ansökan, vi har tyvärr valt att gå vidare med andra sökande..

jag får minst två stycken mail varje dag där det står exakt som min rubrik. Jag hatar det och man känner sig så otoligt misslyckad. Man undrar vad " dom andra sökande" hade utsmyckat sina CV;n med som jag hade glömt ? Nu ska jag försöka sova och tänka på saken, men då kommer jag aldrig kunna sova.

Berättade jag föresten att det blev en dunderkväll i lördags ? Åh, så kul vi hade,kom hem till hanna runt halv fem, jag tror att det tog ungefär 5 min att gå från Erik, undrar varför det alltid går så himla fort när man är full ? Eller så är det vi som har dåliga minnen från hemvägen ? Men usch så dåligt jag mådde i söndags, trodde helt ärligt jag skulle dö, och nu har min mor smittat mig med halsont och ingen röst nästan. Hejdå.


Inte långt kvar nu.

Jag har pratat med min Becca idag - Fantatsiskt! Saknar henne nått så enormt, men den 9 april & 4 juni kommer bli dom två bästa dagarna när två av mina bästabästa vänner kommer hem.


Det var på den tiden jag kunde mörda för mina turtles gubbar.

Hej !
Efter två flaskor vin är vi nu på G, får se vad en lördagskväll som denna tar oss, hejdå !

Go bananas.

Det här kommer jag leva längre på. Såg Glasvegas igår och det kan bannemig vara det bästa jag gjort på länge och en lång tid framöver. Har varit så ledsen för att jag inte hann få en biljett, eftersom dom tog slut på knappt fem minuter, men igår fick jag veta att jag skulle få gå, Det kallar jag lycka !

"Låtskrivaren James Allan, iförd avklippt John Lennon-tröja, sjunger gudomligt - klart, hårt och med hjärtat i halsgropen"

Förbandet var också riktigt bra, Giana Factory. Men helt ärligt, jag hade aldrig trott att Glasvegas skulle vara så bra Live, stog och njöt, hoppade, skrek och jag var helt genomblöt efter bara första låten, men så det ska vara..right ?

"Gudomlig sång och episka gitarrer ger Glasvegas besvarad kärlek."

Sådärja, nu ska jag hem till Hanna på två flaskor vin, får se vart kvällen bär oss, hejdå !


Vi ses ikväll,


Hej.

Åhåhåhåhåhåh, fick precis kanske reda på världens bästa grej! Ni får veta det snart om det är så, jag misstänker det. Isåfall kan detta bli världens bästa kväll!

Annars så gör jag inte så mycket, sitter på kvisthamra skolan. Jag ska hjälpa mamma på jobbet idag, lika bra att göra det när jag endå bara sitter hemma om dagarna. Ska rätta matteböcker och lite sånt.

Hejdå.

Jag behöver muntras upp.



Okej, jag är skitnervös, ville bara skiva det. Imårse vet jag inte riktigt vad som hände med mig, jag vart jättenere så jag tänkte att jag kunde muntras upp lite med jätterosa nagelack.

i dry my eye, dry my eye.


Kom hem nu, jag saknar dig så himla mycket !

36 dagar kvar.

Hej. Jag vaknade runt 8 av världens bästa telefonsamtal, Felicia ringde från Australien ! Efter det kände jag att det inte var nån idé att sova, så nu sitter jag och kollar på topmodel och dricker kaffe. Idag ska jag till doktorn, sen ikväll vet jag inte riktigt..ska försöka få ut mig på en promenad. hejdå !
 Jag älskar dig.

Love must be forgotten, life can always start up anew.

 Hej.

I fell in love with the music.

Godmorgon. Vaknade runt 11, ska snart äta frukost. klä på mig och vandra ner på stan. Är helt säker på att jag skulle få jobba idag, brukar få göra det när jag har saker planerat, så var det hela förförra veckan. Men icke idag , imårn ska jag till doktorn och på torsdag barnvakt, får se dårå ? Hejdå.



nittonhundranittionio.

Jag hittade precis världens bästa bild. En bild från när jag spelade fotboll, som jag älskade mer än allt, när jag var nyinflyttad i Norrtälje, innan allt det dåliga. Den här bilden blir jag så rackarns glad över att se, kommer ihåg när jag var ny i fotbollslaget. Jag kommer ihåg min första dag, jag hade på mig mina fotbollsstrumpor från mitt gamla lag i Uppsala, svart&gult, och när jag kom min första träning i BKV så kollade alla snett på mig och frågade varför jag var AIK;are. Jag visste inte vad Aik var, eller Djurgården som alla tvingade i mitt att bli och som jag fortfarande är. Men räddningen den dagen, för att jag skämdes ju så fruktansvärt mycket, var att Sabina kom och pratade med mig. Dom närmsta åren efter det var vi supertighta. Ta mig tillbaka till sommaren 1999. Ta mig tillbaka till den tiden.


London calling to the zombies of death.

Jag vill åka till London, nu genast.


                                                                                                                                             Hej far !

We lived an adventure, Love in the Summer, Followed the sun till night.


I once thought I really knew myself.


Fuck you, It´s over.

Hej. Har suttit hela morgonen och haft ångest för att jag inte har ett jävla jobb att gå till. Men det löser sig. Jag har sån himla stor lust att åka till London, det enda jag går och tänker på just nu. Shoppa, gå på bra konserter, lyssna på allas snygga brittiska dialekter och hitta min drömkille med bunt lockigt hår. Men för att göra det så måste man ha ett jobb och pengar.

Nu ska jag vandra ner på stan, ikväll ska jag vara barnvakt till världens bästa syster. Hejdå !


Jag önskar att vi aldrig hade mötts.


Kallar mig för discotjej.

Gårdagen blev riktigt lyckad. Åt god mat, drack vin, lyssnade på bra musik och snackade om allt möjligt som hänt i våra liv.  Senare gick vi till trädgården tills det blev hemgång. Ingen sen kväll, kom hem runt 1-tiden och somnade direkt, sov en behövlig sömn till 13 idag. Sen gick jag en långpromenad och bara njöt, nu ska jag fixa och dona lite hemma, hejdå.




RSS 2.0