Dom säger vi är lika, du&jag.


Jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam.

Kom nyss hem från vår lilla stad. Vi kollade babysaker till Jossans kompis som nyss fått en ny familjemedlem. Jävlar vad söta saker det finns, blir nästan sugen på en liten bebis bara för att. Fast, det får vänta ett antal år, typ tio. Mamma kom förbi också. Snart ska vi nog köpa pizza, inte mig emot. Igår mcdonalds & idag pizza. Hm.







Du sa, jag är inte som du, jag dör om jag stannar, och en kyss.

Godmorgon. Dagen har hittils bestått av frukost, läsning, tedrickande, ja. Inte så ansträngande med andra ord. Inatt drömde jag om min nyfunna bästis, hennes objektiv försvann och en ledsen Jonna vaknade och gav den en blick, den hade inte tappat sin objektiv. Snart ska Jossan komma hit, vi ska dricka kaffe, äta chokladtårta & gå promenad. Lite snack om måndag kommer det nog bli också- då börjar jobbet.


22.32

Bara för att jag velat ha ett klädesaffärsjobb typ hela mitt liv så ringer ett 08 nummer idag, på min mobil.
-A, det är Jonna
-Hej! Är det Johanna ?
-Yes
- Det är --- från --, är du fortfarande intresserad av heltidsjobbet hos oss ?
- Ehhh...ja, absolut. ( hur dum får man vara ?)
- Bra, kan du komma på fredag klockan 14 ?
- Ehh, okej !

För det första , vad tänker jag med när jag tackar ja till ett heltdisjobb som jag vet att jag endå inte kan ta ? För det andra, varför kunde dom inte ringt för ett halvår sen? Jag blir galen , mitt drömjobb, typ. Åhfbejgbferdkjbfejdksgvd är ungefär vad jag tänker just nu. Dumma dumma Jag, dumma affär. Åh !

Istället för att få en bild på en irriterad Jonna, så får ni en på världens bästa lillasyster. Visst är den fin ? Godnatt.


Nu vill jag bara ha mer.

Fick nyss ett riktigt jävla pepp mail. kom.kom.kom.kom.kom 29 december, NU.

Puss.

Jag är så sjukt jävla glad idag. Rättare sagt alltid nuförtiden. Har massvis med bra saker att se fram emot, typ; min födelsedag om en vecka&två dagar , hanna fyller år, hanna& elias ska ha fest , jag ska se Phoenix&White lies, jag ska jobba varje dag för något jag alltid velat göra, min lillebror fyller arton, jag ska ha världens fest. Jag har en ny fin kamera som jag kan fota allt med, så räkna med mina vänner, ni får se bilder nu.



But my smile still stays on.

Det finaste jag vet är nog skratt.

Och det bästa jag vet är mina syskon. Är barnvakt ikväll åt dom här två.







let's go out and find some trouble.








Tisdag.

Idag har jag varit med Hanna & min nya kamera. Vi har varit på stan , fikat och chillat hemma hos henne. Alla vi tre.




22.11

Nu har jag köpt två födelsedagspresenter till mig själv. Min resa och en systemkamera. Äntligen har jag en, har önskat mig kameran i sisådär två år kanske. Imårn ska jag ner & införskaffa mig ett minneskort och sen kommer massvis av bilder hit, jag lovar. På måndag börjar jobbet, lite smått ångest över det kanske. Eller nej. Jag ska ju flytta, det enda jag kommer tänka på. Jag ska flytta.Wow!


11.41

Hej.
Sitter och funderar på om jag ska in till Sthlm eller Täby , tänkte kika efter min efterlängtade kamera som jag önskar mig. Dock har jag jätteont i mitt ben(?) Ingen aning om vad jag gjort, men ont gör det och jag funderar på att vara hemma och planera lite inför 20-års festen. Måste se hur många som kommer och blablabla. Kom på igår också att jag måste fixa pass, inte för att det är bråttom med det, men jag kanske helt glömmer bort det, typiskt mig faktiskt. Puss.


29 December 2009.

Jag dör. Min biljett är nu bokat. Betald. Jag vet ingenting, förutom att den 29 december klockan 14.30 kommer jag befinna mig på heathrows flygplats, terminal fem. Utan en blekaste aning om vart jag ska. Men jag tänker bara att det löser sig. Det är nog det bästa man kan tänka. Från och med den 5 oktober till den 29 december ska jag jobba som ett as. Jag är livrädd, verkligen. Men så glad så ni anar inte. Puss.


I'm gonna go go go there's no stopping me.

Hej !
Jag ligger just nu i sängen , lyssnar på musik och kollar runt lite. Idag när min mor kommer hem så ska vi boka ticets. Nervös. Livrädd. Glad. Ja. Klockan sex ska jag på en "höstfest" som min 6-åriga lillebror har styrt upp med sina två grannkompisar. Eftersom att jag är en av dom få som blivit bjudna så ska det bli väldigt spännande att det vad det bjuds på. Nu först ska jag ner på stan och kolla runt lite, köpa strumpor måste jag göra. Världens tråkigaste grej. Kvällens planer är nog hemma, jag ska jobba imårn och orkar inte passa bussarna i stan för det är dit mina vänner ska. Jag bjuder på en låt som man alltid blir glad av istället. Puss.




När jag slutar tänka börjar jag förstå, att gud inte bryr sig om hur rakt jag kan gå

Hej !
Klockan är snart halv elva och jag borde verkligen försöka sova. Har kännt mig halvsjuk idag och imårn blir det jobb, 9-18.30. Faktiskt första gången jag ska sitta i kassan på 2 år. Lite nervös kanske, ja.

På torsdag träffar jag Becca & i helgen blir det jobb, allt jag vet just nu. föresten 95 dagar kvar - jag är dum i huvudet som räknar, jag vet.

Puss&godnatt mina vänner.

Halleluja!

Nu ni. Idag fick jag veta att jag fått ett jobb, inte vilket jobb som helst , utan exakt samma som förra året ; Julpacket. Varför jag ska börja jobba där är att det var råbra betalt, och jag behöver pengar för att den 27 december, ska jag flytta. Jag ska flytta till LONDON. london.london.london. Förstår ni hur stort det är för mig ? Jag ska flytta till min drömstad. Jag ska lära mig engelska. Jag ska jobba. Jag ska bo där. Jag ska träffa massvis av nya människor. JAG SKA FLYTTA TILL LONDON. Wow. Jag är livrädd, så rädd som det bara går. Men jag ska klara av det. På egen hand. Hjälp. Men jag är samtidigt så sjukt jävla glad, jag ska lämna Sverige, Norrtälje. Vem vet, jag kanske kommer tillbaka efter en månad, eller så stannar jag 20 år - om inte mer. Jag är så troligt jävla glad.



Hej då, Sverige.


.

När jag endå, för en dag sen, la ut Jamie T låten så kan jag lika gärna lägga ut en låt, som jag gillade lika mycket, en buss-låt, med en kille som har exakt den där graaaow brittiska dialekten, föresten , lyssna på Pete Doherty på inlägget under också , något speciellt med dom männen.



You were slapped by that slapper and how we all laughed, but she laughed the loudest.



Hej!
Jag känner mig helhängig, ont i huvudet&lite feber- usch. Men jag har fått en del mail som gör humöret på topp. Jag längtar jättemycket tills på fredag , löning och en födelsedagspresent till mig, åh ! Hela dagen idag har jag städat & lagat mat känns det som. Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng, tända ljus och läsa "High Fidelity" och Sonic tidningen. Morgondagen har jag ingen aning om, ska träffa Becca iaf tror jag. PUSS.



Den här låten lyssnade jag på ett antal gånger på vägen från Felicia. Passade så bra in just då, på tåget.





You can leave whenever you want out,you want out. Well,you don't relate to me,no girl. You don't respect me,no girl.




Jag är alltid lika skeptiskt när skådespelare ska satsa på sångkariärren. Men åh, Scarlett, du är brabrabra.




Skövde.

Jag är hemma från Skövde. Borta bra men hemma bäst sägs det. Vet inte om jag kan hålla med för jag ville inte hem. Felicia, du får flytta hem igen. Eller okej, jag flyttar snart, men endå. Jag var sämst på att fota också, inga bilder alls, nästan.











.

På fredag får jag lön. Då ska jag köpa världens bästa födelsedagspresent till mig. Det pirrar lite smått i magen.

Dom da dee doo da da dom .

Den här låten har jag älskat enda sen den började spelar. När kan det vart, typ 3 år sen ? En sån låt jag aldrig tröttnar på, men det kan ju bero på den otroligt vackra, fantastiska, heta dialekten killen har. Jamie T heter han.



Sätt på högsta volym.




21.01

Fan. Jag kunde verkligen åkt och kollat på Håkan och sen tillbaka. Var meningen att jag skulle åkt dit egentligen, till Gbg, men jag bestämde mig för att vara kvar, eftersom att det inte är ofta jag träffar Felicia. Jag hatar att vänta , det är jag sämst på. Men jag hoppas att dom är klara alldeles strax. Det ännu sämre är att jag känner mig råhängig, rädd att jag börjar bli sjuk, det sista jag vill nu.

Imårn ska vi ha en "Jonna&Felicia", riktigt mysigt. Nej, nu ska jag på med högklackarna och börja röra mig.

Money in the jukebox rocks all night.

I onsdags. När jag satt på Tekniska Högskolan och väntade på tunnelbanan så var det på riktigt, en man, i 50-60- års åldern kanske, som "raggade" på mig. Jag tycker ordet ragga är så förträffligt fult ska ni veta. Han satt och kollade på mig dom 4 minuterna det var kvar. När jag kollade tillbaka så log han lite och nickade. Väl på tåget så satte han sig precis bakom mig, lutade bak huvudet lite. Vid T-centralen gick han efter en bit, sen försvann han. Jag undrar vad han egentligen tänkte, att han kunde få mig? Haha, kul.

Just nu sitter jag och kikar på lägenheter. Skriver lite annonser. Svarar på några. Sitter och väntar på Felicia. Hon är och gör något med klassen. Om nån timme ska vi ses. En cider kostar 20 och en shot 15, får se vart min kväll slutar. Puss Mina Vänner.

I can't wait for another second minute or hour.

Hej!
Har nyss vaknat, sover faktiskt ovanligt bra för att vi är två som delar på en nittiosäng. Dock vaknade vi imårnse att det var några utanför som bankade på något. Nu står Felicia och gör amerikanska pannkakor till mig - med blåbär&choklad dessutom, hur gott?
Igår när Felicia hade lektioner så gick jag och upptäckte skövde lite. Vid 8 gjorde vi hemmagjord pizza hos hennes klasskompis, sen åkte vi hem. Ikväll ska hon på någon middagssak och jag vet inte riktigt vad jag gör medans, men efter det blire fest iaf. PUSS.

Föresten, det är exakt 100 dagar kvar. Gissa om jag längtar ?

10.24

Hej. Nu sitter jag i Felicias säng i Skövde. Hon drog till skolan vid halv åtta, jag sov kvar. Håller på att fixa mig , ska ner till stan. Igår träffade jag hennes klass och dom hade någon liten fest för deras faddrar. Tacos, kubb & hattar. Sen gick vi hem till hennes classmates och åt godis innan vi tod cyklarna hem.

Nu ska jag dra, försöka hitta samma väg som vi kom hit med igår, PUSS.

Big smile.

Behöver inte skiva mer än att jag är så jävla glad, laddad och nervös just nu. Imårn åker jag till min bästa vän, på måndag får jag veta en viktig sak och jag vet att jag inte kommer sitta här om ett halvår, åh ! Jag önskar att det ska vara nyår idag , det vill jag. Eller 4 dagar innan nyår.

Ska måla naglarna, packa klart, gå promenad och lite så , nästa gång jag skiver lär jag vara i Skövde, PUSS.

London calling,

Hej. Igår spenderades kvällen med Pernilla. Vi satt på Åtellet och planerade. Nu jävlar blir det jobb varje dag nästan , sen jävlar bor inte jag kvar här, HA. Mer om det senare, kan jag lova !

Idag har jag jobbat. Vart jättelite folk på jobbet så det har varit helt ok. Nu ska jag sitta och kolla lite papper, planera morgondagen. Ska nämnligen agera lärare på min gamla skola, lite nervöst faktiskt.

På tis är det också jobb , sen drar jag till skövde !

hmm.

Föresten, ni ser jordgloben bakom mig i bilden på förra inlägget? Jag snurrade på den och bad den peka på vart jag ska åka. Tydligen vill den någon stad i Japan, men jag vet inte riktigt ?

För jag vaknar med den tanken varje dag.

Ibland hatar jag fredagskvällar. När man sitter hemma, själv. Eller själv är jag inte, familjen är hemma. Men när man vet att alla vänner gör något. Dom festar, är med killen eller bara i London typ. När man inte har någon och leka med och man känner sig som jordens ensammaste människa. På ett sätt har jag iofs valt att sitta här, ska faktiskt jobba imårn, men åh vad det är tråkigt. Min mor är till och med på äventyr. Nu har vi Joel hemma också tills på måndag. Godnatt mina vänner, det var min fredag. Får se vad jag är på för humör imårn när jag vaknar.



Livet är människans bästa tid.

Hej. Min morgon har besått av kaffe, jobbsökande & funderande. Jag har skivit ett nytt CV. Jag har funderat på en sak. Tror äntligen jag känner mig redo. Jag vill vill vill. Ska fundera lite mer. Nu ska jag leta efter en sak i mitt rum, ska rensa garderoben och sen får vi se. Kvällens planer blir nog filmhyrning eller något liknande. Jobbar imårn och är inte just nu ett dugg sugen på att gå ut. Puss.

11 september.

Jag borde också sova nu som alla andra. Men jag är inte trött för fem öre. Jag skulle vilja gå ut och gå eller något. Är faktiskt ledig imårn. Noll planer har jag för morgondagen också. Joel kommer iofs hem och det lär bli en sväng in till sthlm för möta den mannen. Mannen, kan man kalla sin lillebror för det ? Knappast. Nu är den den 11 september också, varje år undrar man om det händer något. Godnattcigg mina vänner, Puss.



00.01.00

Idag på jobbet så hade jag tre missade samtal från ett främmande nummer. Jag ringer upp och det är från ett jobb jag sökt. Dom frågar om jag vill komma och jobba - självklart svarar jag. Dom vill inte ha mig på intervju eller något, dom såg att jag var rätt man för jobbet tydligen. Men när jag sa att jag skulle resa iväg nästa vecka och inte komma hem fören den 20;onde, då svarade dom - MEN SKIT I DET DÅ. Klick.

Kanske lika bra att jag inte fick jobbet?

Typiska är att när äntligen nått jobb ringer, när man blir råglad för några sekunder och sen bara skiter sig allt. Åh.


.

Det här är en sån bild jag skrattar åt varje gång jag ser den. Det är min lillebror & vi är i Australien. Bilden togs ungefär två sekunder innan hästen vart galen och gjorde så Joel ramlade ner på ett staket. Hans rygg och arm fick sig några ärr. Själv kallade han det för en surfingolycka. Det lär lite coolare än att ha ramlat från en häst. Men jag skrattar för att han ser så glad ut. För att han inte har en blekaste aning om vad som ska hända om ungefär exakt två sekunder.

För någon midsommar sen.

Jag förstår att när mörkret, kylan & allt som kallas höst kommer, så blir man inte lika glad som på sommaren. För vilket leende jag får på läpparna så fort jag ser sånna här bilder.






Walking on a dream.

Tror ni på drömmar ? Och vad menas om man drömmer om en och samma person tre nätter irad ? Nån man knappt känner lixsom. Eller känner. Men samtidigt inte. Man vill känna typ.



Min drömstad.





Ge mig nått som tar mig någonstans.

Filmen var väldigt bra. Man skrattade mycket och det var en måbra film typ. Prinsessa heter den. Fick gratisbiljetter av mammas faster. Efter bion handlade vi wok&kaka på 7-eleven sen hem. Jävlar vad jag ska sova nu. Efter två hostiga äckliga nätter så ska jag bannemig sova. Ska jobba imårn också. Jag hatar "kvällen innan jobb-ångest"

Om en vecka åker jag till Skövde. En vecka, det går råfort. Föresten så verkar min plan gå åt helvete, som vanligt.  Godnatt.


090909.

Nu åker jag in till Sthlm.





Fy för mig.

Föresten så glömde jag skriva en sak. Jag åt sommarens första kulglass idag. Jag skämtar inte. Dock kan man nog inte kalla september för sommar. Men i det här läget får man det. Mjukglass har jag inte heller ätit, skandal. Glass är minsann det bästa jag vet.

Hej.

Mysig dag inne i stan idag. Perfekt med andra ord. Tycker lite synd om Hanna som gick på världens konstigaste möte. Jag köpte mig en fjällräven för 125 kronor & en stor vit tröja från stadsmissionen. Man får fina påsar som det står "Tack så mycket" på. Hittade en blus som också fick komma med hem från weekday. Imårn ska jag och Pernilla ses en stund på dagen, sen blir det Sthlm igen, men jag klagar inte för fem öre. Nu blir det film, hejdå mina vänner.





Nobody knows it but me, when i slip, yeah i slip. I'm still an animal.

Godmorgon. Idag gäller det för Hanna. Kan tänka mig att hon sitter hemma och är riktigt nervös just nu. Hon förberedde sig väl igår må jag säga. Lycka till, tjejen !

Gick och la mig runt 23-00 igår,men somnade inte fören tre. Min jävla hosta säger jag bara. Det värsta som finns är att inte kunna sova för att man hostar så mycket.

12.30 bussen in till Sthlm. Hej..





23.12

Har precis kommit hem från Hanna. Skönt att pratat ut om framtiden. Jag har så jävla svårt att veta vad jag vill. Önskar att jag var en sån som hade haft en framtidsdröm enda sen jag var barn. Men inte.

Jag har pysslat med mitt hår och visat min syster hur man använder MSN. Oj , så häftigt hon tyckte det var. Stor flicka börjar hon bli. Om exakt en månad och 52 minuter fyller jag tjugo. Spännande.

Imårn blir det en tripp in till stan, en fika och lite annat med Pernilla som jag inte träffat på år&dar, nästan. Skärpningskärpning. Sen på kvällen får vi se vad som händer. Sthlm på onsdag också, bio kallar då. Torsdag, lördag och söndag är det jobb.


Open the door, It's gonna make you love me. I'm facing the floor, I'm gonna be somebody.

Jag har legat i sängen och kollat upp i taket någon timme.
Jag har lyssnat på musik.
Jag har läst Uncut 100 gånger om.
Jag har varit nere på stan.
Jag har köpt en mascara & kjol.
Jag har varit på flygfyren, köpt vegetarisk mat, Frimärken & cigaretter.
Jag har sökt massvis med jobb.
Jag har postat brev och håller nu tummarna förfullt.
Jag har haft på mig min fina kavaj, Rolling Stones tröja, halsduk och hatt.
Jag har lyssnat när folk har kommenterat mitt hår.
Jag har gråtit.
Jag har skrattat.
Jag har tagit fula bilder.
Jag har inte gjort någonting annat.


Vilka händelserika dagar jag får såhär på hösten , när alla jobbar & jag är helt ensam. Bajs.





I´m gonna be somebody.

.

Vi lekte en lek i fredags. Jag, Hanna och två människor som vi inte kände. Vi skulle ta en varsin mobil, inte ens egen eller ens vän. Den som hade min mobil tog den, rullade ner i kontakterna och jag sa stopp. Kanske på helt fel ställe. För den killen det hamnade på , min bästa killkompis , var inte den jag ville skulle få ett sånt sms. Den här människan som jag inte kände och som skulle skriva ett sms till han utan att jag fick se - han hade någon sorts konstig fantasi. Förlåt.

Men dom fick igen . Det fick dom , eller hur Hanna ? Egentligen är det inte något att förlåta heller - det var ett spel. En lek. Fyllelek.


Ikväll är vi rebeller, Du&Jag.








Jag har ditt namn tatuerat i hjärtat.



Uppsala.

Hej. Söndag igen. Hann inte skriva något om Håkan, men han var fantastisk. Alla var där och stämmningen var perfekt. Efteråt gick vi och festade vidare innan vi hoppade på ett bussen hem. Väl i Norrtälje blev det hemgång direkt - Upp tidigt på lördagen. Åkte till Uppsala med lillebror och just där befinner jag mig just nu. Lyssnar på Digilistan på P3 och undrar hur det kan finnas så dåliga låtar. Några bra också.

Min helg har varit bra helt enkelt. Dock en hosta som aldrig vill lägga sig ( Inte infulensan, lovar..bara vanlig hederlig rökhosta ) Köpte en klänning igår för 98:-, som för en vecka sen kostade 350, bra köp.

Nu ska vi baka äppelkaka.

11.09

Hej mina vänner. Jag hinner inte skiva något om gårkvällen för nu ska jag springa till bussen , Uppsala kallar. Men jag kan säga att den var så jävla bra. Bilder får ni , Puss.
















Och jag undrar vad som händer i vår del av stan,vinden håller tal vid en hamburgerbar .

Jag sitter och lyssnar på Håkan. Åh , jag längtar. Alla ska dit. Det kommer vara mycket folk, stämmning. Klockan åtta ser ni mig som gladast. Jag är det på konserter. Finns inget bättre.








Åh,du brukade lysa upp alla rum du gick igenom och du kunde smälta mitt hjärta bara genom att le.

Igår var perfekt. Lasse var fantastiskt. Förbandet var jättebra. Sällskapet var kalas. värmen var det enda. det var alldeles för varmt, jag har nog aldrig varit så svettig i hela mitt liv. Men lite så ska det vara. Han kunde smälta mitt hjärta helt enkelt.




Vi träffades liksom på chans, två katter i skydd ifrån regnet nånstans och aldrig har kärlek drabbat mig så, och jag vet, jag är hopplöst svår ibland.






Vi ses ikväll.

Tack.

Idag fick jag ett brev på posten. Ett tackbrev. Lite pengar & presentkort på blommor. Jag lämnade in en sak hos polisen. Jag fick även ett samtal igår, ett 10- minuters Tack samtal. Det gör en så himla glad när man får höra vilken bra person man är.  Det är så värt helt enkelt.


Du slirade med din gamla cykel och sa att jag såg ut som att jag behövde räddas.

Hej.
Tisdagskvällen blev bra. Vi kollade på bio, flickan heter filmen. Den var helt OK, men den var så jävla vackert gjort, jag satt och var helt imponerad. Efter det gick vi och åt sushi & drack rosévin. Vidare till "Lasse i parken" & sen vidare efter det.

Igår träffade jag Hanna. Vi har inte setts på några dagar. Vi skvallrade, drack vin och uppdaterade oss.

Snart ska jag åka in till Sthlm med Fanny. Vi ska till Kafé44 och se Lasse Lindh. Äntligen ska jag få se en av männen i mitt liv.  Jag är jätteladdad för imorgon & Håkan också. Det är perfekt nu.


Australien .

















RSS 2.0