happy new year

Gott nytt år mina vänner!
Världen är liten må jag säga, för en liten stund sedan kollade vi ut genom fönstret och där står ingen mindre än Jossan! Av alla hus i hela London så skulle hon till grannen mittemot på fest, hur sjukt? Nu sitter jag och Hanna hur snygga som helst och dricker lite gott och lyssnar på Kings Of Leon - snart ska vi ut och inte komma hem fören tidigt imårn.
PUSS - hoppas allt är bra med er !

23.53

Såhär ser det ut där jag bor. Får jag säga det själv så är köket så jävla snyggt, kommer trivas bra! Skitfult örngott dock, men det var det billigaste på marknaden! Vi ligger i sängen och vi hör ljud från renet ( Tror inte det har varit uppehåll en enda gång, välkommen till england...) vi känner när tunnelbanan åker, bor precis vid underground och hela tiden åker det förbi poliser, känns lite som new york..jag älskar det här !





london

Hallo there !
måste skriva om två jättebra dagar som jag haft in min nya stad. Mamma, Pappa, Erika, Jesper, Siri & Petter lämnade en gråtandes Jonna på arlanda. Efter ett litet tag kändes det mycket bättre. Konstiga var att jag kände inte någonting under hela dagen, jag var iskall rakt igenom typ. Tror inte jag fattade då att jag verkligen skulle hit, vet inte om jag gjort det än faktiskt. Innan vi åkte hemifrån hände såklart det som inte fick hända, bilen gick sönder - då kan jag erkänna att jag vart jävligt stressad, men annars var jag hur lugn som helst.

Väl på arlanda, innan flyget så går jag och Hanna och strosar runt. Vi kikar in lite saker och köper en varsin kaffe. När klockan är runt 11.25 ringer jag Felicia för att säga hejdå. Medans vi pratar hör vi i högtalarna HANNA SOOOOLBERG. Fortfarande lugna, eftersom att dom sa solberg och inte Sahlberg. Efter några sekunder hör vi HANNA SOOOLBERG AHLSTOOOM KOM TILL INCHEKNINGEN. Paniken stiger sig, vi hittar inte dit vi ska, när vi ska visa passet blir personalen skitsura och säger att planet ska lyfta om några sekunder, vi kommer igenom och springer. Det kommer en man springandes mot oss och förklarar vart vi ska- vi springer, kastar kaffet på marken och kommer fram till incheckningen. Det var bara oss dom väntade på, och vi hann..som tur är.

Flygresan går bra och väl på Heathrow har vi inga problem alls. Mot Clapham South bara. Tjejen jag bor hos kommer och möter oss och både hon och hennes man verkar hur trevliga som helst ! Dom ger oss nycklar, förklarar allt, visar oss rummet och lite så. På kvällen gick jag och Hanna till en bar på min gata och tog oss ett glas vin.


Idag har vi inte gjort annat än att shoppa på oxford street. Jag älskar Primark. Jag har handlat örngott, handdukar och allt sånt man behöver - jag har visst flyttat hemifrån. Örngott, lakan, kuddfodral, två handdukar, kofta, hårspännen, mössa, strumpbyxor och lite annat för 320:- är faktiskt inte så mycket. Kommer få leva väldigt fattigt ska ni veta.

Nu ska vi sova våran skönhetssömn och ladda för ett nytt år som ska bli det bästa !

GODNATT MINA ÄLSKADE VÄNNER OCH FAMILJ, kom hit och se hur bra jag har det!

Nu far jag

Hejdå mina älskade vänner. Ni är absolut bäst. Nu far jag till arlanda om en halvtimme. Jag har sovit som en stock inatt, dock med hundra mardrömmar inblandade och jag ville inte riktikgt gå upp ur sängen imårse !
Men arlanda, London, SW..här kommer jag !

Every day there's a boy in the mirror asking me "What are you doing here?"

Känns som att jag inte har koll på någonting riktigt. Vet inte alls vad jag har packat och vad jag inte har. Vet att det finns flera saker jag måste handla, men kommer inte på någonting just nu.
Inatt sov jag ungefär ingenting. Jag kunde inte andas med nästan för att jag självklart går och blir dunderförkyld just nu, och sen fick jag en del slag från syster som sov med mig. Hon ligger inte still om man säger så.
Helt overkligt att imårn den här tiden sitter vi på planet och det går om fem minuter. Läskigt !

tolv noll ett

Jag har haft en väldigt bra kväll som jag spenderat med mina fina vänner. Ni anar inte hur mycket jag kommer sakna er, ni betyder allt. Hade jag inte haft er så skulle jag aldrig åkt. Har fått så mycket stöd & pepp så det finns inte. Ni ska ha en guldmedalj allihopa, för det finns fan inget bättre än er.

Börjar lixsom lite smått fatta att jag ska åka. Imårn är det imårn. Väskan är inte alls färdigpackad, men det skiter jag i. Morgondagen ska jag fixa det - och umgås. Mycket jobbigare att säga hejdå till alla än vad jag trodde. Speciellt när man inte vet hur länge det tar innan man ses igen. Antingen om en månad eller ett halvår.
Det ni ska veta är att jag kommer vara grymt stolt över mig själv även om jag kommer hem efter ett litet tag. Att ta den här chansen har gjort mig så himla stark och mitt självförtroende är på topp. Dock hoppas jag att nästa gång jag kommer hem blir på lillebrors student, ni måste komma och hälsa på mig istället ! Det ödet och magkänslan jag litar på just nu, men det brukar funka !
Ska försöka sova också, lycka till. Får riktigt bra sällskap i sängen inatt också ska ni veta. Min lillasyster ville sova med mig och det tackar man inte nej till.
Älskar er

27 december

Hej !
Sov till 12 idag och jag känner mig fortfarande nyvaken. Kan inte andas heller, är hellt täppt !
Igår var jag hemma hela kvällen, somnade tidigt, jätteskönt
Idag ska jag träffa lite vänner, packa och styra upp allt lite. Ska nog hem till Hanna med lite packning också som inte får plats i min väska. Kollade på vädret nyss, ska vara minus 13 grader på tisdag i sverige, medans i London ska det vara 1plusgrad, HAHA..!


Siri

Jag älskar min lillasyster. Hon är bäst !

19.46

Hej
Jag sitter faktiskt med min nya dator. Fick ett ryck och jag köpte mig en, måste endå ha en i London.

Har inte roliga saker att skriva om alls. Ni får vänta tills jag har åkt och upptäcker lite nytt där.

Igår hade jag en jätterolig kväll. Fantastiskt bra om ni frågar mig ! Nu ska jag hem till mor och vara barnvakt till Petter. Kvällen har jag ingen aning om alls. En film låter väldigt bra tycker jag !

Bjuder på lite bilder från julen. PUSS








Gitarrer och Bas, Trummor och Hat

Jag ska skriva snart. Är hos mormor i Uppsala och har ätit för fem personer. Jag är mätt.
Ikväll ska jag ut och träffa mina kära vänner. Hoppas att alla hade en jättebra dag igår, det hade jag!

PUSS


Spåren i snön suddas snabbt ut, vi finns bara här och nu säger du. Så stannar du, lutar dig fram och lyfter bort luvan med din hand, sen kysser du mig bättre än någon annan

Hej!
Snart är det. En vecka kvar. Jag kommer inte vara en norrtäljebo, utan en Londonbo. Åh, det kittlas i hela kroppen, jag längtar! I söndags gick jag en två timmars promenad med mig själv, tänkte på allt innan jag gick hem till Hanna. Jag har världens bästa vänner som jag kommer sakna oerhört mycket. Jag kommer tänka på er varje dag! Det bästa är att Hanna följer med, vi kommer ha det galet och bara leva livet en vecka.

Snart ska jag till banken och efter det ska jag ta mig en sväng till Stockholm. Handla julklappar, både första och sista och ett par vinterskor till mig - my dream shoes. Imårn jobbar jag och sen är det julafton visst, helt galet!

" Det finns säkert hundra anledningar till att inte göra något, men bara en enda anledning till att verkligen göra det"
Jag har en stark kompis som jag tänker på hela tiden. Jag hoppas mer än allt att det löser sig. Jag står bakom dig vilket beslut du än tar - hoppas du vet det. <3

Pusss

I'm not sleeping at night, but I'm going from bar to bar

Jag, Pappa, Erika, Siri, Jesper och Petter har bakat hela morgonen. Eller ja, någon timme. Jag och Petter var på simskola imårse. Jag älskar söndagar. Julgodis i hela kylskåpet, pepparkaksbak står på kö och (dock inte lika kul) jag ska fortsätta med mitt packande. Är sju jackor för mycket ? Jag har fan inte den blekaste. Vad packar man när man ska vara borta länge ? Eller kort, jag har ju trots allt ingen aning. Sommarkläder får den underbara människa som kommer och hälsar på mig innan ta med.

Hela helgen har varit lugn. Sömnen har sviktit mig en del, det kanske inte är så konstigt. Jobbar imårn sen har jag ingen mer tid, jag vill ha mer! jag har bott framför radion och lyssnar på musikhjälpen. Jag har skänkt pengar och önskat låtar.

På tisdag ska jag gå till banken, fixa allt det sista. Efter det ska jag åka in till Stockholm. handla julklapp till mig. Jag har inte köpt någon till nån, så det kanske är dags också.

Imårn kommer Joel hem. På tisdag Felicia och om 9 dagar är jag i London just NU !



PUSS

Knocked up


Som att jag kommer tröttna på den här låten ? Nej.






kom hem

På söndag kommer Joel hem också. Längtar, han behövs hemma nu



18.52

Onsdag idag. Jag har jobbat sen i söndags och jobbar två dagar till. Sen jävlar är det jag som ska vara ledig..två dagar. Måste skiva att min fredag vart så jävla bra. Var längesen jag hade en sån rolig kväll. Började lika bra som den slutade. Kom i säng runt åtta - det säger typ allt. Mindre roligt var det när mamma väckte mig tre timmar senare , jag hade visst lovat henne att städa, slänga kartonger och vara allmänt duktig. Jag sov resten av lördagen.

Har no plans för helgen. Alltid händer det något ! Nu ska jag kolla på film med Siri - Puss på er .




jag dör

Jul- och nyårsstrejk hotar British Airways

Publicerad: 15 december 2009, 09.00

De kabinanställda vid British Airways röstade igår med överväldigande majoritet för att gå i strejk över hela jul- och nyårsperioden. Därmed skapas stor osäkerhet för hundratusentals flygresenärer vid en av årets största reshelger.

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/jul-och-nyarsstrejk-hotar-british-airways_3941097.svd


Allt jag ser är vita vitt, bländas av den snö som fallit. Vi föll hårt, hårdare än då, jag tänker på dig ibland då o då .

Jag är så hungrig så jag d-ö-ö-ö-r ! Ska ta mig en macka eller två. Jag gillar att vara ledig, men fy vad rastlös man blir. Har fixat pass, vart nere på stan....och nu då ? Vart föresten skitful på passet, haha! Ge mig något att göra snälla ni ! Det snöade också, men nu är det borta..otippat. Känns som att klockan är 22 och inte 15.41. Blääääääää, ge mig vår ! Londonvår


Saknar dig !


Kiss with a fist




You hit me once, I hit you back. You gave a kick, I gave a slap. You smashed a plate over my head, then i set fire to our bed

Hittils har det varit en bra dag och den kommer bara bli bättre ! Gick upp vid nio och har hunnit med en del. Sitter med nymålade naglar och ska alldeles strax gå ner till polisen och fixa det där jävla passet. Får jag bara hålla tummarna att det kommer innan den 29;onde, annars har jag bara mig själv att skylla.

Om några timmar ska jag möta upp mina vänner utanför bolaget, vi ska handla och sen hem till mig och göra oss vackra. Blir Mobergs för fösta gången sen...studenten?  Fiiiiibes oh fibes kommer dit också, kul ! Nu ska jag styra upp mig, ses ikvällll !!!! Pusss



20.28

Hej !
Jag är helt slut. Känns som att mitt huvud kommer sprängas vilken sekund som helst ! Sängen skriker efter mig och jag detsamma . Jag, Siri och Jesper har legat i soffan hela kvällen, har sett..nästan alla avsnitt av mysteriet på Greveholm. Imårn ska jag jobba och innan det försöka hinna fixa pass och lite sånt . Godnatt gott folk.

21.00

Gårdagen gick hur bra som helst. Vi kommer ha det så jävla grymt i drömstaden. Jag längtar som tusan nu, räknar ner dagarna och..nästan timmarna ! Ska jag vara ärlig så var jag skitnervös innan jag skulle träffa henne - men efter 5 minuter så gick allt bara jättebra ! Vi fikade, gick runt och strosade - jag råkade få med mig en jacka hem, "råkade" , det finns ju faktiskt inte monki i London...., sen gick vi med hennes vän och drack några cider. Fick även se bilder på rummet - det ser hur fint ut som helst ! Jag vill åka NU !

Idag har jag jobbat 11-20.15 och det gick bra ! Dock väldigt stressigt. Känner att PLU koderna börjar komma tillbaka sen flygfyren tiden och jag trivs bra ! Imårn jobbar jag 9-15 och på ons 11-20.15 ...pengarpengarpenagr !!

NU - desperata hemmafruar ! PUSSSSS

Taket och golven, fönstren och väggarna, har sett allt från första till sista akt. Dom suckar och undrar, när ska männskan lära sig?

Det gick jättebra att jobba idag. Jättemycket folk verkligen och julstämmning till max. Dock kom en trött, hungrig och grinig Jonna hem. Jag blir så när jag inte äter ! Jag har bott i min nya tjocktröja som är stor och jättemysig. Mamma och Pappa gillar den inte för den påminner om tanterna under deras ungdom. Jag älskar den!

Nu sitter jag hemma hos min pappa, ska snart hem till mamma igen och inviga första natten. Imårn blir det uppgång rätt tidigt. Ska in till Sthlm och träffa Melinda - Hon jag ska bo med i London för första gången - ska bli jättekul!

Min lillasyster gick luciatåg idag också. Hon ville inte vara lucia, tärna eller tomte. Hon var bagare.



20.05





Utsiken från mammas kök. Vi ser Mcdonalds skylten. Min lillebror vart jätteglad när han upptäckte det. Man ser den lite suddigt i sista bilden, om ni är nyfikna. Föresten sa min lillebror som är sex år häromdagen, " Jonna, jag vet varför du flyttar till London. Den här staden är alldeles alldeles för liten" Han har helt rätt!

Hey, I put some new shoes on, and suddenly everything feels right.

Sånna här skor har jag letat efter. Har ett par nästan lika som är för kalla nu. Jag älskar när man hittar något man har letat efter, i exakt storlek 37, för bara femtio kronor.



6 November

Idag är det julmarknad på Pythagoras. Jag ska stå i caféet och hjälpa till, kom dit ! Var inte meningen att jag skulle jobba idag, men folk blev sjuka så jag ställer upp !

I fredags kom Hanna förbi och vi gick ner till trädgårn en snabbis, men vi gav upp rätt tidigt. En jättetrevlig kväll! Igår var jag på världens bästa second hand affär här i Norrtälje. Jag handlade skor och en tjocktröja. Igår kväll gjorde jag ingenting, kollade på film och somnade tidigt.

Igår så hittade vi en nerbrunnen bil på Pythagoras-gården. Någon/några jävla idioter hade snott en bil tidigare under kvällen, säkert kört runt med den - tagit det dom ville ha och sen parkerat den fint brevid en annan bil på gården, tagit diesel från den och eldat upp den snodda bilden. Hela jävla Pythagoras kunde brinna upp. Tycker verkligen jättesynd om tjejen vars bil det var. Hur fan tänker vissa människor ? Idioter.


Autumn leaves under frozen souls

Jävlar vad konstigt det känns. Jag ska verkligen flytta. Eller vi. Har vart och kikat in lägenheten ordentligt och den är sjukt fin ! Känns konstigt bara att lämna huset efter drygt tio fina år tillsammans. Där finns det mycket minnen vill jag lova ! Det finaste och bästa är nog när jag träffade min granne och hon blev min bästa kompis - är och kommer alltid vara ! Kom hem, nu !


Cross the border, Into the big bad world ,where it takes you about an hour Just to cross the road

Jag har hittat min drömjacka, nyårsklänning och vinter/vår skor ! Om någon har lust att langa tretusen spänn, så varsågod ! Idag jobbade vi sista dagen, har nog aldrig varit så förbannad och glad samtidigt. Nu ska jag springa hem till mitt "Nya hem" och flytta in.

Ikväll ska jag träffa Hanna , får se hur kvällen blir, men den brukar bli bra med henne ! Bjuder på en rätt gammal bild på Grann-barnen och jag undrar , varför klippte jag av mig håret ? Pussss



With a half pack of cigarettes, searching for the change that I've lost somehow

Jävligt mycket jobbsnack nu, jag vet. Men om två dagar är jag en fri kvinna, fri ! Börjar jobba igen på tisdagen, men det är ett 100 gånger bättre och roligare jobb! Är så jävla osugen på att gå imårn, har varit rätt förbannad på vår c-h-e-f idag.

Somnade på bussen till jobbet och hem. Båda gångerna drömde jag sjuka saker, haha. Vaknade med ett ryck ska ni veta. Jag älskar bussen !

Igår var hon jag ska bo med i london och kollade in vårt place - hon skickade sms och skrev att dom vi ska hyra av och rummet verkar hur mysigt som helst! Nära en park, mataffär och tunnelbana - perfekt.

Jag och Niklas , Popagandafestivalen som jag vill tillbaka till typ -nu !

Sun hands







And all my bones began to shake, my eyes flew open

Okej, det är tre dagar kvar. Tre.tre.tre. Måste tänka att det går fort för jag klarar inte av en dag till på det här jobbet, om jag ska vara ärlig. Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

Om en timme ska jag möta Hanna, vi ska äta och prata om allt och ingenting. Sen ska jag klippa min bror och sova. På fredag får vi nog sluta tidigare, efter lunch. Jag kommer vara typ världens gladaste då. Vi ska flytta på fredag också. Lyssna !


RSS 2.0