Taggade

JAG OCH HANNA KOMMER HA SÅ JÄVLA KUL IKVÄLL , SJUUKT TAGGADE ! WOOOOHOOOOOOOOOOOOOOO:D
 

...

Imårn Hanna , då jävlar ska ja bjuda dig på din födelsedags drink !

image72

Kryssning !

I Tis-Ons va vi på kryssning ! Det va verkligen sjukt lyckat och det blev mkt bättre än va man trodde :D
Massa fula kort togs,mina älskade vänner, och massa dricka , kan det bli bättre? 
Vi dansade hela natten , dock va det jag Lina,och Angelica som va taggade till sist ! Alla andra däckade typ , Haha det va lixsom ja å Hanna som hade bestämt att vara uppe heeela natten , men inte de!
Somnade vid 8 , vaknade 10 typ , så otroligt pigg ! vart dock segare under dan , och somnade dirr när ja kom hem !



Imårse gick ja upp vid 8.30 , skulle jobba ;S Har haft 4893204 kunder idag känns det som , har en massa hår innanför kläderna, och dom ja klippte va bara en massa gamla gubbar. Den ena hade typ en böjd rygg , så hans panna låg på bordet , usch va ja tyckte synd om han . Jag ska aldrig bli gammal ! 

Imårn ska ja vara barnvakt till Petter och Siri , så jag och Joel ska åka in till stan, möta upp Lina och hennes kusin(?) och göra ngt ! Har lovat petter att ta bussen till åkersberga , ta Roslagsbanan till östra , sen en massa tunnelbana , allt för att han ska få åka så mkt tåg som möjligt. Dom som har träffat på min 5- åriga lillebror vet att han är gaaalen i tåg , satt va gör man inte ? jag vet , jag är världens bästa syster.

Sen på kvällen är det utgång , as taggad :D
Vi ska va i Norrtälje, är mer taggad på stan , men endå skönt att sova hemma och en massa kompisar ska dit satt !

Nu ska ja försöka plugga lite , ska ha en stor projektrapport på 15 sidor att lämna in på måndag , kanske dags att börja ?


                              PUSS


Äntligen !

Nu är jag äntligen hemma , det har vart hur mysigt som helst på Gotland , men det räcker verkligen med en helg !
Jaja , lite uppdatering...
I fre,lör,sön va jag somsagt hos mig bror , vi gjorde inte så mkt , åt god mat , shoppade , och tog det hur lungt som helst ! Båtresan dit va dock inte rolig ! det måste va det värsta jag vart med om i hela mitt liv !
I nynäshamn blåste det och regnade , klart båten skulle gunga lite tänkte vi , men båten typ välte varje gång det kom hem våg , och det va hela tiden . Man kunde inte gå någon stans för att då ramlade man, och alla runt omkring en spydde, det va verkligen heeeemskt ! Dom sa att det va storm och typ 24m/s , de är mkt !

Men jaja , igår gick det mkt bättre med båten :) Jag kom in till T-centralen vid 11.30 nån gång , då gick jag, mormor , mamma och Joel och åt på Pizza Hut! Sen kom vääärldens bästa Hanna dit , och då vare shopping dags ! Löning å allt! Handlade en massa , FYRA par skor , ett linne , strumpbyxor, kjol...mm ! Hanna köpte också en massa skoj !
När vi va helt inne i shoppingen så skulle ja betala min kjol, men mitt kort funkade inte , jag vart livrädd , vafan ja kunde inte gjort slut på 6000 lixsom , men Hannas funkade inte heller så då gick vi till swedbank för att ta ut pengar , men det gick inte heller. Då fick vi reda på att dom inte fick kontakt med banken i hela sthlms län typ..så vi gick runt i gallerian i nån timme!

Jajaa , ikväll smäller det ! :D Kryssning med dom bästa verkligen ! Dock nån som man tycker skulle stannat hemma men , vi har ju varandra och det kommer bli så jävla underbart kul !

Båten går vid 8 , och vi ska åka härifrån vid 4 typ..Jag sitter fortfarande med myskläder , en väska att packa och ett heelt rum att städa , kanske dags att börja göra sig iordning `? 

image67   IKVÄLL TJEJJOR !




                             PUSS

21/2

Hallå !
Har inte haft en datan på år och dar nu känns det som , får låna min brors en snabbis nu :)
Idag har jag vart på salongen hela dan , var faktiskt en helt okej dag ! Hade en del kunder , och så !
Igår bokade Hanna resan på tis , kryssning med en massa när och kära , taggad ? JAAA :D
Ikväll ska jag vara med Jossan och Becca . På lör ska Jossan till Kreta i 5 veckor , så ska säga hejdå till henne och så :)
Imårn bär det äntligen av till Gotland , ska bli så sjukt nice verkligen ! ska shoppa och bara mysa ! Kommer hem på Måndag , då ska jag träffa Hanna inne i stan och vi ska också shoppa för fullt ! :D

Nån gång nästa vecka när lönen kommit så ska jag betala MAGALUF också , skönt att ha det klart och jag längar verkligen som en tok ! :D

PUSS

image65image66

18/2

Haaaalllååå !
Idag åkte min bror hem , saaaad ! Han missade båten igår så vi fick några timmar extra att snacka massa skit och kolla film! Och Joel , jag tycker fan synd om dig som fick höra det du gjorde igår , inte okej ! Visst att han va sur , men de är fan det dåligaste man kan säga till någon !
Jaja , måste få avreagera mig lite !

Idag har jag vart i skolan , sjukt onödigt att åka dit imårse , hade bara en lektion ! Men vare inte för mina älsklingar i skolan så ! :D Hanna , Lina , Becca <3<3<3

Missade 1-bussen hem så jag åkte tåget in till stan med Hanna och Lina och tog bussen från Tekniska. När ja kom hem åt jag världens godaste mellis , och sen vare TV;n som gällde! har ett stöööööööört viktigt prov på ons , Teorin inför Gesällen , klarar man inte den så får man inte göra gesällen på ett år . Egentligen vet ja inte om jag vill göra den , men lixsom , har man gått 3 år på en frisörutbildning så känns de rätt nice att ha ett bevis på det också. Så ikväll blir det massa plugg för mig , dock har vi inte fått dom böckerna , men jag har en massa antekningar hoppas jag !

Har precis vart och solat nu också , heelt röd ! men den här gången så ska jag inte göra ngt viktigt imårn iaf . I fre när ja va hos majk så va jag helt knallröd på alla bilder , haha !
image64
Imårn kommer bli en slapp dag också hoppas jag , ska kolla på film på Kultur och Stil historia. Sen kommer vi nog också få sitta och plugga på våra arbeten hemma . Längtar som en tok tills pengarna från Modevisningen kommer ,då blir de shopping tjejer ! :D

Tjooohoo !

<3


Helgen ,

Halååååååååååå !
Redan söndag , helgen går verkligen så sjukt fort !
I Fredags vare iaf Majkfest , riktigt kul !
Igår när ja kom hem från berga så gick jag på stan en stund , köpte en lång t-skirt och en kort jacka som man har inne typ. Sen gick jag och Joel , pappa , mamma och Jesper till En liten smula, jättegott ! Hanna saknades dock i kassan men , ;)
Igår skulle ja gått ut på mobergs också , men när ja skulle gå så vart ja inte alls så taggad , ja va så trött så att jag ens inte kunde hålla ögonen öppna , så jag tänkte skippa förfesten och dra dirr till mobergs , men jag somnade ... förlåt becca !
Idag skulle jag haft en klippkund kl 11, men hon sms;ar och frågar om jag kan ta det en annan dag , så himla jobbigt eftersom jag hade ställt klockan och allt , men aja :)
På Tis ska ja ha min första PERM-kund , scaaary ! men hoppas det kommer gå bra !

Snart kommer pappa hit så ska vi fika och så innan Joel åker igen , jag funderar på att åka med han till stan och lämna av han ! Men ja vet inte riktigt , det är ELLE-galan ikväll kl 19 , :D
Nu ska jag plugga , ha en bra dag  !

                                                                        PUSS

Alla hjärtans dag .

Heeellllooooo!
Idag började dagen inte så bra ! jag hade jättebråttom till salongen , bussen ner gick 21 över och 20 över skulle ja gå hemifrån ! precis när ja ska låsa upptäcker jag att mina nycklar ligger kvar i beccas väska, HEELVETE ! Och man vågar inte lämna dörren öppen eftersom att vi bor preecis vid fängelset och vid en skola å allt . Jag ringer iaf Johan och det löser sig :)

När ja kommit till salongen så är det inte uppskrivet att jag har ngn kund , skönt ! Men dagen slutar iaf med att jag hade 5 st , hmm ;)

När ja hade lunch gick jag och åt min alla <3-dag macka och drack latte hos Hanna, mmmmmmmmm !

 Vid 3-tiden kom micha och skulle klippa sig , efter det fick ja sluta tidigare och vi tog en till fika och sen gick jag in på HM för att köpa lite nödvändiga saker :) Efter det solade jag , och jag brände mig lite, så nu sitter jag med ett ansikte rosa och fräknigt , haha !


Ikväll har jag faktiskt inga planer , har lust att göra massa skoj ikväll eftersom att de är den dagen de är , men vi får se :) Nu ska ja planera kläder för morgondagen hos Majk ! skulle INTE förvåna mig om jag vaknar upp imårn och har feber eller ngt , just bara för att de är Majkfest !

image63


<3

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG !

image62

Äntligen

Idag hade jag verkligen världens vårkänslor när jag va ute. Solen sken och fåglarna kvittrade , kan det bli bättre ?
Kände att jag vill shoppa lite nytt , massa nya vår kläder !
image59image60image61



GRATTIS !

Idag fyller världens bästa Becca år ! 20 Basst ! Grattis gumman , vi ska ha riktigt kul på Lör , längtar ! <3

image58


13 Feb

Hallåja !
Nu va det verkligen längesen sen sista , har verkligen inte orkat blogga , + att jag inte haft ngn data. Men aa , igår åkte ja in till Lina. Hon jag och Hanna skulle plugga , men njaa vart inte riktigt så:/ Efter några timmar åkte jag hem till Gossip girl och Gynning. Jag är verkligen HELT fasst i Gossip girl, LOVE IT!
image56

Idag fick jag, Hanna och Lina åka bil till skolan med Becca och Rodde , hur skönt som helst  verkligen !
Vi hade småföretagamde prov idag , som jag verkligen inte hade pluggat mkt alls till , men tror de gick ganska bra endå satt de va skönt ! Efter provet skulle vi ha svenska och naturkunskap , men jag gjorde en liten fuling och åkte hem istället , fick chansen att åka bil hem och de bangar man inte på! När ja kommit hem så hade mamma köpt med sig fika , hennes kompis skulle komma över . Och nu sitter jag och ska försöka plugga lite , ska göra att arbete med Angelica på Kultur och Stil historia. Om 60-talet , riktigt kul !
Om en stund ska jag ut på en promenad med Jossan , sen ska jag hem till min far tror jag. Länge sen jag va där nu! I helgen kommer min bror hem , ska bli riktigt kul faktiskt  :D
image57


PUSS

Morgon

Precis vaknat , snart kommer mammas arbetskompis för jag ska klippa henne.
Min hals är helt död ! kan inte prata, men jag skyller på modevisningen , fyfan va jag skrek , å på mobergs !
Igår låg jag bara hemma och kollade på film , somnade rätt tidigt också. Hanna ringde och frågade om jag skulle med på bowling inne i stan , de skulle verkligen var sjukt kul , men jag var sååå fattig sen fredagen.

Idag ska jag kanske ner och sola om halsen blir bättre , annars ska jag gå en långpromenad, det är faktiskt lite vår ute idag :)

Och till sist ; Jag måste bara berätta att jag drömde sjukaste drömmen inatt ; jag och Sofi Fahrman var as tighta och skulle åka upp till Norrland tillsammans, till hennes pojkvän (?). vi satt där i en vecka och spelade kort, heeelt sjukt. massa annat kul som hände men de orkar jag inte skriva , bara själva grejen att jag drömde om henne, hm. image55
Nej nu ska jag äta frukost :)

                                              PUSS

Man blir taggad !



Tror att hela min klass som var med igår blir väldigt taggade när vi hör den här låten ! :)

WOHOOOOO :D

Nu var det jättelängesen jag skrev ! har verkligen inte haft tid för det , mkt annat som jag haft i huvuden..MODEVISNINGEN ! Nu är det över , och det vart verkligen så sjukt BRA :D jag är så himla glad nu!
Igår var jag verkligen inte rolig att ha att göra med på dagen..Modeller som kom för sent , kaffe som inte gick och fixa, saker som inte var handlade ... jag var ett stort jävla nervvrak ! Men när det äntligen var dags , då var det så skönt att allt var över ! jag stog och sa till när modellerna skulle gå ut på scenen , och jag kände verkligen hur lyckat det skulle bli !
Efter att ha stått på Roslagsskolan sen halv 8 på morgonen så var jag sjukt trött när man äntligen fick slappna av , men inget skulle stoppa mig från en utekväll !
Så när vi var klara var det skumpa som gällde ! Eftersom jag inte hade ätit på hela dagen så kände jag av det ganska lätt  ;) När vi vl kom dit , vid 22.30 så var det rätt lungt , men så fort vi kom dit så då jävlar ! förutom att jag inte höll på att komma in på mitt eget legg..hmm :/
Kvällen slutade iaf med att jag och Lina stod sist på dansgolvet , securitas bil till statoil , 2- timmars kö , och skjuts hem ! Jag somnade verkligen verkligen dirr, och upp 3h senare för att säga hejdå till knivsta killarna och mormor. sen bar det av till sängen igen , och jag blev väckt vid 15 av min lilla bror som hade vart och Badat :)

Tack världens bästa klass och SKIT bra modeller för världens bästa modevisning , och en grym kväll på Mobergs !


image51image52image53 
image54

Kommer aldrig tröttna på den här låten <3


Äntligen hemma

Hej hej !
Nu sitter jag i soffan , har precis kollat klart på Gossip girl , och nu börjar Gynning. Idag har jag färgat Elin och Julia , eller Lina och Angelica fick hjälpa till med Julia ! :) Efter det åkte jag Angelica och Elin in till stan . Jag och Angie skulle kolla lite kläder och så. Jag köpte ett par skor, en väska , ett halsband, ett armband och en t-skirt/blus.
mtt nästa köp kommer nog bli en klocka från Urban Outfitters , sjukt fin !! Och jag MÅSTE köpa ny väska och nya skor !

image49
Ikväll kanskejag ska åka förbi Jessica en stund också , ska få hennes bruna skinnjacka , en likadan som min fasst brun:D Taack så mkt !

Jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll också , imårn är det en lång dag! 8-16 typ , jag måste lixsom 06.20 hemifrån:/ Jag har två stycken prov imårn också , natur och frisör teori. Kanske dags att börja plugga ?

PUSS !


Dagen

Godmorgon !
Idag vaknade jag av att mamma väckte mig för en gångs sjull..min mobil är ju i skolan..hm..
Det är jätteviktigt att jag hinner med bussen idag så jag satte upp post-it lappar i hela huset och skrev att hon inte får glömma att väcka mig kl 7 !
Så nu sitter jag..helt nyvaken med en smoothie i handen..hur gott som helst !

Idag ska jag färga två stycken av mina modeller, min vatten och luft !
Sen funderar jag på att åka in till stan , shoppa lite och handla det sista inför modevisningen. Sen kanske älskade Becca ska sova i Norrtälje ikväll , DÅ ska ja kanske leka med henne :D Eller ska jag sova hos Lina inne i stan. Ikväll är det också Gossipgirl och Gynning ! Älskar Tisdagar ! <3
                                                                                                    
                                                                                                              DAGENS
image47image48image15

                                                    
                                                                                               PUSS !

JAA !

På fre kommer kanske Filip ! Åhh , har inte träffat han på ett år ! han har vart i Nya Zeeland sen förra året ! Ska bli sjukt kul att träffa han igen ;D


image45

4/2

Hallåja !
Nu är jag hem kommen från skolan. Idag har vi somsagt färgat modellerna. Jessica och Micha vart jättebra båda två, nu är dom rödhåriga till modevisningen! Båda ska vara eld satt det är jättebra !
När jag satt mig på bussen , påväg från skolan..kom ja på att jag glömt min telefon, i ett förläde som jag hade haft när jag färgat dom. FAN , hur ska jag klara mig utan mobilen tills imårn , det är min viktigaste sak lixsom ! åhh .

När ja kom fram till Norrtälje så skulle jag till pappa och hämta mitt smink, då får jag reda på att han är MAGSJUK...kul, nu kommer säkert jag också bli det innan fredag. Jag drog nästan DIRR och höll för munnen hela vistelsen där...hoppas jag klarat mig !

Ikväll är det TV som gäller..Outsiders kl 20 , sen ska jag försöka sova..har sovit så himla dåligt nu dom sista nätterna. Jag trömmer typ helt otippade saker, eller asså de är saker som händer typ på riktigt , men i drömmen så blir som as konstiga.
På riktigt;
Min lillebror, på 4 år..har bytt namn på sig själv ! Istället för Petter så heter han Blixten mcQueen..han älskar filmen Bilar..satt om ni någon gång ska säga hej till han och ni säger "Hej Petter" , då blir han galen."Nej jag heter Blixten McQueen faktiskt. Han är lite läskig, för han är helt inne i TÅG , bara han ser eller hör ngt som kan lika ett tåg eller en järnväg eller vad som helst , så blir han helt galen..så han älskar Thomas Tåget filmerna. En gång va Hanna hos mig, och ja sa till Petter.." Det här är Hanna" då sa han..."NEJ, hon heter faktiskt Thomas Tåget.." Aja heeelt crazy..

Men iaf..i min dröm inatt drömde jag heelt seriöst att vi satt i kyrkan och vi skulle döpa om Petter till Blixten..vi typ sjöng salmer och allt..helt sjuk !! Intressant va ?

image43   Petter                image44Hanna

ikväll ska jag gå en promenad med Jossan ,  sen ska jag försöka fixa tid hos doktorn..dels för att jag är sjuk JÄMT , och sen så tror jag att jag fått tilbaka min astma..blir heelt anfådd och jag får jätteont i halsen när jag springer eller går fort..räcker med typ 5m. Precis så som det var när jag va yngre och hade det.

           PUSS

Godmorgon

Vaknade vid 3 inatt, och var såklart hur pigg som helst ! Kunde verkligen inte somna om, låg och lyssnade på dom som lägger grus på isen och så, satt tyst på Babyshambles - shotters nation skivan som jag fick av min käre bror i julklapp..efter nån timme sådär somnade jag. vaknade såklart en timma tidigare innan ja SKULLE gå upp. Men jaa, satt på skivan igen och låg i sängen och diggade lite..älskar den verkligen !  Pete är så sjukt bra på att skriva låtar, och han sjunger som så bra , men han är ju inte bra på andra sätt ;)

image42

Snart ska jag hoppa på bussen till stationen. Skulle helst av allt bara vilja vara hemma, mår inte alls bra idag, funderar starkt på att operera bort halsmandlarna, de är som jag har problem med ! Eller aa..klart man säger nu att man skulle kunna de, men sen när man ligger och SKA opereras så lär ja inte va lika säker..har lite av en fobi för sånt. Ska iaf försöka komma till doktorn idag, får se va han säger.
Vi ska fixa våra modeller idag också , ska färga mina eld modeller :D spännande !
Sen om ja mår bättre ska jag ner och sola med Jossan , är ju inge bra att sola när man är sjuk , så hoppas på att jag mår bättre ! sen ikväll ska jag plugga massa frisör teori och naturkunskap , prov på ons ;S

Jaja , nu måste ja springa !
                                                                                  PUSS

Vår

Jag vill bara ha vår nu , är så himla trött på det här vädret, lovar att det kommer vara helt slaskigt imårn när man åker hem från skolan. Eller iofs, blir det slaskigt så är det varmare och då blir det vår snabbare..vill slippa vinterjackan, stövlarna,mössan..allt !

Vill istället ha ;
image40image41


Beställa eller inte ?

Sitter och kollar på lite kläder, och jag hittade en jättefin jacka och kjol på ellos som Nina pettersson har designat.
Jag funderar på att beställa , men vet inte riktigt !
image37image39
 

3 Februari

Idag mår jag lite bättre, skönt ! fortfarande så sjukt ont i halsen, men de får man ta. Måste endå till skolan imårn , ska färga två av mina modeller till modevisningen! Igår var jag barnvakt till Siri, som egentligen skulle till Rimbo medans Pappa och Erika skulle festa , men det va sånt snöoväder där så hon stannade hemma med mig. Vi hade jättemysigt ! Hon lekte med hennes presenter och jag kollade på bring it on 2. Jag somnade i soffan vid halv 9.

Idag har jag vart nere på stan med mamma i Norrtälje. Det enda som var öppet var Kappahl och Åhlens. I båda affärerna var det halva reapriset, perfekt  ! Jag köpte en kjol på Åhlens, såklart var den inte på rean, så 300:- fick jag lägga ut på den , inte hela världen iaf. Fick en rabbatkupong på 50:- också :) Sen gick vi in på Kappahl, tror jag aldrig handlat ngt där förut , inte min favorit affär direkt , men köpte en sjal, endast 40:- satt de får jag leva med.

Ikväll ska jag nog bara ta det lungt, ska bli frisk, stoppa i mig en massa C-vitamin så jag aldrig blir sjuk igen !
                                                     PUSS !


GRATTIS !

Väldens bästa syste fylle 7 år idag ! <3

image36

Känner mig så här just nu ;



Ayia Napa 2007

Vill ha just nu !

Det plagget jag verkligen vill ha just nu är den blå koftan från Dagmars visning på modeveckan , vill bara ha något stort att krypa in i just nu, Tack !
image33

Sjuk !

Åhh ibland får man verkligen tycka synd om sig själv , iaf när man sitter i sängen med 39 graders feber och alla ens kompisar ska ut! Inte rättvist någon stans ! Hela veckan har jag varit taggad på att gå ut ikväll ! men jaja , ska ut nästa helg , i Norrtälje iofs , men de är med folk från modevisningen satt de kommer bli kul tror jag endå :)
Har suttit och kollat på massa saker jag vill ha! Hoppas verkligen att man hinner bli frisk tills imårn så jag kan åka in till stan och shoppa ! nu ska ja göra lite smooothie , de enda ja kunnat äta idag !
                 Krya på mig !

PUSS


RSS 2.0