I'll do anything to be happy

Ingen som vill hänka till Siesta! ? JAG.VILL.DIT. - men inte själv. Jag har precis betalat räkningar - alltid lika kul! Eftersom att jag inte får nån jävla lön denna månad, så har jag fått klippa en massa för att kunna betala, lite stolt över mig själv att jag har sparat det jag fått för att betala räkningar! Har skrivit upp en del som jag måste betala för nästa lön, typ hyra & sånt - men även min London biljett, Way out west, kanske tattuering & nån mer festival. Nu ska jag gå ner på stan - hej!

The blind man sleeps in the doorway, his home

godmorgon! Har legat i sängen i över en timme och gjort ingenting, så himla skönt. Vaknade helt av mig själv, utvilad till tusen. Jag funderar på att springa upp till Flygfyren & handla en monster frukost/Lunch. Sen blir det kanske en sväng till bolaget innan jag börjar jobba , 15-19.45. Så skönt tid idag igen, en tjej har gått ner på deltid, så vi jobbar halva dagar var ungefär. Ikväll ska jag nog hänga med becca, får se vad vi gör. Imårn jobbar jag, efter det kommer släkten hit & ska fira mamma + Jesper. Nu ska jag dra, puss

Siesta!

Någon som ska på siesta! ? Jag vill hemskt gärna dit, följ med!

You were made to meet your maker

Fy, det är så tråkigt att städa. Nu lämnar jag dammsugandet & byta lakanen tills jag varit barnvakt. Våffeldags!


blue skies are calling

Jävla bajsväder! Dom sa på vädret att det skulle bli strålande..javisst. Får bli en hemgång & städning av rum istället när jag slutat. Skulle behöva gå upp till solbacka och hämta en sak också. Ikväll ska jag vara barnvakt åt världen bästa syster, vi ska äta våfflor & mysa hela kvällen. Nu kallar jobbet!

but I can't move the mountains for you

Hej !
Idag har jag jobbat hela dagen, gick finemang. Skitjobbigt att gå upp imårse & sjunga för mamma då jag låg vaken nästan hela natten. Drömde mardrömmar, en till exempel då jag vart förföljd av en psykopat som såg ut som mig i inlägget under, kan man blir rädd för sig själv? Jag var det, Komiskt!
Nu har jag precis smällt i mig en tårtbit, ska föröka sova. Imårn ska jag jobba världens skönaste pass - 7.45-12. Hoppas på lika fint väder som idag & någon av mina vänner som inte jobbar - nå ? Fick ett till jobberbjudande idag från London, ett mån-fre jobb med bra betalt - åka tillbaka, eller inte ?
Godnatt & Grattis mamma!

I never meant you any harm

Sitter i sängen nu och funderar på om jag ska upp till Flygfyren innan desperata hemmafruar börjar. Tänkte köpa mig en blomma eller något till mamma som fyller år imorgon. Klockan 6 ska vi upp & sjunga för henne, jag som var å glad över sovmorgonen jag har till 12. Skulle börjar 15 - men fick komma några timmar tidigare, åh..jag längtar tills lönen i april!
Här har ni en väldigt bra låt & en snygg bild på mig om jag bjuder på, allt för att förgylla kvällen med.

this is a song for anyone with a broken heart, this is a song for anyone who can't get out of bed

Ska snart gå till jobbet, 12-19 - riktigt skön tid. Igår åt vi riktigt god mat hemma hos far, firade hans födelsedag. Gick hem till mor med matkoma så det räckte och blev över. Somnade runt 23-tiden. Sushin jag & mormor åt var nog den godaste jag ätit. Har inte mycker mer att skiva, hej

tisdag


åh, uppsala


Så här ser det ut hemma hos mormor & Kalle.

Bästa mormor!



Köpte en klocka för tjugofem kronor & en kavaj för åttiofem - jag älskar second hand.

Mormor köpte en klänning till mig. Suktade efter den i London, men unnade mig inte den då, så nu hittade jag den här - i min storlek. Tack !

this journey brings back memories

Melinda lyssna, dom sjunger om våra kvarter!


måndag

Hej! Sitter just nu hemma hos mormor, har haft det hur bra som helst. Åt världens godaste 3-rätters , Klippte Kalle & kollade på film. Idag skiner solen, vi ska in till stan & äta sushi. Ikväll ska vi fira pappa som fyllde år i lördags - GRATTIS! Imårn, onsdag, torsdag, fredag & lördag blir det jobba - därför ska jag njuta av den här dagen. Puss!

Hittade en del bilder på mormors dator, från i somras. Gissa om det känns overkligt nu, att man faktiskt kan sitta ute med ett linne, går inte att förstå just nu & jag, som alla andra, längtar!

My reflections are protections

Igår var supertrevligt. Jag & Pernilla satt hemma hos mig ett tag, sen ner på trädgårn en stund och träffade Fanny. Efter det gick jag hem och åt mat - klassiskt. Vaknade tidigt imårse & om en halvtimme går bussen till Uppsala. Vart tog det fina vädret vägen ?

London's become, the most beautiful thing I've seen


kan man annat än att älska det här vädret?

kom faktiskt på att jag har några bilder jag tagit med mobilen, det bjussar jag på ! Har föresten klippt idag & om en halvtimme blir det fler, nu sitter jag och äter världens äckligaste soya"kött"färssås med överkokta makaroner, har jag sagt att jag är typ sämst på att laga mat ?

Lördag

Hejsan! Jag tycker att det är väldigt tråkigt att skriva något när jag inte har bilder att visa. Det jag har gjort dom senaste dagarna är jobbat, jobbat och jobbat, mer spännande är det inte! Ikväll, imorgon och måndag är jag ledig, så himla skönt! Kvällens planer är pernilla och imorgon kanske en sväng till Uppsala. Har lekt med min bästa vän idag också, Felicia..har inte träffat henne sen innan london och nu åker hon tillbaka till skövde imorgon. Bajsskövde! Puss på er!

i´m going in for the kill

Hej. Har just nu tagit över min lillebrors dator, mot hans vilja för att lägga in massvis med musik på mobilen. När jag är klar väntas en promenad med mig själv & sen sova - jobb 10-19 imorgon. Jag längtar fruktansvärt mycket tills min lön kommer...i april..då ska jag boka London & way out west! Puss

& vänner som går bredvid mig

Jag har jordens tandvärk. Är rå trött. Känner mig inte hellt 100. Men, jag ska inte klaga - har fått så himla mycket tider på jobbet & jag har bästa vänner. Becca hade skrivit en sak på sin blogg, PUSS på dig fina du! Imårn, torsdag, fredag & kanske lördag är det jobb som gäller. Blir då tyvärr inget Uppsala - men det kommer fler dagar, nu tackas det inte nej till jobb inte! Orkar inte skiva ett dugg mer och bilder får ni klara er utan. Godnatt !

gömma oss i varandra

Här har jag och Pernilla hängt idag, med kaffe&allt. Efter det gick jag och inhandlade en ny mobil som jag bara vill börja leka med på en gång, hatar att dom ska ladda så förfärligt länge! Nu hoppas jag på att bli lite trött, klockan ringer 06.00 imorgon, det vankas jobb! Godnatt!

ice cream

Sitter och lyssnar på radion & nyss spelades Manges " glassigt " fasst på engelska. Typ, det sämsta jag hört i hela mitt liv - pinsamt. Det har säkert spelats här jättelänge, men fan - var tvungen att få ut mig det.
Nu kommer snart Pernilla, ska vi hänga ute med Kaffe i solen.

feels like a circle around me while I wait for more

Inatt drömde jag att vi var kvar i London. Dagen innan vi skulle åka hem & vi fick reda på att vi kunde stanna kvar, att vi inte behövde åka. Jag och Melinda grät av lycka! Drömmen var så himla verklig så när jag vaknade och upptäckte att jag var hemma så vart jag riktigt besviken. Well, nu har jag fått i min scones och ska hoppa in i duschen! Vill ut och sätta mig på en bänk och odla fräknar också, puss!

Joel kommer hem i helgen också - igen ! Han och jag hann inte riktigt umgås sådär jättemycket som man hande önskat.

If I die now I´m so glad that I have met you, all my friends that I've had until the end

Jag är så glad. Man blir det när folk säger bra saker om en, när man känner att allt kommer lösa sig, man pratar med både Melinda& My på samma gång på msn, när man har massvis med planer i skallen som kommer bli verkliga, när man vet att man ska jobba & att två dagar denna vecka kommer uppsala stå på schemat - världens bästa stad! Inte nog med det, Felicia kommer hem på fredag - det är jag så himla lycklig för! Så, den här veckan är typ fullplanerad förutom imårn, I love it.

don´t look back into the sun

Fick lite kittlad mage precis. Sitter och lyssnar på min London lista i spotify, så jävla bra låtar och har typ ett minne till alla, blir så glad ! Och, jag saknar London fruktansvärt mycket ! Är dock jävligt glad att jag har så fina vänner här hemma, men om jag bara kunde förflytta alla vänner, familj, Melinda, GOD mat, saltlakrits & allt sånt till London så skulle det bli P E R F E K T !!

Världens snyggaste Pete - helt jävla overkligt att vi har varit i samma rum. Att vi nuddat varann & fått ögonkontakt - åh, jag dör !

det snurrar i min skalle

Gårdagen var hur bra som helst. Tacos, drinkar, bra vänner, skratt & bra musik - inte helt fel! Imårse mådde jag dock inte lika bra, men efter en promenad & scones så är jag mig själv igen. Solen skiner så det blir nog en promenad med mig själv & musik i öronen -PUSS!


just nu

Känner jag typ " aldrig mer dricka". Jag och Becca ska äta en god frukost & sen promenad.

Hey, come here, sing along

Åh, I´m so happy. Har troligtvis fått jobbtider nästa vecka, det är nästan vår & jag har en råbra kväll som väntar.

I heard you play guitar, down at a seedy bar



lördag

Igår kväll satt jag hemma. Åt tacos med min mor, Petter & Joel som är hemma..han har skaffat sig räls! Vi kollade på tv och tog det lungt, somnade runt 23-00 tiden. Kvällen kommer blir rå bra , vänner kommer hit och vi ska bara se vart kvällen bär oss. Puss !

beat on the brat

Det jag önskar mest just nu är att jag får ett jobb. Att jag kan planera sommaren. Vilka festivaler jag kan gå på och vilka jag kan sluta drömma om att åka på. Way out west är dock ett måste, skönt att det är den sista - då hinner jag nog ta ledigt, men det räcker inte med en! Jag kollar ut och det snöar just nu - men vi går åt rätt håll, så himla skönt! Funderar på att färga mitt hår brunt, vad sägs ?

blue nails


been there, done that, messed around, I’m having fun don’t put me down

Igår hängde jag med Pernilla hela dagen, vi satt på landkrabban & drack kaffe. Vi var hemma hos mig, Becca kom och vi åt pizza,satan i gatan vad gott det var! Efter det gick vi en promenad upp till mcdonalds och drack cola ( har jag sagt att vi bor i Norrtälje ? Det enda som är öppet förutom statoil ) Efter det drog vi hem, Pernilla till sitt & jag och Becca till mitt. Hon har precis gått till jobbet jag ska fixa och dona lite hemma idag - JOEL KOMMER HEM SNART !
Var meningen att Melinda skulle komma över helgen, men nu blidde det inte så...riktigt synd, men vi tar det nästa helg..eller nån helg efter det, då jävlar blir det headbang till Rise agains!
Kolla My & Emma, visst har jag en fin matta ? Eftersom att jag tog över min lillebrors rum så har jag inte ändrat matta än, haha !

someone ?

Ingen som råkar sitta på nån biljett till Girls ikväll, som av någon knäpp anledning inte ska gå? Jag tar gärna emot dom!

whats the point?

Jag har precis kommit hem efter en promenad med mig själv. Efter en timme med blött hår och mycket tänkande fram och tillbaka så ligger jag nu i sängen med hår som känns som istappar. Men fyfan vad skönt det var, och oj..tänk om man kunde spola tillbaka eller fram tiden, hatar att vara i något sorts mellanläge där man inte vet någonting. Har iaf varit på "intervju" idag - hoppas på bra besked! Har också hört att vi väntar snö igen, trodde jag fick med mig våren från London, men tydligen inte isf. Puss&Godnatt.

i got this under control

Hola ! Jag blir så jävla lycklig av det här vädret så det finns inte, nu jävla kommer det hända grejer känner jag. Sitter på bussen nu in till sthlm, ska fort som fan till söder och luncha med melinda, sen lite senare Solna..och vafan ska jag göra där tänker ni..helt ärligt så undrar jag också lite det, haha. Jesper kommer in också, ska handla lite nya kläder till grabben - han tycker jag har så shysst stil - woho! Tacka vet jag mobilt bredband & spotify eftersom att min mobil är knäpp och jag måste ha musik.Fikade med Madde också, sa hejdå och lite så, dom drar ju till thailand imårn, era jävlar! Jag är just nu så himla glad..och kissnödig! Puss!


Happy birthday


look up at the buildings, imagine who might live there

Godmorgon. Jag har varit uppe sen lite innan åtta och är hur trött som helst. Ska snart träffa Madde på en fika och sen in till sthlm, shoppa med lillebror & sen Solna. Puss !

döskalle

Köpte världens snyggaste ring idag. Dock en hel del storlekar för stor, men det har jag funnit en lösning på. Har min snygga backstreet boys t-skirt i en härlig kulör och mina festival band måste jag klippa av just N U inför imårn, hejdå.

HEY HO LET´S GO

Nu händer det grejer vill jag lova! Just nu sitter jag i sängen, är så mätt så jag vet inte vad. Har ätit middag, inte lite mat heller, men fy så gott! Imårn ska jag göra sthlm igen och senare kanske träffa Melinda. Längtar fruktansvärt till helgen ska du veta! Har druckit kaffe med Pernilla idag, riktigt trevligt. Den bruden har fan jordens finaste ögon, bara så ni vet! Puss
Kolla bara !
My, vi har stekta auberginer med ost på, men helt ärligt så saknar jag maoz !

I´m just driving around

Är det verkligen 10+ eller är det min termometer som ljuger ? Jag hoppas det står rätt för nu blire skinnjackan och en kaffedejt med Pernilla. Puss !

Hollywood infected your brain

Åh, vad jag är trött. Har gått runt hela dagen i stockholm. Kändes riktigt konstigt att åka tunnelbana och jag stod och letade efter mitt oyster card ett tag innan jag kom på att det var en bussremsa jag hade. I London sa man alltid "Tuben" Men alltså, det känns ju skittöntigt att säga det här. Jag hittade världens finaste tröja på stadsmisionen, 35:- kostade den. Dom 35:- hade jag till antingen mat eller tröjan. Det fick bli mat, jag höll på att svimma!


Skulle gått på bio idag, men vart inte så. Gick in och kramades med Melinda när hon jobbade, åh..hon var så proffsig! Imårn ska vi fira Jesper som fyller år på onsdag. 16 år, vafan tog tiden vägen?

godmorgon

Sitter i sängen, har precis fått i mig knäckemackor och ska snart ta på mig smink. Ska fort som fan åka upp till pythagoras och sen Sthlm. Vill ha min skinnjacka, så jag tycker kylan kan försvinna och solen stanna, PUSS

if you fall hard, I fall harder

Dagen har spenderats med lillebror, han ville inte vara sämre än Siri och också ta några skaka huvudet bilder, älskar den sista! Vi har ätit jättegod middag och jag har kikat på film. Snart ska jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig imårn, sen somnar jag. Ska upp tidigt imårn..hem till pappa, träffa Madde, Sthlm, Melinda och kanske bio med Becca - fullspäckad dag. godnatt

klippa dig ?

Klippning 150 riksdaler. Hör av er !

giving up the gun


sunday morning

Godmorgon. Idag är jag skitpepp på att göra något, typ gå världens längsta promenad. Imårn ska jag träffa Melinda och det är jag så glad för, jag paxar för att vi ska ta en strongbow och prata gamla minnen..eller gamla&gamla , nya minnen! Igår var jag och kollade på min snygga lillebror när han hade match - kommit fram till att han är jävligt snygg, puss på dig!

01.12

Jag har haft en jättetrevlig kväll med Lina och Madde och deras vänner! Åkte upp till mobergs, men den äckliga kylan det är här + världens kö + fattig = går inte ihop. Jag och Lina gav upp och åkte hem istället. Nu sitter jag i min säng och önskar att jag hade nån shysst film eller något, men inte det. Ska snart försöka sova, men kroppen är inställd på lördagskväll så det kan bli svårt. Om någon bor i närheten eller känner för att åka hit - kom, jag har ju "eget" nu och jag har skittråkigt. Tycker Felicia kan komma hem snarast..och Joel! Ska vässa mitt CV som fan och få jobb, någon som vet nått ställe som är ute efter någon ? Jag är snart desperat. Kollade precis min London mobil - självklart en kille som jag var på intervju hos som erbjöd mig jobb, komisk! Puss

jag älskar dig

Vi tog skaka huvudet bilder igår. Den här tjejer blir ju bara så jävla söt och inte ful på sina.

18.06

Föresten så kan jag inte sluta skratta åt bilden längst ned i " saknar er" inlägget. Hur ful får man bli Jonna ?

get over it

Jag hatar falska personer. Jag älskar att jag precis kommit hem efter två och en halv månad och insett vilka jag har kvar och inte. Vilka som under den korta tiden kan förändras så mycket. Jag älskar också när man träffar nya människor och man kan vara sig själv samma sekund när man hälsat. Man kan ha kul och skratta så mycket så man får magvärk. När man redan har internskämt efter några dagar. Melinda, My och Emma - ska vi ses någonstans på mitten och göra London ikväll ?

saknar er

Nej, fy. Jag sitter och kollar på Mys bilder på facebook och i hennes blogg. Dom är så roliga så jag sitter och skrattar högt för mig själv i min säng. Jag saknar er så! Speciellt den sista bilden förklarar oss ganska bra, haha - kan inte sluta skratta ! Jag vill spola tillbaka till i onsdags - eller spola tillbaka så långt så jag gjorde så jag kunde stanna i London, dock vet jag inte riktigt vart jag skulle stanna. Puss på er mina tjejer.
Kvällen har spenderats med mina två underbara vänner här hemma -  Madde & Lina. Tack för ikväll, jag hade riktigt kul! Snart åker dom till Thailand en månad också , INTE.ETT.DUGG.AVUNDSJUK. Tycker om er, PUSS !

I'm weird 'cause I hate goodbyes


lost in the supermarket

Har precis packat upp klart. Idag var det roligare än att packa, brukar vara tvärtom. Skönt att få göra rummet, toaletten och "klädkammaren" till mitt eget.

just nu

Gissa om jag är nöjd ?

09.23

Vaknade för en liten stund sen, undrade vafan jag var någonstans. Förstod ingenting och vart måttligt besviken när jag kom fram till att jag var hemma. Men, nu har jag kramat på lillebror lite och ska träffa Siri och Jesper snart, ikväll kommer Joel hem också ! Petter somnade precis brevid mig och nu ska jag äta frukost som mamma köpt. Puss

konstigt

För en vecka sen kunde jag inte föreställa mig dethär. Jag sitter hemma i sverige, Norrtälje i min säng, med två knäckebröd med riktigt smör och ost på. Mamma låter mig hyra ett rum, eller det är som en "uthyrningsdel" i hennes lägenhet, känns skönt med något eget. Längtar tills imårn då jag ska packa upp allt, göra om det till mitt. Men förstår ni, jag är hemma ?! Jag älskar London, kommer alltid älska London. Dock förstår jag inte varför hyror ska vara så fruktansvärt dyra. Var tvungen att åka hem, hade inte råd. Tack mamma för att du betalade min flygbiljett hem. Jag och Melinda har nog aldrig svettats så mycket som vi gjort idag. Det finns så mycket att skriva så det är inte sant, men jag skiver lite i taget istället. Gårkvällen var så jävla lyckad, skrattade så jag fick magvärk. Vi gjorde spontana saker och bara körde, den var helt enkelt för bra för att förklara här, det går lixsom inte. På flyget hem så grät jag nästan hela tiden. Folk trodde jag var flygrädd, men så var inte fallet. Jag saknar Melinda, My, Emma , London, värmen, våren - ALLT. Men, jag kommer tillbaka - London blir inte av med mig så lätt.

09.48

Fyfan vad jag är stressad. Igår började jag packa, men det går skit. Ena väskan gick sönder också, vet inte hur jag ska hinna med allt. Idag ska jag jobba till 18, sen köpa väska, primark fort som fan, hem, packa , leka med Emma, My och Melinda. Aj, det gör ont i magen nu, jag hatar att vara stressad!
Häromdagen provade vi massvis med kläder iaf, måste få på sig så mycket som möjligt.

tisdag

Jag hatar att packa, det är fan det västa jag vet och jag är sämst på det. Jag har massa godis som frestar istället. Jag har flera kilo övervikt och ett kilo kostar 250:- extra. Jag kommer inte ha pengar ett år framöver för jag kommer betala en fet skuld till mamma. Nej, det mesta känns depp idag. Läste precis My´s blogg också - FAN tjejer, vi ses om nån månad igen! Imårn ska jag jobba också, med My så det längtar jag till - sen ska vi ut och göra London!

One day is fine, next day is black

Jag tog tag i mig själv efter ett långt samtal med mamma. Jag mötte upp My, Emma och Melinda vid London eye. Första gången jag ser det på så nära håll, sen vi kom hit. Vi skickade flaskpost också, kul om nån skulle hitta det. Har pratat långa samtal med Becca och Felicia, tack tjejer. Roligt att man märker vilka som bryr sig och inte. Nu har jag precis fått lite mat i magen och ska försöka se hur många jackor jag kan få på mig, alltid bra att veta. Skrapade ihop mina sista små mynt till några till pins, dom är ju så snygga!

första mars

Har inte blivit många timmars sömn inatt. Har skitont i magen och har sån jävla ångest. Det här datumet har inte varit efterlängtat om man säger så. Idag ska jag börja småpacka...Fan, man tror att allt ska gå så himla fint, men inte det. Jag har sår i nästan också för allt snytande. Idag är det ingen bra dag och jag vet att jag knappt kommer få plats med hälften i väskjäveln.

Dock så skiner solen och jag fick nyss veta att Local Natives och marina and the diamonds kommer till way out west så helt gråtfärdig är jag inte.

02.55

Jag har haft en supertrevlig kväll verkligen ! Har gått runt i covent garden, hängt på favorit puben och avlutade kvällen på en supermysig pub i brick lane. Vi gillar somsagt att klä ut oss, det gjorde vi även ikväll. Vi gick runt, överallt, med våra tänder på som att inget hade hänt. Kul när en skitsnygg kille stod och log mot mig, jag log tillbaka och helt hade glömt bort tänderna, han kollar på mig väldigt konstigt kan jag säga, tills jag själv kom på det och tog genast bort dom. Jag har bara druckit cola, kaffe och vatten och känner mig himla stolt över det. Har haft ont i magen sen igår, det för fruktansvärt ont! Imårn åker Hanna hem, känns skittrisst att jag inte visat min bästa sida, utan mest legat i sängen/soffan och varit sjuk.
Godnatt.

RSS 2.0