Fredag , wiiihooooooo :D

Hallå där :D
Ikväll sa vi ut , så himla taggad :D
Jag, Angelica, Lina och Camilla sitter hemma hos Lina och förar och gör oss vackra :D
Dj Max kommer och hämtar oss om en timma typ, ska vi dra tilll...Mobergs..haha ;P
Mer taggad på stan , men får se :D
Jag berättar om kryssningen imårn :D den var verkligen DRÖÖÖÖÖÖÖMKUL iaf :D

PUSSPUSS , ha en trevlig kväll !

GRATTIS!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA !

image129

Bilden är från när vi firade nyår i Australien !       
( Hittade ingen bild på bara dig)

KALLT !

Det va ju inte nästan 20 MINUS grader här inatt, termometern va på 17,1 , heeeeelt sjukt ! Vintern kommer nu lixsom, jag vill inte ! förra året vare typ varmt nu? Jaja, gårdagen va väldigt mysig, träffade alla kusiner, mormor, kalle, :D åt en massa mat, det är verkligen det enda man gör typ, nu måste jag komma igång med träningen ! Men ut och springa i det här vädret ? I don´t think so !!! Ska snart äta våfflor också , våffeldagen :D Har preci fört över pengar , eftersom det är kryssning imårn :D så himla taggad !! Och det bästa av allt, vi får nog åka bil hem , mormor ska med till Norrtälje om det inte blir snöstorm ! Hatar 807;an !

image128


Nu är det våffeldags, åt frukost för 20 min sen, haha ;) ha en bra dag !!

                                                                      PUSS
                                     


......

Jag bryr mig inte längre! Vi bestämmer saker men du håller inte det, och du blir så himla förändrad. Det är alltid jag som har bestämt när vi ska träffas, du lovar men sen håller du det aldrig, slut på det nu ! Jag ska inte höra av mig, ska se om du kan göra det, ska vi se om du väljer vännerna före han, Helt sjukt ! Jag saknar dig jättemkt ska du veta, ditt gammla jag.

Jag <3 Uppsala

Haaaallllllllååå!
Nu är jag  i Uppsala, hos mormor och kalle ! Jag älskar verkligen uppsala, det är min stad ! Blir alltid så glad när jag kommer hit :D Jaja , idag har vi ätit, fikat och ätit lite mer, spelat kort, och aa, inte så mkt, haha ;)

Fick precis se att det inte är wallander ikväll, det är ngn annan film, men kanske lika bra att inte se på det, då kommer jag aldrig att somna här mitt på landet sen. Föresten så satt min bror breve han som spelar wallander på båten hem :D coooooooolt !

På tis åker vi på kryssning, wiiiihoooooo :D är så himla taggad asså ! Hur många som helst som ska med också!

Ha en bra kväll !!


                                          PUSS

Lördag!

Goooooodmorgon !
Kom precis hem från åkersberga typ, ska snart åka till Rimbo och äta påskmat, precis va man är sugen på ida..ja ljööög...ge mig pizza eller ngt :D
Igår åkte iaf jag och Hanna till danderyd vid 8, mötte upp Elias, Linus och Hampus där. Sen åkte vi vidare till Tom. Även fasst jag inte alls var taggad så var det nice, förutom vår bilfärd som slutade med att vi körde in i ett träd, och fick stå ute 859304 timmar, jag och Hanna fick skjuts av ngra killar till Statoil, så där satt vi i typ nån timme. Sen vid halv 2 åkte vi hem , missade norrtälje bussen med ngn minut, så jag åkte hem till Emelie och Madde och sov, Tack tjejjor! <3

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara vara hemma och ta det lungt, får passa på när familjen är borta ! :) Jag är verkligen livrädd att bli sjuk nu också, får inte bli det till kryssningen !

                                                      Nu ska jag hoppa in i duschen , ha en bra dag ! 


                                                                                                                                                  PUSS

<3


Haha , jag älskar gamla bilder !



Haha , aaaaja ! Idag har jag vart inne i stan , träffat Joel och hans kompisar. Vi gick runt på Åhlens, beyond<3 och lite mer ! Kom nyss hem! Ska snart äta sen möta Hanna så ska vi åka hem till min mami och göra oss ännu vackrare, sen iväg igen ! :) Imårn ska jag nog bara vara hemma och slappa, kanske till Uppsala på söndag , träffa mormor och gänget och nya kusinen :) Nej, nu ska min bror sitta ! Ha en bra kväll ! 

PUSS


           

Fredag !

Goooodmorgon !!
Idag vaknade jag av att solen sken in rätt i mina ögon, men jag ska inte klaga ! Ska börja fixa mig nu, sen så ska jag ta mig till stan. Träffa Joel och Ike. Ikväll ska jag träffa min tjejjor förhoppningsvis, skulle hem till Tom tror jag. Det värsta är att jag måste hem innan jag åker till stan igen , ;) jajaaaaaaaaaa

Nu måste jag verkligen skynda mig , skulle möta dom 11 egentligen, nu är klockan kvart i...oooups ! 

                             
PUSS

<3



                                                                                                        "Nej, Jag ska gifta mig med Pelle"

<3

                                    
Mycket bättre än orginalen !



                                            
Ja, jag är galen i The Wombats

<3

Jag har så himla trååkigt !


Alltså, jag förstår inte..

                                                       
Hur såg man ut egentligen?
image120

.......

image116image117image118image119

Sjukt fina bilder, varför ser man inte ut såhär ?

Dagen

Idag har jag inte vart med Lina, eller vart hos Hanna på jobbet, :( har segat hemma, och träffat Madde D, hon satt i hårförlägning på mig :D weeeehooo ! När jag kom hem till pappa så skulle Siri och Petter gå påskärringar/gubbar satt jag fick gå med dom i det här fina vädret ! dom fick en massa godis, och när dom fick pengar vart dom skitsura och tacka inte ens, godis ska det vara på påsk tänker dom, bortskämda ? yes !
Snart får vi gäster, ska fira min far, sen ikväll blir jag nog bara hemma, ingen utgång för mig tror jag !
Har äntligen fått min kofta som jag beställt !

                                            
                                                                                    Med hår !! Tack Madde :)

<3


Glad påsk !

image109

TORSDAG,

Åhhhhh , jag är så trött! Erika kom in vid kvart över 7 imårse och väckte mig, vi skulle sjunga för min far, sådär på min lediga dag och allt ! Tänkte att jag bara skulle upp å sjunga och sen sova, men icke, erika hade vart och köpt frallor å allt på bageriet, så kunde bara inte motstå ! sen skulle jag hjälpa siri och sminka henne till en påskkärring, och nu kan jag inte somna om, sitter här med kaffe för att piggna till !

Idag ska ja förhoppningsvis träffa Lonkan<3, hon skulle ringa mig, gör det snart ! jag har tråkigt ! Men du lär ju ligga och sova nu iofs. Eller så klär jag på mig och går till Hanna, fasst hon lär ha fullt upp idag på skärtorsdan och allt !

Imårn ska mamma och gänget till Gotland, sköööönt ! och Joel och hans kompis Ike kommer också , han har aldrig vart i sthlm :O Han bodde i Skåne, men nu bor han på gotland med min bror ! :) Så hoppas att Joel åker in med han och visar runt i vår fina huvudstad! Dom ska på James Blunt på sön också, aaaaaaavis !

Har inge mer att skriva
                                                       Ni får ha en bra dag !
                                                                                                                 PUSS


GRATTIS !

                                 image106

GRATTIS PAPPA!!!!!
( Han ser tyvärr inte ut sådär idag)

För vi ska ta studenten !

Åhhh jag blir så glad när jag tänker på det :D
Nu börjar snart alla studentskivor, mössorna kommer, och stämmningen är på topp !
De jobbiga är verkligen hur man ska ha råd med allt ? hur många studentskivor som helst, kläder till varje skiva , dricka, till studenten ska man ha en ny klänning,skor och allt, och till kvällen ska man också ha nytt, jag förstår inte ! Jag behöver verkligen ett jobb ! Aja , det blir ingen Gesäll för mig iaf, satt dom 3000:- kanske man kan lägga på annat ?

Har suttit hela kvällen och kollat på klänningar till studenten , övertaggad verkligen ! det är jättelångt kvar, men vill hitta den speciella ! har sett en massa fina, men inte DEN jag vill ha !


Min idol,

Det här ska jag också börja med, slipper jag bli sjuk eller ngt av att springa ute i den här kylan ;

Skooolan

Sitter i skolan nu , så himla trött! Har småföretagande, vi ska starta ett eget övningsföretag, men jag sitter här istället! Har fått tillbaka teori gesäll proven , klarade det , woooow :D Dock är det försent att anmäla sig till gesällen nu i vår, får ta det i höst...aaa får se ! Har naturkunskapsprov idag, men jag skiter i det, har inte pluggat ngt satt!
När ja kommer hem sen ska jag försöka plugga en massa, jag VILL träna också , men ut och springa i det här vädret ? I don´t think so ! 

Imårn är jag ledig, så himla skönt ! Ska fixa syrran så hon ser ut som en riktigt dnygg påskkärring ! kanske ska ut också om Angelica får sin vilja igenom :) är dock inte så taggad nu, har inga pengar och jag sparar mig till kryssningen!! Ska försöka att plugga igen en massa imårn istället, jag och Madde ska redovisa om hur det är att vara stylist, hur man blir det osv..KUL :D Aja en riktigt seg skoldag iaf, ska fråga Hanna om vi kan gå ut och dela på en cigg i det här vackra vårvädret ! ja ljöööööög !

 PUSS

Tisdag

Hallå där !
Nu va de lääängesen ! Har haft en massa annat för mig! Men en liten uppdatering kanske ?
Fredags;
Jag åkte hem till Hanna efter prakiken.,började göra oss iordning föra lite och så, sen drog vi in till stan för att möta Angelica. Vidare till Vibe, vi kom in först av alla, åh älskar att vara tjej ibland ;P Sen vart vi dock först ut också , tack vare kära Hanna , haha , men vi hade as kul endå, drog till donken,dansade utanför NK, träffade ngn konstig kille på bussen som sa att magaluf är såååå 1990 ! assså!
Lördags;
Vaknade upp hon Angelica i Vallentuna, hade bajsont i fötterna asså ! men vi gjorde oss vackra och åkte in till stan. Tog kaffe och muffin på Espresso house, sen åkte jag hem! Kvällen spenderades vid melodifestivalen!
Söndags;
Tog en lång sovmorgon, gick till Hannas jobb för att vi skulle sola, men icke, det hade stängt, så vi gick hemmåt, hade två klippkunder. Gick galant ! :)
I måndags började skolan igen , känns bajs att vara tillbaka, har verkligen hur mkt att göra nu innan ! igår fixade jag en massa fakta och skrev ihop om modet på 60-talet, idag har jag gjort klart bokrecension, och imårn har vi naturkunskapsprov som jag ens inte kollat igenom, bra jobbat!  Vi ska ha en utställning i skolan om några veckor , där vi ska visa frisyrer och kläder på årtionden, jag och Angelica fotade oss idag. Hon fick vara en riktigt snygg hippie, men sjukt snygga kläder (jag ljög) Och jag fick vara jackie Kennedy, det va kul att jag fick gå i skolan med de sminket å allt sen , haha ;P
image97

Åhh , är verkligen helt sjukt hur skoltrött jag är nu asså, orkar ingenting ! Gesällen vet jag verkligen inte heller hur jag ska göra. Jaja , På tis är det kryssning igen , åhh vad jag längtar ! sjukt roliga människor som ska med och jag är verkligen taggad asså:D
Imårn slutar jag sent, ska plugga en massa, kanske sola, och om det är bättre väder än idag så ska jag faktiskt ut och springa :D wohooow!

Nej nu är det sovdags, är inte alls blogg sugen idag ;P, klockan ringer 5 imårn bitti satt det är dags för sängen nu också ;P ! är ledig på Tor och Fre iofs :D
 PUSS

<3



                                                                                                        "Nej, Jag ska gifta mig med Pelle"

Onsdag

Hallåhallå !
Idag fick jag äntligen träffa Joel , :D:D men han åkte för sisådär 2h sen , han skulle bara hit för att gå till Tandläkaren :/ Han kommer iofs hem om typ en vecka , han ska på James Blunt , wohoo ! :D

Idag har det inte hänt mkt, träffade världens bästa Hanna ! vi tog några bloss i det iskalla vädret , sen gick jag hem.  Imårn är det nästa sista dagen på praktiken, saaad ! det är så skönt att slippa berga , så hima tråkigt , hate it ! men men , inte långt tid kvar innan studenten nu , typ 85 dagar kvar eller ngt !

Har vart och solat en snabbis idag också , vart bara i 15 min , ska sola med Hanna imårn också satt :)
Jag tror att jag har blivit beroende av alvedon och iprem , helt sjukt ! skulle aldrig klara mig utan det ! Hoppas att jag får svar från läkaren snart ! eller det kommer säkert inte vara något , men på ett sett hoppas jag att det är de, typ att dom har sett att jag har för lite av något , jag vill bara ha en anledning till varför jag är såhär sjuk hela tiden!

Jaja , nu ska ja upp till Flygis och köpa en tidning tror jag , läsa saga för Siri och sen är det greys som gäller<3

I helgen ska vi äntligen vara trion , längtar såååå mkt!

PUSS


Synd om mig...

.......Jag har vart hos doktorn idag , tog sånt här halsprov som man typ spyr av och ... BLODPROV, usch !
Jag är inte alls rädd för själva sticket, men just när dom sätter på den där blåa remmen runt armen, så att blodet ska stoppas , och man ser hur dom gör ordning en spruta, blä ! och doktorn va jättekonstig ! När jag skulle hälsa så drog hoon bort handen bara , jaha..sen när mamma skulle hälsa så skrek hon typ...nej men usch , jag vågar inte hälsa, så mycket bakterier ! ehh, okej! det är lixsom en doktor..men visst ! Jag skulle iaf få provsvar om det va ngt!

Det va iaf jättelungt på salongen idag , äntligen fick jag bort utväxten och så ! :)

Har beställt en massa kläder från internet nu också , två kjolar,en t-skirt,ett par skor mm:) Längtar tills dom kommer

Fick precis reda på att jag fått en kusin till , en pojke ! När han kom ut vägde han 5 kilo, shitt ! stackars mamma lixsom!

Jaja , nu ska jag göra lite mat , ska ut och gå sen , vill springa men vågar inte riskera att bli ännu sjukare ;P

                                         PUSS

......

Datorn va sjukt seg igår , så lägger ut lite bilder nu,



Och dagen ;
 





Är det nån som vet om dom säljer Helena Rubinstein i Norrtälje ? Måste köpa ny mascara , min är slut, och det är den bästa ! :D


                                              Okej , jag har riktigt tråkigt , min buss går om en halvtimme , har inget bättre för mig ;)

Tisdag

Åhhh , jag blir trött på att jag aldig kan sova lägre. Jag brukar gå och lägga mig vid elva , somnar runt 1, sen vaknar jag vid 5-6 på morgonen och är hur trött som helst men kan inte somna om,..hmm. Imårse gick jag upp vid 06.14, tog alvedon och sen la jag mig framför tv;n, det är väldigt bra program såhär på morgonkvasten måste jag säga..jag ljög ! Så istället gick jag upp och kollade på Modevisningen istället, åhh va bra den va ! :D

Ska snart till salongen , ska förhoppningsvis få bort min stora utväxt :D, sen vill jag verkligen få i mitt hår igen , ska fråga nån snäll om hjälp:)

Ha en bra dag !
                                          PUSS

Min bror måste ha det riktigt kul på Gotland.


 
                                                            Hur man brygger oboy ? hmm, okej Joel , bra fantasi och så , haha ;P

Måndag

Hallåhallå 1
Sitter och har precis målat mina naglar , finally ! Idag har vart en toppen bra , förutom feber och att jag inte kunde följa med till Lina! Kan bara tänka mig hur kul dom har nu , snackar massa skit, myser , äter hårdmackor med phille och rödlök, och så.  Måste verkligen pallra mig till doktorn snart för att kolla vad som egentligen är fel på mig ? Det kan inte vara normalt att vara sjuk typ varannan vecka , och ligga hemma med feber, usch! Hoppas jag inte är sjuk på kryssningen bara ! Tänk om man skulle vakna upp samma morgon som studenten är typ och vara jättesjuk ! fyfaan asså, eller samma dag som man åker till Magaluf(jaa, om det nu blir så..ehh.) .

Jaa, idag har jag vart på salongen , hade åtta kunder typ och det gick kanon ! mycket roligare om man får göra saker lixsom! Jag hade en kund som va hur söt som helst , en gubbe i typ..70(?) års åldern, han va konstnär(tydligen en rätt känd, hade ingen aning om vem) och han skulle göra en venissage på ett sjukhus där hans fru hade legat typ ett år ,och han berättade hur hans fru var sjuk och så , han fick till och med tårar i ögonen. Han var verkligen en sån som man skulle kunna krama om , hur söt som helst ! :)

Igår hände inte heller något speciellt , kollade på världens bästa wallander filmen-mastermind. Fyfan va äcklig den var ! Kunde inte sova på jättelänge och plus att det stod en postbil utanför mitt fönster, haha ;P
.
Fyfaaaaaaan va jag va irriterad igår , fattar inte hur du kan göra något sånt ? Men jag kommer iaf inte bry mig , har nått så mkt bättre än dig ! blääääääääääääääääääääääääääää.

Imårn är det salongen som gäller , ska fråga jennie om hon kan färga min utväxt, hoppashoppashoppas !! jag ser förjävlig ut nu. Om jag är frisk imårn , eller aa frisk och frisk, vill iallafall sola :D Funderar på att kanske ta en sväng in till stan också , måste köpa lite smink och så vill jag shoppa en massa :D:D

Nu ska ja sova , vart inte så mkt sömn inatt , och ska jag nånsin bli frisk ? orkar fan inte mer asså !

PUSSS

GRATTIS !

Grattis världens bästa Jesper på 14-år dagen ! :D
                  WOHOOOO min lillkille blir stor !

image89

....

Har precis kollat på en sjukt bra,sorglig och rolig film, älskar den ! 

 
image88

Lördag

Godmorgon !

Vaknade för några timmar sen , är sjukt taggad på att gå ner på stan och handla några saker som jag planerat. Men jag orkar verkligen inte gå ner själv, tråkigt ! Ska iaf försöka gå ner till Norrpan och köpa lite lunch , är inte sugen på någonting dock. Ikväll ska jag och familjen äta på "På G", mmmmmmmmm , Jesper fyller på måndag så vi ska fira han idag. Och det värsta va att vi fick bord halv åtta,  Jag kommer dö. Ska kanske träffa mina bästa ikväll också , men det blir sjukt sent att åka in till Lina , kommer säker sitta några timmar och äta också , ska iaf ringa dom sen :D

Usch , va tråkig jag har vart/kommer vara den här helgen, inga kröka för mig inte. Måste spara alla pengar jag äger och har nu , ska försöka spara mig till kryssningen, men får se hur det går. Har iaf köpt kläderna jag ska ha då satt :D Haha, jag har verkligen inget kul att skriva , lika bra att sluta ;PHa en bra Lördag !

                    PUSS


Äntligen Fredag !

Haaaalllååå :D

Hade precis skrivit ett jättelångt inlägg, men de ville inte visas , så jag får skriva nytt :/
Har precis suttit och beställt lite saker från HM.com, wohoo :D:D
Ikväll blev en lungn kväll för mig , dom flesta skulle till Mobergs , men det va jag inte så taggad på , och Hanna skulle vara med Elias och Becca med Jacob och Lina skulle göra ngt med jobbet tror jag (?) , och Felicia skulle vara med sin pojkvän....åhh alla jävla pojkvänner , haha ;P

Idag var det verkligen en kolungn dag på salongen , hade ca..ingen drop in kund ,. istället fick jag tvinga ner min syster och göra ngt med håret och sen kom mamma och skulle färga utväxten och Jesper kom å klippte sig !
Jag hann även springa förbi HM och köpa lite saker..t-skirt/blus, Klänning, cardigan..:)

Har känt mig väldigt vuxen ikväll också , jag har ansökt om nån lägenhet i stan, inte för att jag tror att någon vill hyra ut till en tjej som inte har ngt jobb , så det var jag tvungen att ändra på, så jag har sökt jobb på HM..hoppashoppashoppas ! Jag är ju inge HM fans då ?

Imårn hoppas jag på att få träffa mina favvosar , Honk å Lonk , va föööör längesen jag träffade Lina, Hanna träffade jag idag när vi solade..! Usch om jag fortsätter att sola i den här takten så kommer jag att ha cancer och rynkor när jag är 20 ! Och jag försår inte varför jag gör det heller..för jag blir inte någe brun..jag får bara lite röd färg och fräknar i ansiktet, men det är ju sååå skönt att sola, så kan inte låta bli :)

Jaja ,  nu ska jag ner och lägga mig i sängen med en tidning , är verkligen föööör seg !

Ha en bra kväll..( till alla typ 10 personer som läser min blogg)..

                                                                     PUSS

Morgon !

Heej !
Vaknade föööör tidigt imårse av mig själv, drömde en jättehemsk dröm , så jag visste inte om det var sant ellr om det vara var en dröm när jag vaknade , ;P Jaja , 2h har jag suttit och kollat på tv , nån som sitter och snackar om mobbning, helt sjukt ! Typ 13;åriga barn som tar livet av sig själv för att deras klasskompisar häller kiss på som och slår dom med huvudet före i skåpet, och lärarna gör ingenting ! åhh , jag blir så irriterad !

Jaja, efter salongen idag ska jag hem och försöka plugga lite , funderar på att gå och sola, men kommer nog dock bränna mig då ! Ska kanske förbi en smula och kolla hur det går för Hanna :)

Ha det bra !



                                          PUSS

Onsdag

Hoohoooo ( som Hanna alltid brukar säga ) !
Jag har haft en jättebra dag vill jag lova !
Hann med bussen imårse, och jag behövde inte springa ( för en gångs skull ! ) Det va jättesoligt ,satt solbrillorna på ! Hann till och med ta morgonciggen  !
Sen gick jag till salongen , endast en kund inbokad , men jag hade totalt fyra på hela dagen , helt lagom! Sen kom Hanna med jättegoda smoothies, och vi gick och solade ! Vi planerade helgen osv..på lör ska vi försöka träffas, jag Lina och Hanna , och gå på bio,äta god mat, och bara mysa :D Låter toppen tycker jag!
image87


Jag va verkligen sjuuuuukt hungrig när ja kom hem , och pappa hade gjort hemagjorda hamburgare, nyttiga desutom ! :D med mörkt bröd, och i hamburgarna vare soltorkade tomater, mozarella ost ( dock inte så nyttig , men gott ! och på dom vare advocado,tomat,dressing, sallad....mmmmmmmmmmm ;D;D

Nu har jag precis kollat klart på Greys<3, sovdags nu ! Har några kúnder inbokade imårn ,bläääääääää !

Ha en bra kväll ! :D
                                                             PUSS!

Godmorgon

Åhh , va jobbigt det va att gå upp imårse! Skulle ha lämnat min bror på dagis idag , men mamma kom in och sa att jag inte behövde det , så jag fick somna om en timma iaf, skööönt !
Idag ska jag till salongen , och sen ska jag sola :D wohooo ! Jag hoppas verkligen på att det är lika lungt idag som det var igår , orkar inte ha några kunder!

Nu ska jag ner och kolla om vi har smoothie saker , så ska jag göra en sån :D annars blire te ! Jag är verkligen ingen fruskost människa, visst på helger kan ja äta hur mkt som helst , men inte såhär när det är så tidigt! Men jag måste verkligen lära mig det , annars  går jag och småäter hela dagen, ooops !


Ha en bra dag allesammans !


PUSS


Såklart

Att min bror har ätit upp glassen....:( Men jag får endå inte äta sånt , satt tur de..eller nej iof ! 

Och jag måste få avreagera mig lite , JAG HATAR DIG SÅ JÄVLA MKT ! snälla, nån dag kommer du fatta det !


Om 15 min...



image86

Det bästa med Tisdagar :D

...

Hallå ! Nu har jag finally kommit hem från salongen ! Idag va det verkligen hur lungt som helst ! jag brukar ha sisodär 5-8 kunder per dag dom kommer in drop in, men idag hade jag..1 , fyfaan va tråkigt det har varit. Klippte och lockade dock håret på den andra praktikanten och hon lockade håret på mig :) Sen kom hannnie och åt lunch med mig , vi åt på Landkrabban , godaste mackorna !

Imårse när jag gick ut till bussen så var det en massa snö , nu är det..slask , fattar inte vad vädret håller på med ? ena dagen är det vår ute och man sätter på sig vårjackan och vårskorna och är jätteglad, sen idag fick man sätta på sig vinterjackan , helt sjukt !
image84

Ikväll ska jag sätta mig ner framför tv;n , äta glass och kolla Gossip och Gynning, snart börjar äntligen desperata :D WOHOOO !
Och kryssningen är bokad den 25/3 åker vi , kom med ! :D

PUSS

Jag har tråååkigt.

Dagens vill ha plagg för att det är så kallt !

När jag va på Gotland så bodde vi i min lådsaspappas föräldrars lägenhet, och såklart så ska jag rota i hennes garderob och hittar en maaaassssa jag vill ha :D Och det var verkligen svinkallt på gotland satt jag var tvungen att låna lite eftersom jag hade tunna kläder, satt...
image81image82image83

Jättestor och varm äkta burberry halsduk, en jättevarm tjocktröja,ett par stövlar-inte så snygga dock men varma! och sist med inte minst...min älsklingsväska....den är äkta också...ge mig !

Nej , nu måste jag skynda mig , ska sätta på mig min fula vinterjacka och draaa...
 
                                                           PUSS

Tisdag

godmorgon !

Nu ska jag snart till salongen , det ska bli ganska kul idag faktiskt :D För det första så är det en annan praktikant där , och sen så kommer hanna å gör mig sällskap på lunch , wohoo :D
Har lagt upp en massa härliga bilder från kryssningen på FB nu ,haha :D har en massa från den senaste majkfesten också , men dom har jag inte lagt ut än..
ett smakprov ;
 

Jaja , nu ska jag väll ner och sminka mig och så , bussen går om en kvart typ :) Sitter och snackar med majk nu , om yoga , kanske skulle vara ngt att börja på ? haha :D
 
Ha en trevlig dag :D

PUSS

Måndag.

Hallå :DJag tod ledigt från salongen idag,  endast för att göra klar den jävla projektrapporten.


Men jag börjar faktiskt bli klar nu , ska bara kolla igenom allt, tror jag landade på 14 sidor iaf, helt okej !
Sitter hos Lina nu , är jättejätte hungrig , så hoppas på att vi ska käka snart .
Om någon timme ska vi åka till berga för att lämna in arbetet till Susanna, sen ska ja hem och soova. Lina väckte mig imårse av att hon satte på Tv;n och jag fattade inte det så jag hade för mig att hennes pappa hade kommit ? hmm. Då va klockan halv 12, vi hade bestämt att vi inte skulle sova länge än 10 , bra gjort !

image77



Nej nu ska jag äta iaf, kanske får sällskap av Hanna också , om hon orkade skulle hon komma, come on Honkis !

Ha en bra dag !          
                                                                                   PUSS

Plugg,Plugg,Plugg...

Blir aldrig klar med den jävla projektrapporten ! så himla jobbigt , och man ska skiva så himla mkt. Tog ledigt imårn för att jag skulle hinna klart och skriva den, den ska va inlämnad innan 17.00 i susannas fack.
Ikväll blir det iaf lite ändrade planer , ska snart möta Lina så åker vi till söder och spenderar kvällen där. Vi ska hjälpas åt med arbetet. Lär blir en massa snack om gårdagen och allt också , en massa skratt också !
Ska försöka få med mig Hanna, men hon lät inte så taggad när ja snackade med henne :)

Nu ska jag äta,packa och fixa biljett till bussen. har tv;n på i bakrunden , skärgårdsdoktorn, verkligen minnen på det programmet ! mitt älsklingsprogram när jag var mindre !
image76


Haha , jag längtar inte tills Hanna kommer in och lägger upp alla äckliga bilder och filmer från i fredags på FB , usch !

Nej nu ska jag skynda mig , hoppas ni får en trevlig kväll och inte behöver plugga lika mkt som vissa andra här, som alltid tar sakerna i sista sekund. Bra jobbat, Jonna !

PUSS

<3

image75


Ni är strösslet på min glass, ni är det roliga i hasch.
you are the best !

LOVE IT

image74

söndag

Haallllåå där !
I Fredags hade vi verkligen hur kul som helst ! Jag åkte hem till Hanna vid 20 typ , sen började vi göra oss i ordning och hon började sy min kjol. Det var egentligen shorts, men jag köpte dom endå , så har hon bara sytt om den till en kjol:) Sen började vi föra, hennes pappa hade gjort en varsin bloody mary , det är dock ingen drink som man klunkar i sig och bli full på , utan de är typ en sån som man snuttar lite på , så god varen inte :)

image73 När klockan var runt halv elva tod vi taxi upp till Mobergs , där typ hela norrtälje var!
När vi stog ganska långt fram i kön så skulle jag ta upp mitt leg , men såklart så hade jag glömt det i taxin! Klockan va 10 i 11 , innan elva fick vi gå in gratis. Så i panik ringer vi taxin , och den kommer och jag hinner in exakt ! 

När kvällen va slut så hade vi druckit en massa drinkar , vi vinglade hem i våra höga skor , jag hade med mig 2 extra , men lånade snällt ut dom till Madde och Hanna. 

Såååååå dagen efter va dock inte lika rolig , vaknar vid halv 10 av att pappa lyssnar på musik vid datan , tack ! Så jag åker hem till mamma istället för att plugga , och de höll sig en halv timm typ , sen fick vi gäster.

Idag måste jag verkligen plugga allt klart , ska göra projektrapporten och svenska uppgift , och det ska vara inlämnat imårn. Ska ner och möta Lina på stan och sätta oss på en smula , där hanna jobbar , och göra klart det !

Nu är det ingen skola på två veckor heller , så skönt , har praktik , så om det är ngn som vill klippa sig så jobbar jag på en salong i Norrtälje , 100:- :D

PUSSHEEJ

RSS 2.0