Bilder från kryssningen,

Hittade några på Facebook, eftersom att mina va så dåliga så får ni lite från Beccas kamera. Allt för att få se hur sjukt kul vi hade ! :D


         

Söndag

Hohoo !
Jag hade sjukt kul på mobergs i fredags, bilder kommer om det vart några bra ! ;D

Igår va jag på Gröna Lund, va inte taggad alls ! Madde vart också sjukt taggad när jag bjöd med henne! Men..när jag vaknade igår så skickade jag dirr ett mess till Madde och sa att det inte skulle bli något, mitt huvud ville inte vara med om det , så jag somnade så gott om. Tills en halvtimme senare då syster kommer in och säger att hon så gärna vill ha med mig, jag hade faktiskt lovat henne jättelänge och har inte gjort något med pappa under hela sommaren ! Så, jag hoppade in i bilen och trodde att jag skulle dö ! Vi kommer till grönan, åker inte någonting på hela dan, skulle jag aldrig klarat. Men min Siri däremot sätter sig på kvasten, vilda musen o.vs, galen är hon ! Men efter långt tjatande sätter jag mig i vilda musen, och går lustiga huset, det skulle jag inte gjort ! men mådde bättre sen, och jag kollar på självaste Lady Gaga som var där, hon är så cool ! Sen när jag kommer hem så åker jag förbi statoil, köper bakismat och åker hem och sover.



Idag ska jag försöka få med mig någon till Gröna Lund igen, för Hives ska spela där ikväll, jag villvillvill !

Nästa helg ska jag kanske göra något riktigt otippat, som inte nån tror att jag skulle göra, sjukt taggad, men får se hur det känns då .



PUSSPUSS

nej tack ,

har haft en underbart kul kväll, lite för mycket dricka och jag längtar inte tills imårn,

onyktert,




Tack världens bästa att du kom och rädda min kväll ! Nu jävlar, längesen jag va såhär taggad ! :D

bläääää,

TAGGAD !
eller jag va , men alla bangar ! Jag hade drickan, outfiten, musiken, allt klart ! Va sjuk taggad, men Honk är med Elias, felicia är med några andra, lina kommer inte in till Nt, jossan är på kreta, becca jobbar ! åhhhhhhhhhhhhhhh ! :(

Rolig fredag efter lön kväll ?! kommer sluta med att jag sitter hemma och kollar på en film.

tråkigt !



Forever21



Fredag

Godmorgon !
Om en kvart ska jag gå till kvisthamraskolan för att hämta världens bästa lillasyster ! Vi ska ner på stan, för att jag måste hitta något att ha på mig ikväll ! Sen ska vi gå och köpa pizza, svulla godis och mysa innan mina tjejer kommer för förkrök ! Ska sitta här några timmar, lyssna på bra musik , dricka vin och tillslut ta oss upp mot mobergs. Hoppas att det är roligt folk där ikväll, och bra musik !


Nej, nu måste jag skynda mig!


PUSSPUSS

Ta mig tillbaka !

       



Min favorit ! <3

Så sjukt taggad ,

Jag blir så taggad verkligen när jag hör den här låten, minnen från magaluf kommer upp i skallen och jag vill bara stå på ett dansgolv med alla mina favorittjejjer !


Kryssning

Igår begav det sig, kryssning med Lina och Becca! Vi hade det underbart kul verkligen ! Lite för lite sömn och för mycket alkohol- men det är så det ska va !
Det var vi som öppnade upp dansgolvet, och det var vi som stog sist kvar, dock så hade vi sämsta DJ;en som hade varit borta en månad och inte skaffat på sig infinity eller ella ella, dåligt !

Men nu är jag hemma, har hunnit klippa min far och bror. Är så trött så jag ens inte orkar hoppa in i duschen ! Imårn ska vi köra lite otippat på mobergs faktiskt, vet inte varför, men skönt att kunna sova hemma för en gångs skull !

Lite pics från kryssningen, hade bara mobilen i början av kvällen !


 



 


Dagens

( Bilderna är inte från idag, men samma kläder)







Idag har jag inte gjort annat än att jobba, på måndag är min sista dag. Har betalat räkningar och städat, känner mig vuxen, har även skickat ut lite CV;n, ge mig ett jobb, någon ?
Imårn blire utgång, tror vi ska till Huset, har faktiskt aldrig vart där så det ska bli kul! ska få träffa min bästa kompis som jag inte träffat på jättelänge känns det som! är fasktiskt taggad nu, om bara min hals kunde bli bättre och jag får mina klänningar imårn så jag har något att sätta på mig!

PUSSPUSS

Rensat garderoben !

Jag känner mig alltid lika duktig när jag rensat min garderob, men det känns alltid lika tomt efter. Jag lovade mig själv att verkligen kasta allt som jag inte använder, gick inte så bra, men sånt jag inte har använt på senaste året tvingade jag mig själv att kasta. Nu är alla mina fina sommarkläder uppe på vinden också, längtar till nästa så jag kan använda mina älskade byxdressar, kläningar och linnen igen.


Lycka !

Nu blir det till att shoppa!

Shopping

Hohoo !
Idag har jag varit inne i den stora staden, shoppat en massa saker. Jag kom hem med ett par jeans, chinos, spets tröja, väst, sjal, ett par underbart fina skor och en massa annat. Va inne med Becca en stund och åt på espresso house och lite, sen skulle hon vidare till nått kalas, så jag spenderade hela eftermiddan själv. Det var faktisk riktigt skönt att vandra runt för sig själv, kunde gå i sin egen takt och kolla :) Men nu är det slutshoppat för mig..precis som jag sa i lördags också ! Pengarna jag har nu måste räcka lååångt framöver, ska jobba ons,tor och fredag sen är jag arbetslös! Har sökt några jobb, men ska in nån dag nästa vecka och fortsätta !

Nu mår jag inge bra alls, magaluf sjukan kommer aldrig gå över känns det som ! Jag hostar, har jätteont i halsen och öronen och är dunderförkyld ! På dagarna så inbillar jag mig att jag är frisk, tar en massa alvdedon´, medans på kvällen känns det som att jag kommer dö vilken sekund som helst ! Men den här jädrans sjukdomen är värd efter magaluf, <3

Nu ska jag försöka sova, måste bli frisk innan onsdag !

PUSSPUSS

Tillbaka

Nu är det nästan exakt en månad jag skrev sist. Jag har verkligen inte orkar, har inte haft så mycket att skiva om. Men det har hänt en massa kul under sen här tiden, jag har jobbat som en tok, träffat mina underbara vänner och familj, varit på bröllop, shoppat massa nya kläder, varit utomlands.MAGALUF.
 Kan varit det bästa på mycket mycket länge! Har aldrig haft så kul, varit på otroligt taggad varje kväll, och krökat så mycket på en och samma vecka. Har träffat massa nytt folk, dansat bort miljontals kalorier, ätit alldeles för lite, bränt mig i solen, solat för lite, sovit för lite, otroligt nog hållt mig frisk..tills nu. Underbart.
Vi kom hem för en vecka och två dagar sen, har aldrig varit så sliten i hela mitt liv. Hade inte sovit någonting natten innan vi åkte, på flyget fick jag en timmes sömn kanske, direkt från Arlanda till ett bröllop där jag var tvungen att vara supertrevlig, koncentrera mig på att prata engelska, skulle vart barnvakt till 20 småbarn men jag somnade. Vaknade, taggad på shot tävling med min lådsaspappa, men dom sålde inte shotar i den baren. dansade och hade trevligt innan jag somnade igen, vaknade 4 timmar senare av att jag skulle hem till Norrtälje för att jobba, har jobbat enda fram tills i fredags. Fyfan. Igår va min första morgon på jättelänge som jag skulle få sova ut, men jag vaknade vid 8 av att jag var jättesjuk, följde med mamma till Täby och fick med mig några påsar hem. Igårkväll träffade jag Becca för första gången sen studenten, inte okej ,becca ! Vi drog till trädgårn,´hade jättetrevligt tills min kropp inte orkade länge.

Somsagt så har jag haft världens bästa sommar, nu kommer hösten, har massa kläder som jag inte hunnit använda än, som är för kalla att ha nu. Håller på att rensa garderoben nu, hälften hamnar i sommarklädes lådan. Usch

Nej, nu ska jag fortsätta, ska inte vänta en månad innan jag skriver igen, lovar.

PUSSPUSS

RSS 2.0