Ny väska

Har precis varit och hämtat ett paket från HM. Där låg mammas jacka, halsduk, mössa och en väska. Väskan hade jag beställt och den hade jag helt glömt bort. Eftersom att jag precis har köpt en ny väska så tänkte jag komma om någon vill köpa den? Den är slutsåld på hemsidan, men den kostar 129:- plus frakt och det. Men om nån är intresserad så får ni den för 100:- , den är ju aldrig använd ;P





[email protected]

Önskeoutfit


Okej, det kanske blir lite för mkt med allt, men alla dom här sakerna är så sjukt fina ! Man behöver ju inte ha allt på sig samtidigt, eller hur ? Kolla bara vilka söta rosetter, och skorna ! Ge mig !


07.56

Inatt hade jag manligt besök. Världens mysigaste och bästa besök. Jag låg och kollade på han igår innan jag somnade, och han är så otroligt underbar. Han är blond och ganska smal, inte så lång. Han är rolig, snäll och omtänksam. Han väckte mig genom en massa pussar och han kliade mig på ryggen. Han är en av dom bästa killarna i mitt liv.

Jaja, kolla va tidigt jag är uppe ! heeeelt sjukt, men min käre mor va på skitdåligt humör, och såklart så är allti mitt fel. Det är jag som har tappat bort cykelnyckeln eftersom jag inte använt den på över ett halvår, och hon hade den förra veckan. Det är mitt fel att hon är 10 min sen till jobbet, blablablablablablabla....

Idag har jag inga planer..konstigt ? Ska gå en morgonpromenad snart, ska lämna min lillebror på dagis. Ikväll kanske jag ska träffa Becca, hon kom aldrig igår.  Saaaknar henne så mycket !

Nej, nu ska jag kila ! Och just det, kanske glömde skriva att min manliga besök bestod av min 5-åriga lillebror som är den bästa just nu. Haha, där vart ni rädda va ? Jag tyckte jag va skitrolig...nej.


PUSSPUSS

kjolar

Om nån är intresserad av alla mina kläder så är det bara att höra av sig. Jonnagrann@hotmail .com, eller skriv en kommentar :D



 

Klänningar, t-skirts, linnen..

  

Några av dom klänningarna som jag verkligen aldrig använder. Till exempel min studentklänning som jag säkert aldrig mer kommer använda och slutskiveklänningen som var för stor. Den röda klänningen är aldrig använd, helt sjukt !

     


Visst är det mycket ? Om ja skulle göra mig av med allt det här, plus alla kjolar-skor-jackor-smycken som jag inte använder så skulle min garderob vara tom nästan. Men det kanske är värt att sälja det man inte använder, då kan man alltid köpa nya saker :)

Vissa av kläderna syns bättre här ;

Blus från cheap monday
T-skirt från HM
Kort klänning från HM
Klänning från SBS
Min vita student klänning, kavaj, kjol från Forever 21
Blå body från monki ( dock är inte bilderna så bra )
Vitt line med text
Randig t-skirt, vit byxdress, svart blus ,
Svart linne HM trend
Vitt linne/klänning från Cubus

otippat,

Vet ni va jag är as taggad på nu ?

Sätta på musik på högsta volym och städa mitt rum. Alltså verkligen städa, rensa som aldrig förr. Men först måste jag lägga mig i soffan en stund, så otroligt mätt så det finns inte.


PUUUUUUUUUUUSSSSS

Good morning Sunshine !

Hejsan !

Idag är jag så himla glad ! Det är soligt ute, jag vaknade inte så sent och jag är bara på ett ruskigt bra humör ! 

Vaknade kvart i sex av ett sms, somnade om, vaknade en timme senare av min lådsaspappa och lilleror som höll på och stöka i köket, sen kunde jag inte somna om på hur länge som helst. Men vafan, jag fick iaf ett sms från min älskade Becca att vi ska ses ikväll, jaaaa ! Det va riktigt länge ses bara hon och jag sågs, ska bli riktigt kul ! Tror att vi har en del att snacka om. Nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe, men inte vilket kaffe som helst ! Utan världens äckligaste kaffe. Svagt svart kaffe, utan mjölk eller ngt, usch ! Iofs så älskar jag svart kaffe, men då ska det inte vara så svagt så det smakar som vatten med lite kaffe i.

Nej, nu ska jag hoppa upp i duschen, sen ska jag gå en promenad med fliiiiiisan.

PUSSPUSS

Ångest,

Okej..jag kan erkänna. Jag är shoppingberoende, och det är inte bra. Jag kan få panik om jag inte handlat ngt nytt på en vecka, jag känner mig riktigt ful och så. Det är inte bra för min ekonomi! Beställde precis hem lite kläder, igen. Jag kollade på HM, och från den 1 Agusti..har jag handlat för snart 5000:- där. Dummadummadumma HM. Hälften av min garderob använder jag verkligen inte, vill sälja allt. Men jag kan inte låta bli, ser jag något jag måste ha så måste jag ha det. Jag blir världens lyckligaste på 10 min, sen hänger jag in det i garderoben och det används kanske en gång, typ dan efter jag köpt det. Nej Jonna, det får bli ett av dina mål. Shoppa inte onödiga saker, skärpning nu !

Det var som fan,

Det kanske blir en dykare av mig.

  

Hemska bilder, men det får ni stå ut med.

Just det,

Glömde i förra inlägget att lägga till min DJ dröm. Jag och Hanna- nästa sommar. Då blir det oss som ni kommer se på dom bästa ställerna. Stockholm, Gotland, Magaluf, Ibiza..mm. Avundsjuka ? vi vet.


Jag hatar när man har en låt på hjärnan, I 2 dagar har jag haft "full på min coca-cola" låten inne i skallen, den har jag gått och nynnat på tills mina vänner och familj har vart nära på att strypa mig. Nu är det lasse och Timo som det nynnas på. Älskar iofs den texten ganska mkt mer än coca-cola låten, Konstigt ?
" Kom kampsång som kärlek till dom som saknar nån om natten. För det är okej att vara svag "

Mål.

Jag har satt upp en massa mål nu, så jag har saker att se fram emot. Jag hatar att bara vara hemma om dagarna, inte ha något vettigt att göra.

Så nu i veckan ska jag ;

* Söka tusen miljoner jobb tills jag hittat något. Har hittils bara sökt sånna som jag verkligen vill, men eftersom att dom inte behöver så är jag tvungen att söka allt. Dagis, mataffärer, äldreboende..jag måste ha något !

* Börja övningsköra, tro det eller ej, men jag är faktiskt sugen på att börja plugga, och vad passar inte bättre än att fixa med körkortet ? Men..det kommer ta 2 år innan jag kommer få det också, jag är en fara för trafiken, tro mig.

* Kolla lägenheter, dock så kan jag inte fixa ngn innan jag fått jobb. Men det är det enda jag vill just nu, jag vill bo själv !

* Snacka med Hanna om vår London resa, när den kommer bli av och så. För om jag vet att vi ska åka, om vi har ett bestämt datum, då jävlar kommer jag va den som hittar jobb och kommer spara mina pengar. Shopping, bra konserter, nattliv och starbucks, kan det bli bättre ?

* Börja träna. Eller inte träna att jag köper gymkort och så, för skulle jag köpa ett så skulle jag endå bara tröttna efter 2 ggr. Men jag ska börja gå långpromenader, tycker att jag varit väldigt duktig på det på sistånde, men jag kan bli bättre ! Jag har redan slutat äta så mkt godis, är aldrig sugen på det längre. Samma sak med skräpmat, vet inte när jag åt en pizza sist ? Sallad är godare :)

* Sluta röka. Nästa månad ska Hanna försöka sluta, samma för mig. Från och med den 1 Oktober så ska jag endast feströka, det är ett måste! Får se hur det kommer gå, eller jag ska försöka röka mindre. Nu köper jag ett paket typ..varannan-var tredje dag. Inte billigt och inte bra för min astma. Så..ska inte sluta helt, bara röka mkt mindre.

* Sen vare ngt mer..nu kommer jag inte ihåg. men jag vill ha en massa saker att se fram emot. Har en sak som jag planerat nästa år, men det vill jag inte säga.

Duktigt va ?

PUSSPUSS

Söndag.

Hejsan !

Hoppas allt är bra med er ! Jag vaknade klockan 2 typ, jag va helt slut igår och kom hem vid 2 nån gång kanske. Så jag var värld en ganska lång sovmorgon :) Jag har inte gjort mkt idag, sitter och målar naglarna och har precis drukigt upp mitt kaffe. Gjorde scones till frukost, men dom vart inte alls så goda. Tror bestämt att min lillebror hade i mer än 8dl vetemjöl i min lilla deg, den ungen alltså !

Ikväll blir det en långpromenad, antingen själv eller med ett trevligt sällskap. Jag funderar på att storstäda mitt rum, gå igenom alla lådor, kasta allt som går. Rensa i garderoben, och vara jätteduktig. Jag måste verkligen ta bort allt jag inte använder, å så funderar jag på att åka till den där loppisen jag va på igår nästa lördag och sälja massa. Det va riktigt många som gjorde så igår, sålde gammla kläder.


Läste precis Nattas, hon har skänkt 1000:- till barncacer fonden, borde finnas fler sånna människor tycker jag. Hade jag haft ett jobb och fått lön så skulle jag också gjort något sånt !

Nu ska jag hoppa in i durren och få med mig ut på en LÅNG promenad!

PUSSPUSS

Fredagskvällen.



   









Nya väska och skor.


Endast 20 kronor, rena rama kapet !


80 kronor för riktigt skinn stövlar, jag tycker om loppisar !

Lördag

Heeeeeeeeeeeeeej !

Som ni såg så mådde jag inte vidare bra imårse, men sånt får man ta ! Jag hade iaf riktigt kul igår, dansade hela natten lång. Jag gick från Mobergs vid..20 över 2 kanske..jag kommer hem klockan 5. Jag bor 10 min från mobergs, lyckat jonna !

Jaja, sover typ 3h innan pappa kommer och väcker mig. Jag har lovat att hjälpa till på en loppis i täby. Så in i duschen, på med kläderna och 2 alvedon så åkte vi. Men jag ångrar inte att jag åkte, kom hem med en jättefin väska och skor. Det tackar man för !

Ska visa bilder snart, måste bara lägga mig ner i soffan med nån bra bakis medecin. Haaa en bra lördagskväll !

PUSSPUSSPUSS

...

AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ, mitt huvud ! :(

Taaaaagggggaaaaaad!

Hej min älskade blogg !

Nu sitter jag och hanna framför datorn. Vi har lika kul som det låter. Neej, jag ljög ! Vi skulle föra över pengar och så kände jag sånt sug efter bloggen! Nu sitter vi och dricker vin, vi har vart färdig fixade och druckit sen 7, satt vi har spelat lite kort, lyssnar på musik och tränat på poser som vi ska köra på ikväll.

Nej, nu blire feeeeeeeeeeest


PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSPUS

Gårdagens shopping.


Spets leggings, dom svarta var tyvärr slut. Men dom här va jättefina om man hade ett par tunna svarta strympbyxor under.



Jag är helt inne i stora mysiga koftor!


Jag har redan en sån här fasst en blå, men nu var det rea på den här så jag va tvungen att  köpa en till. Det syns inte på bilden men den är grön-blå. riktigt bra och ha klänning !



Min jacka fick jag ingen bra bild på, visar senare , nu ska jag ner på stan !

Mysfaktor- Hög.

 

Freeeeeeeeeeedag !

Godmorgon !
Jag är på superduper bra humör idag !
Sitter och dricker kaffe och funderar på vad det blir för outfit ikväll. Jag är så himla trött på klänningarna jag har, men har inte råd att köpa ngt nytt, typiskt !

Vid 3 ska jag ner på stan och möta mamma, ska även möta Madde nån tid. Ska förbi Hanna, vänta på att hon slutar, gå hem till henne, äta, föra och göra oss vackra. Vi ska faktiskt till Mobergs, så himla skönt att slippa passa ngn buss och få sova i sin egen säng. Jag brukar för det mesta alltid ha kul där, alltid kvar till stängning och alltid perfekt full ! Så jag hoppas att det blir så ikväll också!

Nu ska jag in på mitt rum och välja kläder till ikväll !

PUSSPUSS

Vackert.


Shopping

Godkväll käre blogg !
Nu har jag precis kommit hem! Jag åkte in ganska tidigt till stan, har shoppat en del ! Vart en kofta, en klänning, leggings och Jacka. Ni får se bilder på allt imårn, orkar inte nu tyvärr! När jag kom hem till norrtälje så skulle jag hem till pappa och fixa mig lite, men såklart så va jag utelåst. Jag gick hem till Madde och vi gick väldens längsta promenad ( okej, lite tog jag i där) Men vi gick hem till Hanna, snackade lite, rökte och drack vatten. Sen kom Maddes pojke Fredrik och hans kompis Emil och hämtade oss, så åkte vi till donken och där har vi suttit tills nyss typ. Och jag har inte käkat nån middag så nu när jag kom hem så kände jag hur ruskigt seg jag va. Johan frågade precis om jag kunde hjälpa han och vattna imårn, visst ! Han väcker mig klockan 8, så jag kommer vara seg som attan imårn om jag inte kommer i säng snart.

Imårn blire iaf uuuuuutgång, taggad verkligen !

Nu måste jag försöka sova, godnatt !

Grattis

Till den som väljer att gifta sig med mig som får en sån här snygging.



" min kille ska ha brunt lockigt hår, ganska lång, älska randiga tröjor och stuprörsjeans, vara britt och spela i ett band"

Tonight.

Visst har jag en ny fin header ? Jag har spenderat min kväll hemma hos Hanna, hon lärde mig hur man fixade bloggen, vi har drukit te, rökt och bara snackat skit. Precis som det ska vara. Jag ska verkligen försöka komma i säng tidigt, natten till idag vart det inte mycket sömn kan jag säga. Senaste nytt är att jag känner mig som en dålig storasyster till min lillasyster, jag är glad för min mellan lillebrorsas skull, och jag saknar min största lillebrorsa. Min minsta lillebror..han ligger och sover med mamma nu så han har det toppen. Imårn blir det förhoppningsvis storstan, men jag kommer få trängas med en miljon människor som fått lönen. Själv är man en av dom få som inte får den, som borde spara sina sista hundralappar, men som har bonuscheckar på HM som hon måste göra av med.






" Hon har en konstig känsla i magen, och hon känner på sig att något kommer hända"

Idag ser jag ut såhär.

 
 

Usch, jag hatar spegelbilder på sig själv. Det ser så fjortis ut tycker jag. Men ibland får man vara det också.

Nej, usch !

Kolla vad jag fick, och jag förstår inte hur en månads mobilräkning kan bli så hög. Sl biljetter för 300:-, helt sjukt !


Onsdag

Hallå där !
Hade ställt klockan på 9 idag för att jag skulle komma iväg tidigt. Men eftersom att jag verkligen inte kunde sova inatt, vaknade flera gånger under natten och va riktigt pigg, så kom jag inte upp fören klockan 11 istället. dåligt !
Jag har spenaderat morgonen framför en latte, jag har noppat och färgat ögonbrynen, stått i duschen i 10 år och rakat benen- hårinpackning. Så nu kära vänner känner jag mig som en ny människa. En ny människa som önskar att hon inte var så otroligt seg och vill åka in till stan. Jag kom på att mitt rum ser för taskigt ut, borde städa innan jag åker. Jag borde äta frukost, sminka mig, klä på mig, fixa med pengar innan jag åker. Jag kommer inte komma iväg fören 8 ikväll. Seg Jonna.

Nu ska jag gå ut och hämta posten, och om jag känner mig själv så kommer vi få en massa reklam, en massa reklam som jag kommer läsa igenom 10 år bara för att. Bara för att jag bara måste kolla va saker kostar från el-gigantens anonser. Jag är sjuk, jag vet.

Full på min coca-cola

Nu har jag riktigt många saker att se fram emot. Nu längtar jag som attan tills på fredag, och fredag = utgång. Känns som att det var år och dar sen, men det vare inte. Jag längtar tills imårn när jag ska åka in till stan, jag ska köpa en latte och bara gå runt och tänka, tänka på allt, tänka på vad som blir nästa projekt i mitt liv. Godnatt.


Lycklig.

Jag har bestämt mig nu. Jag tror jag verkligen gjort rätt. Jag har tänk på det jag verkligen vill, och det borde vara det rätta.Det ska vara det rätta. Jag ska göra det jag verkligen brinner för. Jag är bara 18. Jag har hela livet på mig. Jag är glad, glad att jag bestämt mig. Min huvudvärk är borta. Imorgon ska jag in till storstan för att bara få vara där, jag ska in på beyond fler timmar, jag ska gå till en skivaffär och köpa en underbar skiva. Jag ska kolla på leggings, kofta och kängor.  Tack, tack för att jag äntligen bestämt mig.

"Men lilla gumman hur är det fatt? Du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va"

Perfekt.









Idag har det varit en perfekt höstdag. Inte för kall och inte för varm. Löven låg så fint på marken så var tvungen att fota dom. Jag vill ha en systemkamera. Jag vill ha fina bilder, med min mobil blir det inte samma sak.

Nu ska jag gå en promenad med Hanna. <3

.....,

.

Jag är så trött på att vara hon som är osynlig, hon som är för snäll. Hon som är för feg, klart hon ska åka, värsta chansen. Trött på att vara hon som inte vågar ta den. Jag vill inte vara hon som hittat brev som hon skivit när hon va liten, brev där hon skrev hur misslyckad hon va, trött på att fortfarande ha kvar dom tankarna i huvudet, sånna tankar som aldrig försvinner.

Vi är så lika du och jag. Vi har varit med om samma saker, vi är med om samma saker. Lova att aldrig släppa mig.


Så här ser jag ut idag.

  

 


Dagens drog,


Igår.








Thailand 06

 

 


Thailand 06. Min första utlandsresa, med min allra bästa kompis då - Jessica. Vi hade två veckor tillsammans i världens paradis, kommer aldrig glömma. ( Okej, där lät det som att vi var ett kärlekspar)
Men det var helt underbart, jag vill verkligen tillbaka !

Ett tecken,

Nu har jag fått ett tecken att jag ska åka. Det känns som att jag borde det. Hanna, den 3 Januari kommer du och hälsar på mig. För då kommer självaste the Kooks till Perth ! Gissa om jag vart glad ?

Men om jag nu inte åker..så är det någon som vill åka med mig till London den 10 dec ? Jag vill åka till London, jag älskar det, jag vill shoppa och lyssna på bra musik. Bra musik som kallas för The Kooks



Hejsvejs

Petter

Okej, det är inte bara jag som haft min dåliga dag idag.
Petter kommer hem, skitsur. Han skriker åt mig och till mamma, lägger sig på gatan och gråter utan anledning.
Han går in i mitt nystädade rum, häller ut ALL sand i byxorna. Jag går in för att hänga tvätt i tvättstugan, då smäller han igen dörren och jag hör hur nån utanför drar en stol eller en pall och sätter franför dörren så jag inte kommer ut. Snällt va ? och jag har inte gjort han någonting. Det där med att skaffa barn, tror inte det ?

Jaja, nu ska jag gå en till promenad med Felicia. Vi ska ner till affärn och handla lite gott tills ikväll, sen blire mys på hög nivå.


" Du mäker att jag mår dåligt, att jag inte är mig själv. Men du frågar inte, du gör ingenting för att veta varför"



Seaside













Jag har precis kommit hem från en jättemysig promenad med Felicia. Vi gick ner till vattnet, gick i skogen, och satte oss på en bänk för att äta frukost. Eller..jag åt. Ikväll blir det nog Forest gump med samma underbara tjej, ost och kex och bara en hel del skitsnack. Men innan dess ska jag försöka få bort min huvudvärk, städa lite och gå ner till norrköp en snabbis.

Ha en bra..är det måndag eller tisdag ? kväll iaf. Jag lär blogga lite mer under dan.

PUSSPUSSOCHKRAM

Inte min dag.

Kaffet är slut, har jätte ont i huvudet, inget att göra, cigaretterna är slut och kooks skivan repar.

Det är så tråkigt och trisst utan dig.

   

Dagens,


Världens godaste te, med skummad mjölk och kanel, Mumma !







Tråkigt.

Jag vill göra något ikväll. Jag vill sätta på mig fina kläder, sminka mig och fixa håret. Jag hatar att bara sitta hemma på kvällarna. Jag vill slösa bort pengar på goda drinkar, dansa loss till bra musik och ta massa fula bilder. Nästa helg, lönehelg, jag är taggaaaaaaad. Men det är bara söndag idag. Vad kan man göra en söndagskväll ?



Nu har jag inte många dar på mig att bestämma. Ska jag eller ska jag inte ? Jag vill men är för rädd. Jag kommer ångra mig. Snälla, kan inte en underbar människa komma och säga att hon vill följa med. Vem som helst, jag skulle bli så glad.

Toppen !



Hur underbart fina är inte dom här? Jag skulle kunna tänka mig alla, jag älskar verkligen nagellack. Man känner sig så snyggare när man lackat på sig lite. Jag har precis målat på en hallonrosa färg på mina, finfint !
Men det bästa med dom på bilden är att 4:- av varje såld lack går till cancerfonden. Det tycker jag om !

Söndag

Jag har ingen lust att skriva idag. Sitter och kollar på idol, är allmänt seg. Är ensam hemma, dom andra är och äter och mamma är på kryssning.  Längtar bara tills hon kommer hem, har en del och snacka om.

Nu ska jag göra min efterlängtade latte, ta min första( duktigt va? ) cigg och sätta på en av världens bästa skiva.




Just det, jag klippte mig igår. Ville ha det lite kortare fram, kan visa sen! :)


PUSSPUSS



Lördagskväll.

Besviken

Har precis varit ute en sväng med Felicia. Tack gumman för att du alltid finns där. Kommer sakna dig som fan när du är borta. Jag vet att ni kommer ha det underbart. Fick precis ett underbart SMS från denna tjej, det gjorde min kväll. Jag tänker precis samma sak om dig. Du är nog den personen som känner mig bäst, kan alltid prata med dig om saker som känns onödigt att snacka med andra om. Du vet alla mina problem och du finns alltid för mig. Även om jag har mina dagar då jag är allmänt nere, dryg och trött, som jag på senaste tiden har varit, så vet jag att du alltid kommer vara en av mina närmsta. Detsamma gäller dig, alla borde ha nån som dig. Tack gånger tusen.

Nu har jag ingen aning om vad som händer. Känner mig bara så himla tom. Har ingen aning om hur allt kommer bli, vad jag ska göra. Har inget jobb inga planer. Jag vill inge mer än åka, men samtidigt vara hemma. Är för beroende av sällskap. Depp inlägg av Johanna.

Godnatt


Ge mig den här klänningen, Tack !


Dagens

Jag och mamma har vart nere på stan idag. En snabbis, hon skulle bara köpa strumpbyxor. Men jag har ju sånt sug
efter att shoppa, så jag var bara tvungen att köpa nytt linne. Dummadummadumma Jonna, du ska spara alla pengar !


Min finfina kofta från världens bästa Beyond. Funderar på att köpa guldknappar till den ?




Mitt nya linne, onödigt eftersom att jag har ett tiotal sånna här linnen. Tycker bara att det skulle vara fint med lite spets under, och visst vare det ?


Innan stan, spetsspestspest, love it !



PUSSSS!

Minnen

Jag hittade en låda som jag gjorde på träslöjden i 4;an. I den har jag lagt massa minnen. Jag hittade kort, smycken och andra småprylar jag lagt där. Men det värsta är nog breven som jag skrivit till mig själv. Vissa va riktigt roliga, till exempel ett där vi hade varit på fest dagen innan och jag skrev ett helt A4 om hur roligt det hade varit. Men det är inte så kul att läsa om hur dåligt man mådde, hur man önskar att man inte vart född. Man ville vara smalare, lika söt som om andra tjejerna, inte så blyg och man ville att killarna kolla in en som dom gjorde på alla andra. "Jag hatar mitt liv, jag förstör för alla, önskar att jag inte hade blivit född" Hur fan, kan man som liten skiva något sånt ? Det va kanske när jag gick i 6;an. Jag vet att jag mådde dåligt över mycket, men inte att man skiver ett brev om hur mycket man hatar sig själv.

Nu mår jag mycketmycket bättre, har underbara kompisar och en underbart liv framför mig




Jag kommer ihåg när min bästa kompis hade fest hemma hos sig, då hade jag och några kompisar den här pinnen och lådsades att vi rökte. Moget va ? 

Bror,

Förlåt, jag va tvungen.


Tjejer, kommer ni ihåg ?♥


Sabina, jag, Emelie och Pernill, Tider det !


Måttligt förtjusta i varann där !



Hv1A ♥


Hv2a♥


Hittade en massa gammla skolkataloger hemma, skitkul !

Allt dåligt för med sig något gott.

Tänk på det gumman, förstår att du tänker på det, men vem skulle inte göra det? Jag vet att du gjort rätt val, men du kommer ångra dig fram och tillbaka. Det är så. Det gjorde jag också, men det kommer lösa sig. Och nått bra väntar nu, allt kommer lösa sig. Jag finns här för dig.


Jag vill hitta på något kul idag. Jag vaknade på riktigt gott humör idag, har lyssnat på bra musik hela morgonen. Jag vill gå på en konsert. Men jag får vänta tills den 9;onde med det. Jag vill gå ut ikväll, dansa loss. Men med noll pengar, noll dricka och noll kraft att åka nån stans så blir det inte utgång för mig ikväll tror jag. Mamma ska på kryssning, det vill jag också!
Jag är hungrig , har ingen mat hemma. Eller ingen sån mat som man vill äta til frukost. Har ingen lust att äta kött och bea sås från igår. Familjen är och äter nu, hamburgare..men nejtack. Jag vill ha..en mango typ. Haha, helt otippat men gud så gott !

Nej, nu vill jag hitta på något. Ska hoppa in i duschen, klä på mig och se vad som händer. Några förslag ?


Såhär vill jag se ut idag,



Enkelt men endå riktigt snyggt, allt från forever21.

Lördag

Hallå där !

Idag har jag vart jätteduktig ! Mamma väckte mig vid 10 kanske, har sovit jätteskönt inatt! Jag började städa mitt rum, har gått igenom massa lådor, slängt tusen prylar, hängt upp kläder i garderoben, tvättat alla borstar och saxar, bäddat nytt och det bästa av allt..jag har äntligen packat upp allt i resväskan som stått i mitt rum sen magaluf. I den hittade jag Hannas napa shorts som jag letade efter så länge i magaluf, mina blå skor som jag letat efter sen vi kom hem, min tandborste ( har såklart en ny, men dagen efter jag kom hem så letade jag överallt efter den) och en massa annat kul. Så nu är rummet fint, ibland är det riktigt kul att städa tycker jag.  Har man bra musik på så, jag städade till The Kooks, då går allt bra !

Jajaa, annars så har jag inte gjort så mkt mer, och har inget bestämt för dagen heller. Men det är riktigt skönt att inte ha några planer. Men..jag är riktigt taggad, så om nån är så är jag ! :D

Nu ska jag dricka min andra latte för idag , kanske få i mig lite frukost och sen upp på vinden. Jag älskar att vara där uppe, älskar att rota igenom mina gamla kläder, foton och andra prylar.

Ha en bra lördag !

PUSSOCHKRAM


Fredag, och jag sitter hemma.













Riktigt skönt med en fredag när man äntligen tar det lungt, men jag gör ju det varje dag? Nästa helg är spikat ! Och snart fyller jag år.

Way i are

Satt på Ztv precis, och vet ni vilken låt som dyker upp ? världens bästa minnes låt, Way i are. Jag vet inte hur många minnen jag och bästaste Honk har till den låten. Ayia napa, alla förfester och underbara utgångar. Alltid på fest eller när man ska bli på bra humör så lyssnar man på den.

Sitter inne på FB och kollar på massa gamla bilder från förra hösten, nyss fyllda 18 och hade ett helt underbar år. Nu blir vi 19 snart och ännu roligare och bättre år väntar oss. Iofs så kommer jag vara borta halv året, men jag lovar att komma hem till sommarn. Då ska vi uppfylla vår dröm-att bli DJ;s, vi ska till magaluf, ibiza..överallt och spela för partysugna människor.

     

Ni får leva med att jag lägger ut äckliga bilder..men jag bjuder på´t !

Och dom spelar så sjukt mkt bra party musik på tv, är riktigt taggad :D Får spara mig till nästa helg, löning och allt! Snart ringer nån och spelar infinity åt mig också, nej men nästa helg tjejer..DÅ KÖR VI!


Nu är det på riktigt.

Nyss hem kommen från Norrtälje stad. Har varit på resebyrån med Jossan , nu är det verkligen seriös ! Vi åker nån gång i mitten av november, fixar visum för 3 månade. Men..vi kommer nog vara borta längre, 3 månader känns så lite. Men om vi ville var kvar längre så skulle vi fixa det därnere. Jag är så nervös, har tusentals fjärilar i magen.



Nu ska jag äntligen äta mat, har inte ätit frukos än. Jag blir så irriterad, måste bli bättre på att äta. Och vet ni en sak ? Jag har lovat mig själv att sluta röka,  bra va ? :D 

PUSSOCHKRAM SKUMBANAN


 

Svart på vitt.



Brabättrebäst.


rödhårig och bruna ögon.



Skulle jag passa som rödhårig med blonda slingor och brunögd ?
Jag vill göra en förändring, är så trött på hur jag ser ut nu, trött på mitt hår, på mina kläder, trött på allt.


Hittat mina skor och är trött.




    

Jag har druckit latte och hittat mina skor som jag letat överallt efter. Har gått upp jättetidigt, hoppat in i en varm dusch, sminkat mig och klätt på mig. När jag var klar med allt så fick jag reda på att Lina sagt fel tid till mig, jag skulle vara i Hallsta kl 9 på morgonen. Så ,vad jag ska jag göra idag ?

Inatt trodde mamma att vi hade inbrottstjuvar hemma. Jag skulle upp..vid 3 tiden, och hämta hostmedicin. Öppnar skåpet, tar ut den och jag tappar den. Den hamnar på två tallrikar som går sönder. Fan, jag va så sjukt trött så jag sket i det. Hör att nån smyger på övervåningen, väldigt tyst. Det är Johan som smyger, men jag slutar med det roliga och säger att det bara va jag. Jag hör mammas lättnad till suck när Johan säger det. Det va nattens höjdpunkt.

" Snälla, jag vill bara vara en av er. Ni kan väll lådsas iallafall. När ni pratar med mig, säg det jag vill höra. Jag saknar er"

Snurrar i min skalle,

Godmorgon!

Idag är en sån dag som man inte ska jävlas med mig ! har sovit 3h inatt kanske. Jag gick och la mig vid 00, jättetrött och allt, men då,då kommer hostan tillbaka. Hostan + 1000 tankar som snurrar runt i min skalle = kan inte sova. Så där låg jag och tänkte på allt mellan himmel och hav, men mest A. Jag har en känsla i magen att jag ska åka, men samtidigt, jag är så osäker. Men man ska  lita på magkänslan, eller hur ? Inatt kom jag på en till sak, som gjorde mig sjukt nervös. Engelskan. Jag hade helt glömt bort att jag kommer  bli tvungen att prata engelska, jag är sämst på det. När vi va i A förra gången så snackade jag nog ingen engelska på hela resan, eller kanske sådär efter 2 corona. Men ska jag gå runt och dricka öl hela tiden? tror inte det. Jaja, jag måste åka, jag ska åka, eller hur ?




Världens vackraste,



Nu har jag gråtit som en dåre, fråga Jossan. Men det gör inget, jag älskar att gråta. Jag älskar att somna in när jag precis gråtit. Nu ska jag föröka sova, dumma jävel som röker innan hon ska sova , så att hostan kommer ännu mer. Imårn ska jag upp tidigt, upp till Hallstavik!

Det är nått mellan oss, mellan oss och världen.



Idag har vi suttit och kollat massa inför resan. Imårn ska ja till Hallsta och kolla ett jobb, wihoo ! :D 
Snart blir det mat, sen ska jag kolla på massa bra filmer, dricka te och bara chiiilllaa ! Min hosta kommer tillbaka nu, jag får panik. Har suttit och laggt pussel med Jossan och Felicia, så roligt har vi ! 




Dagboken



Det här kan vara världens bästa film, vet inte hur många gånger jag sett den. Kommer ihåg första gången jag såg den, hemma hos madde, vi satt och grät ikapp. Jag skämtar inte när jag säger att jag börjar gråta innan ens förtexten kommit.
Världens finaste, vackraste, bästa, sorligaste, kärleksfilm

Torsdag

Godmorgon !

Idag är det inte min dag ! eller snarare..inatt va inte min natt. Igår så kände jag för att kolla på Gossip girl och lägga mig tidigt. Men nej, när jag ska sätta på GG så funkar inte skiten, har tagit mig 2 dagar att ladda ner ett avsnitt. Men jag lägger mig iaf i sängen och läser lite tidningar, men då kommer min hetshosta som gör att jag ligger och halvspyr hela natten. Hostan går inte över fören vid 3-4 tiden så jag somnar in så gott. Vaknar igen vid halv 9, har jätte mensvärk och hostan kommer tillbaka. Jonna, kommer du någonsin bli hellt frisk ?

Och appropå det, kollade på Tv4 fakta imårse, okänd diagnos. Gud va jag älskar det programmet ! Tror dock att mamma är mindre förtjust i det, för nu har jag visst njursvikt.

Nu har jag egentligen jättebråttom, ska möta Felicia på stan kvart i 11, men jag ringde och väckte henne nyss satt vi lär mötas vid 11 eller ngt :)

Jag bjuder på en charmerande bild på mig för ett antal år sen, vacker ? jag vet !


Nu måste jag hoppa in i duschen, ha en bra dag ! :D

PUSSOCHKRAM

...men jag bjuder på det !

     

Har hittat ett antal bilder..från kryssningar..där jag tror att jag är riktigt jävla snygg. I dom här bilderna tror jag att jag ser skitsnygg ut när jag gör något mot sen stackars dörren. Men hittade massa bilder när jag kravlar runt på golvet, putar väldigt mkt med tuttarna eller gör nån annan otroligt snygg grej som jag såklart ångrar dan efter. För efter en del smirre så trodde jag att dom här bilderna skulle bli dom snyggaste i världen, playboy nästa ?

Nu är det här bokat .

The wombats, 9 oktober. Längtar!



"They tell me to stop smoking but I’ll do it anyway
She told me to stop smoking but I’ll do it anyway
I don’t care now, I can’t see it hurt me
They tell me to stop drinking but I’ll do it anyway
She told me to stop drinking but I’ll do it anyway
I don’t care now, maybe I’ve died inside"

Nu åker vi !

Okej, vi har bestämt oss !
Det enda jag och mamma har snackar om nu är A. Jag har suttit hela kvällen och kollat flygplan, visum och försäkringen. Blir lite stressigt nu, måste sitta hemma och fixa allt imårn. Vi lär åka nån gång i början av november hoppas vi, blir så dyrt ju närmare julen man åker. Så skönt när man vet att man har boende, jobb..allt fixat när man kommer ner. Jag är verkligen riktigt taggad ! Men kommer sakna mina bästa kompisar och såklart familjen. Men jag är bara 19, när man är ung ska man ut och resa, upptäcka världen, och det är precis det man ska göra ! Jag vet att om jag inte åker så kommer jag, om 10 år, sitta hemma och undra vafan jag inte åkte för. Så nu jävlar !

Bilder från min förra australien trip ;

I Queensland, helt underbart !

Min lillebror som ramlade av hästen, smart !

  Det här kan vara anledningen till att jag kommer hem efter en vecka !

Underbart !

Julafton på stranden, med mat från IKEA, köttbullar och hela kittet. Kommer fira en svensk julafton därnere med allt förutom slask, men det kommer jag inte sakna ett dugg !

Nyår..dock utan raketer. Det va för varmt och torrt för det. Men riktigt kul endå !

Vi va på en krokodilfarm, såg ingen vild som tur var!

Lillebror !



Okej, allt är inte 100% att det går igenom. Måste fortfarande hitta ett tillfälligt jobb, men det ska gå ! VI SKA ÅKA !

hemma !

Hej min kära blogg !
Nu har jag kommit hem från stan, jag och jossan har ätit kina mat så jag är riktigt mätt ! annars har jag vart på AF, vart inne på HM och Åhlens ett antal gånger, träffat Hanna, Emelie och Mickis. Jag och Jossan har bara pratat om en sak idag, helt sjukt att vi ska åka ! troligtvis blir det nån gång i November, jag kollade på biljetter idag. Hittade en jättebillig den 2 November, men då kan jag inte åka ! Nämligen dan innan Honks födelsedag och då måste jag vara hemma !

Nu sitter jag och dricker latte, väntar på att mamma ska komma hem. Ikväll ska jag till Pappa, har lovat Siri att läsa saga för henne, och det ni ! det är vikiga grejer det !

Nu är det visum och ett jobb som ska fixas. Hur lätt är det att få jobb när man ska sluta igen efter 2 månader ? svårt !


Är du redo..

För något riktigt coolt ?



( Jag tycker att du var så otroligt charmerande på den här bilden, så va tvungen ! )

Onsdag

Godmorgon !
Nu vaknade jag för en stund sen, ska duscha,klä på mig och sminka mig sen ner på  stan !
Loggade precis in på Facebook och då hade en skrivit till mig. En som fick mig och börja fundera. Jag vet inte vad jag vill. Jag vill men jag är för osäker. Komigen nu Jonna, du kommer ångra dig som faaan !

Idag kommer iallafall dagen bestå av att träffa mina käraste, arbetsförmedlingen, ungdomsmottagningen kanske och hämta lillebror på dagis.

Dags att hoppa in i duschen.


PUSSÅHEJ !

Promenad

Nu har jag precis kommit hem från en långpromenad med Hanna, gud så skönt det är att prata av sig !
Imårn blir det iaf att gå upp tidigt, till arbetsförmedlingen ska jag. Jag får inte vara kräsen, får ta det jobb som kommer. Bara jag har nått innan jag fått något som jag verkligen vill lixsom. Jag vill ut och resa, och det ska jag också ! Ut och upptäcka världen. Jag har iaf bestämt att jag inte ska åka till Australien just nu. Jag har lägenhet och jobb och allt. Men jag jobbar hellre ett tag nu , sparar massamassa pengar och sen reser jag lite inpulsivt till olika ställen. På obestämd tid.

Nu ska jag betala min konstert som jag ska gå på den 9 oktober, längtar !



PUSSPÅER !

Smart !

När jag kom hem till pappa såg jag att dom hade gjort om vardagsrummet. Dom hade tapetserat om trodde jag, och hur fan kunde dom hunnit med det när jag har vart hos mamma ? Men det va inte nya tapeter, utan det är som stora klistermärken som man kan sätta på och av lite då och då. Det va kanonsnyggt, sånna ska jag också ha i min lägenhet ! Kan man variera sig lite då och då !
  Vardagsrummet
  Siris rum


Dagen

Nu har jag kommit hem efter en sväng ner på stan. Först gick vi till bilskolan, kollade lite priser och så. Det är ju verkligen inte billigt att ta körkort, usch ! Sen gick vi till banken, växlade lite pengar och beställde äntligen ett nytt kort ! En sväng förbi Salongen , HM och arbetsförmedlingen som hade stängt. Gick ner till parken en stund och lyssnade på musik och snackade, gick förbi Hanna och sa hej, två gånger till och med, vilken lyx !

Ikväll ska jag gå en promenad med Honk, vi träffas inte alls lika ofta längre. Förut ringde vi eller träffades vi minst en gång om dan. Men det blir så när hon jobbar! jag vet att jag tjatar, men ge mig ett jobb, Tack !






The wombats - Dr Suzanne Mattox

Har jag berättat..

Att jag är en jävel på att göra Caffe latte ?



Rocken spelar roll !


Tisdag

Godmorgon !
Idag hade jag ställt klockan på 10 för att jag skulle gå en morgon promenad, men nejdå jag somnar såklart om och vaknar 11. Idag ska jag ner till arbetsförmedlingen och kika lite, duktigt va ? Och vet ni vad vi gjorde igår ? sökte jobb och lägenhet i både Uppsala och Göteborg.  Nu ska jag hoppa in i  duschen snabbt, göra en omelett och klä på mig. Gud, jag har sån panik ! Jag har inte handat något nytt på riktigt länge, så jag har världens shopping begär ! Dock har jag en del i garderoben som jag aldrig har använt..som prislappen sitter kvar på..men jag måste ha nya skor..och ny jacka ! Igår fick jag 50:- rabatt på HM, och jag har 350:- kvar från förra gången, kanske hittar ngt fint där ? :D

Nej nu måste jag skynda mig !
 


PUSSPUSSPUSS

Se på mig nu, vad tycker du ?



Den bästa fördelen med att vara arbetslös och inte ha saker planerat på dagarna är att man får vara helt smink lös. Jag älskar att gå utan smink, man får klia sig i hela ansiktet utan att man måste tänka på att man blir fläckig och mascaran ligger nere vid munnen.

Kolla vad jag har gjort !



Världens godaste, knaprigaste, smaskigaste äppelpajen, MUMS !

Världens godaste lunch.


morgonfrilla !



Såhär ser Jonna Grann ut när hon vaknar på morgonen. Snyggt va ?

Musiktips !

Cajun dance party



Ni som inte har lyssnat på dom är, gör det ! Ett brittiskt indierock band !
Det sjuka är att dom släppte sin första skiva 2007..när som fortfarande gick i sjätte(?) klass.


Måndag

Godmorgon !
Idag hade jag ställt klockan på 10, riktigt skönt att komma upp i tid !
Jaa, annars händer det inte något speciellt idag, ska hämta Petter på dagis, träffa Jossan och Felicia. Jag hatar att vara arbetslös, ge mig ett jobb ! 

Nu har Joel åkt hem igen också, saknar dig !

Pusspuss

Lik ?



Jag vet inte hur många gånger jag fått höra att jag är lik Carolina Gynning eller Paris Hilton . Frågar ni mig så är jag absolut inte lik!

Idag på Ikea så sa mamma en så rätt sak ;

Jag skulle köpa ramar till mitt rum, och Joel ville ha några att ta med sig till Gotland.
Jag ; Jag vi ha tre st, och joel ville ha sex
Mamma; sex ? åh, så otroligt typiskt killar.

Jag kan inte mer än hålla med.

längelänge sen,


På promenad i vår gamla hemstad,

Hallå!
Sitter och söker jobb som en jävla dåre. Har sökt tusen jobb, inom kläder. Hur svårt kan det vara egentligen ? jo, det är omöjligt. Snart får jag börja söka annat också känner jag !

Jaja, har iaf vart i Uppsala idag. Först åkte vi till morfar, sen åkte vi en sväng förbi där vi bodde förut. Jag tror inte jag har varit där sen vi flyttade, och det var riktigt jobbigt att se allt igen. Jag kämpade iallafall att hålla tårarna borta, det gick sådär. Så mycket minnen som kom fram, och frågor som varför flyttade vi till Norrtälje ? Jag älskar Uppsala, kommer alltid göra det. Vi flyttade till en liten håla, klart jag saknar det.

Nu har jag klippt mammas kompis, hennes barn, mamma och petter. Lite extra i plånboken är alltid bra när man är så fattig att man inte kommer ha råd med några riktiga höstskor. Jag var inne på skopunkten och hittade några stövlar som jag verkligen vill ha. Men..alla kommer ha likadana, och dom kommer gå sönder efter en vecka. På skopunkten kan jag köpa sommarskor, men riktiga höst och vinterskor ? vet inte riktigt.

Nej, nu ska jag fortsätta med min jobbsökning. Nån som vet någon affär som behöver ? tell me !
Nästa steg är att hitta en lägenhet, längtar !

PUSSPUSS

Slapp dag

Det enda jag ska göra idag, just nu , är att sitta i en bil hälsa på morfar, kanske en sväng förbi IKEA, och sen hem.
Så det blir inget smink, slapp kläder och håret uppsatt i en knut.


Söndag

Godmorgon !
Igår vart en väldigt skön kväll. Från att vi hade planerat nån random hemmafest och mobergs Till att träffa Jossan, gå världens längsta promenad och komma hem och kolla på en jättebra film. Till den satte jag och grät, jag tänkte att sånt kan hända vem som helst, och nån man känner nu kommer säkert drabbas av det. En av mina bästa har redan fått det, tills hon inte orkade kämpa längre. Cancer.
Kolla på One true thing,



Nu ska jag snart till Uppsala, ska hälsa på morfar. Sen när jag kommer hem har jag massa klippkunder och sen ska jag träffa Jossan och Felicia hoppas jag. Hoppas ni får en trevlig dag !

PUSSPUSS

Fortsättning,




Idag känner jag mig såhär .




Svartochvitt

        

Okej , det här är inte alla bilder från igår..kommer fler. Bara att den här jävla datorn är så sjukt seg, har tagit typ en timme för mig att lägga ut dom här bilderna !

PUSSPUSS

Lördag

Hallåå !
Igår blev det Utgång , riktigt lyckat verkligen ! Honk kom hem till mig vid halv 8 kanske ?, jag hetsade i mig äcklig mat, sen gjorde vi oss i ordning, klunkade i oss en varsin drink och sprang ut till bussen. Väl inne i stan så mötte vi Sabina och - Angelicia på Nivå. Veerkligen inte mitt favoritställe, men hey! , - 2 cider, 2 drinkar och 4 shots för 240:- - inte illa !
Sen skulle vi gå vidare, hade lite beslutsångest, men vi valde ICE till slut, eftersom vi kom in gratis där :)

Vi dansade och hade riktigt kul hela kvällen, tills..vi skulle ta sista bussen hem. Vi satte och på tunnelbanan precis som vanligt, åkte mot danderyd för att ta 02.28 bussen. vid Bergshamra är det nån äcklig person, som jag hatar mer än allt just nu, som tryckte på nödbromsen. smart ! Så där fick vi stå, missade bussen med typ 3 minuter, nästa gick 06.40, toppen verkligen!

Men som tur så har Honk en pojkvän i berga, och eftersom dom bussarna går typ en gång i halvtimmen så åkte vi dit. Fick sova på världens skönaste madrass, men en pytteliten filt så jag inte kunde sträcka på benen, och jättesköna kuddar. Men det va så mkt bättre än att sitta vid danderyd i ett antal timmar och frysa. Så tack Elias för att vi fick sova hos dig!

Kom hem vid halv 11 kanske , somnade dirr. Så jag vaknade igen vid 3 helt utvilad, jätteskönt !
Nu kommer mamma hem vilken sekund som helst, vi ska göra världens godaste middag ; grillad lax, fetaostcréme och bulgur, nyttigt och bra ! :D


PUSSPUSSPUSS

Det är nått mellan oss, mellan oss och världen.

Har vart nere på stan nästan hela dagen. Idag är en sån här riktigt vår dag! Det är varmt, solen skiner och man är superglad ! Jag läste i en tidning för ett tag sen , om en kille som jag inte kommer ihåg vem det var, som älskade att vara i sverige under våren.
" Jag älskar sverige under våren. Direkt när solen kommer fram så lutar sig alla människor sig mot väggen och riktar ansiktet mot solen och bara står och njuter ! "
Jag kan inte mer än hålla med, idag har jag sett ett antal människor sitta på parkbänkar, luta sig mot väggar och bara njutit av solen. Det är precis så det ska vara , jag älskar våren.Fick en lycko känsla när jag gick, en känsla att nu har vi bara bra saker att se fram emot.  Synd att vi går åt helt fel håll nu !



PUSSPUSS

Lukt

Visst är det häftigt att man kan känna igen lukter ? När jag luktar på ett speciellt jordgubbs-läppglans så kopplar jag det direkt från när jag var jätteliten, är det någon med mormors parfym så blir jag genast glad och måste ringa henne. Jag kan känna en lukt som jag inte gjort på flera år, och sen när jag känner den så kommer minnerna tillbaks. Det är riktigt coolt tycker jag !

Nu ska jag ner till en liten smula och be Hanna lukta på mitt hår , det luktar nämnligen Ayia Napa 07 !




Födelsedag

Nu fyller jag år snart. Om exakt 26 dagar. Vet ni en cool sak ? att om man går in på birthday.se så kan man se exakt hur lång tid sen det var man föddes. Jag är född för 6 914 dagar sedan, jag är 18 år, 11 månader och 4 dagar gammal, och jag är född på en söndag.

Och nu vet jag vad jag önskar mig på min 19-års dag också ! En systemkamera och en massa pengar som ska gå till min lägenhet i framtiden . Tänk om jag skulle få ett jobb i födelsedagspresent också ? det skulle inte vara illa !


Jag fick låna min brors igår, love it !

Nu är det dags för ansiktmask och hårinpackning, PUSSS !

Little black dress





Tänk om nån av dom här två underbara klänningarna från forever21 kunde hänga i min garderob just nu. Då skulle klädesvalet till ikväll vara mycket lättare ! Och skorna till..MUMMA !

Fredag !

Godmorgon !
Idag är jag uppe ovanligt tidigt, bra va ? Pappa väckte mig för en halvtimme sen , höll på att somna om men jag ångrade mig. Nu är jag mkt piggare än vad jag skulle vart om jag gick upp halv 1 !
Idag har jag ingen aning om vad som händer, eller utgång ikväll ! Hoppas på stan, med honk ! Men jag har inga pengar alls, tror aldrig jag har varit såhär fattig i hela mitt liv  ! På Mobergs kommer jag iofs in gratis, men hur kul är det ? va där i lördags!
Nej, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inte hänt så mkt sen igår! Nu ska jag iaf sätta på kaffe, hörs sen !

PUSSPUSS

Lillebror hemma !



Älskar dig !

( Åk aldrig tillbaka till Gotland, flytta med mig till Uppsala, vi skulle älska det precis som vi gjorde )

Vad tycker ni ?

Jag funderar starkt på allt bli brunett igen . Visst, jag älskar att vara blond och jag trivs riktigt bra i det ! Men hur kul är det att ha en sån ojämn färg som jag ? Mina längder är mörkare än min botten, kan inte göra något åt det för då kommer mitt hår att gå av ! Såå, vad tycker ni ?


Syns inte lika mkt när jag har det utsläppt dock, men jag har fassnat för lykke knuten och lugg!

Nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej !!!!

Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.Jag vill inte mer.

Snälla snälla sluta !!

Jag ville inte va den som blev kvar.



                                                                        "Och jag blev en av dom som aldrig kommit hem "

Torsdag

Kan ni fatta att det var 7 år sen det fruktansvärda hände ? Det första jag sa till pappa imårse var ;

J - Shit, det är den 11 september idag !
P - Ja, det är väll sisådär 2-3 år sen väll ?
J - Jo, nått sånt.


Men..det är 7 år sen , gud va tiden går fort alltså !

Jaja, idag har jag inte gjort mer än ätit världens godaste köttfärssås, gått promenader med Jossan och Honk ( Som jag inte träffat på hur länge som helst, det va på tiden ! ) , hämtat min syster i skolan, varit på HM och handlat saker till min och siris tjejkväll som inte blev av och  jag har haft på mig världens skönaste kofta  med världens finaste randiga tröja under. 






And night before tomorrow

Ikväll kommer världens bästa Joel hem ! ♥


.




11 september

Godmorgon !
 
Vaknade precis, helt sjukt hur jag har vänt på dygnet ! Ikväll ska jag försöka komma i säng vid 9 eller något, måste bli van med att gå upp tidigt igen !
I Tisdags åkte jag och Jossan till Uppsala, vi mötte först Filip på stationen, sen gick vi runt på stan. Jag sökte jobb lite överallt, gud så mkt snällare alla är inne i Uppsala när man kommer, än vad dom är inne i sthlm ! I stan bara nickar dom på huvudet, tar emot CV;t och går därifrån. I Uppsala presenterar som sig, frågar lite frågor, och sen säger att dom ska höra av sig. NU gäller det för mig att hitta en lägenhet bara, hoppashoppashoppas jag får något jobb, jag älskar Uppsala :D

Vi sov över hos mormor, jag älskar att vara hos mormor. Mitt ute på landet, god mat, härliga promenader och allt ! Vi stannade på vägen och köpte Pizza, jag och Jossan tvingade i oss en halv var, hade precis ätit på Max innan. Okej, jag behöver börja träna ! Vi gick världens längsta promenad på kvällen, gummistövlarna på och tusen tjocktröjor. Vi försökte komma i säng i tid, men det gick inte så bra, sen när vi väl höll på att somna så börjar min jävla hosta. Men till slut somnar vi, upp 06.30 och ikväg till Lundellska skolan. Igår kollade jag också massa jobb, vi gick runt och fönster shoppade i flera timmar tills vi tog bussen hem.

Idag ska jag kanske ner på stan, förbi UM en sväng tror jag. Sen ska jag hämta min syster i skolan, och jag ska vara barnvakt hela kvällen. Jag ska göra köttfärssås, jag har aldrig gjort det i hela mitt liv tror jag, får se hur det går !

I helgen blire Utgång i stan på fredag hoppas jag , riktigt taggad :D sen på lör ska jag gå på nån fest här i norrtälje med Jossan och gänget, ( Becca, Laila, Malin) Ska säga hejdå till Jossan och så !

Ha en bra dag !

PUSSPUSS

zzzzzz

Åhh...jag har försökt jättelänge att sova nu. Men det är omöjligt, jag hostar som ett jävla as och jag har tusentals tankar i huvudet. Men mest tänker jag på om jag ska åka eller inte ?  Ett jättesvårt beslut för mig, men det skulle vara självklart för några. Tänk att komma till ett ställe, där du inte känner någon eller knappt kan språket. Iofs så känner jag ett gäng därnere, jag har jobb och jag har en lägenhet. Det är varmt där nu, jag vill åka ! Vill försöka få med mig någon, tänk vad ni kommer ångra om 30 år att ni inte följde med, kom igen nu tjejer !

Nu ska jag försöka sova, annars får jag sitta och kolla på MTV kl 2. Låter dock inte så lockande om mina planer att åka till Uppsala imårn ska hållas.



Sov så gott,hörs imårn ! <3


Uppsala

Nu i veckan ska jag åka till mitt älskade Uppsala ! Ska söka alla jobb som finns och jag har även börjat kolla lägenheter där ! Det enda jag vill just nu är att komma ifrån Norrtälje ! Allra helst skulle jag flytta till sthlm, men jag har inte lust att punga ut 9000:- för en etta, lägger dom pengarna på annat :) Men vem vet, kanske hittar någonting. Så nu får jag bara hoppas på Uppsala, saknar det!


Beautiful,


,


Söndag

Hallå !

Gårkvällen blev som ni kanske såg i det förra inlägget väldigt lyckat !
Va dock inte allt för taggad, men med lite dricka i kroppen så löser det sig alltid :) Vi var hemms hos Jossan innan , sen tog vi tarren upp till mobergs. Självaste the poodles va däroch spelade, wihooooo !...ja ljög ! Men efter att dom hade spelat, musiken började och man kunde dansa, då vart det riktigt kul igen:D
Varje gång jag är på mobergs så är jag alltid där till stängning, och så vart det även igår. Det är riktigt skönt att va ute i Norrtälje ibland, ingen buss att passa och man får sova i sin egen säng !

Hoppas ni hade det lika kul som jag hade igår !

Tacktacktack

För en underbart rolig kväll jossan:D Måste vi glra om ! Meee love ya !

Jag är sp sjukt taggad ! men ont i fötterna, trasiga stumbyzor och platt hår, men det är s det ska vara ! :D

PUSSPUSS godnatt !

Infinity !

Taggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggatagga !!!!

Är hos favorit Jossan nu och förar och gör oss vackra , sen blire utgång ! Mobergs eller stan , får se !

Hörs imårn kära blogg !

Lördag

Hallå där !

Gårdagen vart RIKTIGT lyckad ! Jag gick till Honk när hon slutade, vi gick hem till henne och kände oss lite småstressade. Jag tror ingen av oss va 100% taggade, jag va seg för jag hade sovit för mycket och bara hade hängt på salongen hela dan typ, och Honk hade jobbat. Så vi va lite småsega, men inget skulle få stoppa oss ! Så vi sätter på oss våra klänningar, sminket och håret fixat. Äter jättegod mat och börjar med vår favorit; Rosévin och fanta !

När vi väl kommer till stan så skulle i mötas på plattan, jag och hanna va skitnervösa verkligen, vi hade ju inte träffat dom sen napa för över ett år den. Vi ser dom komma mot och och vi springer och ger dom väärldens kramar! Jag hade trott att det skulle bli ganska pinsam stämmning, eller vad skulle vi snacka om lixsom ? Men det gick hur bra som helst, världens gulligaste killar verkligen ! Synd att dom bor så jädrans långt bort bara!

Vi gick deras hotell för att föra lite, sen gick vi vidare till Toxic. Dansade hela kvällen tills vi kände oss färdiga och tod sista bussen hem. Skönt att komma hem och sova i sin egen säng ! Men det va riktigt jobbigt och säga hejdå. 78 kramar var och 539 gruppkramar senare så fick vi springa från toxic för att hinna med bussen !



Sov inte alls bra inatt, drömde om sprindlar och en annan sjukt konstig dröm. Jag hatar att ha mitt rum nere i hallen där folk går fram och tillbaka, pratar högt med varann. Men jag mår bra idag faktiskt, så antingen blir det att åka in till stan för ett sista hejdå till mina favoritgrabbar, eller så blir det utgång med Lina och Becca, ska fråga om Honk ska med också,


PUSSSPUSSSS

Freeeedag !

  Bort med det deppiga inlägget från igår.
Jag mådde inge bra igår, men jag glömer allt det jobbiga som hänt och ser ljust på framtiden istället.

Nu blir det att åka ner på stan...igen, jag har vart där hela dagen. Först hängde jag på en smula, åt god lunch och en latte. Sen sprang jag till HM och handlade lite saker inför ikväll. Sen gick jag vidare till salongen, va där någon timme och pratade med dom och fick håret tvättat, lyx !

Nu måste jag skynda mig !

Hoppas alla får en lika trevlig kväll som jag förhoppningsvis kommer ha !

PUSSPUSS


Torsdag

Idag tog jag en sväng med Annie till Täby. Hennes pojkvän skulle tatuera sig i Åkersberga. Jag var inte alls så taggad på att göra det när jag vaknade, sov jättedåligt och drömde nått om att jag jobbade i matsalen i Röllingby och jag tyckte att jag var as cool eftersom att alla kollade på mig när jag plockade upp muggar. Efter en stund kom en hund in och satte sig i ett hörn helt stilla. Pappa kommer inrusande i matsalen och frågat efter hans hund, och jag blir överlycklig eftersom att det är hans hund och jag får världens största kram av den. Sen vaknar jag , jag vet, helt sjuka drömmar som inte betyder någonting !
Men iaf, när jag vaknade så var jag bara taggad på att ligga i sängen hela dagen , får ett sms av Annie, och jag känner att vafan ska jag sitta hemma och göra hela dagen ? Så jag hänkar ! Hade verkligen bestämt mig att inte köpa någonting! Men som vanligt så vart det inte så! Kommer hem med en två tröjor, en stor kofta, en väska, och säkert något mer. När jag kom hem så var jag och hämtade två paket. Ett innehöll 2 BH;ar, tröja, tjocktröja och ett Linne, och det andra 3 klänningar. Har inte orkat ta bild på allt men en av klänningarna ser ut såhär ;

(Bilderna är upp och ner, orkar inte ändra det )

När jag kom hem så gick jag hem till Jossan där Becca också va, vi åt kladdkaka och snackade en stund. Nu har jag precis kommit hem från en promenad med Felicia, behövde verkligen få ur mig en del saker som jag stör mig på så otroligt mycket.


Kvällen

Som ni märker så har jag inget att göra om dagarna, så jag bloggar istället. Blir lätt så när man bara sitter hemma.
Legat och kollat på sex and the city, tills en ...kompis(?) ringde och snackade med mig en halvtimme, alltså missade jag ett helt avsnitt. Jag som hade längtat så mkt tills klockan skulle bli 23 !
Imårn blir det en sväng på stan för att hämta mitt efterlängtade paket ! Och man kan verkligen kalla det för efterlängtat, eftersom att jag beställde det för över en månad sen, bilder får ni se imårn :D Hoppas det passar nu, isåfall blir jag 100 gånger mer taggad inför fredag!
 Nu ligger jag här i sängen med laptopen över mig..och det är iskallt..(haha, honk! men det är sant ! ) och jag är jättehungrig! Vi åt middag för inte alls länge sen, och jag har smällt i mig några riskakor, så jag är livrädd att jag har en sjukdom som mamma snackade om idag. Jag blir så sur på henne ibland, jag satt och sa att min matsäck måste krymt jättemycket sen Magaluf, eftersom att jag har blivit jättedålig på att äta och jag blir mätt efter ingenting typ. Då säger hon ; " Men då har du säkert den där sjukdomen som man får maskar av i hela magen, dom kan bli uppemot en meter långa " Medans jag sitter och lyssnar på hennes skrämma livet av mig snack så får jag spykänslor och är helt säker på att hela magen kryllar av maskar. Jag vet, det är skitäckligt! Men sen säger hon att det är om man är hungrig hela tiden så kan man det. Och såklart, ni som känner mig vet hur jag är, så sitter jag här nu och är jättehungrig när jag precis smällt i mig en massa mat.

Usch, jag är så trött så jag vet inte vad jag skiver om, men nu ska jag sova !

Godnatt !

Mardröm

Idag har jag ryst om jag sett en röd buss och nån med reflexvästar. Vet ni varför ? Jo, min jävla mardröm inatt, drömde att jag skulle hoppa på stadsbussen i Norrtälje. Men den stog inte där den brukar, och det va nummer 655. Men det står " Norrtälje bussen" på den så jag hoppar på. Kommer inte ihåg allt, men jag står iaf och ska fixa en sms biljett, och busschaffören sätter sig i bussen och börjar köra. Han trycker på nån knapp, han går bak i bussen och låter bussen styra sig själv (?) Efter en stund så är vi mitt ute i skogen, och jag tänker att ja, men han tar väll nån ny väg. Så jag kollar vart vi är någon stans, och det står "hotell" någonting. Sen går bussen sönder eller något, alla måste sätta på sig reflexvästar, och gå ut i skogen och kolla vart vi är.Det 'r mörkt och jätteläskigt ! Helt plötsligt ser jag min lillebror Petter vandra runt. helt sjukt !

Sen kommer jag inte ihåg mer, men jag och mina drömmar alltså!



Usch, bara för att jag började tänka på den och vi har en busstation mitt utanför oss, så kommer jag ligga och vara rädd så fort jag hör att bussen kommer, typiskt !


memories

Den här låten lyssnade jag på jättemycket när jag gick i ettan. Helt sjukt hur många minnen jag har från den , så fort jag hör den så sitter jag helt tyst och bara tänker tillbaka på den tiden. Allt som hände, hur man förändrades och alla nya vänner man hade. Saknar.


19.30

Ska jag sätta mig framför TV;n för att kolla på Sjukhuset. Min kära kusin är med,

barnläkaren katarina flyger med helikopter på ett larm i Enköping där en 8-årig pojke har svimmat på en idrottsplats..."


Söta söta Frej ! :D

there she goes



Världens bästa kommer till debaster den 9 oktober, längtar !

Om och om igen,

- Tonight
- Dance,dance,dance
- Until we bleed
- Let it fall


Höst,höst,höst

September,höst,kallt,mörkt,depression .
Ta mig härifrån tack ! Jag hatar hösten, känner mig ful hela tiden, hur snygga kläder jag än har, hur fint mitt hår ser ut , så är det alltid något som inte känns bra ! Finnarna som man har syns så mycket mer nu när man är blek, foundationen åker fram även om jag har lovat mig själv att sluta använda den helt. Inget jobb har jag, och allt står mellan om jag ska åka eller inte ? Det är ett sånt stort steg. Lämna alla kompisar, familj, allt här hemma. Komma till något helt nytt, helt själv, inte känna nån, inte kunna språket. Åker jag så vet jag att jag kommer ha mina stunder då allt bara kommer kännas piss, kommer ha hemlängtan, känna mig utanför och bara vilja bort från allt. Men om jag inte åker ? Åh, jag kommer ångra mig som fan !

"Jag är inte religiös, men jag tror på någonting.
Någonting som finns hos oss alla, någonting som visar vilka vi egentligen är.
Vilka vi egentligen borde vara.
Jag tror på ödet. att allt är bestämt, vi ska bara fylla vår plats på jorden.
Vår lilla plats på jorden..." 
Taget från min bror, joelGs.blogg.se

  Nej, nu ska jag gå och måla naglarna i nån härlig somrig färg, tja !

Onsdag

Tjohooo !
Det är redan onsdag, dagarna går så sjukt fort alltså!
Kan uppdatera lite om den här veckan ;
I måndags så gick jag till Honk när hon hade slutat jobbet, vi gick upp till flygis och handlade chevré,bröd,paprika, fanta, m.m till världens godaste middag! Vi drack en flarre rosévin, som slutade i att vi hade drinkar gjorda på sprit,gin och apelsinjuice. Jag kan säga såhär; längesen jag va så onykter som jag va då. Men rikitgt kul hade vi, snackade om våra DJ; planer, om fredag och sen en massa tjejsnack.

Vaknade igår sega som tusan. Vandrade ner mot landis för en skagenröra baugette med Lina! Efter det gick jag hem, död resten av kvällen ! Träffade Jossan och Becca en snabbis!

Idag vaknade jag vid 12 av världens jobbigaste dröm ! Det var längesen jag sov så djupt, så nu känner jag mig utvilad, jätteskönt ! Det var meningen att jag skulle åkt in til stan idag, söka jobb och så. Men jag har ingen nyckel hem till mamma så måste vänta tills nån har kommit hem, det sög !

Hoppas ni har en bra dag !

PUSSPUSS

Saknar dig♥

                                          

Jag kommer snart och hälsar på dig!  joelGs.blogg.se

En till sak,

Vet ni mer vad som händer idag ? jo, Jossan kommer hem, eller hon är hemma ! :D så jag får äntligen träffa henne också !


Måndag

Det är bara måndag, och jag längtar så fruktansvärt mycket tills på fredag! För vet ni vad som händer då ? Jo, världens bästa killar från Lund kommer ! Vi träffade dom förra året i napa, och nu är dom i stockholm ! Så på fredag blir det utgång för hela slanten , läängtar!




Idag har jag ingenting planerat, ska kanske träffa Becca en stund. Tänkte springa ner på stan en snabbis också, har tänkt hela dan på vad jag ska ha på mig på fredag, endå så är det bara måndag ;( 

PUSSPUSS

Fredags,

     


Underbart !

Jag fick med mig världens bästa Hanna världens bästa Hives, det var underbart !
   


 

Det finns inget bättre en att stå på en konsert och bara njuta av musiken och människorna som är där, älskart !

RSS 2.0