Underbara Lördag.

Åh, vad jag älskar dom här dagarna..när humöret, vädret och allt är på topp ! Sitter just nu och håller i min Hultsfredbiljett, bättre än så kan det inte bli. Går kvällen vart inte lugn som jag hade tänkt, den blev tvärtom, men det gillas mycket mer. Jag hade riktigt kul verkligen! Just nu sitter jag och skulle vilja sova några timmar, jobbade världens längsta 5 timmar idag, men det var kul ! Kvällen är inte planerad än så länge, men är ledig imårn så något lär jag hitta på !

Hejdå.

Fredag.

Hej! Har vart vaken sen 8-tiden , var överlycklig när jag då kollade på min telefon och hade fått ett sms från felicia " Det är underbart väder ute! " . Hela helgen ska bli underbar , sen på tisdag ska det bli regn igen, kan värmen inte bara hålla i sig ? Idag är det fredag , helt sjukt hur tiden går fort..kändes som det var igår vi skulle hem till Felicia och om en vecka ska jag på studenten..studenten lixsom, känns bara som nån månad sen det var min tur.  Kvällens planer har jag ingen aning om , börjar känna mig sjuk..eller, det har jag gjort en vecka nu och det vill aldrig slå till..så det kanske blir en lugn kväll. Ska jobba imårn och jag vill inte må ännu sämre då. Faktiskt så låter för en gångs skull pizza& en massa gott framför tv;n mer frestande. Men...klockan är 10, känner jag mig själv så kommer jag vara på topp ikväll.


Regn faller på mig och det spelar ingen roll vart jag gömmer mig, för på något sätt hittar det alltid tillbaks till mig och jag kan inte glömma dig.




Dom säger sol alltid kommer efter regn, så ge mig
Solen så ska jag hälla ner den i en pool och
Simma längd efter längd och växa mig stor.

Världens bästa kille.

Petters kompis - Petter, har du någon tjej ?
Petter - Ja !
Kompis - Vem då ?
Petter - Jonna, hon är min tjej.


När jag faller, ta mej iland . När jag faller, sätt mej i brand.


Torsdag.

Det är helt sjukt att det redan är torsdag, tiden går läskigt fort ibland. Igår var jag bara hemma, kollade på Greys Anatomy, åh..herregud vad jag grät! Efter det satt jag fastklistrad och kollade på fotbollen. Becca hade sagt åt mig att hejja på Manchester, och det gjorde jag.

Idag ska jag nog träffa Hanna, ska ner en sväng på stan och fixa lite saker, sen ska jag vidare till Petters dagis och kolla när dom sjunger. Hejdå.





Och där gick dom som kom direkt från sociala & gick ner på närmaste systembolag.

Hej. Vaknade imårse med världens ondaste hals & feber. Efter några alvedon så mår jag fortfarande inte på topp, men jag kan inte sitta inne en dag som denna! Ska snart möta Jossan, handla jordgubbar & sen gå ner till parken.


Du var hela Rolling stones.

Åh, jag blir så lycklig av sånt här väder. Kvällen har spenderats i parken & jag frös inte ett dugg. Hultsfredsbiljetter är kirrad, så nu är det bara tiden som ska går lite fortare tills den 8 juli.

Drömde inatt att jag skulle vara med i en musik video inspelning för ett kinesiskt rock band. I första scenen skulle två balettdansörer dansa i en gympasal..kollade upp mot scenen och där spelas det för fullt, sångaren sitter och äter upp gitarristens arm(?) och allt är bara helkonstigt. Tror jag själv var med i den för när jag vaknar har jag huvudet där fötterna ska vara och mitt täcke är inknölad mot väggen. Det första jag tänkte var - " vilken tur att jag inte har någon som sover brevid mig, för då kunde den fått se något riktigt kul"  Jag och mina drömmar alltså.

Imårn ska det bli strålande väder, så då lär det bli park-häng eller något liknande. Men passa på, för att på onsdag ska det regna, skit.

Hejdå.

Du kommer gå långt.

Hej. Ska snart äta mat, åh..jag är så hungrig ! Jag har varit hos Madde, har gjort något som skulle vara " den sista gången" förra gången, gången innan det & några gånger före det. Har suttit på hennes balkong, och känslig som jag är har jag bränt sönder ena min arm och ena kinden, fantastiskt vackert. Med världens vackraste bondbränna ( jag lovar, är helt illröd på ena axeln) så ska jag snart träffa världens bästa Pernilla på en promenad !

Har inte berättat att lördagen också blev hur bra som helst. Var hos Hanna och festade till innan vi gick mor trädgårn. Vid ett gick jag och kollade när mor min spelade minigolf med hennes kamrater. Tog taxi hem och somnade direkt..skönt att kommit hem innan 3 för en gångs skulle, speciellt om man ska jobba dagen efter. Jobbet gick också hur bra som helst - allt är hur bra som helst nu.

Så fort jag får pengar ska jag åka in till stockholm, köpa nya jeans och lite annat smått & gott. Längtar efter Beyond som jag inte varit inne på sen hundra år tillbaka. Nej, nu ska jag kila..hejdå.

Gjorde föresten världens godaste milkshake,

 

Hej.

Sitter just nu och äter mitt nya beroende ( Rostade mackor med brieost & björnbärsmarmelad- åh! ) efter en tuff dag på Jobbet.  Det var första gången jag jobbade på det stället och jag har nog aldrig varit så svettig, hungrig & trött på samma gång, men kul var det ! Nu har jag två jobb, och det känns fantastiskt bra!

Igår var vi hemma hos Felica med massa trevliga människor, riktigt kul hade jag ! Senare drog vi även ner till trädgårn ( oväntat ? ), och efter det var det efterfest ( inte så oväntat det heller) . Kom hem vid 3-tiden, var inte fullt så taggad igår och jag skulle faktiskt jobba första dagen idag , så det känndes som att jag behövde vara på topp.

Ikväll ska jag hem till Hanna. Ska träffa Elias och gänget , känns som att det var år sen ? Så det ska bli väldigt trevligt. Imårn blir det jobb igen..puuh !

Föresten så grät jag igår hos felicia, min lillebror Joel har skivit en underbart fin text till mig på hans blogg, åh..han är världens bästa bror. Läs den här -->  http://joelgrann.blogspot.com/2009/05/min-alldeles-egna-syster.html

Hejdå.

When I grow up, I want to live near the sea.

Idag är det den 20;onde april. För exakt ett år sen hade vi mösspåtagning. Vi hade en varm solig dag full med vänner, mys vid kanalen & helt unerbart. Åh, saknar det.




Finfina bilder från Hanna. Gick upp runt 8-tiden, bakade scones och lämnade Petter i skolan för inskolning. Felicia & Jossan kom och vi har ätit, hämtat Petter och nu väntar vi på Madde. Hejdå.


Och om jag aldrig skrek mej hes bakom närmsta skyddsrumsdörr nån vacker dag, Då kan jag tala om en sak, Då skulle det inte vara jag.

För någon vecka sen fick jag ett brev av min lillebror. Sånna brev man fick för längesen, ett handsrivet i brevlådan som har skickats från Gotland, inte ett dagens e-mail. Överlycklig jag var för att äntligen få brev så rev jag upp det och vipps så kom leendet fram när jag läste upp det tyst för mig själv. Det innehöll en bit av en låttext, en dikt och lite "Hej, hoppas allt är bra med dig..."

" Syster. Vi är en del av samma låga, vi är svar från samma fråga. Samma bleka och brända hud, samma förlorade tro på gud. " Emil Jensen

" Varför.
Finns du ? Finns du där jag inte ser?
Finns du där jag inte hör ?
Finns du alls?
Inte här. Hos mig finns du inte. Är bara en skugga av dig.
Du är allt, allt är kärleken. "
Joel Grann


I wait for him to catch me.







Last night I drew a funny man, with dark eyes and a hanging tongue, it goes way bad, I never liked a sad look.

Jag har inget liv, därför jag skriver ungefär lite för många inlägg per dag.
Nu ska jag iallafall ner på stan. Vill ha varmare väder & mina nya skor på mig, hej.



Tisdag.

Hejsan ! Morgonen har somsagt spenderats 15 meter bort hos Felicia. Hon hade gjort ordning en brakfrukost, och det kan minsann vara det bästa som finns. Lite sur är jag idag också, kolla nämnligen in SMHI igår och det stod att det skulle vara strålande väder idag & sol. Men vart är vädret och solen? Stackarna som har mösspåtagning imorgon, såg att det skulle regna. Vi hade sån himla tur med vädret när vi själva hade mösspåtagning, student, skiva och allt. Nej, nu ska jag städa mitt rum som jag sagt att jag ska göra varje dag i en vecka med det aldrig hänt. Hejdå. 




"Och nån gång så kommer det fram
Att du egentligen är för feg
för att gå på tunnelbanespåren
Och om nån skulle se på det närmre
är din rolex bara fejk
För sanningen är...
Sanningen är att ingen är så hopplös som du
Och du är samma nu som då"

Du är värd mer än asfalt och snöblandat regn.Du är värd mer än mängden i morgonrusningen. Det krossar mitt hjärta när vi krossar porslin, Ikväll vill jag vara vän med dej.

Ni anar inte hur fantastiskt bra det är att ha sin bästa vän boende 5 meter bort. Vi har suttit hela måndagskvällen, drukit te, ätit paj, spelat yatzy och nu har måndagen gått över till Tisdagsmorgon och snart bjuds det på frukost hemma hos henne.

Vi har aldrig bråkat, men skulle det någon gång hända..(som att det skulle göra det?) så skulle det krossa mitt hjärta, jag vill alltid vara vän med dig, vännen.


Det är okej baby, det är dags att vi ska vinna allt.

Vilken slappdag. Inte mig emot, man har lixsom inte lust att göra något när det är sånt här väder!  Men någonting har jag gjort, nämnligen bakat en "knäckig" rabarberpaj, hur gott låter inte det ? Efter pizzan jag ska dela med mamma så blir det provsmakning. Långpromenad nästa ? Ja.




Jonna ; varför kan man inte beställa killarna från H&m katalogen ?
Becca ; Jag vet inte.. alltsa jag antar att dom ar svara att halla oskrynkliga..

Att somna brevid varann kan vara det finaste vi gjort.

Jag är knäsvag.

Sitter i soffan hemma, magen är full med glass, bullar, ost & kex..klockan är bara 12.31. Nu ska jag ut och gå, hade velat ta en springrunda, men mår inte på topp så det är lika bra att låta bli. Annars vet jag inte vad som händer en måndag som denna. Mer glass & en film kanske ?


tre nyanser av blått.



Sjutttondee maj

Hei, hvor er du? Jag har faktiskt lite norska kvar i hjärnan sen jag pluggade på det för sisådär 9 år sen när vi hade planer på att flytta dit. Hade vi gjort det så hade jag var glad idag..dels för att det är den 17 maj, och för att dom vann eurovision igår.  Åh vilken härlig dag! Jag vaknade och mådde utmärkt ( första söndagen på lääänge ? ) Igår var jag faktiskt hemma bara, det blev så. Hade ångest igår när alla hetsade om trädgårn, efterfester och blabla...men idag är jag lite glad över att jag stannade hemma.

Idag ska jag nog befinna mig på samma ställe som jag gör just nu, ute. Det är molnigt och det blåser lite skönt, men det gör ingenting.

Jag vill till Gotland, funderar om jag ska ta en sväng dit under löningshelgen, någon som vill med? byeeee


Dagens bästa vän.


Iskallt vatten med isbitar & frusna bär - det bästa en dag som denna.
 Egentligen så mår jag oförskämt bra idag, tack.

13.33

Hoola !

Åh, vilket dåligt samnvete jag har..skulle prata med Becca idag men tror ni jag hittar datorn eller ? Nej.  Hoppas du förlåter mig!
 
Hörrni, vilken kväll det blev igår! Jag, Felicia & Hanna åkte med åtta bussen in till Sthlm, väl framme sa vi adjö till Hanna som skulle till hennes pojkvän & gänget. Jag & Felicia gick till kungsholmen där Andreas bodde. Vi körde massa konstiga ölspel och hade riktigt kul ! Vid 23-tiden, drog vi vidare till ett ställe ( vågar inte säga vilket, haha!) där dom bara spelade massa 90-tals klassiker. Efter en liten stund kom även Hanna&Linus också, kulkul ! Åh, det är så kul när man har lite alkohol i kroppen och man tror att man kan ALLA låtar verkligen, dom gamla Spice girls, Backstreet boys, Hanson & Aqua låtar har jag inte en blekaste om hur dom går, men igår hade jag det! Efter några bra samtal så kände jag att jag verkligen ville gå på efterfest i norrtälje, sagt & gjort, klockan 20 över 3 satt jag på sista bussen med en sovande Hanna&Felicia breve mig, medans jag satt och verkligen försökte tagga till. Träffade Lina Mattsson & en massa andra ! Kul hade vi & jag GICK hem över hela norrtälje klockan 05.30 på morgonen.

Mindre kul var det när Becca- larmet på klockan & någon dom dunkade på ytterdörren väckte mig samtidigt.  Förstod ingenting när jag vaknade. Men utanför stod Felicia och innanför en väldigt sliten Jonna, usch. Försökte somna om, men det gick inte så nu blir det bara att tagga till inför en lördagskväll, dock en lugn en.  ( Brukar låta så va? )

Adioos!

Stockholmssången.

Frukost.dusch.bolaget.klädesval.middag.stockholm.förfest.utgång.efterfest.Hejdå.


Jag brinner.

Är så sjukt jävla irriterad just nu, ååååååååååååååh ! Jag vill flytta hemifrån. nu.

Come back here again.

Hej. Sitter och pratar med världens bästa Rebecca nu, åh vad jag saknar den kvinnan. Ska nog försöka röra mig utåt snart också, men fyfan va det blåser och är kallt ! Eller är det bara jag ? Jag sitter och kollar i min kalender, det är så mycket att se fram emot nu ! Men mest av allt längtar jag tills den 4 juni ! Hejdå.


22.



22 dagar kvar. Längtar som tusan, du anar inte.

Rödvitt.



,

Föresten så drömde jag en sjuk dröm inatt, måste bara berätta medans jag fortarande kommer ihåg;

 Jag fick några jättekonstiga utslag på hela tungan så jag & mamma var tvungen att åka in till akuten. När jag kom dit så var det Izzie från Greys Anatomy som hjälpte mig. Jag var där, i serien helt enkelt. Dom rönkade min tunga och kunde absolut inte hitta något fel..men allvarligt var det. Jag ser hur dom står vid en stor lampa och håller fram mina tung- bilder medans filmkameror omringar dom. Jag ligger i sjukhussängen med en vit rock på mig i flera timmar..( jag hade ju bara några blåsor på tungan? ) Efter mångamånga timmar så kommer Izzie fram till mig & mamma, hon kläcker ut sig att jag var gravid. Att dom hade kollat noga på mönstret av blåsorna och upptäckt att det var en bebis, och därför var jag gravid ? Jag kommer ihåg att jag blev överlycklig medans mamma vart skitsur. tss.

Undrar om drömmar verkligen betyder något ? Skulle jag vakna imårn med blåsor i munnen så skulle jag bli livrädd iaf!


Tired of being alone at night .

Jag är så jävla glad. Fick reda på en sak idag som jag får ett stort leende av bara jag tänker på det, åh. Det har varit en underbar dag. Jag började dagen med scones-födelsedagsfrukost för Felicia, sen fixade jag biljettet till madonna - Mamma, du har världens bästa dotter. Jag ska inte gå, men hon och Johan..jag ska nog följa med till Göteborg endå om jag är ledig. Jag har varit på ungdomsmottagningen & träffat min fina vän Pernilla. Jag har varit på dansuppvisning där min duktiga lillasyster var med & jag har ätit tårta hos Felicia - kan en dag vara bättre ? Nej. Nu ligger jag i sängen med nästan färdigstädat rum och jag har planerat helgen. På fredag blir det för första gången på jättelänge utgång i Sthlm, sen på lördag blir det troligtvis något roligt då också. Nej, nu ska jag försöka sova..hoppas på en solig dag imorgon ! Hejdå.

Grattis.

Grattis världens bästa Felicia. Min bästa vän.

Tired of all those lies in your freak show .

Proppmätt är jag. Jag hatar när man först är så hungrig så man är helt svag i hela kroppen, sen när man väl har mat framför sig så svullar man i sig det på 5 sekunder, sen så blir man sådär mätt så man inte orkar göra någonting. Men någonting ska jag göra, nämnligen personalmöte. Efter det vet jag inte vad som händer, ska nog försöka få ut någon på en promenad. Vet ni en sak till ? Jo, imårn fyller Felicia tjugo år så glöm för 17 bullar inte att gratta henne. Nej, nu kallar jobber, heejdå.



Mando Diao - Gloria. , och kolla in snygga killarna i videon, hett !

Ibland så är det bara så, vi vill ha allt vi ej kan få.

Hej. Förlåt för dålig uppdatering från min sida, ibland så är det bara så. Min helg var hur bra som helst, som vanligt alltså och det klagar jag inte fem öre för. Bra musik, bra vänner, bra dricka och sena nätter ( eller tidiga mornar kanske jag ska säga ? ) Det har blivit förfester hos hanna i fredags och mig i lördags, trädgårn och efterfest. I lördags var jag på min lillebrors konfimation också, så med alldeles för lite sömn skulle jag vara trevlig mot hela min släkt i en kyrka i Täby, men det gick. I söndags åkte min andra lillebror "hem" till Gotland. Så ledsen jag var då har jag nog inte varit på jättelänge, stod och grät och försökte få han att stanna, vi hade helt enkelt inte hunnit umgåts tillräckligt i helgen. Med svullet ansikte, rödgråtna ögon och alldeles för trött tog jag saken i egna händer och följde med han in till sthlm. Vi åt mat och pratade ut om allt, bestämde att löningshelgen kanske jag befinner mig hos han på Gotland, en vit helg kanske? Nej. Jag vill att min bror ska bo hemma, jag vill att sommaren ska vara här nu, jag vill ha pengar, jag vill åka till London, jag vill att det ska vara den 8-11 juli, jag vill vara ledig på midsommar...jag vill en del, men vi vill ha allt vi ej kan få.

 

 


Du sa vi måste lämna våran småstad.

Jag fick hem min snyggsnygga väst & mina fina skor. Men självklart var skorna trasiga så dom skickades tillbaka för att bytas mot ett par nya. Just vid detta tillfälle har jag riktigt tråkigt, sitter och lyssnar på Simon Norrsvedens låttexter - fantastiskt fina. Jag planerar för morgondagen. Först jobb - sen inte den blekaste. Jag har jätteont i ögat, tror jag ska bli blind eller något. Hejdå.

The dreams I dream, the song I sing for you, they´re coming from my heart, is my message getting throught? You know it hurts so bad, just like I knew that it would.

Hej. Åh, vilken långt inlägg jag skrev igår, men tänka sig hur bra allt kändes efter det &  bra musik. Har suttit nån timme och gjort jättelång playlist på spotify med nästan alla artister till hultsfred- jag värmer upp ! Imårn är det fredag, då ska jag jobba sen fest om ni frågar mig. Nu ska jag laga mat, hejdå.



but I'd do it again
I'd do it again if I could

Lillebror, Grattis !



Storkillen fyller sex idag och jag sitter och dricker kaffe. Gick upp 7 imårse för att värma upp min vackra tondöva ( när jag spelade singstar igår fick jag " tondöv" varenda jävla gång, åh) röst för lite födelsedagssång. När vi sjungt klart så gick jag för att försöka sova igen, somnade - drömde jättekonsig dröm & vaknade igen. Jag hatar mina konstiga drömmar, inatt var det en jobbig också, har drömt den 2 dagar irad - sånt är inte okej.

Jaja, nu ska jag snart ner på stan, handla tårta, mat & sen hämta Petter på dagis. Hejdå.

Allt som inte finns och inte går att finna.


Förstår inte hur en männsika kan ha så många tankar i skallen samtidigt. Vissa är bra& dom andra är bara skit. Ena sekunden vill jag en sak, den andra ingenting. Jag vill göra en hel del, men vet inte hur det ska gå. Jag ångrar mig men samtidigt inte. Antingen så är allt precis som det ska vara, perfekt. Det kanske är jag som tänker för mycket helt enkelt. Eller så är det så, jag inbillar mig att jag trivs med allt. Med mina "planer" som ändras varannan sekund, med vart jag bor och vem jag är. Jag känner mig själv så mycket bättre än vad jag gjorde för nått år sen. Kommer ihåg att en kompis sa till mig " Jonna, lär känna dig själv" , då förstod jag ingenting, klart jag visste vem jag var. Men det gjorde jag inte och jag vet fortfarande inte. Det jag vet är att mina vänner, familj & musik är det bästa som finns, det andra ändras lite då&då, det kanske är meningen? Kanske så det ska vara ?

Som tur är kommer en av mina bästa hem på fredag, Joel. Jag längtar fruktansvärt mycket  och jag är avundsjuk. Avundsjuk på att han verkar trivas så jävla bra med sitt liv därborta på Gotland. Han har massvis med vänner, gör det han verkligen vill & nu har dom precis börjat spela in hans första manus med Keno-mannen som skådespelare. Han har det bra, det har jag också det. Jag vet. Det är bara en sånhär kväll då man tänker så jävla mycket.

Och en sak till, Joel..dina dikter är fantastiskt bra.


Du stod framför spegeln,
Framför Havet.
Dörren till evigheten.
Du kände en lätt vind mot kinderna
där du stod och blundade.
Ditt hjärta stannade,
Du föll. Ner i vattnet.
Du försökte, men lyckades inte.
Havet segrade.
Spegeln krossades,
men blev till tusen nya.
Det blev du också.

Tiderna förändras, vi också.

Herrejesus! Jag sitter och kollar min blogg för ett år sedan och jag har förändrats så himla mycket. Kan inte mer än skämmas över vissa inlägg & sakna tiden. Lyssnade inte på samma musik jag gör nu, klär mig inte lika, fått massa nya underbara vänner, tappat några & så har jag kvar dom bästa. En sak är säker, jag ska aldrig ta bort min blogg. Tycker jag att det är såhär kul att läsa den nu, hur kul kommer det inte vara om fem år ? Eller tänk hur mycket förändrad jag är på ett år, hur kommer jag vara om 5 år ? Hoppas bara att jag blir bättre.




Ja, rock’n roll ska bli vårt liv. Med män fyller vi vår tid”

Hej. Jag sitter hemma hos min far just nu, är barnvakt åt både Siri&Petter. Dom ska kolla på film och jag ska pressa musik. Sitter och lyssnar på dom finaste texterna, ungefär dom den i mitt förra inlägg, när jag hörde den första gången så kände jag igen en så mycket så gåshud och tårar prydde min kropp just då.

Jag har träffat Pernilla idag, vi gick en runda på stan&sen flygfyren. Jag längtar till helgen, har hört rykten om att det ska bli fint väder då & det jag vill just nu och alltid är att gå på konsert där musiken dunkar i kroppen och allt känns perfekt. Det bankar i mitt bröst men du sa att vi övervinner allt.


Jag känner han som äter hjärtan till sin kvällsmat, nyligen så åt han min väns.


I guess it´s the world that we live in.

Hola ! Även fasst det varit pisstråkigt väder idag så ska jag inte klaga. Beställde välbehövda kläder imårse som jag längtar något så fruktansvärt mycket efter. Jag träffade Hanna på stan..tills det började regna och vi gick hem till henne, åt choklad och slappade framför tv;n. Jag har träffat Felicia, klippt hennes far och gjort ordning i mitt rum ännu mer.  Nu ligger jag i sängen, ska kolla på The Hills & The Killers strömmar ut ur högtalarna, jag längtar så mycket till Hultsfred så det finns inte. Imårn ska jag gå förbi jobbet ( känns fortfarande jättekonstigt att skiva "jobbet", men det är ju det, right ? ) och skriva upp alla jobbtider för sommaren. Är jag ledig kanske det blir en liten sväng till Göteborg och Way out west också?  I helgen hoppas jag på fint väder - jag ska på konfimation i Täby och det planeras fest - som vanligt.

Bild från Hanna.

att allt är sådär.

Hej !
En hel underbar helg har gått och jag kan inte mer än längta till nästa. Valborg skrev jag om. I fredags låg jag, Lina, Madde och Fredrik i parken hela dagen, hur skönt som helst. Brände ansiktet och armarna något så fruktansvärt. På kvällen så gick jag, Felicia, Lina, Emelie & Pernilla hem till hennes bror. Var där till 23-tiden då vi gick ner till trädgårn.

Lördagskvällen vart väldigt otippad, men den bästa på länge. Jag, Lina, Felicia, Hanna & Oscar satt på ett berg - vidare till trädgårn där jag och Hanna taggade till tusen. Vi träffade på Erik, Jakob & Pär och hängde med dom till Havspiren. Där var det någon slags efterfest för något hårdrocksliknande grej som vart på U-huset. Även fasst vi kanske inte gillade musiken & inte passade in fullt ut så hade vi riktigt kul endå. Otippat&kul - så det ska vara. Hemvägen bestod av skratt till världens fulaste bild, båtkapning, polisen & statoil. Helbrakväll helt enkelt.

Dagarna efter det har bara bestått av promenader & storsstädning av mitt rum. Det är tråkigt väder, men jag har skickat hem massa nya kläder - så det tråkiga vädret + nya kläder = allt är sådär. Precis som Markus säger. Hejdå.


Du sover som ett barn, åh jag saknar att kunna sova så. Du äger mitt blod och du är slagsmålet jag aldrig kan vinna. Jag känner mig bara så jävla tom ibland.

Efter en underbart rolig helg så är jag helt slut i hela kroppen. Kämpade mig upp till coop för inhandling av godis och nu ska jag sova. Gott folk , ni får helt enkelt vänta med en ordentlig uppdatering. Godnatt !



Snodda bilder från Hanna.


18.28

Gårkvällen blev hur bra som helst! Hade dock en huvudvärk som aldrig släppte, men sånt ska man inte tänka på. Vi var hos Felicia, vi spelade kubb, Trädgårn, efterfest - hur bra ? Kom hem runt halv 6 imårse och förberedde mig på att jag skulle må uselt. Med dunkande huvud tänkte jag att det säkert skulle vara 10ggr värre när jag vaknade. Men icke, mår på topp nu. Har varit i parken nästan hela dagen och bara njutit av värmen. Sitter i kvällsolen nu, med en filt omlindad, en kall cocacola & precis njutit av underbar mat. Ska snart börja göra mig vacker för ännu en fantastiskt rolig kväll - nu kör vi.

RSS 2.0