19.46

Hej !
Har haft en bra helg med alla dessa underbara vänner, Precis som alla andra helger ungefär. Trädgårn , berget, folket , skvallret..allt var precis som det brukar vara. Men på något sätt så klagar jag inte, på sommarn är det bra hur det än är. Inom snart , då måste jag härifrån. Kommer dö om jag stannar i en stad som heter Norrtälje.

Hela dagen idag har jag varit på Kärleksudden med lillebror. Träffade Pernilla&Emelie och hängde med dom, trevligt ! Kom hem & sa hejdå till min andra lillebrors flickvän som åkt hit från Gotland, hon skulle tillbaka idag.

Om exakt en vecka och 2 dagar så är det hultsfred som gäller. Jag kommer äntligen åka iväg med mina vänner till en underbar plats som kallas festival, lyssna på bra musik, alkohol, nytt folk & alllt annat som kommer göra dom dagarna till dom bästa.

Nej , dator + sol är ingen bra kombo , ut med mig ! Hejdå.



Petter ; Jonna, jag vill ha en lillebror så jag kan sjunga " lillebror , bli aldrig som jag när du blir stor"

21.37

Hejhejhallå .
Sitter med världens segaste dator och världens ondaste mage - Jag hatar att vara tjej sådär några dagar i månaden. Ni killar har det väldigt bra ska ni veta.  Igår hade jag en dunderbra dag ska ni veta. Jag sov hos Hanna tisdag - onsdag , vi kollade film och hade det bra. Åt mat som smakade vitlök & ost, åt morötter som vi dippade i en dip som smakade ännu mer vitlök - tur för oss att det bara var vi där. Igår när vi vaknat så åkte vi in till stan , la oss i rålis och bara njöt. Vid 17-tiden så skulle vi ( bli inte allt för chockade nu och ramla från stolen) träna. Det gick väldigt bra och träningsvärken kom ungefär direkt. Hemgång och berget med rosé & massvis av folk bjöds det på senare, trädgårn och ännu mer folk efter det. Och jag hade verkligen jätteroligt. Gick..eller snarare spang hem efter stägning. Massvis med roliga sms och världens segaste kropp vaknade jag med. Det var helt enkelt en såndär perfekt kväll.

Idag har jag legat hela dagen nästan, har vilat mig från solen efter ett antal dagar i den. Har vart en snabbis nere på stan och kollat min syster när hon hade uppvisning i gympa. Kvällen har spenderats på baksidan med en brabra bok i handen.


Jag har massor av bilder som kommer upp snart, jag lovar. Hejdå.

Hej.

Åh , hur bra väder har vi inte ? Jag är fantastiskt glad ska jag säga er. Har haft en väldigtväldigt bra helg, midsommar&Lidö + inkänade pengar på jobb. Har massor med bilder men ingen sladd så dom lägger jag ut imorgon eller något. Idag har jag legat ute i solen hela dagen , har smörjt in mig hela tiden det hjälper ens inte - röd som en kräfta är jag , om inte snäppet rödare. Har träffat Hanna, Lina Karlsson , Becca & Jossan på en cider nere på stan. Nyss hemkommen och betalat räkningar, men ens inte det får mig på dåligt humör en dag som denna. Har även 3 veckors semester från och med igår - men ska endå ta så mycket tider jag får eftersom jag har haft sisådär 3 månaders semester innan kanske. Nej, vill inte sitta inne längre - Hejdå.


09.12

Godmorgon. Snart är det time for work. Sov som en prinsessa , hade tänkt att idag skulle jag vakna och ha drömt om killen i mitt liv - men jag drömde om 4 killar, räknas det ? Jag drömde också att jag hade lagt sju blommor under täcket och var tvungen att drömma något, så vi hamnade på mobergs - rolig fantasi min lilla hjärna har.

Just nu är jag väll inte direkt taggad på Lidö, men efter nån alvedon, kaffe & lite planering så ! Kommer vara totalstressad - slutar fem & bussen går sex. Måste fixa mig och blablabla innan . Vår chef har räknat med en "bakisfika" dag - det tror jag också. Vet ni vad det bästa är ? solen skiner !


Luften smakar som en jordgubbspaj.

Jag är hemma klockan 23.29 en fredagskväll som också är midsommarafton. Eller jag har vart hemma sen tio om jag ska vara helt exakt. Förvånade ? Jag är . Skönt ? JA. Efter jobbet vid fem så cyklade jag till Statoil med Fanny med världens finaste kransar i håret , sen vidare till Familjens kompisar i Kvisthamra, åt god mat, spelade kubb & lyssnade på musik. Har haft planer sen länge att äta mat hos mig med vänner & sen vidare, men det blir aldrig som man tänkt sig, synd. Lika bra att spara sig tills imårn helt enkelt , då vankas en jobbdag och sen Lidö. Dock känner jag hur alvedonen börjar gå ut nu och halsen gör ont varje gång jag sväljer, men just den här helgen skiter jag helt enkelt i det. Nu ska jag ha världens skänaste nattsömn - självklart med sju blommor under täcket.










Godnatt.


Vi kunde stilla hungern för ett tag. Den hungern som alla har.

Hej.
Gårkvällen bestod av gitarrspelande, tondöva sångröster , jordgubbar, morotskaka, vänner &  trädgården. Drog i mig tre cider sen fick det räcka, hade fruktansvärt ont i halsen med det stoppade inte mig & Felicia från efterkaka. Men den sög om jag ska vara helt ärlig så var hemma runt 2- tiden. Idag mår jag inte alls bra , feber&halsfluss - Grattis Jonna. Dagen innan en helg med midsommar, Lidö & jobb. Men lite sjukdom ska inte få stoppa mig har jag bestämt. Bjuder på bilder istället - Tja.









Jag vill känna pulsen från stan igen.

Hejhallå!
Nu har jag precis kommit hem efter en sväng på stan . Åt kina mat med Becca & sen kom Hanna och gjorde oss sällskap med kaffe på smulan. Idag fick jag ett brev hem som är ett steg närmare att komma härifrån, vet fortfarande inte hur jag ska göra, om jag vill. Innerst inne är nog det som jag behöver mest just nu är att komma från den här småstaden. Ikväll blir det troligtvis trädgårn , ses där.




When your lost in the deep and darkest place around , may my words walk you home safe and sound.

Nu är jag riktigt sådär festival&konsert sugen. Vill dansa loss till bra musik med älskade vänner. Nu tack.

I lost my love in a hurricane,I've got no choice but to go insane.






Den här stan kan få mig så låg.

Nu är jag back home i gammla tråkiga Norrtälje. Hur skönt är det inte att komma bort härifrån, jag gillar det iallafall. Hanna följde med, vi åkte till Söder med dåligadåliga skämt - men jag gillar det. Vi drog en sväng runt affärerna, åt mat & satte oss på en uteservering med kaffe för mig, vin för flickorna och cigg. Solen sken och jag hade min nyinköpta fina tröja på mig - allt var bra & jag älskar Söder. Jag vill flytta - till Göteborg eller Söder. Innan vi åkte hem så gick vi in på Beyond, det och alla andra ljuvliga second hand affärer är sånna jag skulle kunna spendera timmar&dagar på. Jag och Becca pratade om Hultsfred hela vägen hem , hoppashoppashoppas att hon vill med. Vet ni en till sak ? Vi åt på Burger King - inte donken, HA !






Vi kan låsa in oss i ditt rum, prata tyst vi somna på varann. Jag sprider mina tankar i ditt hav.

Hej. Snart blir det Sthlm för min del med Becca. Nu jävlar ska vi umgås, känns som att vi inte riktigt hunnit gjort det ordentligt sen hon kom hem, eller det kanske vi gjort bara att man inte får nog av den donnan- Fantastisk är hon. Det kommer bli snålshopping för min del - ska försöka hålla mig till maten bara.Jag älskar mat , så när jag ska in till Sthlm kan jag sitta hela bussresan och fundera på vad vi ska äta - dock brukar det alltis sluta med donken, det är ju "billigast" tydligen. Nej, nu ska jag göra min fin, fixa musik och njuta av att det är fint väder för engångs skull- Dock ska det regna hela helgen - shysst midsommar.




20.22

Inatt drömde jag att jag började träna - idag ringde dom från SATS i Sthlm och sa att jag hade vunnit en provträning med en personlig tränade för mig och en vän, där som ska visa hur just JAG ska träna - hur sjukt ?

Föresten så gjorde jag ett litet fynd igår i Uppsala - Örhängen från Lindex, 20:- . Visst är dom snygga ?




Hej.


Jag har vart datorlös sen många dagar tillbaka, hur skönt har inte det varit ?
I onsdags så hade jag och Hanna drömkvällen, dock var jag 110procent säker på att jag inte skulle överleva dom 4timmarna vi fick spendera på Tekniska, men jag sitter här idag så det är ett gott tecken. Hanna har skrivit om hela kvällen -> Här.  Kommer upp saker hela tiden som vi glömt och inte kan sluta garva åt- riktigt kul.




I fredags var det Norrtäljes student, jag jobbade hela dagen så kunde inte ta del av utspringet och allt - men när flaken åkte förbi jobbet så kunde jag inte sluta säga " åh, jag är så glad för deras skull & jag är så avundsjuk", för det var jag. Hade planerat en lugn kväll eftersom jag inte hade biljett eller något till mobergs där slutskivan var. Men hörrni, hur fel kan man ha? Fick tag på biljett och mobergs var planerna. Från 22-03 vart det fullt ös & nästintill medvetslös, mycket shottar, drinkar och cider - men bra mådde jag. Jag hatar mobergs, men jag var med underbart folk - då blir det bra.  Kom hem runt 5-tiden och somnade gott.

Resten av helgen blev kanonlugn, hade planerat utgång på lördagen - men somnade vid soffan rätt tidigt. Hade varit barnvakt åt Petter & Siri hela dagen - så jag var rätt slut. Söndagen spenderades på IKEA - god mat och inköp av galjar - perfekt.


Idag har det vankats jobb på Kvisthamraskolan & Joel är äntligen hemma, så kvällen ska spenderas med den killen. Tja.

.

Jag kommer snart tillbaka , är just nu en zoombie efter onsdagen, inte mycket sömn sen dess, TJA.

Back to the rhythm and back to the beat of the radio.

Föresten, är det någon som vill bli lite sommarfit ? Jag säljer mors träningscykel som stårr oanvänd sen vi köpte den, undantag ett fåtal gånger jag suttit mig på den i tron om att jag verkligen skulle träna - HA-HA !

Nej slutskämtat , men jag ser verkligen mig själv sitta på den där jävla cykeln, trampa sisådär 2 minuter och sen sätta på tv;n , hamna i soffan och fortsätta kvällen i den. Nej, men hör av er om ni är sugna !

Jag förstår dom som förstör sig vid stereon.

Jag fick ett bra sms idag från en fantastiskt bra vän , Pernilla. Det gjorde min dag ska jag säga.
Skatteåterbärgningen ramlade nyss in på kontot, så jag ska nog springa över till flygis och införskaffa mig en liten toning.



Du stod i dörren och sa: är det här allt som blir så dör jag , Lillebror bli aldrig som jag.


När sommaren kommer, Ja då kommer jag tillbaks tror jag.

Utvilad & pigg är jag - redo att börja jobba imårn ! Dock blir det inte mycket jobb för mig nu i början av sommaren - jobbar ons-fre , sen midsommarhelgen och efter det semester i 3 veckor - check ! Ångesten att det snart är höst igen börjar komma och jag tror att bara jag kommer härifrån och får testa på något helt nyss så kommer jag må okej. Det jag gjorde igår känns med andra ord lika bra idag.



Föresten så är det här min & Hannas låt , om en månad kommer jag stå med telefonen i högsta hugg, ringa dig och skrika "Caaause I doooon't shiiiine if yoou don't shiiiiine" med riktiga Killers i bakrunden.

Göteborg var så vackert just då.

Okej, Jag har precis gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra. Nu gäller det att hålla tummarna ett tag framöver, jag hoppas och vill tror jag. En sak som får mig att må bra är att jag kanske kommer härifrån och jag tror det är något jag verkligen skulle behöva för mig själv, våga ta steget. Jag är modig & jag skulle klara de får jag tänka.


En månad.

Vet ni en sak ? Att om exakt en månad, den 8 Juli, kommer jag stå på någon bra konsert just nu , jag kommer vara med bra folk och jag kommer vara så himla glad. Jag kommer vara nervös för att om några timmar kommer vi få se Kings Of Leon och det kommer bli fantastiskt , eller vad säger du Lina ? Åh vad jag vill att just den här månaden ska gå väldigt  fort. Snart är det midsommar också, dom flesta av mina vänner ska bort på äventyr, min familj ska bort, jag ska vara hemma. Sorligt.


Ta mig till kärlek ta mig till dans. Ge mig nått som tar mig någonstans, för jag vill veta om kärlek finns.

Jag vill flytta. Vet inte var, men jag vill bort från Norrtälje och jag vill ha något eget. Hejdå.


Jag förlorar hur jag än gör.

Jag hatar att inte kunna sova. Gick och la mig vid halv 12, kunde knappt hålla ögonen öppna, jag somnade vid 3-tiden. Ligger och tänker på saker som gör att allt känns fel. Ligger och oroar mig för saker som jag kanske inte behöver oroa mig för. Vaknade vid halv 9 av alla dumma drömmar som inte gör att det blir ett dugg bättre. Skulle träffat Becca men nu blir det inte så. Så, vad ska jag göra idag ? Passa på att vara ute nu för det ska tydligen regna ikväll.



We're best friends , we hold hands, we're in love and you're my man.


Tack Mormor.




Jag vet jag kommer säga vad var det jag sa igen .

Hej !
Vilken toppenhelg jag haft! I fredags med studenten och allt. Träffade världens bästa mormor och det är alltid lika roligt ska jag säga er, hon är fantastiskt bra! När jag kommit hem till Norrtälje så gick jag hem och fixade mig sen hem till Lina. Gick upp till Lv3 där det skulle vara världens fest - helt ärligt vet jag inte om det var så mycket att skryta om. Drog efter ett tag på efterkaka och sen en till. Kom hem runt 5-tiden då jag hade satt på mig solglasögonen eftersom solen gått upp och jag mötte en trött pappa i dörren som gjorde sig ordning för jobbet.

Igår var vi på trädgårn och kollade fotboll. Usch , ibland blir man förbannad på det där svenska landslaget. Efter matchen gick jag och Hanna hem till Lina. Hade riktigt trevligt. Så himla glad att Becca är hemma och nu är allt så himla bra !

Vaknade alldeles för sent idag, men har knappt sovit på några dagar så det behövdes. Nu ska jag snart börja röra mig till min mor, Hej.






Fyfan vad ni är bra.

Idag har jag vart så jävla glad. Har gått med ett leende hela dagen och tänkt vilken underbar dag det är. För ett år sen var den bästa dagen i mitt liv och jag hoppas att ni som tod studenten idag känner precis samma sak. Gick och kollade när Filip sprang ut och sen Lundellska på slottet. Åh herregud, är det någonstans man ska ta studenten så är det där. Det var tre nollor på personer som stod utanför kan jag lova. Åh , lite deppig vart jag nog när jag kom på att det är en sak man gör en gång i livet och inte fler och jag har redan gjort det. Lite finare väder var ni dock värda, hade inte bangat ett dugg på vinterjackan! Hoppashoppashoppas att nästa fredag blir lika fantastisk Norrtälje, åh..jag är så glad för er skull !





Bild tagen från slottet där dom sprang ut. Undra hur lång tid det tog innan dom hittade sina familjer ?

Let the good times roll, let the good times roll.

" Okej..men då ses vi snart "
Becca ringde för en stund sen och sa att hon kommer stå utanför mig om 30 min. Om jag är nervös ? Ja.
Har spenderat hela morgonen med att bestämma kläder och locka håret. Ska ta 9.30 bussen till Uppsala, ska bli roligt att komma dit. Ska kolla när Filip springer ut, sen fika med mormor. Nej, nu ska jag fixa mig klart tills Becca kommer. Onödigt att sätta på mascara ? Ja igen.


Du rycker inte till när jag viskar svagt ditt namn.

Jag älskar låten. Jag älskar videon. Jag älskar texten.

And When I fall, to pieces. Lord you know, I'll be there waiting.

 Är det verkligen Juni eller har jag blivit lurad ? Idag när jag gick utanför dörren så hade jag mössa, halsduk, tjocktröja & jacka - Jag frös. Stackars dom som tog studenten idag , hoppas att Filip får det litelite varmare imårn. Jag sitter och lyssnar på låten i förra inlägget, åh jag ryser för att den är så bra. Tänk er hur glad jag kommer vara när jag ser dom live.



Cause we like living crazy.

Hörrni, vilken kväll det blev igår! Jag anlände till trädgårn vid halv 11 tiden, bara för att säga grattis till Lina och sen börja röra mig hemåt eftersom jag inte var pigg. Mina planer gick i kras, som dom brukar om jag bestämmer mig för en lugn kväll. Efter shottar, drinkar och champange(?)  som en snäll herre beställde in så var jag på G igen. Kom hem vid halv två-tiden och var trött som tusan, endå kunde jag inte sova för jag låg och tänkte på sommaren. Jag tänkte på att Becca kommer hem idag, vilken bra helg vi ska få, hultsfred och en massa annat roligt. Sitter just nu och lyssnar på Kings Of Leon, och det kommer jag inte sluta med än på ett tag, för dom är brabrabra.




Äntligen.

Idag om några timmar kommer Becca hem. Det ska bli så himla roligt att ha henne hemma igen och jag längtar fruktansvärt mycket tills hon ringer mig och berättar att hon befinner sig på Arlanda. På lördag ska vi ses, kolla fotboll, kalasa till det ordentligt och lyssna på våra låtar..som den nedan, en riktig Becca&Jonna låt. Åh, vad jag saknat dig, en av mina bästa vänner. Under dom här månaderna du vart borta så har jag nog tänkt på dig varje dag , när något jobbigt hänt så har jag velat ha dig hemma för du är en sån som man kan prata med och tröstar en ordentligt. När något kul har hänt har jag tänkt att jag velat ha dig hemma så du kunde vara med eller så jag kunnat ringa och berätta allt på en gång.
Du har varit så jävla saknad helt enkelt!

15.28

Jag har snart ätit upp en hel annanas, så satans gott! Nej, nu ska jag börja styra upp mig lite, ska gå hem till pappa och sen trädgårn, nu - duschen. Tja.


"Something old, something new.."

Ligger i sängen och önskar inget mer än att jag blir frisk tills fredag. Helt svag i hela kroppen och träningsvärk i magen efter allt hostande, usch. Jag har precis kollat klart The Hills, och sista avsnittet var riktigt bra. Men jag hatar att titta på något som är sista avsnittet , det känns lika tomt som när man läst ut en bok. Snart ska jag klippa Johan och sen ska jag hem till min pappa.

Lina fyller år idag, Grattisgrattisgrattis!  Jag kanske ska ner på trädgårn en stund om jag mår bättre och gratta henne , skulle vara kul!


Pratade med Joel igår om musikvideon han håller på att göra och jag skrattade när han förklarade, påminnde om en väldigt rolig sak. Men den 10;onde Juni har den premiär, ska bli spännande att se. Hejdå.


15.58





Allt från Forever21


Gissa om jag månader utan shopping är sugen ? JoTack.

raindrops.



2Juni.

Usch, jag orkar inte bli sjuk nu. Jag somnade runt 5-tiden inatt, hostade som en galning. Nu mår jag inte alls bra plus att det är väder ute som man inte blir gladare av. Det sista jag vill är att bli sjuk till helgen. Såg föresten att det ska bli regn på lördag, attans! Jag som hade tänkt att vi skulle spela kubb och allt innan det blir fotboll. Vilket depp inlägg. Hejdå.

Han var parken när det våras och vi satt på gräset som växte i takt med himlen.

Nu är redan måndagen slut. Den sista varma soliga dagen på några dagar, trisst. Har legat i parken hela dagen med Madde & Jossan, blåste och var faktiskt rätt kallt, men nu känner jag hur det bränner lite smått på kinderna. Gjorde min riktiga shorts entré idag med mina vita vinterben. Inte för att dom blir så mycke brunare än vad dom är nu, men jag är född till att inte bli så monsterbrun som dom flesta blir, får leva med det helt enkelt. Träffade även Elin idag, helt sjukt..Jag var inne på kryddan, så tänkte jag på henne..sen vänder jag mig om och där står hon. Riktigt kul var det att träffa henne och det är fantastiskt bra att hon jobbar lite i Norrtälje i sommar så man får träffa på henne oftare! I söndags var jag och Jossan ute på Björkö örn och tog vårat första "dopp", riktigt kallt var det !



Det är bara så,

Att jag älskar allt just nu. På fredag ska jag åka in till Uppsala och fira studenten för dom lyckliga personerna som gör det i år och på lördag ska jag äntligen träffa Becca som varit borta mångamånga månader. Ja, jag mår bra nu.


RSS 2.0