Jag väntar bara på ett helt ärligt svar.

Och jag vill veta det nu. Åh, jag är så himla trött. Men inte så att jag vill sova, för jag vet att jag inte kommer kunna göra det. Jag vill ut, men jag vet inte vart. Sitter hemma hos pappa nu, ska sova i min lillasysters säng inatt. Den är allt för liten så jag kommer inte sova en blund. Min bror är hemma nu så han har tagit min säng. Jag vill inte till mamma heller. Jag vill hem till nån. Jag vill inte ha mitt årliga vinterdepp, då jag känner mig som världens fulaste människa. Jag vill ha sommar, Jag vill kunna gå ut på en långpromenad med min kompis 23.35 på kvällen utan att det är för kallt. Jag vill göra en massa saker. Okej, jag är  inte så sorlig som jag låter. Hejdå.


Time is so short and I'm sure, There must be something more.

Sitter och lyssnar på Wombats och deras låt Is This Christmas?. Vi har klätt julgranen, jag har slagit in mina julklappar och vi har ätit julgodis. Men helt ärligt, jag har verkligen noll julstämmning. Allt känns bara helknäppt, något konstigt med mig.  Jag hörde nån säga " Jonna är aldrig glad längre". Helt ärligt så var det inte alls kul att höra, men det kanske stämmer ? Det är nått jag går och tänker på, som finns i mitt huvud som jag bara inte får ut, jag vet inte vad det är. Känns onödigt att gå runt och vara glad när jag inte har något att vara glad för.  Jag har gått och blivit knäpp helt enkelt.




I wont be the lonely one.

Alla mina vänner är på uppdrag idag. Antingen jobbar dom eller så handlar dom julklappar, eller helt enkelt så är dom i Nya Zeeland.  Jag har ingenting att göra.



Fear Of Love.

Längar till sommaren. En sommar med festival och en hel del massa ny bra musik. Har ni föresten hört att Markus startat nytt band ? Åh, jag kan inte mer än längta.


19 December.









Glömde skiva att min bror äntligen anlänt till stan. Gud, så jag har saknat den människan. Men nu är han hemma och åker inte tillbaka förens om 2 veckor. Nästan alla mina julklappar är klara, förutom till Madde, Jossan och lite släkt. Vet ni vad det bästa är, med julklapparna som är klara ? Dom har inte kostat mig någonting !

Tisdagsfest.









Hej !

Förlåt för dålig uppdatering..men jag har spenderat dom senaste dagarna hemma hos mor min. Hemma hos henne har jag ingen dator så det är därför. Just nu är jag bara jätteiriiterad på att lönen inte kommit, jag skulle åkt in till stan imårn för att köpa dom sista julklapparna, men jag får åka in på måndag istället..om den kommit då.

Dom senaste dagarna har jag inte gjort mycket förutom umgåtts med vänner, festat lite mycket och haft ångest. Idag har jag varit på "arbetsintervju" så hoppas att få lite jobb under jul, skulle verkligen behövas!

Helt ärligt så tror jag inte att det finns mer att skiva, händer inte mycket just nu.

PUSS&KRAM.

081213











090822

En sak som jag har ångrat ganska länge nu är att jag aldrig hamnade på Coldplays konsert när dom spelade här. Iofs så är det nu jag verkligen börjat lyssna på dom. Men idag fick jag veta en riktigt bra sak, vet ni vad ? Den 22 Agusti anländer dom till sverige igen, och vet ni vem som kommer befinna sig på deras konsert då ? Jag.


Freeeeeeeeeeeeeedag !

Åh, älskadeälskade Fredag !

Kvällens planer är- vet inte.  Jag ska iaf hem till Hanna snart ! Får se var kvällen bär oss, Utgång, sthlm, norrtälje, Adam och dom eller bara sitta hemma.  Vin ska vi dricka och en massa snack och dåliga skämt som vanligt.

Sitter och lyssnar på Håkan nu, får världens tillbaka blickar sen i sommras. Gud, så jag saknart !

Nej, men nu ska jag gå. Och vet ni ? Bara 3 äckliga arbetsdagar kvar, sen är det över !

Trevligt kväll, PUSSOCHKRAM.


But with eyes shut, its you Im thinking of.



But how we move from A to B, can't be up to me,


Cause I dont know.

Läskigt.

Usch, måste bara berätta. Idag hände världens jobbigaste sak på jobbet. Ni som känner mig vet att jag är otroligt rädd för spindlar, lölligt rädd snarare. Ser jag en spindel som är större än en nån millimeter så är jag nära på att svimma, jag gråter och skakar tills jag vet att den är borta och det inte finns några fler i närheten.

Idag skulle jag, i den storastora lagerbyggnaden, gå och hämta något, kommer inte ihåg vad. Då ser jag ngt stort svart ligger på golvet. Jag tänkte först att det va något skräp på tänkte inte så mkt på det. Jag fortsätter att gå mot min plats och då ser jag att det där stora svarta kommer springades mot mig. Jag kollar ner och där ser jag värdens största spindel. Har aldrig sett nån så stor i verkligheten. Förutom på skansen och i Australien. Jag fick panik, jag menar verkligen riktigt panik. Jag sprang till andra sidan, försökte andas lungt, medans alla samlas runt den. En kille tar upp den för att visa den för alla, jag börjar gråta. Sen är den plötsligt under någons sko, någon som har trampat sönder den. Men tro inte att jag blir lung för det, fick höra " men det där var ju inget, jag har sett flera stycken. Dom bor ju under kartongerna" Under kartongerna som jag går och hämtar varje dag. Kul. Efter 20 minuter typ så hade jag lugnat ner mig, jag kunde börja ta i katongerna igen. Jävlajävla spindlar. Och töntiga jag som är rädd för något så fjantigt.

(Jag tänkte lägga upp en jätteläskig bild på en spindel, men jag googlade spindel, sen var jag tvungen att gå från datorn, fick bli en härlig bild på en död, farlig, stor spindel från australien istället)



Nu hinner jag inte skriva mer, ska kolla på sin syster när hon uppträder med dansen. Sen ska jag träffa en kär vän.


PUSS&KRAM.


I dreamed I had nothing at all , Nothing but my own skin.


The lovers are losing

sjuttitre.blogg

Måste bara tipsa om världens bästa blogg HÄR.  Haha, man får sig ett gott skratt !



Annars då..Har precis ätit, ska upp till flygfyren snart och sen ska jag kolla på mysteriet på Greveholm. Helt sjukt, fick sånt himla sug att se den verkligen. Men först är det årets som gäller, den suger, men det är ju trots allt julkalendern ?

Idag är en sån dag jag verkligen skulle behöva dig.



Du anar inte hur mycket jag saknar dig. Har velat ringa dig hela dan idag, men det går inte. Jag behöver dig att prata med nu. Just nu.

Typiskt.

Såklart så försov jag mig imårse. Pratade hela dan igår om att det skulle vara så skönt om jag var ledig idag. Klockan ringde 5 imårse, jag snozade som alltid. När klockan ringde 05.23- när jag alltid brukar komma upp, så tänkte jag ; men nästa gång den ringer så går jag upp. Men den ringde aldrig igen- så jag vaknade 05.54 när bussen skulle gå om 6 minuter, lyckat !

Men det var lika bra det, fick några viktiga saker gjorda idag. Doktorbesök och en träff med Becca. Fick veta en skitjobbig sak också, uschusch. Jag vill spola fram tiden några månader, eller varför inte fram nån månad ? Tack. Jag förstår inte hur vissa personer tänker, jag blir så jävla förbannad.

Och vet ni en till sak ? Jag har hittat min nyårsblåsa. Just nu är jag inte allt taggad på något, jag vet..jättesorligt. Jag vill gömma mig under täcket och komma fram igen när allt är bra. Ingen aning om vart jag ska vara heller, alla ska vara med sina pojkvänner, vet inte alls vad jag ska göra.Men till min klänning ska man ha lite färg på kroppen, så jag måste börja sola. Sen så är det snyggare om man är brunett. Det har jag tänkt på ett tag nu, ska jag bli det eller inte ? Jag trivs jättebra i den här färgen nu, men jag vet inte. Vad tycker ni ?



PUSSOCHKRAM.


Åh,

Jag älskar deras nya album, Day & age. Lyssna.


Är inte det här lite patetiskt ?


" Han betyder mer än min familj"




Snällasnällasnälla, lägg av.

Ge mig sommar.

Godafton !

Förlåtförlåtförlåt igen för dålig uppdatering. Har blivit mycket förlåt på sistånde. Men är man en arbetande kvinna som går upp när andra ligger och sover, och kommer hem vid 5-6 så är man inte så pigg. Man kommer hem- duschar-äter och sen spenderar kvällen med en mycket trevlig person, sen är man död. Sen har det inte hänt så mycket i mitt liv förutom det gamla vanliga, kanske inte så kul att läsa om varje dag.

Helgen då. Hm, i fredags och i lördags..och i söndags har jag bara varit hemma faktiskt. Hade en vit helg förutom lite glögg och ett glas vin, duktigt va ? Myste med familjen, gick promenad med Hanna, bakade och hade det bara mysigt. Dock är jag väääldigt  taggad på att festa helgen som kommer, men jag vet..det är bara måndag.

Ikväll har jag inte gjort mycket, är barnvakt. Jag har varit nere i tvättstugan och kollat på julkalendern..som tyvärr bara blir sämre och sämre. Tack för att jag var liten när mysteriet på greveholm gick, det va grejer det. 

Föresten så är jag så trött på det här vädret. Vill ha vår&sommar nununununu.

Nej, nu ska jag dö framför tv;n igen, innan en kompis kommer hit !





PUSSOCHKRAM.

RSS 2.0