I gave you all the love A boy could ever need . And in this world there's only one of me.

Vissa saker vill man inte se. Som idag. Men jag skiter i det. För jag är för bra för att ens tänka det. För att det ens ska göra ont. Jättelite ont till och med. Vissa saker borde bara försvinna ur ens tankar så fort det händer. Men man har inte alltid sån tur, inte alltid. Jag önskar att jag var lika stark då som nu. Fuck you.



All I wanted was to be,
Where your heart is.

But that's all changed now,
Now you're dead to me.

10.39

Godmorgon. Om 10 minuter ska jag gå till jobbet, åh. Helgen ser ut att bli lugn eftersom att jag börjar 9 både imorgon&Söndag. Hoppas på annat trevligt i helgen, det är ju minsann helg. Och föresten så har jag sånt sug att gå på konsert. Nu. Snart.

.

Och en sak till ; Grattis Madde till den storstora nyheten.


Up to the DJ booth, You know what to ask for.

Igår var det Kalas. Kalas med stort K. Egentligen var det precis som alla andra kvällar i denna stad, men gårkvällen vart lite mer otippad. Från en otaggad Jonna som var på G att åka in till storstaden helt själv  & träffa några där för jag inte pallade den här staden , tills att Felicia fick mig taggad här istället.

Dagen har bestått av tv, pizza, snabbis på stan & hyrning av film - perfekt. Snart kommer Felicia också.

Sitter föresten och lyssnar på wombats , mycket trevliga minnen.

Imårn består dagen av jobb. 11-18. Jobb hela helgen till Onsdag, då tjejer, då.


i live on the right side i sleep in the left thats why everythings got to be love or death.

Hej.
ÄNTLIGEN ledig ! När man jobbat åtta dagar i sträck så är det väldigt skönt att vara ledig en dag tills arbetet börjar igen.  Mina sthlms planer verkar inte bli av, ingen ville följa med , jobb eller annat som hindrade. Menmen , dom vi skulle träffa får helt enkelt klara sig utan mig , tufft ibland.

Istället blir det något annat förhoppningsvis. Ja, det blir något annat. Jag ska kalasa ikväll, jag är värd det var det någon som sa. Ses.

Yes this fears got a hold on me.


22.42

Hej. Jag har hängt med Becca&Hanna hela kvällen tills nu. Hanna är äntligen hemma. Slutade en halvtimme senare än jag skulle, det har varit mycket idag må jag säga. Nu sitter jag och väntar på att bli trött - imårn väntas en tidit uppstigning&jobb åttatrettio.  Det bästa med att jobba tidigt är att jag slutar sexton. Då blir det hemgång&lite senare utgång i storstaden. Jag väntar bara att någon ska höra av sig och vill med på en galen kväll. För det blir kalas. Vill jag lova.

Nej, godnatt.







Have I been a fool ?






10.22

Hej.

Helgen som varit var riktigt på topp. Även om jag jobbade tidigt dagen efter så stoppade inte det mig , kanske lite på fredagen. I lördags var jag & Felicia helt galna - vet inte vad som hände riktigt. Hanna kommer hem idag om jag inte har helt fel, har inte träffat henne på väldigt länge - på tiden nu. Idag är det jobb 12-19.30 & imårn 8.30-16 - sen är jag leeedig på torsdag , herregud så skönt. Ska ut imårn kväll i Sthlm , var meningen att jag skulle på Maggio men biljetterna är slut. Får helt enkelt se vad som händer. Sthlm blir det iallafall. För en gångs skull.


Ikväll när jag kommer hem ska jag boka. Får inte med mig någon så jag ska åka själv. Själv ner till Gbg.


20.38

Hej.
Idag när jag slutade så var det sista dom sa "Jonna, ta så många bullar du vill med dig hem" . Dum jag är packar jag ner några bullar i en påse. Några bullar vart 10. Tio bullar sitter jag med framför mig. Jag är helt själv , men felicia kanske kommer och räddar mig snart. Bra middag , nattkäk & frukost. Annars gick min dag jättebra. Förutom en gång, jag stod i kassan och bara för att jag stod där och jag inte kan prata engelska så ska det komma några par som pratar just det språket. Ingen hjälper mig och jag står där helt hjälplös ( Hanna, jag vet att du säkert ser det här framför dig nu och as garvar , min min var ungefär lika skräckslagen som den alltid är när jag måste prata engelska, du vet. ) Men det gick , allt gick bra.

Kvällens planer är ganska oklara, jag ska träffa Felicia , sväng i norrtälje och sängen.ungefär. Äta bullar också.

Jag ska även boka lite roligheter. Mer om det sen. Hejdå.


 

08.44

Godmorgon.
Om fem minuter ska jag vandra till jobbet. Precis som jag gjort den senaste veckan. Det är fredag idag & jag ska dricka vin med becca. Får se hur sen kvällen blir eftersom jag jobbar imårn. 9-19. Det är ett 10h - pass. Hejdå.


19.12

Hej.
Åh, vilken bra ledig dag det har varit. Uppsala heter den stan som alltid får mig på topp. Åkte in med Joel, Jesper, Mormor & Mamma - precis som den gamla goda tiden. Vi gick runt och kollade i affärer, lite nytt blev det för mig. Åt god mat,Kollade skivor, bråkade med syskonen och lite sånt man ska göra. På vägen hem ringde även min chef och sa att jag får ledigt när way out west är - hurra. Nu är frågan vem jag ska åka med och hur tamefan jag ska få ihop pengar, boende är troligtvis fixat - drömmen. Nu ska det klippas hos familjen Grann, sen Forest gump och tidig läggdags - jobbet kallar. Nästa gång är jag ledig på Torsdag nästa vecka , åh .


Jag vill inte vara hemma.

Inte framför datorn. Inte veta att jag ska jobba som en galning fram till i mitten av agusti. Inte veta att Hanna ska till portugal och bara ha det underbart (..Hanna, skärpning på oss, vi har inte gjort någonting tillsammans den här sommaren, hmm..) Ingen ångest att sommaren snart är slut och inga funderingar över hösten. Jag vill spola tillbaka tiden - nu.


ett år sedan.

Det är svårt att tänka sig att för ett år sedan visste vi ingenting om idag. du visste inte om att du skulle vara borta hela vintern, jag visste inte att jag skulle vara hemma hela.  Jag hade ingen aning om allt skit som skulle hända månaderna senare den här bilden. Vi visste inte mycket helt enkelt. Allt som hänt på ett litet år. Nu är frågan vad vi gjort och vad jag kommer skriva här om ett år framåt. Vi vet en sak, det är att du kommer att ha lyckan att inte befinna dig i den här skitstaden iallafall. Inte jag heller. Förhoppningsvis.

work work work.

Hej.
Jag sitter hemma..en lördagskväll..och jag har valt det själv.  Inte likt mig för fem öre, men jag är fortfarande inte helt frisk och jag är helt slut sen jobbet. Skönt är det och såhär kommer mina kvällar se ut någon vecka fram. Jobbar väldigt mycket fram till den 16 agusti...( som jag ska försöka byta så jag kan åka på Way out west) men pengar, pengar, pengar. Efter den 16 agusti har jag inga planer för fem öre, hoppas på en massa saker men blir det inte som jag vill så dör jag. nästan.

Nu skriker sängen efter mig och jag efter den. Godnatt.



.


21.42

Äntligen , jag har vart ute första gången sen i måndagskväll. Jag hade panik av att sitta inne, becca kom och vandringen gick först upp mot flygis för inhandling av godis & sen parken där vi fann Madde, Lina, Bea och några andra. Imårn börjar jag jobba efter semestern, fredag+lördag+söndag - ledig två dagar + jobb 7 dagar i sträck , räkna inte med världens kalasigaste Jonna. Mer bilder från min semester tack ,

 
Förlåt Hanna , men vad gör du egentligen ?






Hej.

Sitter föresten och kollar på massor av bilder som jag glömt. Lägger iaf ut lite från den fantastiskt bra midsommardagen. Dock förstår jag inte på mig själv, vissa är färg - vissa svartvita och ju längre kvällen går desto mer ser man på folks ögon hur halvstängda dom är och hur suddiga bilderna blir - lite kul. Jag vet , det finns mycketmycket roligare kort som jag inte riktigt vågar lägga ut här - då blir jag halshuggen eller något liknande, tja.




















18.46

Hej mina kära vänner.
Dagarna från när jag skrev sist tills nu har bestått av sängliggande. Fick den där typiska festivalsjukan som innehåller feber, halsont och förkyldning. Var tvungen att sjukanmäla mig idag från jobbet - herregud, jag som aldrig sjukanmäler mig, usch. Nu känner jag mig bättre och ska kämpa mig till jobbet imårn, det är bara så. Annars då ? Inte mycket har hänt..jag har klippt mig, inte vart social sen i måndags eftersom min familj är på legoland, är jävligt godissugen, förbannad på att högtalarna till datorn inte funkar ( jag blir förbannad när jag inte har musik ) & undrandes om 22 är ett högt eller lågt tal - eller snarare om jag har en chans eller inte ( varför är en hemlis, haha)


Bästa dagarna under hela sommaren.

Oj, nu vet jag inte alls vart jag ska börja. För 6 dagar sedan skrev jag sist och då var det tjugofyra timmar kvar innan vi skulle åka - nu är jag hemma. Kom hem natten till igår och vaknade upp i min egen säng, hade hellre önskat att vakna upp i ett varmt tält. För så mycket ville jag inte åka hem, skulle kunna leva sådär föralltid. All bra musik , stämmningen , folket och mina vänner  har gjort en av dom bästa veckorna i mitt liv. Sitter och lyssnar på Kings Of Leon och ser hans ansikte framför mig när han sjöng över hela hultsfred, kollar på bilder och det jag tänker när jag ser varje bild är " åh, vad jag vill tillbaka"

Många artister överaskade mig med sjukligt bra live uppträdanden - jag, Becca & Lina var nog dom duktigaste att gå på konserterna också, alltid var det någon. Vi hängde i Norrtälje campet - 37 bra människor som tog sönder mest stolar, skräpade mest och hade bäst stämmning.















På torsdag är min semester över , då blir det jobb som kallar resten av sommaren. Men jag ska försöka komma iväg på en till festival, kan inte vänta ett helt år. Jag vill på Emmaboda om jag får med mig någon , popaganda ska jag på och Way out west om jag kan byta bort dom dagarna - snällasnälla.

24timmar.

Min bror ringde mig nyss, han är påväg från hultsfred. Han sa att det spöregnade så mycket så man knappt såg 5 meter framför sig, det var lerigt och folk låg och sov på marken - perfekt. Inte blir man mindre taggad av det, nejnej. Idag har saker inhandlats i Täby , linnen , dricka , stövlar , rengjacka..mm. Världens godaste sushi till lunch och snart blir det tacos - kan det bli bättre när man har en vecka med konserver framför sig ? nej.   Nu ska jag fortsätta mitt brännande av skivor & ni kommer inte höra av mig fören om en vecka , så hejdå allihopa.


I can´t do this alone.

Jag har införskaffat mig ett par "runda" glasögon. Inte för att dom är jätterunda & jättesnygga - men dom kostade 20:- . Själv är jag en sån människa som inte passar i några glasögon alls - men det skiter jag i för jag gillar det. Föresten så saknar jag kameran - min lillebror är bortrest och har den, jag dör om han " råkat" ta bort alla mina, åh ! Han kommer hem imårn , men frågan är..ska den med till H eller inte ?

Jag ska skrika mig hes.

Har verkligen ingenting att klaga på just nu. Fick beröm från jobb nummer2 idag och jag vart jätteglad. Måste tyvärr fortsätta med tjatandet om hur underbart det ska bli att komma iväg från ett tråkigt norrtälje till en lerig plats som kallas hultsfred. Det ska regna hela veckan - men bättre det är arvikavärmen förra året. Tänk er, jag ska få se Kings of leon, The killers , Mando Diao , Markus Krunegård, Franz Ferdinand, Fibes Oh Fibes! , Peter Bjorn and John , Hello Saferide , The Virgins , White Lies, Anna Ternheim, The sounds, Skansros, Simon Norrsveden, Jenny Wilson , Klaxsons, Sahara Hotnights & fler. Vi är 37 personer sammanlagt som ska dit. Jag , Lina och Becca kommer skrika oss hesa och dansa tills solen går upp. Men vet ni vad det värsta är ? Om en vecka är jag hemma igen. Nej, NU ska jag till flygis. Hej.


Vi ses.

För vi ska till hultsfredsfestivalen.

Hej. Jag vet att jag är säms på att skiva här. Men veckan har bestått av jobb, jobb & jobb - och lite festligheter. Just nu är det enda jag kan tänka på hultsfred, och vi åker om endast 2 dagar ! Ska börja fixa med packning , tvätt & städning imårn. Ikväll blir det en sväng förbi flygis & inget mer. Nej , nu vill jag ha måndag - för då är det bara en dag kvar och det näst bästa med att åka iväg är just att packa tycker jag - så imårn , då jävlar. Jag slår vad om att det kommer bli precis lika bra som hultsfred - om inte bättre med lite mer regn, för det ska regna hela veckan.  Lina och kanske becca ska sova hos mig måndag -tisdag , det blir förtagg , musik, riktig mat innan man får leva på konserver en vecka och extra lång skönhetssömn. Nu ska jag bara ha det så jävla bra , för det är jag värd. Tja.






RSS 2.0