Torsdag.

Den här dagen har jag inte varit nere på grund av en sak. Det är torsdag idag, och det betyder att det är fredag imårn, vilket i sin tur leder att det är lördag dan efter. Och lördag är lika med sovmorgon. Älskart. Mår faktiskt lite bättre idag, jätteskönt. Fick stå på ompacket idag, inte så illa ! Eller jo, har träningsvärk i armarna sen jag fick plocka upp allt från kartongerna och sen ner igen. Kom hem för nån timme sen och jag har redan hunnit tagit ett varmt bad. Snacka om att man är genomfrysen när man kommer hem !

Jaja. Helgen planer har jag inga. Imårn lär jag inte vara taggad, och jag behöver bara ta en lugn fredag. Lördag? Vem vet ! Och sen på söndag så har jag lovat att sätta i löshår på en kompis !

Nu ska jag lägga mig framför tv;n, och där ska jag ligga tills det är dags att sova ! Det vill säga nån timme till.




PUSSOCHKRAM.

Hej.

Min älskade mor ringde precis och sa att hon ska äta sushi. Hon har aldrig gillat det fören i förrigår sa hon. Och då tvingade jag henne köpa med sig till mig, på ett villkor och det var att hon fick låna plattången imårn. Visst, jag får se ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" imårn. Men vad gör man inte för en godgod middag ?


Hon är så sjuk.

Japp, det är jag ! Har feber och jätte svag i hela kroppen. Det gick bra på jobbet idag, kände mig seg när alvedonen slutade värka, men det funkade endå ! Så jag hade hoppats på att jag bara inbillade mig igår. Men icke, nu när jag kom hem så känner jag hur kokhet jag är jag fryser, och allt ! Men snart ska vi äta tacos, vilken lyx ! Sen blir det ett varmt bad och ugly betty + desperata hemmafruar. Tisdagar = drömkväll. Imårn ska vi jobba över en timme, pengar ! Och 10 över 4 imårn så är det bara 2 arbetsdagar kvar, jätteskönt ! Cirka 7 veckor kvar totalt, det kommer gå fort ! 

 
  



PUSSOCHKRAM.

Såklart,

Så blir jag sjuk nu också. Men det är inget otippat om man heter Jonna Grann ska ni veta ! Kom idag på jobbet, kände mig jättehängig och allt, men hoppas det blir bättre ! Får ta det lungt nästa helg, tror att det kan vara fredagens galna bravader som gjort mig såhär. Gick bra idag på jobbet, fick stå breve Lina, då gick allt mycket snabbare och det var roligare ! Nu ska jag faktiskt gå och sova, känner att jag behöver ta igen sömn från i helgen, men så är det ! :) 

Vad händer nästa helg då ? Halloween och allt , jag har iaf noo planes. Tänkte att jag kanske skulle ta mig ork att jobba på lördag istället. Eftersom att det är OB och dom behövde oss, jag hade ju endå inget planerat. Men idag känner jag att jag inte kommer orka, det är endå bara måndag, och sen sa hon att det bara skulle gå en bill från Hallsta och inte från Norrtälje, så vi kommer inte ut dit. Skönt.

Har inte berättat om fredags, men det var verkligen sjukt kul. Vet inte vad som är grejen med mobergs? Alltid kvar sist och alltid så har jag fått i mig för mycket dricka. Men fick jättegoda shots av en kompis, Mumma ! Medans Alex bjöd mig på den älsk..hatade fisherman's. Usch säger jag bara. Men drömkväll verkligen, somnade vid 7 kanske, blev väckt 10 av min lillebror och en gigantisk huvudvärk.

I lördags så va jag helt död. Bjöd över Madde, Fredrik och Emil eftersom att mamma va i Uppsala. Men den kvällen kan jag inte varit rolig. Tröttheten efter en veckas jobb och utgång dan innan = Ingen social Jonna.

Nej, sovdags, Upp tidigt som attan, skönt att det va ganska ljust när man satt på bussen till jobbet idag. På vägen hem var det dock kolsvart, somnade som en stock. Han drömma massa konstiga drömmar, haha ! Men godnatt ! <3



PUSS OCH KRAM.

Fredags,











 











Håll ut,

Jag ska uppdatera er om helgen så fort jag kommit hem till min far, vill lägga ut bilder-mycket roligare !


My new jacket.








Just nu,

 Sitter och försöker bli pigg. Jag skojar inte när jag säger att mina fötter värker och jag är helt slut ! Men efter en veckas jobbande så måste man ju fira eller hur ? Japp ! Dricker Redbull iallafall, har nästen bestämt mig vad jag ska ha på mig. Sitter och väntar på att mamma och company ska komma, ska nämnligen fira Joel ikväll ! Sen har hon kläder och plattången med sig, mycket viktigt. Funderar på om jag ska fixa en skiva med massa tagg musik, annars kan det bli så att vi hamnar på ett ställe utan musik, och det är ju inge kul !

PUSS.


Those dancing days

Snartsnartsnart ska jag få träffa min Rebecca Jarting. Och vet ni en sak ? Jag är jättetaggad gör ikväll ! Jag har köpt redbull och ska dricka kaffe. Frågan är bara som alltid, vad ska jag ha på mig ?  Men jag löser det! Så, drickan och musiken är klar. Måste hitta någonstans där vi ska föra också ! Nej, nu måste jag planera lite , ses vi ikväll ?



PUSSOCHKRAM.


(Fick hem min nya jacka idag, visar bild sen ! )



Taggad ? Nja.

Godkväll kära blogg ! Nu ska jag sova, är så himla trött ! Men, imårn blir det utgång , eller jag tror det. Är jättetaggad på att träffa Becca som jag inte gjort på år och dar. Sen hörde jag rykten om att Emelie och Madde ska med också, sant ? Skulle vara skitkul att träffa er. Sen får man absolut inte glömma Felicia som också ska med. Jag ser framför mig en drömkväll med dom bästa. Men nu kommer det jobbiga, Jag har inte ett öre att gå ut för och jag vet hur trött jag kommer vara. Men jag får helt enkelt köra lite nyktert och klunka i mig ett antal koppar kaffe. För jag vill inte missa det här.



Haha, vi hade så sjukt roligt den där kvällen. Emelies 18-års dag ! Kör repris imårn ?



Jag vill ha sommar.

Jag vill ha värme. Vill ha fräknar, vill kunna sitta ute utan att fysa när som helst, vill äta glass. Jag vill ha solglasögon, jag vill ha sommarkläder, jag vill kunna gå utan smink utan att se ut som ett spöke. Jag vill kunna ungås med mina kompisar utan att vara jättetrött, vill gå långpromenader, vill ligga på stranden, vill köra lite otippade måndagsfester. Jag vill göra något kul med alla mina vänner, jag vill tillbaka till sommaren 08, när en jag kommer sakna så otroligt mycket inte skulle åka så snart. Jag vill så mycket.



( Haha, visst ser jag riktigt dryg ut på den här bilden ? )

Hard work work,

Ojojoj ! Kom precis ut ur badet.  Vet ni vilken härlig upptäckt jag fick där ? Hela kroppen full med blåmärken.  Hela benen är fulla, vet inte hur jag kunnat fått dom ? Använder inte benen i jobbet, haha ! Och ni ska se mina armar, ser ut som att jag skärt mig själv. Riktigt hett.

Nu ska jag koka en kopp te och bara gör ingenting. Greys Anatomy klockan 21, sen sängdags !

Vet inte va mer jag ska skiva händer inte så mycket i mitt liv förutom jobb.





Men just det ! Jag behöver massa ny musik att lägga in i mobilen, ge mig tips!

PUSSOCHKRAM.

Jag vill gå på fest.

Men inte vilken som helst! Jag är jättetaggad på att gå på Halloween fest, nån som känner sig villig och ha en ? Jag vill klä ut mig till något riktigt fult , alla ska klä ut sig ! Kul va ? Nej, men det är typ snart, eller hur ?





Jaja, sitter och väntar på att maten är klar ! Är jättehungrig ! Sen när jag ätit så ska jag gå promenad med Hanna. Klockan 9 är det desperata och sen sova !


Och bara så ni vet så var det min bror som skrev det förra inlägget.

PUSSOCHKRAM.

Om det endå var så.,

jag heter jonna och jag är en häst! så det så! :P min bror joel är snyggare än vad jag någonsin kommer bli. han är snyggare än vad NÅGON någonsin kommer att bli! så det så!

Godmorgon.

Sitter här med jätteont i halsen och jättetrött. Men, vad gör man inte ? Ut i kylan nu !

Ha en bra dag, PUSS.

Godnatt bloggen,



Nu ska jag försöka sova fasst klockan bara är knappt 10. Men är så himla trött och jag känner av i benen att jag gått hela dan ! Nu hoppas jag verkligen att jag får en bättre arbetsdag imårn än vad jag fick idag. Kändes helt värdelöst, menmen ! Godnatt, PUSSOCHKRAM.

Ensam är stark, vilket jävla skitsnack.

Har Markus Krunegåd på hjärnan idag. Se på mig nu, vad tycker du .

Men nu har jag precis kommit hem från jobbet. Helt slutkört, inte. Jag jobbade med några nya idag och dom va jättesega. Fick packa om deras kartonger och blablabla. Har haft en sån här klag-dag.  Ikväll ska jag nog ha en Mcdonalds dejt med Madde , det enda stället som har öppet här i norrtälje på kvällarna, förutom statoil och flygfyren. Wiiiho.

Nu vill jag bara att min far ska komma hem och laga mat till mig. Är jättehungrig !

Nu ska jag hoppa in i duschen.

PUSSOCHKRAM.

Världens godaste,


The high heels above the ground

Jag är en morgontrött människa. Väldigt trött är jag. Men kaffet är klart, mjukisarna på och vattenflaskan fylld, time for work !
Nu ska jag sätta mig på bussen, lyssna på bra musik i en timme. Innan andra bussen kommer och hämtar upp oss i Åby vägskäl. Jag har världens godaste lunch, eller jag hoppas att den är lika god som igår och idag kommer nog lite kläder jag beställt. Är jättetaggad på att åka in till stan för lite shopping, men kommer jobba varje vardag nu tills jul. Moneymoneymoney.

"I don’t wanna work today
Maybe I just wanna stay
Just take it easy cause there is no stress".
- Passande att jag har deb låten på hjärnan ?

Ha en jättebra dag till alla er, som säkert fortfarande ligger och sover, PUSSOCHKRAM.



Här hade jag varit uppe ett helt dygn. Lika trött då som nu.



push my back so i make sure you're right behind me as before.





Sorligt men sant.




Trodde jag kunde få vänta nån månad till. Men icke, min bror kom hem med den här till middan igår. När jag drack den kändes det som julafton, inte okej !


Följ min blogg med bloggkoll

Förrförra fredagen.









Vill lära mig,



Ibland undrar jag varför inte mamma tvingade mig att spela något instrument när jag var liten. Jag ville inte det då. Men nu skulle jag älska att kunna spela gitarr eller trummor.Fan.

Jag är en svår person.



Jag vet. Önskar att jag inte var det, men nu är jag det. Går inte att ändra på, tyvärr.


Ingen fotograf,







Men det första jag ska göra när jag fått lön är att köpa en systemkamera. Inte den bästa och dyraste, men en bra. Jag älskar att fota och det enda jag har nu är min mobilkamera med hela 3.2 Mega pixel. Dom här bilderna är tagna med pappas kamera.När jag köper en så kan mina vänner räkna med att få vara mina modeller, jag kommer vilja gå promenader hela tiden och jag kommer lägga ut en massa vackra bilder här.



Candyman.

Åkte hem till pappa nyss. Måste sova här nu när jag jobbar, har inte lust att gå upp en halvtimme tidigare på mornarna. Men iaf, på vägen hit kom jag på att jag har godis hemma, Mums !. Men det här är killen som har ätit upp det. Det tackar man för. Skit.





Men, så kom jag på att det ligger en Ben&Jerrys i frysen, om inte min käre bror vart där och naffsat.



Höst,











Visst är det mysigt med hösten ? Älskar att sätta på mig varma koftor, dricka te och bara mysa. Jag föredrar dock sommaren, blir tokig på den här kylan, och det blir bara kallare och kallare. Usch !


Söndag.

Usch, det är söndag idag. Söndag = Jobb imårn. Men det ska bli kul, har bara vart där en dag än så länge och det va verkligen helt okej. Har Madde och Lina där så det är skitbra ! Just nu sitter jag hemma hos Felicia, har lagt i slingor i hennes hår, så hoppas det blir bra !

Annars har det inte hänt mkt idag, har hjälp damen att tanka och handla. Gick upp 10 idag, va sjukt trött men tänkte att då kanske jag kommer i säng i tid ikväll. Igår hade jag och Felicia riktigt mysigt ! Satt och drack te, åt glass och choklad, snackade massa och fixade våra hår.

Ikväll ska jag nog träffa kära Madeleine, annars så blir jag nog bara hemma tror jag.

Bloggar mer ikväll, kommer bilder också !

PUSSOCHKRAM !

Idag ser jag ut såhär,







Ikväll ska jag kanske göra en sak. Hemlis, får se om jag vågar. Så säger inget nu, fören det verkligen är bestämt.

PUSSOCHKRAM.

Gillart.


Lördag

Godmorgon !

Vaknade ganska tidigt idag, så det va skönt ! Igår hade vi det jättemysigt. Jag och Madde satt instängda på mitt rum , lite senare kom även Felicia över. Vi lyssnade på musik, drack vin, åt ost  och kex och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Mammas gäster och även hon va lite på lyset, så det kändes som att man hade små 15-åringar hemma. Men det va kul !

Snart ska jag ner på stan med Felicia. Ska kolla på lite behövliga saker, sen ikväll ska vi hem till henne och färga hennes hår, ansiktsmask och annat kul. Den jäveln åker ju snart, usch ! Bara du inte träffar en kille därnere och gifter dig och aldrig mer kommer hem. Men iofs, då har jag en anledning till att komma till NZ. Det klagar man inte på ! :)

Har inte hittat min sladd som man för över bilder med från mobilen, jag tror den försvann när min 5-åriga lillebror och hans kompis städade mitt rum. Rackarns !

Men om jag hittar den så ska jag lova att lägga in lite bilder !

Nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig !

Ha en bra dag allesammans !

PUSSOCHKRAM.

Dum da dum..

Heeeeejsan !

Sitter och är riktigt taggad på att gå ut. Vet inte varför för att jag är riktigt trött, men sitter och lyssnar på massa bra partymusik och så! Men ikväll blir det en lugn kväll med ost, kex och vin , Mumma !
Jobbet då ? Jotack, det gick jättebra verkligen ! Inte alls så hårt att gå upp imårse som jag trodde ! Men det va ju första dan, satt det kanske inte är så konstigt ? :) Vi packade iallafall runt 1600 kartonger idag, känns i armarna ! Men det va ganska kul faktiskt, inte så jobbigt som Lina hade förklarat det ! Så himla skönt att kunna säga att man vart på jobbet, trodde jag aldrig !

Infinity spelas på 107,5 just nu ! Åhhh..jag vill ut ! Sitter med högsta volym och basen till max. Tror grannarna kommer snart och klagar ?

Ikväll ska mamma ha fest hemma..så hon ringde precis mig och frågade om jag hade någon bra party skiva, för dom ville dansa lite. Åh jävlar, vågar jag gå hem ?

Just det, min syster ska på disco ikväll. 18.00-20.00, hon va så himla taggad ! Det är det enda hon pratat om dom senaste veckorna. Så jag har precis fixat klart henne, glitter och glamour tema är det !









Ha en bra kväll !

PUSSOCHKRAM

Are we human?

Godkväll mina söta läsare !

Nu har jag kommit hem från en dag inne i storstan. Jag som hade lovat mig själv att verkligen inte köpa ngt..så kom jag hem med en ny kjol och ett par strumpbyxor. Men det behövs alltid, visst ? Sen när vi kom hem så blev det en sväng förbi flygis, fick med mig naturgodis och glass hem, perfekt !

Istället för den goda chévreost mackan på espresso house, så blev det en jättejätte god wok på kungstan. Det tackar vi för !

Snart kommer mamma hit med lite kläder tills imårn. Sköna skor och vattenflaska var tydligen ett måste! Inget smink och håret uppsatt i en slarvig knut, massa motion, drömjobbet ! ?
Har fixat min matlåda också, pannkakor ! Och så blir det till att lägga in massa bra musik i mobilen och hitta en termos där jag kan ha kaffet i, det är ett måste om jag ska ta en buss som går klockan 6 på morgonen. Åh herregud, vad har jag gett mig in på ?

Imårn är det iallafall fredag..ska sitta hemma hos mig med ost och kex, myys ! Och imårn kommer min älskade bror hem också, äntligen ! Han kommer att vara hemma en hel vecka, gud så kul !



Ikväll ska jag försöka sova jättetidigt ! Men det sa jag igår också, somnade inte fören 2 ! Gick dock och la mig hungrig, så vid halv 2 var jag tvungen att gå upp och göra en nattmacka, bra jobbat !

PUSSOCHKRAM 

10.42

Godmorgon bloggen!

Ser ni hur tidigt jag är uppe idag ? Eller det är tidigt för att vara mig ! Idag blir det in till Stockholm med Madeleine, vi ska fika på espresso house, dricka latte och bara strosa runt, mysigt va ? Kommer säkert komma hem med ngt också, men för min del..nej ! Jag ska verkligen försöka att hålla mig från att handla något, svårt jag vet !

JUST DET ! har glömt berätta att på Fredag ska jag börja jobba ! Wihoooo ! Det är tydligen ett jävla slitjobb, svett och tårar. Nej, så illa är det nog inte ! Men jag och Madde börjar på fredag iallafall, håll tummarna för oss att det går bra ! Sen hoppas jag att killen ringer mig om jobbet på lördagar, skulle vara så himla kul tror jag ! Kanske får ringa han idag !

Nej, nu ska jag försöka klä på mig och så..jätteseg verkligen ! Men..på fredag går bussen 6 på morgonen..HA-HA, good luck Jonna !


Kolla hur brun och fräknig jag va, åh !

PUSSOCHKRAM

Behöver någon som behöver mig.

Idag är en jobbig dag. En sån som jag fått mycket på senaste. Känner mig allmänt konstig. Svag, trött och misslyckad. Jag vet, jag är inte en misslyckad person. Men det känns som det. Gör ingenting på dagarna, lyssnar på sorgsen musik och tycker synd om mig själv. En av mina bästa kompisar åker snart, långt bort en lång tid. Vem ska jag då gå mina "möts på parkeringen om 5-minuter" promenader med? En till kompis åker snart, i februari och en kompis är redan i Kreta. Vad ska det då bli av mig ? Jag vill vara den som säger till mina barnbarn att när jag var ung och hade slutat skolan så åkte jag bort. Långt bort under en lång tid. Jag är så trött på den här stan, varje morgon vaknar jag och tänker; jag vill bort. Vill inte vara här längre. Jag är så osäker på mig själv. Tror inte att jag klarar av någonting, men jag gör det ! Ser alltid ner på mig själv, är avundsjuka på alla som gör något. Jag tänker bara att det är något som jag aldrig skulle klara, jag är inte en sån person. Jag tänker på något som jag verkligen vill bli och hur kul det skulle vara, sen kommer tanken; men gud Jonna, det skulle du aldrig klara av. Måste sluta tänka så, sluta. Måste bli starkare.

Hej.


15 oktober.

Godmorgon bloggen !

Hoppas allt är jättebra med er ! Jag drömde en jättekonstig dröm inatt. Jag förkortar den en hel den, men jag ramlade iaf från ett litet berg typ, och jag lådsades svimma av. Men alla som gick förbi mig brydde sig inte, och jag fick ligga kvar där. Till slut gick jag in och la mig i en säng och då upptäckte jag att jag blödde jättemycket och att jag hade riktigt ont i huvudet. Men det va inte kul, roligare om jag berättar hela, haha !

Sen drömde jag om sprindlar, att jag gick över bron nere vid ån, och jag blev omringad av dom. Det va riktigt stora fågelspindlar också för den delen. Usch !

Ja, vad ska jag göra idag ? Tänkte sitta och kolla ännu mer jobb, det kommer endå in lite nytt varje dag. Sen tänkte jag gå ner på stan en snabbis, men ska absolut inte köpa ngt, nejnej ! Ska in till Sthlm imårn, då kanske jag köper ngt litet ? Eller jag vet inte, ska verkligen försöka att inte göra det !

Jag ser att jag fått en del besökare, skitkul ! Eller det är inte många, men jag vet typ..5 av er som läser. Skulle va jättekul om ni bara kunde kommentera hej eller ngt ? Blir alltid så himla glad när jag får en liten kommentar! Vill bara veta vilka ni är ! :)


Why Don’t You Play It Louder ?

Vad har jag gjort idag ? Jo, jag har varit och ätit lunch hemma hos Felicia, dansat flera kalorier av mig till familjen och slagsmålsklubben. Gått promenad med Madde, färgat hennes hår, kollat på desperata hemmafruar och en sväng förbi donken.

Nu har jag suttit nån timme och lagt in massa ny musik i mobilen och kollat min mail. Den som jag kollar varannan timme för att se om jag fått något svar om något jobb. Jag hör på nyheterna hela tiden att det är mycket svårare för ungdomar att hitta jobb. Jo, tack ! Jag vet ! Har kanskekanskekanske fått ett jobberbjudande, men då gäller det bara lördagar till 03.00, spännande ? Säger inget mer fören jag vet.

Nej nu ska jag försöka sova, planera vad jag ska göra en onsdag. På Torsdag ska jag och Madde in till storstan för att kolla lite, fika espresso house och bara va. Mysigt ! Tack så mycket Madde att du också är arbetslös och orkar vara med mig nästan varje dag!

Godnatt ! Pusspuss

Senaste,



Färgat håret gult,





Använt mammas strumpbyxor, skor och Johans varma kofta på långpromenader.





Och snott min mammas ring.



13 oktober

Heeeeeej !

Förlåt för dålig uppdatering ! Va inte hemma under hela lördagen och igår hade vi gäster. Men nu är jag tillbaka !

Gud va tiden går fort ! halva den här månaden har redan gått, helt sjukt !
Igår va mormor och "morfar" här, åt en underbart god middag med förätt och efterätt gjord av mig och mamma. Jag klippte min morfar, och det va väldigt längesen jag klippte nu så gick lite segt, men fint blev det ! Sen kom jag på att om jag vill färga mitt hår ljusbrunt så tänkte jag färga utväxten lika ljus som längderna först så det skulle bli ett jämt resultat. Sen la jag på en blond färg på längderna så det också skulle bli jämt. Färgen hette naturblond..Jag är gulhårig. Så jag tänkte inte visa mig ute dom närmaste dagarna, men om jag gör det och ni ser mig, skratta inte! Jag ska färga håret snart, ska ringa ner till salongen och beställa tid tror jag !

Idag är jag så himla shopping och konsertsugen. Vill göra ngt ! Funderar på att åka till Uppsala i veckan. Vill bara bort härifrån, så långt bort som möjligt tack ! Orkar inte med den här staden, vill träffa nytt folk, skaffa ett jobb och bara va, skulle vara så himla skönt.

Nej, snart ska jag hämta Petter på dagis, ska fråga om dom behöver nån extrapersonal, men chansen=0.

Ha en bra dag ! :D

PUSSPUSSPUSS

TAGGATAGGATAGGA !

Sitter här med min syster och planerar vad jag ska ha på mig, så himla svårt ! Tror det får bli samma sak som i onsdags, men det är skittråkigt ! Snart ska jag äta, ska bli firad av Pappa och gänget ! Sen blir det förfest och sen uuuutgång ! Sitter och lyssnar på 107,5, så nu börjar jag bli jättetaggad ! Ska dock inte köra samma stil som förra året, på tegeljäveln och majk som lurade i mig en massa shots ! Men nästan , vi ska göra stockholms gator osäkra !


The wombats,

Kvällen började på Espresso House på stureplan..som vanligt. Vid 8 kom vi fram till Debaster och konserten började vid 9 kanske. Och..rackarns va bra dom va ! Hade aldrig trott att dom va så bra live, exakt alla stämmor..allt va helt rätt. Jag blir så glad ! Nu vill jag bara gå på en konsert igen snart !










Nu ska jag försöka bestämma vad jag ska ha på mig ikväll..svårtsvårt !

PUSSPUSS

Sjukt,

Hahaha, lyssnar på radion, på sanning och bullshit på P3. Och då frågade dom en tjej om killarnas skäggväxt beror på hur mycket dom tänker på sex. det är faktiskt sant ! Killarnas skägg växer fortare om dom ofta tänker på sex, haha helt sjukt !


Och...jag är nervös nu. Fick precis ett läskigt samtal, vet inte vad jag ska göra, säga..ingenting. Men det lööser sig !Nu blir det att gå ner till stationen och vidare till sthlm. PUSSHEJ !

Torsdag

Hejsan !

Jag är så himla glad idag. Dock så drömde jag 2 konstiga drömmar inatt. Riktigt konstiga, haha! Kan inte förklara, men ena va som en mardröm, kommer ihåg att jag vaknade inatt och nästan grät. Men ena va att jag hade slagit vad med en massa att jag faktiskt kan sjunga, jag är sämst på att sjunga. Men jag kunde det bara om man gjorde om min röst lite på datan. Sagt och gjort så skulle Jag, Joel, Jesper och helt otippat Hannas Elias vara med. Haha! Vi la upp alla filmer på min blogg, alla fick en varsin. Och joel hade världens tjej röst, jesper kunde inte sjunga nån stans, jag va faktiskt riktigt duktig. Eller dom hade gjort om min röst så mycket så jag lät lite som Lykke Li. Jag va så himla stolt verkligen ! Haha..och elias..förlåt Hanna, men han kan inte sjunga..och dansa. Eller han kunde inte det i min dröm, jag och mina syskon hade bara stått stilla och sjungit, medans elias hade gjort en riktig video där han står och dansar med massa bakrundsdansare och grejer. Men det va kul ! Jag ska verkligen sluta förklara alla mina drömmar, dom blir skittråkiga när man skiver ner dom !

Men..idag ska jag och Hanna på konsert ! Jag är så himla taggad verkligen, dock har jag ingen aning om vad jag ska ha för kläder ! Men det löser sig ! Vi ska åka in vid 5 kanske, fika och sen till debaster. Kommer bli en drömkväll hoppas jag. Jag är så himla taggad tills imårn, då blir det utgång med tjejjerna. Kommer bli så himla kul hoppas jag !

The Wombats ikväll !




Ha en bra dag !

PUSSPUSSPUSSPUSS

Världens finaste vänner.







Jag har världens underbaraste vänner. Jag somnade med ett leende igår, bara för jag tänkte på vad flickorna betyder för mig. Synd att inte Becca kunde komma också.

Världens bästa present !

Min kväll har verkligen varit perfekt. Fick vara med mina allra bästa !



 

Hanna gav mig en present, en film som jag skulle kolla på när jag kom hem. Sagt och gjort, precis när jag kom innanför dörren så gick jag upp och satte på den. Det kan vara det bästa och finaste någon gjort för mig. Alla minnen som kom fram, och jag tänkte på vilken underbar kompis jag har. Hon betyder allt och mycket mer ! Våra bilder från Napa, Magaluf, Gotland, födelsedagar, nyår..allt ! Och hon hade laggt in våra låtar..låtar som With every heartbeat, Way i are, seaside..och många fler. Låtar som är våra. Alla våra utgångskvällar som jag aldrig kommer glömma för att alla har varit lika roliga eftersom att jag har varit med henne. Sitter fortfarande med tårar i ögonen, vi har inte kännt varann alls länge, vi gillade inte varann förut, och så nu är vi bästabästa kompisar. Mamma frågade mig idag när vi satt och åt hur jag och Hanna kunde bli så tighta egentligen. Jag sa som det var, att vi hade gått i samma klass i hela mellanstadiet, samma klass i högstadiet och gymnasiet. Men inte fören det var 2 veckor kvar innan Ayia Napa så föll vi för varanndra. Hon var helt chockad, och det är jag också. Kan du tänka oss där när vi gick på Roslagsskolan att det en gång skulle bli vi ? Det hade inte jag den blekaste om. Men jag är så himla lycklig att det blev så. Jag älskar dig Hanna Sahlberg.




Grattis Jonna !

Idag fyller jag år, så Grattis till mig ! Kunde verkligen inte sova igår, låg och drömde massa otippade saker. Typ att vi va på en flygplats och skulle smuggla in knark, okej ? Så jag vaknade och var jättenervös. Igår klockan 00.00 ringde en killkompis, han var den första att gratta mig. Jag trodde jag var jättepopulär igår, för att när jag pratade med han i telefon så pep det till i örat typ 10 gånger. Lycklig jag va trodde jag att jag fått 10 sms, så jag lägger på jättefort. Jag hade inte fåt något, det var bara mina batterier som krånglade.Vid 7 kommer mamma, Jesper och Petter in och sjunger för mig. Hon hade gjort en latte och köpt en tårtbit. Va uppe i 20 minuter kanske, sen var det dags för mig att sova igen. Sen kom Felicia och knackade på, hon hade med dig en kanelbulle med ett ljus i, väldigt fint gjort tycker jag !

Nu har jag och Felicia precis smällt i oss en varsin chevré ost macka. Mätta som vi är ska vi ta oss ner på stan, ska sätta in pengar, betala min mobilräkning och boka bord nånstans,


'
en bild från min 18-års dag :D




Godnatt bloggen.

Nu ska den här tjejen försöka hoppa in i duschen och sen försöka sova. Hennes mamma, och två bröder kommer nämnligen in och sjunger för henne halv sju imorgon bitti. Såå..godnatt !


Helgen.

        




    

Nya skor.

 


Igår när jag kom hem så hade jag fått hem mina skor. Dock va dom inte lika snygga i verkligheten tycker jag, men dom var jättesköna! Sen skulle jag leta efter ngt i klädkammaren så hittade jag dom här snygga stövlarna som ser ut som kängor, ungefär precis sånna jag letat efter, toppen ! :D

Tisdag,

Godmorgon bloggen !

Den här veckan kommer bli så otroligt rolig känner jag ! Idag fyller Madde år, ska träffa Hanna snart och ska vara barnvakt till världens bästa syster ikväll. Imårn fyller självaste jag år, ska ut och äta och fira med familjen och mina närmaste vänner. Torsdag är det konsert som gäller, fredag är det utgång i Uppsala elr Sthlm för födelsedagsbarnen. Och på söndag kommer släkt hit.

Veckan uppbokad precis som jag vill. Familj, vänner och fest.

Idag då? Jo jag ska snart träffa Hanna som jag skrev. Ska ner på stan och kolla om vi hittar en klänning åt henne. Just nu sitter jag och dricker kaffe och kollar in i mitt rum, Ett rum som är i stort behov av en städning, så dags för det nu !

Och..varför funkar inga radiokanaler för ? försöker få in 107,5 som är min nya tagg kanal, jävla Norrtälje.



PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

GRATTIS !

Grattisgrattisgrattis bästa Madde Darnell !

Hemma

Hej bloggen !

Nu har jag precis kommit hem. Va kvar ute i Riala med Madde längre än planerat. I lördags blev det väldigt mycket dricka, men det va riktigt kul. Sov inte mycket natten till igår, låg och lyssnade på lugna favoriter, ibland jag jag verkligen inte somna när jag är full. Men..igår orkade vi inte göra mkt, så vi låg och kollade på tv , åt tacos och lyssnade på musik hela kvällen.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen ska jag träffa Hanna. Nu är det skärpning som gäller, får inte bli såhär som det har varit!



Jag ska lägga in bilder från helgen när jag kommit hem!

Yummie.






"Jag saknar oss. Har det hänt något eller är det bara jag ? Om det är jag som gjort ngt, säg det."

Drömkväll.

Hejhallå !

Igår hade jag så sjukt kul ! Kvällen började hos Madde och som vanligt så hade jag problem med vilka kläder jag skulle ha. Men efter nån timme så kom Lina och vi började dricka. efter lite cider, smirre, vin och barcadi razz så var vi redo för Mobergs. Lite för mkt dricka, lite för vingliga ben men attans så kul jag hade. Tror att det va en av dom roligaste utgångarna på Mobergs hittills. Det bästa av allt var att jag inte gjorde av med en krona där uppe, förutom garderoben, så det känns väldigt skönt idag. 

Jag kom hem vid 4 kanske, tog ett tag för mig att låsa upp dörren, borsta tänderna och allt. Somnade jätteskönt, dock hade jag en massa vatten mardrömmar som jag alltid har när jag somnat på fyllan. Drömde att jag stog på Mobergs, skulle beställa en vatten, dom ledde in mig till "personal" rummet där man fick hämta vatten. Precis när jag fått igång kranen och det blir iskallt, så finns det inget glas. Jag kunde inte dricka direkt från kranen heller för då skulle jag inte släcka tursten tänkte jag (?) . Men tilslut hittar jag ett glas, ett jättesmutsigt, som inte går att diska...aa ni fattar. 

Klockan 9 imårse kommer pappa in och säger hejdå, såklart så vaknar jag och kan inte somna om. Så jag är vääääldigt trött idag. Satte på tv;n vid 11, såg att det var The Hills maraton hela dagen , till 4. Så gissa vad jag gjort idag? Världens bästa bakis dag ! Om nån timme ska jag,Madde och Emil hem till Fredrik, dricka lite och ha allmänt trevligt. 

Hoppas ni hade lika kul som jag igår !


Ursäkta..jag har inget minne av att den här bilden togs Lina. haha


 

Taggad.

Wohhhoooo ! Ikväll vankas det utgång, som alltid på fredagar. Ska ut med kära Madeleine Darnell. Jag va inte ett dugg taggad på dagen, men nu jävlar. Har lyssnat på Infinity, this time och nån härlig låt som jag fick av Alex igår. Det va planerat att vi skulle till Uppsala, men det vart inte så. Inga bussar hem och ingen sovplats. Löser det bättre nästa gång. Och min kvällsoutfit ser ut såhär ;


eller såhär ;




www.taaz.com


Ses ikväll ! PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS.

Debaser

                                                                                                     Sthlm
Torsdag 9 oktober -The  Wombats
Fredag 10 oktober- Lasse Lindh
Onsdag 5 November- Hello Saferide
Fredag 14 November- The Pigeon Detectives
Lördag 15 November- Franz ferinand
Söndag 16 November- Dirty Pretty things
Söndag 23 November- Tiger Lou

Malmö
Fredag 5 December- Johnossi

Åh, Uppsala.

Åker jag till Uppsala ikväll så ska jag kanske försöka se till att vara där hela helgen. Träffa mormor, Kalle, Filip och alla. Om mamma kommer så blir det en sväng förbi sjukhuset. Akademiska. Jag vill inte, jag kommer bli rädd. Jag hatar sjukhus. Jag vill inte se dig som du kommer se ut. Inte när man vet hur då mår och hur illa det är. Snälla, klara dig.

Det finns något som kallas för telefon.


Jag ser verkligen supertrött ut på den här bilden också.

Godmorgon bloggen !

Vaknade för en timme typ, har legat i sängen tills nu, mycket skönt. Ska fixa en stor latte, sen börja kolla kläder tills ikväll. Jag är riktigt taggad :D
När Madde kommer in till Norrtälje så ska vi ses, sen har jag en klippkund sen...taggar vi till ! Vi får se om det blir Uppsala, Sthlm elr Norrtälje. 





Dagens önskeoutfit.



Jag vill ha exakt lika hårlängd som sienna har, samma blonda fär, exakt samma mittbena och den perfekta långa utväxten.

Jeansen är från topshop
Västen från Glitzy
Skorna från Forever21
Linnet från Glitzy

Godnatt bloggen.

Nu ska jag snart försöka sova. Är inte ett dugg trött. Men ska upp tidigt imårn, sen har jag klippkund kl.16 och sen blite förhoppningsvis UTGÅNG med Madde ! Jag är så taaagggaaad ! Sitter och lyssnar på partymusik för fulla muggar.

Ikväll har jag inte gjort någonting. Sprang upp till flygis en snabbis med lillebror och köpte en påse nötter. Har kollat på tv4 fakta och varit allmänt slö. Skulle träffat Honk trodde jag, men vart inte så.

Nej, nu ska jag försöka sova. Nattinatti !


Siri.



Din jävel. Du kommer bli så otoligt jävla snygg när du blir äldre !

Idag såg jag ut såhär,







Spets leggings
Kjol
T-skirt
 Högklackat
Inget smink.

Rosa månad.



Det finns fler företag nu som säljer saker till förmån för bröstcancerfonden. Sånt gillar jag !

Dagens önskeoutfit ,



Okej, bilden blev jätteliten.

Halsbandet - Här
Tröjan och jackan - Här
Skorna- Här
Jeansen - Här

Visst är det riktigt snyggt ? Älskart.

Torsdag.

Godmorgon bloggen !

Vaknade för typ en timme sen, jätteskönt att inte sova halva dan ! Har börjat ställa klockan vid 9-10 varje morgon.
Min bror skickade ett sms till mig vid 9, "Jonna, 6 dagar kvar, hur känns det ? " ehh..för det första så 19..vad är det för ålder ? Det och 17 måste vara världens tråkigaste åldrar. Ingen, inte mamma, inte mormor, inte pappa..ingen har frågat vad jag önskar mig. Eller om dom ska komma hem till mig och äta tårta, eller om vi ska ta det helgen efter, som alltid. Skumt.
Men vet ni vad jag längtar mest till just nu? den 9 oktober, dan efter min dag ! För då ska jag gå på Wombats, ska bli riktigt kul ! :)

Vad ska jag göra idag då ? Ingen aning. Eller jag ska troligtvis träffa Felicia och gå och fika ! Nu ska jag göra en efterlängtad latte :) Hejsvejs !

Take me back. Please



En av våra britter la ut den här vackra bilden på FB precis. Åh gud, minnerna kommer tillbaka minsann. Jag vill tillbaka.

Spets, nitar, regn och en marknad.










Rosett.

Idag ville jag vara jättesöt med en rosett i håret. Hade tyvärr bara en, i limegrön. Den är från medias studentskiva när vi var sailor moon. Visste inte om jag skulle bli sådär rosettsöt som jag ville, skulle nog snarare få blickar som tänkte; vafan har hon på huvudet ?






1 oktober

 Har jag glömt att säga att oktober är den bästa månaden? För om 8 dagar exakt så är det en mycketmycket speciell person som fyller år. Hon heter Johanna. Indrid Johanna Linné Grann. Hon fyller 19 år, och önskar sig mer än allt en systemkamera.



22.05

Godkväll !

Marknader = INTE min grej. Vi gick ner i spöregn, samma saker överallt, sura människor , fjortisar som står och sprutar med massa saker, ännu mer regn och allmänt tråkigt.

Men..jag kom hem till slut, mina fötter va iskalla verkligen ! Såg att Greys Anatomy började ikväll. Så det har jag precis glott på, lika bra som alltid. Man märker verkligen att det är höst nu. Alla bra serier börjar, igår vare Desperata hemmafruar, idag Greys och på söndag gossip girl. Lyx på hög nivå.

Har ångest över  att jag inte gått så mkt idag, men får gå extra mycket imårn. Har ångest över en sak nu. Känner mig inte allt bra, men vad gör man inte ?

Men vet ni en riktigt dunderbra sak ? Jag har inte rökt på HELA dan. Det är ett under, eller hur ? Men bara för det så tänker jag gå ut och unna mig en kvällscigarett nu, annars kommer jag aldrig kunna sova. Men från att ha varit ett halvt paket-till en cigg, inte illa ?


Onsdag

Hej min älskling !

Min lådsaspappa har tagit bort internet hemma tror jag , så det har inte funkat på hela morgonen och inte igår kväll. Nu sitter jag hemma hos Felicia, vi ska snart till Kvisthamraskolan och hämta världens bästa syster. Jag har lovat att gå med henne på den årliga marknaden, som när man var lite tyckte var årets höjdpunkt. Vi ska åta någon smarrig mat, dock är jag inte sugen på något så jag sparar dom pengarna till bättre saker än mat ! Sen har jag lovat att åka karusell och så ska hon få godis, jag har faktiskt slutat äta godis, det ni ! Bara på helger, men helst inte det heller !

Igår kväll var jag med min favoritbecca, hon kom och hämtade mig vid halv 9. Vi åkte upp till donken och satt där i nästan 3h och bara snacka massa. Sjukt länge sen bara hon och jag träffades, har saknat den kvinnan nå enormt !
Hon fick även ta lite kläder av mig, skönt och bli av med! Men becca..kanske kan dra av lite på min skuld nu ? ;) haha

Nej, nu ska jag ner på stan. Jag vill inte ! Det regnar. Kommer va 42849083 folk nere på stan. Jag gillar inte marknaden längre! Hade det inte vart för Siri så hade jag varit hemma hela dagen ! :D

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS !

RSS 2.0