31/1

Usch och neej ! nu är jag sjuk igen , men det är tur att jag är sjuk den här fredan och inte nästa ! Idag har jag iallafall vart på salongen , hade typ 6 kunder , mådde inte alls bra , men man kan inte visa det för kunderna ! så när dagen var slut åkte jag hem till mamma , och sen åkte jag ner till banken , så nu har jag betalat alla mina räkningar, sköönt ! har även betalat och bokat min resa till bror på gotland , den 22/2 åker vi , kommer hem den 25;de , 800:- kostade det , rena rama rånet ! men de är värt alla åka dit!

I helgen ska jag försöka att ta det lungt , på fre skulle jag gått ut , men tror jag stannar hemma så att jag verkligen blir frisk ,och jag skulle endå behövt åkt hem tidigt från stan eftersom att syster fyller år på lör , GRATTIS ! Fyller 7 år och är redan en riktig pudding ! påö lör kanske, om jag mår bättre , ska jag in och shoppa med Jossan i stan , hoppas på det ! behöver lite nya saker, typ skor och en del till modevisningen.

image32 Bror och syster <3

Ikväll ska jag bara sitta hemma och dricka en massa te , kolla film och så

Nu ska jag läsa saga för min bror, skriver kanske ngt senare !

PUSSS

Dagen

Det gick verkligen hur bra som helst att träna med modellerna idag ! Dom var jätteduktiga! Gav klänningarna till Laila och Elin , så dom får prova dom och se hur de känns , Elin ska ha en silvrig klänning och Laila en svart kort spets klänning :)
När vi var klara gick jag och Elin ner på stan och åt pizza , sen mötte jag upp jossan och vi åkte hem till mig , flygis och sen solade. När ja kom hem hade ja fått mina kläder från H&M , en vit kofta,svart hög kjol, grå klänning och en silvrig kofta. Den svarta kjolen va för stor , så Jossan fick köpa den , endast 149:- ;D
 Det gick jättebra på flygis idag också , ja får in mina pengar imårn , sköönt ! kan ja äntligen betala alla räkningar, okej det är inte så kul , men skönt att få det gjort !
Jag skulle in på banken idag också och fixa internet bank , har en men kommer inte ihåg läsenordet , men precis när ja kom in så upptäckte ja att jag inte har leget med mig ! ;/ så får ta en sväng förbi där imårn.

Usch , tror jag börjar bli sjuk också , mamma,Johan och Hanna är sjuka , så jag lan verkligen ha en anledning till att blivit det. Det är verkligen ngt stort fel på mig, jag har vart sjuk hur mkt som helst efter napa, men trodde jag skulle dö därnere så sjuk jag va ;)  blää !

Jaja , nu ska ja plugga lite natur och gå igenom vad alla ska ha på sig på visningen !

                            image31



Dagens ,

image30 
Blus ; Weekday
Halsband ; Hannas
Byxor; weekday

Onsdag

Vaknade vid halv nio för att jag hade sjuukt ont i halsen ! tur for mig att vi inte ska till skolan idag iaf ! jag gick upp för att göra te, vad ser jag ? hela jävla norrtälje är full med snö..igen, snöstorm typ , jag som trodde det skulle bli vår nu ja.
image29

Jag ska möta mina modeller på stationen vid 10 i 11 , ska bli riktigt kul att träna idag !

                                                                             PUSS


Hemma ,

Nu är jag äntligen hemma , har kollat på halva Gossip girl och Gynning. Har gått med Lina på stan idag...från klockan 13-19 , snacka om att man har ont i fötterna ! SYND att Hanna vart sjuk , hon skulle följt med men hon vaknade imårse med feber och allt , inte okej för henne !
Har iallafall inhandlat några saker , ; en skjortklänning, en I love NY tröja och en blus typ. Ska in på lör också , och så MÅSTE jag hitta skor , har nog vart inne på alla skoaffärer i hela stan , men hittar verkligen inte , vet inte vad jag vill ha för några heller satt ;/
Imårn är det träning inför modevisningen , sen måste jag upp till flygis , hann inte idag , sen ska jag iväg och sola med Jossan :) 

                                                                                           image27      

Godnatt !

Hos Lina

Vaknade vid 6 imårse av att Angelica ringde. somnade om , och en och en halv timme senare gick jg upp för att åka till skolan. seegt som vanligt , men nu sista terminen måste man satsa lite. Hade naturkunskap, svenska och projekt , slutade vid kvart i 2. Skön dag ! När ja kommit till Norrtälje gick ja dirr till salongen och hämtade lite pengar och så , sen åkte jag hem och packade. Vid halv 5 åkte jag och Hanna till stan för att sova hos Lina :) Nu sitter vi och kollar på Outsiders , heelt sjukt ! Handlar om människor som lådsas att dom är ponnysar , och män som verkligen tänder på det. Ikväll ska vi bara chilla och dricka massa te, ska sätta i Hår på Lina också.

Imårn ska vi shoppa , fika och så inne i stan , sen när ja kommer hem ska ja gå upp till Flygfyren , lämna kläder och kolla om ja kommer få min lön. Lina ska troligtvis sova hos mig, vi ska träna på Onsdag inför modevisningen på Roslags i Norrtälje , skönt ! 

                                                                        

Söndag ;

Åhhh , jag hade skrivit ett jättelångt inlägg , men de försvann !
Jaja , idag har jag vart i Täby med mamma .
Hittade en del fynd, En svart klänning från Zara , rätt mkt 60-tals inspererad , en silver klänning från zara , passar perfekt till min Luft modell, Elin på modevisningen, ett par bruna "cigarett" byxor från zara , passar perfekt till ett vitt line och ett fint halsband i sommar. Hittade en vit blus från H&M som är jättefin till ett par höga byxor eller kjol.
Sen handlade jag lite på make up store till modeviningen ;
 Eyedust , Inka 130 :- Lösögonfransar, queen , ca; 150:-
Lösögonfransar , studio 54 , ca ; 150 :-Lösögonfransar , Heaven, ca;150:-

och sen köpte jag en till ögonskugga , men den ville inte vara med på bild !
Längtar så sjukt mkt till modevisningen , den börjar verkligen närma sig nu !

Ikväll ska jag ut en promenad med Jossan , men nu ska jag städa mitt rum !

Heeeejdå !

Lördag

I lördags vaknade vi , 8 pers i Linas lilla etta , mmm! Jag hade sovit på golvet hela natten så jag hade ont i hela kroppen ! men vad gör man inte ? senare när vi hade städat upp , alla gjort sig klara och så begav vi oss till mcdonalds , lite dagen efter käk ! Jag och Lina åkte vidare till Uppsala , hon skulle till sin bror och jag skulle fira min kusin i Enköping , så  mamma och Johan kom och hämta upp mig på stationen. Vi stannade kvar rätt länge , åt världens godaste thai mat , verkligen något som norrtälje saknar !
Sen när ja kom hem hade jag planer på att åka in till stan eller gå en lång promenad med Jossan , men jag somnade dirr istället, typ vid 23 eller ngt !
                           Puss och kram skumbanan .

Fredag !

Ohlala , lycka fredags kväll verkligen !
Började med att jag tog lite sovmorgon , sen åkte ja till skolan , fick reda på att vi inte hade lektioner , utan skulle kolla på bio istället , skönt ! vi slutade några timmar tidigare , så jag åkte in till stan dirr å handlade lite inför kvällen ! bion handlade om förintelsen under andra världskriget typ..och ingemansland hette den , sjukt tråkig film !
Sen åkte ja till Lina , för att börja föra , alla kom dit och alla började bli lagom fulla , sen mötte vi Angelica på östermalmstorg , sen bagav vi oss till  Vibe , verkligen sjukt kul ! alla va lagon fulla...till en början, vi dansade och hade verkligen hur kul som helst! Jag Hanna och Lina har aldrig vart ut tillsammans , verkligen missat något ! Vid 1-2 typ blir Lina utkickad för 3;de gången , Hanna ska gå till vakten och fråga vart hon tog vägen , då blir även hon det ! men det kändes endå som att de var dags att bege sig hem till Lina , "för lite efterfest" ;) Kvällen vart verkligen sjukt lyckad !
Tack alla som va med och gjorde kvällen sjukt bra ! <3
image16image18

Problems !

Åhhhhhhhhh , jag blir så irriterad !
Imårn ska vi verkligen ha sjukt kul , jag och mina favoriter. Efter skolan ska jag och Lina hem till Lina för att börja laga mat och så , sen kommer alla andra och vi ska föra, äta och och så. Som alla vet kommer lönen imårn också , perfekt ! men inte till mig...när ja började jobba för typ 3-4 år sen på cafét så satts lönen in på mammas kort , och hon förde över till mig , och sen har jag aldrig orkat ändra de, så ja hade kvar de när ja började på flygis. Så jag pratade nyss med mamma och sa att hon ska va beredd på att hon kommer få in några tusen på hennes kort imårn , och då sa hon ; nej men de tog jag bort för några dagar den , så det kontot finns inte ! KUL ! Så mina pengar kommer gå tillbaka till flygis antagligen och sen kommer ja få en betalningscheck och behöva gå till banken och hämta ut , såå....ja kommer inte ha råd att gå ut imårn , ingen mat eller ngt alls ! Fyfaaan jag vill verkligen !

Jajajajaja , kanske inte så intressant, men ja blir bara sååå irriterad !!!!!!!!

 Kanske löser sig , får hoppas det !

Jag har precis satt i löshår på mammas arbetskompis också , de blev jättebra verkligen ! pengarna för de får ja på lör , satt då kirrar de lite mer i plånkan ! Nu ska jag gå hem till Becca , ska sova där , ja jossan och becca , kolla film och mysa  ;)

                                                                        /JONNA

24/1

Exakt en månad sen Julafton ! Dagen började med att jag försöv mig en 45 min typ , bra gjort ! Jag spang till bussen , såklart hade jag helt fel skor på mig också ! Hade mina vita tygskor , inte så bra gjort av mig , de va huuur blött som helst och när ja kom in i salongen så plaska de om mina skor och strumpor! sjuk nästa ?
Jag hade massa kunder idag , och så klippte jag lugg på jossan ! de blev verkligen hur fint som helst ! Pappa och jag lunchade på mobergs, riktigt gott ! Har aldrig sett hur det ser ut i dagsljus riktigt !


Jag fick aluta lite tidigare idag, så nu sitter jag hemma hos Becca och väntar på henne , hon skulle skjutsa hemma Jossan . Ikväll ska jag sätta i löshår på mammas arbetskompis . Sen ska ja gå min traditionella kvällspromenad !
 Känner att  playa de  Magaluf i sommar börjar närma sig , eller aa 158 dagar kvar typ .

Är det någon som vill köpa mina svarta converse , har använt dom 2 gånger kanske ! Ja säljer som gärna ! :)
image15

Puss !






VILL HA !

Jag har länge velat ha en Hermés väska , tycker dom är sjuuuukt fina !
Men de kostar en del , och igår va jag, Lina och Hanna som sagt i stan , och vi va inne på Åhlens . Då hittade jag en på pricken lika dan väska nästan , för 800:- betydligt billigare , men endå dyrt ! Och sen gick jag in på ebay och hittade äkta såna , tror jag , för 1600:- visst dom är begangnade , men de gör väll inget , bara dom ser bra ut lixsom :)
Puss och Hej !
image13

23 / 1

Heejsan !
Idag har jag vart i skolan , som vanligt !
Det var verkligen huur svårt som helst att gå upp imårse ! Varken jag eller Lina kunde somna igår heller. Klockan ringde 5 imårse , vi låg kvar i ängen en timma typ , sen vare dags att åka till skolan. Dagen började med gesällförberedande. Vi hade genomgång , sen vare dags att börja plugga till teoriprovet som är snart !
sen hade vi småföretagande och sen svenska .
När ja kom hem så fick jag sitta på stationen i en halvtimma , sen åkte jag hem till mamma som hade köpte jättegoda mackor med brieost och salami :D
Jag hade även fått mina kläder från nelly , har jag ngt att ha på fredag iaf!
image11 och så hade jag beställt en t-skirt från junk food !

Nu har äntligen Filip kommit hem från Nya Zeeland. Han har vart där ett år nu , funderar på att åka till Uppsala en sväng nästa helg, ska ut på fredan :) Har aldrig vart ut i uppsala , sjukt kul om man träffar några från den gamla goda tiden när man bodde där :)


Nu ska jag gå ch prova mina nya kläder , TJARRÅ !
 


MODEVISNING !

MODEVISNING
KOM TILL VÄRLDENS BÄSTA MODEVISNING I ROSLAGSSKOLANS AULA, I NORRTÄLJE.
8 FEBRUARI 20.00
TEMA; DE 4;ELEMENTEN .
BILJETT
100:-

image10

Hos Lina,

Hallå !

Idag har jag vart i skolan , började med naturkunskap , och sen kutur och stil historia resten av dagen , det var faktiskt rätt kul idag ! Vi hade genomgång av alla år tionden under 1900-talet . Vad det var för mode , hur man sminkade sig och allt sånt kul . Man märker hur bilder från dom tiderna påminner mycket om de vi ser i modetidningarna idag  ! Jag och Angelica ska redovisa om 60-talet , det ska bli riktigt kul ! Jag ska ta reda på Kläder och musik , de som är roligast ! Och hon ska fixa fram en massa om frisyrer och smink, som hon tycker bäst om ! Så ja känner att det kommer bli riktigt kul , jämfört med förra året då vi redovsade om..kommer ens inte ihåg namnet , men rktigt tråkigt iaf  !

Efter skolan åkte jag,Lina och Hanna in till stan , Hanna skulle köpa skor , och jag bara kollade runt , hittade dock en superfin skjortklänning som ja ska köpa när ja fått pengar ! Gick in på Butterick och hittade en massa till skivan ! HV3A+B har skiva på April , i Gallerian den 20 Maj ! kontakta mig om du vill köpa biljett ! Bästa klassen= bästa skivan !

Sen åkte Hanna hem och Jag och Lina åkte vidare till hennes place , hon har en superfin lägenhet på söder ! här ska vi sitta hela kvällen , kolla gynning , röka och dricka massa Te <3 Bara mysa helt enkelt !
Börjar 8 imårn , satt de blir sängdags tidigt ikväll !
  ÄLSKART !

Hoppas ni har en trevlig kväll !
                                                                                              /JONNA


Kväll ,

Nu har jag både kollat klart Outsiders och fått en frisk promenad med Jossan och Becca !
Den här dan har vart toppen! ingen skola,träffat några av mina favoriter och beställt massa kläder från asos och Hm imårse , hoppas klänningen från asos kommer innan fredag, utgång då med dom bästa-Hanna , Becca , Jossan , Lina och Majk ! , lär bli Vibe hoppas jag !

Majk och Lina har beställt resan till Magaluf idag ,  dom ska bo på samma hotell som oss , YES :D
Nu är vi ett helt gäng som åker , hur många som helst ! ska bli riktigt kul !
                                                                       MAGALUF- 080108 -080808<3
                                                                image8

Nu ska ja göra lite Te , sätta på en film , och sen sova , upp till en intressant dag imårn !


Första !

Heej !
Jag hade tänkt att göra ett nytt försök med bloggen !
Jag tog min och Hannas gamla blogg , därav  namnet , JoHnna .
Idag var jag "ledig" , eller aa , vi hade en lektion så jag orkade inte åka med bussen en timme , och sen åka nån timme senare hem. Så jag blev kvar hemma , jag och Hanna tog en vända ner på stan , hittade inte något speciellt , har inga pengar nu heller satt lika bra de! Brukar inte hitta så mkt här i Norrtälje , visst de är bra när man ska handla lite nödvändiga saker , som man kan köpa överallt , men just kläder...njaa, då är inte norrtälje det bästa. 

Nu är jag barnvakt till min älskade syster Siri , sen ikväll ska jag gå en promenad. Har lovat mig själv att jag ska gå en promenad varje kväll !
image4

Sitter och lyssnar på killers nu <3 , love it ! 


                                                                                                                                             / JONNA

                                                                                                   

RSS 2.0