21.48

Hej! Sitter i sängen hemma hos Becca nu , ska kolla på film & äta popcorn. Imårn ska vi jobba 6-12. Jättetidigt med andra ord. Blir Sthlm med bio och någon spelning någonstans efter.  Lite shopping kanske, vem vet. Puss på er.


Jag kommer aldrig tillbaka hit igen. Neonskyltar på gatorna, sänder ljus till mig och skatorna. Alla dansar och jag tänker , är du också själv ?



Om du vill ha mig. Nu kan du få mig så lätt.




Du och jag borde starta ett band. Låta det explodera i skyn.

På fredag ska jag se Håkan. Håkan. Håkan. Håkan. Håkan. Håkan.


Lite smått kär.


Igår.

Åh , vad jag inte vill ha söndag. Jag hatar söndagar. Jag vet inte om jag ska jobba imårn heller, det hatar jag ännu mer. Igår hade jag nätstrumbyxor och kängor. En gubbe på bussen undrade just varför jag hade så varma skor han sa att det inte var vinter än, men det känns nästan som det i luften idag. När han kollade på strumbyxorna så bara skakade han lite fundersamt på huvudet. Hans fru vände sig om och skakade hon också.


Ryggen mot väggen, tittar på sista dansen. På vägen hem lovar jag mig själv igen att nästa vecka bjuder jag upp nån, vem som helst.




Popagandafestivalen 2009.

Och jag vill inte gå och vänta ett helt år tills det blir festival igen. Jag hatar den tomma känslan när man gått och längtat efter nått så länge och det tar slut så fort. Nu längtar jag till September, den 16 om jag inte tar fel, för då ska jag bort från Norrtälje nästan en hel vecka. Jag är så trött på den här stan.
























Det smakar plast, rök & sprit i din mun.

Fantastisk kväll igår. Vi dansade, drack och bara hade det festivalbra. Lykke Li var bra som alltid, eller den gången jag sett henne innan. MGMT var faktiskt, rätt tråkiga. Lite svaga minnen men såg inte ett dugg och det lät lite halvbra, så en liten besviken Jonna för deras del. Huvudpunkten var när Lykke körde en Kings Of Leon låt, åh så bra det var. Vi satt i Öl tältet och lyssnade på Jenny Wilson och lite smått besviken att jag missade parken & Johnossi.

Men snart, då ska vi åka in igen. Ikväll vankas Ingening, Anna Ternheim, Florence & Markus. Det kommer blir bra , det vet jag för alla har jag sett den här sommaren.

Det bästa med en festival i Sthlm är att man kan sova hemma. Jag hade nog dött om jag hade behövt gå runt i stan nu , äcklig och inga kläder. För det var meningen.

Nu ska jag måla mina naglar i nån härlig färg. Tja !

Föresten kommer det finfina bilder från " Efterfesten" igår , eller hur Lina ?


Godnatt.

Om nån vecka. Eller snarare 3 ungefär. Åker jag till Skövde några dagar. Jag ska umgås med min bästa vän & komma bort ett dag. Gissa om jag längtar. Blir en tripp ner till Gbg snart också, eller samtidigt kanske. Imårn kommer Joel hem, en snabbvisit under helgen då jag inte kommer träffa han mer en kanske nån timme, det suger. Men jag kommer till dig också snart, jag lovar. Nu har ni fått massor av inlägg av mig, kanske så ni klarar er under helgen. Då blir det ingen dator minsann, då blir det den tredje fantastiska festivalen denna sommar.
 

Och jag undrar lixsom bara, när det är min tur.

Nu ska jag göra precis som på bilden. Sen ska jag lägga mig i sängen och fundera. Tänka på när det är min tur. Snart hoppas jag. Den här stan kan få mig så låg.







I'm gonna sing it all night long.









den tjugoåttånde.

Imårn. Ska jag på popaganda. Jag är laddad gånger två. Dock slutar jag fem imårn så jag kommer missa lite, men så får det va. Jag ska se Markus, Anna, MGMT, Lykke & massor med annat. Åh .

Föresten hittade jag tre kort som jag var tvungen att köpa. Dom ska upp på väggen för det är ren sanning. Ett av dom, där det stod " Tack för att du finns" skickade jag genast till Felicia. Saknar dig.


Torsdag.

Hej. Nu var det ett tag sen, jag vet. Men har varit datorlös, varit inne i sthlm, jobbat och bara gjort annat som ni förstår. Var somsagt inne i sthlm i tisdags. Åkte in med Hanna och shoppade oss trötta tills vi träffade Lina och åkte till henne, som den gamla tiden ungefär. Vi drack vin, pratade minnen och åt god mat. Jag har fått för mig att bli vegetarian så det blev endast klyftpotatis för mig, men det var inte så illa som det låter. Idag har jag också varit ledig, gick runt i Norrtälje, handlade lite mer "nödvändiga" saker & bara strosade runt.

.

I Torsdags åkte jag Limmo & drack skumpa, det ni.






Forever is a long long time when you lost your way.

som ni ser är jag väldigt trött. Vet absolut inte varför. Den här helgen har varit jättelugn för min del, skönt må jag säga. Nästa helg blir det ett efterlängtat Popaganda förhoppningsvis. Ska leta upp någon som vill följa med på äventyr. Om en timme kommer en klippkund, sen blir det läggdags. Imårn väntas jobb&massage, inget att klaga på. Hej.


Jackan.


Älskade vän.

Det har varit en bra ledig söndag. Eller ledig vet jag inte , har haft massvis med klipp idag. 600 kronor exakt på några timmar.

Jag och mamma har varit iväg och fikat på ett mysigt ställe. Jag har köpt en ny fin jacka, med nitar och allt. Ett par nya skor också, höstskor.

Min käre vän Felicia åkte igår. Eller hon flyttade. Till Skövde, det ligger ungefär 5h härifrån med bil. Förut var det 5 meter. Hon kan vara den bästa som finns. Efter mitt förra inlägg så fick jag sms av henne nästan direkt. Hon en en sån alla borde ha. Nån helg kommer jag, kanske över helgen, kanske längre. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra ikväll, ingen kvällspromenad med henne. Hanna är sjuk. Det känns ensamt bara.



10.27

Fan, vad jag ångrar mig. Visste det.

Mäktigt.








1982-2009.


Jesper - Pappa.

Phoenix.





Debaser , 7 November. Någon som vill följa med?






Sommaren tog slut idag.

Idag har jag varit inne i Sthlm. Hängt på Söder. Med min lillebror. Vi har varit i skiv & second hand affärer. Fick med mig två LP-skivor & en Jeansshorta för 35:- . Inte att klaga på för min del. Imårn, torsdag , fredag & lördag blir det jobb.

Nu ska jag gå upp till Flygfyren. Hyra film. Fan att det regnar ute, jag hatar hösten.



Fantastiskt.

Hemma igen på ett ställe där jag inte vill vara. En stad där jag inte vill kalla mitt hem. För mitt hem är inte här just nu , det finns fortfarande kvar på ett ställe i Gbg, som jag älskar det. Jag har haft det så fantastiskt bra så det inte går att beskriva med ord. Inte bilder heller. Men dom får ni iallafall se för att förstå lite.



















"Göteborg är en sån stad, alla vill komma från Göteborg"

IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG.  IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG.IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG. IMÅRN SKA JAG TILL WAY OUT WEST & GÖTEBORG.

Lillasyster.



Föstår inte hur tiden kan gå så fort. Nyss hade jag fått ett mail från henne. "du är också verdens besta stora syster pusspuss ock kram hejdå ". Jag älskar dig.




nionde agusti.

Har just kommit hem från en perfekt sommarkväll med familjen, såndär som man alltid borde ha. Imårn har jag hört är den sista sommardagen, sen kommer hösten.






Syster skulle göra en fläta på mig och hon var väldigt stolt över resultatet.




Yes, this fear's got a hold on me.

Av 946 sökande. Reserv 9. Fan.

Eller så uppgiven är jag inte. Men nu är min ena plan att komma bort från den här stan borta. Tja

Could I sit alone and ask about my future, When you replied I'd just turn away. I've been searching through my books to try and Find some truth,

För ett år sen.

För ett år har gått så mycket fortare än vad jag trodde. Inget har förändrats, på det sättet som jag hade önskat.

Jag önskar att jag hade åkt.Jag önskar att jag inte var feg. Är feg.

"Nyss hem kommen från Norrtälje stad. Har varit på resebyrån med Jossan , nu är det verkligen seriös ! Vi åker nån gång i mitten av november, fixar visum för 3 månade. Men..vi kommer nog vara borta längre, 3 månader känns så lite. Men om vi ville var kvar längre så skulle vi fixa det därnere. Jag är så nervös, har tusentals fjärilar i magen."

För ett år sen skrev jag ett inlägg som jag är rädd att jag kommer skiva i höst igen. Panik. Den tanken ger mig det.

"Idag är en jobbig dag. En sån som jag fått mycket på senaste. Känner mig allmänt konstig. Svag, trött och misslyckad. Jag vet, jag är inte en misslyckad person. Men det känns som det. Gör ingenting på dagarna, lyssnar på sorgsen musik och tycker synd om mig själv. En av mina bästa kompisar åker snart, långt bort en lång tid. Vem ska jag då gå mina "möts på parkeringen om 5-minuter" promenader med? En till kompis åker snart, i februari och en kompis är redan i Kreta. Vad ska det då bli av mig ? Jag vill vara den som säger till mina barnbarn att när jag var ung och hade slutat skolan så åkte jag bort. Långt bort under en lång tid. Jag är så trött på den här stan, varje morgon vaknar jag och tänker; jag vill bort. Vill inte vara här längre. Jag är så osäker på mig själv. Tror inte att jag klarar av någonting, men jag gör det ! Ser alltid ner på mig själv, är avundsjuka på alla som gör något. Jag tänker bara att det är något som jag aldrig skulle klara, jag är inte en sån person. Jag tänker på något som jag verkligen vill bli och hur kul det skulle vara, sen kommer tanken; men gud Jonna, det skulle du aldrig klara av. Måste sluta tänka så, sluta. Måste bli starkare. "


Idag sa min mamma " Jonna, du måste börja tro på dig själv, då kommer det lösa sig " Det ska jag tammefan börja försöka göra också.

And I could make a promise, With a tear in my eye ?

Jävlar vad bra dom är.




I need a place to hide before the storm begins.




So get of your low, let’s dance like we used to.

Igår kom min syster hem efter två veckor på vift. Du är bäst.


Mig behöver ni inte kolla på. Nu är det jobb, hej !

Tänk er känslan.



Jag vet , jag filmade med mobilen och jag vart så lycklig när dom kom ut igen , så det är inte det bästa videon. För mig är det lycka.

Hela livet var ett disco men hur kunde det bli så svårt ?

Klockan är lite efter ett. Det är soligt & varmt ute. Jag sitter hemma. Morgonen har spenderats i sängen, med bra musik. Jag har njutit av vetskapen att om vecka är jag påväg ner till Göteborg. Jag ska se det bästa som går att se. Musik. Jag ryser.


.

Nu är äntligen Way Out West bokat. Jag är så glad ! Om en vecka åker vi imorgon , Jag & Hanna - Lyckliga vi,

I always hoped that I'd learn how to fly In my dreams, I'm there.

En till bra dag på jobbet är avklarad. Fick beröm & lite sånt - att få beröm på jobbet är ungefär det bästa jag vet. När folk blir förvånade över hur mycket man kan på så lite tid. Nu kom nyss Felicia hit, en långpromenad&härligheter är på G. Börjar 12 imårn& jag är inte ett dugg trött så jag vill göra någonting. Nu känns allt bra. Bara en jävla biljett som saknas. Hej.









So let me hold you in my arms a while, I was always careless as a child.

Snacka om att det här är en sån här dag som jag vill vara ledig. Solen skiner&allt känns bra. Det här kan vara bland den sista soliga varma dagen. Jag kom på att det är Agusti. Sen September. Vart tog sommaren vägen? Den har knappt börjat enligt mig. Kan inte jag gå runt i shorts på onsdag&torsdag, då vet jag inte vad jag gör. Mina lediga dagar. Om två dagar.



" Så gör som Glasvegas, kom till Way Out West"

Innan oktober.

Jag har en plan. Innan min 20 års dag. Det måste bli så, annars vet jag inte vad som händer. Jag skiver det inte här fören jag vet hur det bli, saker har en tendens att inte bli av isåfall. Snälla, jag vill. Har sökt massvis med jobb nu så något borde ju nappa, eller?

Föresten så såg jag en sak idag. En ful sak. Den gjorde mig glad. Den var ful. Jag tar mig all rätt att kalla det för en sak. min rätt för någon som gjorde rätt i att behandla mig som en sak. Sånna borde vi krossa, ta sönder. Helt och hållet.
Nu helst.

This word is full of misery the anger is too big to see ,that's why I had to dream this dream.

Det här kan varit den bästa arbetsdagen i hela mitt liv. Det har varit perfekt med folk, vi hann städa&stänga i tid. Innan jobbet började så gick jag och lyssnade på Mando Diao, fick bara lust med det. Ett tecken. Gustaf Norén, sångaren, kom in och fikade.  Jag vart ( som alltid när jag ser kändisar) helt uppspelt. Med han var det extra vill jag lova , fråga Hanna. Tjejer, han var snyggare i verkligheten. åh. Satan. Snyggsnyggsnygg.

Nu sitter jag istället hemma. Proppmätt&känner mig sådär ful som man gör ibland. En sväng hos duschen & plattången låter väldigt bra just nu. Kvällens planer får jag se. Börjar tolv imorgon. Skönt.


20.08

Hej. Nu ska jag till Flygfyren & hyra film med lillebror. Ikväll igen. Jag kanske dyker ner på stan en snabbis. En jättesnabbis. Jobbar 9-18 imårn också. Pengar betyder det. Jag har städat hela lägenheten också , jobbigt att bo själv. Måste ner till tvättstugan också , men ingen kraft. Hej.

RSS 2.0