.

Fanfanfan. Det är "söndag" idag. Bolaget är stängt. Kunde inte någon sagt det till mig igår ? åh.

Men allt mitt drömande har gjort mig blind .

Igår när jag kom hem så fick jag så ont i halsen , så alla planer för kvällen var lika bra att lägga på hyllan. Råtråkigt. Men istället färgade jag min utväxt, inte naturligt rödhårig här inte , sen låg jag i soffan och kollade på Idol med Siri och Erika. Halv elva hade jag somnat.

Vaknade 6.30 av mig själv imårse. Helt utvilad och en hals som jag lika gärna skulle kunna ta bort. Men det får inte stoppa mig från att dra till okå ikväll och hejja på Erika. Får se vad som händer efter det. Nu blir det apoteket och bolaget , puss.


Every time I see your eyes, I want to walk with you in moonlight.

Hej. Jag är irriterad , hungrig , trött och sjuk. Jag har typ halsfluss, ska till doktorn imårn om det inte blir bättre. Jävla vinter och kyla som gör att jag alltid är sjuk, åh. Jag har köpt halstabletter som kostade åttio kronor, typ ett rån. Jag blir helt bedövad, hela halsen , känner ingenting. Nej , ni får inte ut mer av detta, ger er bilder från fredagen istället, det var kul !















I Stockholm rusar dagen förbi.

Bara två dagar att gå upp - sen helg. Efter helgen är det fyra veckors jobb kvar. Sen ska jag jobba som en tok på andra ställen innan jag far.

Jag är så jävla sugen på sushi. Någon som vill komma hit med lite ? Är helt ensam hemma och hatar att laga mat.

Efter Greys ska jag sova. Längtar tills det är slut för jag är så trött, men det går inte att missa. Måste alla bra program gå så sent ? Perfekt om dom skulle gå runt sex-tiden. Då kunde man sitta framför tv;n och äta och sen sova direkt.

Föresten så ska min bror kanske få en bok. Egen diktbok. Jag håller tummarna för dig , lillebror.







18.13

Bara för att jag vart hemma idag så har dagen gått riktigt fort. Jag och Hanna möttes på stan och tog en fika - och sen vidare hem till henne. Vi pratade om London, London och London. Vi har nästan till och med bestämt vad nyårs - outfiten blir , bara nästan. Så himla laddade vi är !

Jag vill bara ha helg just nu - men det kommer gå fort det också . På fredag är det "Hejdå" fest för Emmy & Anna som ska till Australien, lagom avundsjuk ungefär. Sen kanske vidare in till stan och se Florence på Debaser. På lördag ska jag på Norrtäljes " Let´s Dance " Hålla tummarna för Erika ska jag !





Försvunna dar och eviga nätter, vätskeersättning och värktabletter Var allt man behövde.

HANNA HAR NYSS BOKAT LONDON. Gissa vem som är så himla lycklig just nu ? Hon följer med mig dit , stannar en vecka, hjälper mig med en massa och framför allt firar nyårsafton tillsammans. Åh , kan inte bli bättre !

Föresten så försov jag mig imårse också , Jossan ringde 06.04 och undrade varför jag inte satt på bussen. Det visste inte jag heller om jag ska vara ärligt. Lite ångest , men sånt händer.

Nu ska jag städa rummet , sen blir det en sväng på stan. Pusss



14.04

Hej. Har nyss kommit hem. Har varit på fyra lägenhetsvisningar på en halvtimme. Snart blir det en 5;de. Duktigt tycker jag, måste vara något slags rekord.

Igår träffade jag Lina en stund på dagen , mycket trevligt vill jag säga. Kvällen var lugn - såg på film och bara var. Det var ungefär det jag orkade göra efter min fredagskväll..som skulle bli rätt lugn, men som vanligt inte blev det.

Föresten , är det någon som har London tips ? känner någon som bor där ? Vet vart man ska bo ? Vad för jobb som är lättast att få ? GE MIG ALLA TIPS, NUMMER, MAIL OCH ALLT . Min mage vänder sig just nu bara jag tänker på 29 december...



Jag vill tillbaka till Hultsfred. Låg och tänkte på det inatt , typ dom 4 bästa dagarna under hela sommaren.





Navigation.








Petter för två sekunder sen ;

P - Olle, vet du vad jag ska bli när jag blir stor ?
O- Neej
P- Jag ska bli tjejtjusare.
O - Vad sa du ?
P- Tjejtjusare. Jag ska ragga på tjejer.




So turn it up and break it down, come on bring that beatbox back.

Hejhallå, Hemma hos Jossan nu. Dagen har vart jättebra, blev bjudna på frukost och slutade en timme tidigare. Nu håller flickorna på att göra sig ordning, sen blir det nog en sväng till trädgårn - som vanligt. Puss på er.

Nu kan du få mig så lätt.

Jag säger det. Du kan få mig så lätt. Om du vill ha mig.

Jag har så jävla mycket blandade känslor just nu så det finns inte.

Om två månader och åtta dagar kommer jag åka till London, på obestämd tid. Jag kan vara där 1 månad eller livet ut. Men medans jag är där kommer inget bli sig likt här heller. Händer lite för mycket samtidigt .

Jag har massvis med planer några år framför också. Resa , Plugga...Men jag har ingen aning om vad eller vart.

Som tur är jag bara 20. Ingenting kan stoppa mig, inget alls.

Jag är trött på dom som säger att jag inte kommer klara det , att jag kommer vara hemma igen efter nån vecka. Det är för dom jag vill visa att jag kan. Jag kan och vill framför allt. London..




Man måste va en idiot för att kalla sig klok.

Nu har Joel åkt tillbaka till Gotland. Konstigt hur fort man vänja sig med att han är hemma. Men han kommer tillbaka om 2 veckor, då ska vi fira hans myndighetsdag. Igår låg vi och kollade på "Kullamannen" Herregud vilka minnen som kommer fram. Älskade det när jag var liten , älskar det nu. Att det är svartvitt gör det bara bättre. Dock har jag ett men från den serien - jag hatar fågelskrämmor. Ni som sett det förstår.

Jobbet idag gick jättebra , med några alvedon i kroppen. Ikväll ska jag vara barnvakt, men först en sväng upp till flygfyren och inhandla äpplen.




My Favorite Shoes.

Dom har hål överallt. Dragkedjorna går inte att dra upp. Klackarna är sönder. Men det är mina favoritskor. Favorithöstskor.









Dry your eyes, mate.

Jag har skittråkigt. Jag hatar att vara sjuk. Jag hatar att behöva vara hemma. Joel kom nyss hem och jag ska minsann tvinga upp han till flygis. Måste få frisk luft.









It’s like forgetting the words to your favorite song , you can’t believe it . You were always singing along , It was so easy and the words so sweet. You can’t remember ,you try to feel the beat.

Hej!
Usch , hemma idag från jobbet. Kände igår hur dåligt jag mådde och nu sitter jag här med sjukdom. Dock mår jag inte så jättedåligt så jag ska verkligen försöka komma iväg till jobbet imårn. Sitter och tänker på alla pengar jag förlorar. Klockan är 10 och jag har varit vaken ett antal timmar. Man vänjer sig så fort att gå upp tidigt, så jag vaknade av mig själv 05.48. Nu ska jag se film, sen kika runt på lägenheter. Vet nån föresten vart man kan hitta en jättestor billig reseväska ? Kom på att jag borde införskaffa mig en ! puss.



Told me that my hair was red. Told me I was beautiful and came into my bed.





No one's laughing at God when they're saying their goodbyes.

Jag kan inte mer än säga att den här helgen har varit toppen. Fredagen vart hur bra som helst. Lördagen vart mysig och jag fick en massa jobbiga tankar att bli bättre, en långpromenad med Joel och en med mig själv och markus i hörlurarna. Jag läste en bra bok och somnade tidigt. Vaknade idag helt utvilad och efter en lång dusch gick jag en promenad med Joel, igen. Kameran fick följa med den också. Perfekta söndag. Puss









And I'll do the things that remind me of you, And I'll wash my hair in your shampoo. And I'll buy your perfume , And spray it round my room . And I'll smoke your cigarettes so that I'm dying too.


Tidal wave gonna cover me.




On Saturday night, they’re running for the shadow .

Hej! Sitter just nu hemma, helt slut ungefär. Vaknade halv två idag. 13.30, helt sjukt ! Kom hem genomblöt fem imårse, jag som hade tänkt ha en ganska lugn kväll iaf, men så blev det ej. När jag kom hem hade jag varit vaken 24h , jag somnade ungefär på 5 sekunder.

Idag har jag lekt med min lillebror, Joel. Jag har kollat på tv och bara varit. Hur skönt som helst! Ikväll blir jag nog hemma eller typ en långpromenad. Det behövs med mina tankar och allt som händer just nu, helt sjukt.




You are a cheap and nasty fake. And I am the bones you couldn’t break.

Hola !
Jag har vart jätteglad hela dagen, jag älskar fredagar ! Ikväll blir det till att träffa Hanna&Fanny ( Så roligt, för att Siris bästa kompis heter Hanna och hennes lillasyster Fanny ! ) Vi ska dricka och sen ner till trädgårn och kolla lite band.
Nej ,nu ska jag göra mig ordning och äta lite . Puss mina kära vänner.




Jag ser Gotlandsfärjan närma sig. Hand i hand på hamn i Nynäshamn.

Jag ska ha min lillebror hemma enda tills på onsdag. Imårn är det fredag också, kan bara säga att jag är så otroligt glad idag så det finns inte. Älskar er.



Inget händer när jag tänker, jag har fel på hjärnan. Ett plus ett är elva, du & jag funkar bra. Inget händer när jag tänker, jag har fel på hjärnan.

Och nu då? På vägen hem hade jag planer på att göra något med nån ikväll. Ingen verkar vilja göra mig sällskap i den idén. När jag för en gångs skull är riktigt pigg. Föresten var jag på skitdåligt humör imårse, var 119% säker på att det var fredag. Jag hade helt fel. Jag älskar fredagar och hatar måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar & söndagar. Speciellt när man jobbar. Nej, nu vet jag vad jag ska göra ! Jag ska upp till coop och köpa en jättestor resväska .






Svart är ingen färg, det är så man känner sig.

Kom hem för en stund sen . Åkte bil från långhundra åby vägskäl - lyx. Fösta jag gjorde när jag kom hem var att sätta på spotify och Markus nya skivor. Jag är kär, ungefär som förra skivan , bara att det här är två. Åh, så bra. Jobbet gick mycket bra, skulle lungt kunna jobba en timme till. En råbra dag helt enkelt. Pusss.


By my side.




I want more money than a bank can hold.

Jag vill ha massvis av pengar. Så mycket så jag slipper gå ut i det här skitvädet och frysa arslet av mig när jag ska till jobbet. Det blåser, regnar/snöar och är bara grått. Jag vill bort från Sverige. Det ska jag med dock är London råare&gråare än här - bra val jag fick till, haha . Skulle inte ha något emot att sitta inne oktober- mars så jag slipper det.  Jobbet gick bra, dock ovanligt långsamt. Nu ska jag försöka fixa något käk. Puss.



Ge mig ingen skit, ge mig afrobeat.

Hej!
Har precis tagit världens varmaste dusch, hur skönt som helst. Vilken dag som helst kommer jag frysa ihjäl, det är jag säker på. Snart väntas en promenad med Hanna & sen blir det tidig läggdags. Har väll inget mer att säga förutom att jag hade världens läskigaste dröm, så jag har varit rädd och känt mig efterföljd hela dagen. Blä. Ge mig ingen skit. Puss.


.

Hej. Har precis kommit hem från en sväng på TäbyC. Har sån söndagsångest så det finns inte,usch.
Men gårdagen vart hur bra som helst. Släkt och vänner samlade. Vi hade det rå trevligt . Vi åkte in till Sthlm & Debaser - fantastiskt bra. 2.20 bussen hem och taxi på det. Perfekt. Jag älskar mina vänner. Jag fick världens bästa present av Hanna också, Tacktacktack.












Jag har världens bästa vänner.



Nu åker vi in till sthlm och gör gatorna osäkra. Puss

.

Föresten fick jag världens bästa present av Becca & Jossan. Den 23&24 November blir det världens bästa Markus . Åh, kan inte mer än längta. Den 14 oktober släpps hans nya skivor också, två stycken. Han ska alltså ha en konsert för varje skiva. Kan inte bli bättre.


Grattis Jonna.

Ja må jag leva, jag må jag leva..wohooo...En jättebra dag har jag haft om man bortser från jobbet, typ. Min kära familj trotsade klockan imårse och sjöng för mig. Massvis med sms & telefonsamtal, tack mina fina underbara vänner. Vi har varit och ätit på resturang nyss, jag och hela familjen, förutom pappa som jobbar. Imårn jobbar jag och sen heeeelg. Ska ner på trädgårn imårn och kolla band. Jag ska baka massvis med tårtor & handla vin. På lördag smäller det med 20-års fest. På söndag ska jag ligga i min säng hela dagen. Puss på er och grattis till mig.







Upp på sociala och ner, på systemet.

Vet ni, ikväll ska jag sova min sista natt som tonåring. Det känns bra med samtidigt inte. Måste köpa dyrare SL kort, men hey..jag får några kronor mer i lön från och med imårn, inte illa. Systemet är nog det som kommer bli bäst. 17.50 kommer jag befinna mig där imårn, haha. Ingen av mina familjemedlemmar var sugna på att gå upp klockan fem imårn. Jag förstår dom lite, men är det någon som läser detta och kanske är sugen på att gå upp just då, call me. Bara för att jag blir vuxen så vill jag fortfarande vakna av "Ja må hon leva"

Åh , helt ärligt så pirrar det lite i magen. Grattis i förskott till mig själv. Jag ska spendera mig dag på ett jävla lager också, blä. Men på lördag, tjejer&killar- då. Puss&Godnatt.

( Föresten så var jag tvungen att byta nummer idag också , bara så ni vet - En läskigt bra anledning, där var jag klyftig!  )


Dina händer är fulla av blommor. Dina ögon är fulla av liv.

Hej.
Fösta dagen på jobbet igår. Det gick jättebra faktiskt, hade förberett mig på värre om man säger så. Samma idag. När man har en klocka som ringer 05.15 & man har stått och skaffat sig muskler en hel dag så är man inte så himla pigg just nu. Ikväll är jag iaf barnvakt till Siri. Vi har ätit pizza med Petter & mamma. Snart väntar desperata hemmafruar som börjar ikväll, vintern är på g alltså.Har precis köpt vindruvor som jag ska smaska på. Puss


If you had to lie a little, I´ll let it be true. When you get low, I´ll get lower than you. .

Imårn är det måndag. Imårm börjar jag jobba heltid. Hejdå mitt sociala vardagsliv, typ. Så illa är det inte, verkligen inte. Världens bästa söndag har jag haft också, jag har fortfarande pyamasen på mig, klockan är 17. Det säger allt.


Kanelbulle.

Igår fick jag hem massvis av bullar från jobbet - passande en dag som denna. Dock är jag inte speciellt förtjust i dom om dom icke är nybakta, typ. På fredag kommer Joel & hans kvinna hem, det blir jag glad av.

Söndag.

Hej. Min helg har varit råbra. I fredags jobbade jag och en taggad Hanna kom in och gjorde mig det. Jag gick till henne efter jobbet, vi drack mojitos utan mynta(?) & hade det riktigt trevligt. Vi gick ner på stan där jag hade hört det skulle vara lite av något galej - men där hade dom fel minsann, men det var trevligt endå . Åkte hem till Hanna, åt världens godaste vegetariska lasagne - somnade.




Igår efter jobbet mötte Becca upp mig, vi åkte till kryddan, handlade chips, ostbågar,dip,baguette & skagenröra - redo för en helkväll framför soffan alltså. Vi åt, åt, åt & pratade. Jossan kom och vi fortsatte på samma stil tills jag nästan somnade i soffan , då åkte vi hem och jag somnade med detsamma. Laddar inför lördag istället - då hörrni. Min 20-års fest. Puss.


09.42

Godmorgon.
Åh, satan vad trött jag är. Måste vänja mig, på måndag och två månader framåt är det uppstigning 5.00. fem! Har drömt konstiga saker hela natten! Nyss tackade jag nej till mitt heltidsjobb på min klädaffär också. Det suger. Nu ska jag halta mig iväg till jobbet. Puss

22.09

Hej. Klockan är redan 22 och jag förstår inte var tiden har tagit vägen. Becca kom förbi en stund ikväll också , alltid lika trevligt. Men, när kom kylan egentligen? herregud alltså. Imårn jobbar jag, 10-18 sen får vi se vart
kvällen tar mig - antingen hem till soffan&en bra film. På söndag måste jag köpa ett busskort för mina sista pengar typ, räddningen är att jag fyller år om exakt en vecka. Jag kanske borde ut och fira i helgen, min sista helg som tonåring, hemskt. Puss och godnatt.



15.41

Okej, jag har inte gjort ett dugg vettigt idag. Städat halva rummet är väll det jag gjort. Klockan är halv fyra, skärpning. Nyss kom Petter & hans farmor och farfar hit. Mitt ben är absolut inte bättre. Nej, nu ska jag dricka kaffe, dammsuga & sen tigga skjuts hem till min far. Föresten åt jag årets första pepparkaka nyss, intressant va?Puss



Och dina ord dom föll som glitter över min gråa vardag.

Godmorgon. blä, mitt ben. Igår när jag och Jossan gick från henne till coop så låste sig mitt ben helt och hållet, det gjorde så satans ont, ni kan tänka er hur det såg ut, ena benet gick inte att böja, haha. Idag blir det alltså ligga hemma, typ. Blir det värre så ska vi nog till doktorn, kan vara så att jag har en inflammation eller något. Imårn&lördag är det jobb, men jag undrar verkligen om det går. Pax för att inte gå med brickor, yes.

Igår åt vi vindruvor& kollade på coco chanel, typ världens bästa film- ja. Älskar den. Det är inte den som går på bio nu, utan den här får man med Plaza Kvinna, nu. Så köpköpköp.

Nu ska jag kolla massvis med lägenheter, sen städa mitt rum, sen hem till pappa. Puss



RSS 2.0