I bröstet där hoppet bor var det tomt länge, länge, flera år.

Jävlar. Idag är det exakt en månad kvar tills jag sticker. Det kittlas och pirras fruktansvärt mycket i min mage ska ni veta. Jag vill åka med samtidigt inte. Eller klart jag vill, men ni förstår. Idag har det varit svampbob fyrkant marathon på tv igen, det är typ det jag och min syster gjort.

Första advent.

Hej! Igår spenderade jag ungefär hela dagen i Uppsala. Åkte först hem till mormor&Kalle och firade han. Sen åkte vi till Ikea. Visst har jag världens sötaste gudbarn/kusin? Var nära på att kidnappa med mig han..jag dör ! Vilken lugn helg jag haft, första på länge. Kanske välbehövlig, vem vet. Lite tråkigt att det inte blev Debaser igår, hade längtat hela veckan. Men jag hade en trevlig kväll endå. En sväng fram och tillbaka till Rimbo och sen spenaderade jag kvällen helt ensam med svampbob fyrkant som gick på tv, haha. Somnade tidigt och vaknade vid åtta. Har precis ätit en söndags/första advent -frukost med mamma och nu ska vi städa. Pusss.













If you're a bird, I'm a bird.

Det blir en hemmakväll. Jag ska kolla på min favoritfilm och gråta sisådär från första till sista scen. Badrummet har blivit en ångbastu, jag tog precis ett kokhett bad. Föresten, har ni inte sett filmen, se den. NU ! Den vackraste, finaste, bästa film jag någonsin sett och jag har sett den ett antal gånger. Max är tre gånger på samma dag.



Du brukade lysa upp alla rum du gick igenom och du kunde smälta mitt hjärta genom att bara le.

Det värsta med fredagar är att man är så trött när man kommer hem från jobbet. Skulle kunna somna med detsamma. Men eftersom att det är fredag så är det inget att tänka på. Nu är det bara exakt en vecka med slavjobbet. Söker fortfarande flytthjälp på fredag, en pizza blir betalningen..någon som är villig ?

Kvällens planer är ? . Får se om jag går ner på stan eller hittar på något annat trevligt. Just nu låter en bra film perfekt. Imårn ska jag till mormor&Kalle och till Ikea med mamma, sen blir det sthlm för hela slanten. Miike snow och debaser kan bli hur bra som helst. Dock ska alla jobba typ , Hanna..kom igen !

Nej, nu ska jag lägga mig i soffan..äta..pizza och dricka cola ! ( Jag kan vara världens onyttigaste människa . Jag är alltid hungrig också..åt för två timmar sen och nu kurrar min mage, det är något fel. )

Ses !


20.48

Imårse tog jag 06.00 bussen till jobb 1, kom tillbaka till stationen 17.50. Började jobb 2 18.00 tills nu. Jag är trött och orkar inte skriva mer än det här. Inte så roligt att sömnen dom senaste nätterna svikit mig heller. Imårn blir det nog en helvit fredag hemma. Inte på lördag , då lockar debaser och Miike snow. PUSS.


En väldigt gammal bild och en vän jag saknar och vill krama ihjäl just nu.




Not here where all I breath is smoke

Gissa om det var tufft att åka till jobbet imårse. Med fyra timmars sömn kämpade jag mig upp, men jag är så stolt över att jag gjorde det. Gårkvällen var grymgrymgrym ! Visar bilder så ser ni med egna ögon.













11.53

Gårdagen var hur bra som helst. Jag älskar Markus. Jag älskar mina vänner. Jag älskar konserter över huvud taget, det kittlas i kroppen. Ikväll blir det han igen, lite som en Markusfestival.

Helgen skrev jag nästan inget om. Jag var på bio med Petter, Siri och Joel. Vi såg upp.
Jag träffade min bästa vän. Hon hade middag hemma och sen gick vi ut. Jag vill att hon alltid ska vara hemma. Hon får följa med mig till London och börja plugga där !
I söndags kom mormor och Kalle på besök. Vi åt på G och hade jättetrevligt !

Nu har både Joel och Felicia åkt hem. Det gillar jag inte för fem öre. Men till jul , då kommer dom hem. Vi gick och kollade på julskyltningen på NK igår, lite julstämning. På söndag är det första advent, helt sjukt. Nu ska jag duscha, äta och göra mig ordning . Hejdå !



Huller om buller om, huvud axlar knä och ben, allt var upp och ned.












Minst ettusen gånger i ettusen sånger har jag lyssnat efter ett svar. Minst ettusen gånger i ettusen sånger undrade jag vart du var.

Imårn ska jag se Markus. På tisdag också. Jag längtar. Allt som skulle kunna gå fel nu är att jag blir sjuk. Jag får inte. Min vanliga tur, lixsom.
Mormor & Kalle är på besök i Norrtälje, ska fira Joel. Vi ska äta kinamat och fika. Ikväll ska jag träffa Felicia och jag ska gå och lägga mig tidigt, imårn är det upp tidigt och ska hålla mig vaken länge.  Föresten var fredags&lördags kvällen hur bra som helst, Puss.Puss.Puss.



Och nu känns allt bara så jävla typiskt...


18.31

Jag skulle vilja befinna mig på några av dessa ställen just nu.







.

Jag eller mamma ?


Snärjer jag in mig och undrar att kanske ändå om vi försökte. Men då kommer den, verkligheten, påminner en och rycker tillbaks en.

Jag och mina syskon har ungefär världens tråkigaste humor. Eller världens roligaste enligt oss. Jag har nog aldrig skrattat så mycket jag gjort ikväll. Jag kan vara övertrött också, väldigt mycket.

Jag sitter just nu nyduschad och dricker Julcider med äpple - kanel smak. Joel spelar gitarr, vi sjunger, vi har det bra ! Kvällen är ett ? .












Vi ses på parkeringen om fem minuter ?

Helt sjukt. Det har gått ett år sen jag skrev dethär. Min bästa vän skulle åka iväg några månader till ett land långlång borta. Nu är det min tur, jag ska göra något som jag ALDRIG trott jag skulle våga. Jag vet, jag har inte åkt än. Men jag har en biljett, boende, resekamrat ( dock, som jag aldrig träffat) . Tänk er , jag - Jonna, ska flytta till ett annat land ? Jag kan ens inte engelska...

Men appropå Felicia. Har nog aldig varit så nere som jag var när hon skulle lämna sverige. Hon är helt klart bäst - har känt henne sen jag flyttade till Norrtälje - och blombuketten ( Felicia, you know ? ) Kommer aldrig ångra att jag plockade den ! Se vänner , vad några blommor kan göra - jag fick en bästa vän för livet !

I fredags när vi gick hem så frågade min kompis min mor om hon visste vem Felicia är, hon svarade;
" Ja, men vafan ! Det är min dotter " Precis så !

Dock har du flyttat till bajsskövde nu och jag blir inte bortskämd genom att träffa dig varje dag. Men det gör ingenting, jag vet att du alltid finns, och det är precis vad jag kommer göra för dig. Jag älskar dig !

"Idag träffade jag en av mina bästa. Åh, har inte tänkt på jättemycket på det tidigare, men gud så jag kommer sakna dig när du är borta. Eller jag har tänkt på det, men inte alls så mycket som nu. Varje gång när jag är hos mamma så snackar vi i telefonen och avslutat med " vi ses på parkeringen om 5 min". Vad kommer hända nu ? Du är en av dom vännerna som  jag verkligen litar 110% på, kan berätta allt för dig och du för mig. Usch, vill verkligen inte tänka såhär. Du ska vara borta i nästan 5 månader, vem vet, kanske längre. Jag vet hur underbart du kommer ha, och hur jävla glad jag är för din skull. Men..snälla vänta några månader så kan jag följa med ? Kommer sakna dig som en jävla tok, räkna med att få 4829047 mail från mig varje dag. Varje gång det kommer hända något eller jag får reda på något kul, så kommer jag tänka " Gud, det här måste jag berätta för Felicia" Och jag vet att jag kommer vara på väg att ringa dig en massa gånger, utan ha en tanke på att du är borta. För jag kommer inte tänka på att du är på andra sidan jordklotet, jag kommer tänka mig Felicia som är hemma på gården och väntar på att jag ska till mamma så vi kan mötas på parkeringen. Men borta, det är du verkligen inte, du ska bara på semester väldigt länge. Och du kommer tillbaka, och då jävlar är det du och jag som kommer ha ett antal timmars snack och promenad med varanndra, 500 varv runt gården varje kväll eller något liknande, för just nu är det 3 och endå har vi snackar 2 gånger tidigare samma dag. Bilder på dig ligger i mappen " Mina bästa vänner " och..det kommer du alltid göra. Åh gud, jag vill inte att du ska åka."


Har minsann ingen aning om vad vi gör på denna bild - men fan vad bra den är !

18 december.

Det är mina vänner jag älskar och låten är grym. Bara så ni vet , ni som undrat från inlägget nedan.


Ikväll ska jag träffa Becca och i helgen ska jag leka med Felicia och Joel för dom kommer på besök.


Jag hatar Tele2. Jag väntar sms, samtal och att kunna skicka iväg ett meddelande. Men det får jag viss inte, nehepp.


Jag tycker att det är sjukt att det redan är Onsdag , var väll söndag nyss?


Jag har troligen fixat boende i London - jag är så himla GLAD.


Jag är så jävla röksugen men orkar inte gå till affären.


Den som vill äta pizza den 4;de December får hjälpa oss bära kartonger. Mamma bjuder !


Det är 7 dagar kvar tills jag får lön.


Det var typ en punktlista med det jag ville säga. PUSS, vi ses.

Remember it's just you and me.

I just want you closer,
Is that alright?
Baby let's get closer tonight

And just let me hold you.
Don't shrug your shoulders,
Lay down beside me.




18.55

Kommit hem från jobbet. Jag har ätit. Inte duschat - vi kommer inte ha dusch på en-två veckor nu. Men vi har fått nyckeln till nån dusch i grannhuset, haha ! Ska orka mig dit..snart. Vi håller nämnligen på att kakla om hela badrummet. Efter ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. PUSS .


Sunday morning go the hazy, hazy jeans, I turn to you and inhale where you lay.

Jag har börjat älska söndagar. Konsigt, jag vet. Men dagen har spenderats med bror som har vart hemma över helgen. Vi har ätit den klassiska bakis pizzan & bara haft det trevligt. Nu är han på väg till Gotland igen.

Min helg har varit otroligt bra, en av dom bästa på länge ! I fredags träffade jag Madde och Lina, vi satt nere på trädgårn och lyssnade på Amanda och hennes syster, otroligt bra tjejer ! Sen fick jag sällskap hem av mamma, Joel och två unga herrar, vet faktiskt inte när jag skrattade så mycket sist !

Igår vaknade jag , otroligt nog, jätteladdad inför kvällen. Jag, Joel och mamma åt sushi, fikade och spanade in den nya gallerian.  Jag åkte åkersberga bussen för första gången sen..innan studenten och var i åkerberga första gången på över ett år. Vi satt hemma hos Fia innan vi åkte in till Debaser och dansade så svetten rann, nästan.

Idag har jag värkande fötter. En autograf på armen. lite söndagsångest. Men Paolo Nutini hjälper mot det bästa och jag mår så himla bra. Känns som att det är en del saker som löser sig nu !

Nu ska jag spela Kalaha med syster. Puss !









Hjälp!

Min plattång är borta. Jag behöver den. Nu.



Winter's cold is too much to handle.

Jävlar , vad det är kallt ute ! Men jag ska inte klaga, inte alls. Det är bara dumt !

På ett sätt tycker jag att det är rå mysigt att gå upp klockan fem när det är kolsvart. Sätter på kaffe - sätter på mig sköna varma kläder - gör frukost och sen går till bussen. Det är tyst och man kan sova. Dricker mitt kaffe och lyssnar på musik i en och en halvtimme. Jobbar och sen åker hem - åter igen mörkt, men jag har hört att det snart blir snö - lite ljusare & positivare ! Sen är det inte så illa att det bara är femton tidiga mornar kvar .

Nu ska jag sova , imårn väntas en lång dag. Lyssna på vampire weekend, åh vad bra dom är ! PUSSS.



Love me like you do. Oh, kiss me like you do.

Filmen fick vänta - började lyssna på Paolo Nutini, svårt att sluta då.


Oh, you kiss my lips again and again and again. We would watch the sun coming up easy, while the rain came tumbling down and it would wash our bodies so cleanly.


Nu ska jag titta på sveriges bästa film genom tiderna, typ. Bli lite kär i 70-talet, tänk om man skulle kunna få leva då! En kärlekshistoria..

I looked up to you ,but you thought I would look the other way.

Jag vill dansa. Med min älskade vän. Jag har ett lyckorus i kroppen så ni anar inte. Älskar det här. PUSS



Söker ett vindskydd, stormen är du.

Godafton. Vilken snabb dag det varit ! Tiden har gått hur fort som helst. Fick åka bil hem också - hur skönt som helst! Har legat och myst med syster som är sjuk, nu ska jag ta ett varmt bad och börja läsa en bok jag har vetal läsa länge - Slash.

Sitter föresten och kollar på lägenheter/rum - ÅH, jag är så laddad nu !


19.36

Den här dagen har vart hur bra som helst. Den har gått fort, det är huvudsaken ! Bara tre och en halv vecka kvar på detta slavarbete nu, grymt ! Sitter och lyssnar på massor med bra musik, älskar när man förälskar sig i ett nytt band! I veckan händer typ inget speciellt. På onsdag kommer Joel hem och på fredag ska jag ta med han ut ! Dock vill jag jättegärna åka in till debaser och se The Mary Onettes, men det är 20 års gräns så kan bli lite svårt om lillebror ska med. Blir säkert ett klassiskt Trädgårn ! Nu ska jag lyssna på ännu mer bra musik, Puss.

LyssnaLyssnaLyssna !




It´s just a game we love.

Kom precis hem från jobbet. Nu ska jag ta mig ett långt bad - återkommer sen. Lyssna medans !







Left & right in the dark.



Ängeln du placerat på min axel skrek.

Ofta jag tar det lungt en fredagskväll. Nej, kom hem klockan fem. Gissa vem som var världens tröttaste då ? Nu håller jag på att packa alla mina saker i kartonger - alla kläder som jag inte kommer att använda på en månad, vi ska flytta. Den 4 december blir det hejdå huset. Det är tomt i mitt rum snart.

Ikväll ska jag  in till Stockholm och min kära vän på hennes födelsedag med en massa andra, trevligt !

Nu ska jag fortsätta, PUSSSS mina vänner !






13.38

Aja, imårn är det Phoenix. Kul för dom som ska på den. Skit



GRATTIS BROR!


Du är slagsmålet jag aldrig kan vinna.

Godmorning!
Vaknade för ett tag sen men en helt öm hals, vad är problemet lixsom ? Nu ska jag genast börja städa min garderob, har tagit bild på den och är inte minst hälften borta så måste jag börja om! Vissa saker har fortfarande prislapp på, sorgligt.

Hanna skickade ett sms igår och sa att vi kunde föra hemma hos henne. Tror ni jag kan tacka nej till  ett sånt erbjudande ? Plus att hon fick massa redskap till att göra dom drinkar som vi alltid misslyckas med annars. Måste ju testa dom, eller hur ? HoppasHoppasHoppas jag blir bättre tills ikväll !

Städa var det, PUSS.






I always hoped that I'd learn how to fly.

Blir hemma imårn också. Mår bättre nu, men känner att jag aldrig skulle klara av att jobba. Jag ska gå igenom mina två påsar med kläder jag sorterade ut hos pappa - vilket som ska slängas och vilket jag ska ge bort. Ska även kolla kläderna jag har här - kan bli lite fler påsar , men gud så skönt det är att få fort massor ! Ska förska få med mig på lite som möjligt till London - Bara att shoppa nytt där, inte så jobbigt tycker jag !

Imårn fyller min bror arton också , 18 ! Hur sjukt är inte det lixsom ? Nej , nu blir det sängen för mig - Puss.






20.45

Jag : Petter , ska du bli Pappa någon dag ?
Petter : Nej , aldrig !
Jag : Varför inte det ?
Petter : Jag vill inte ! Jag ska äta P-Piller varje dag så jag slipper det !


15.08

Idag kom Felicia förbi en stund innan hon skulle ner till Gbg. Världens bästa tog med sig alvedon, eftersom att våra är slut. Dock vet jag inte hur rolig jag var att leka med just då, men nästa gång du kommer så mår jag på topp!

Ska dammsuga mitt rum och sen åker jag nog hem till mor min. Blir hemma imårn också. Hoppas inte heller att helgens planer blir förstörda, gårdagens blev det. Först och främst var det White Lies som jag inte kunde lägga pengar på , sen Markus också. Fan för sjukdomar. Dock satt jag och kollade Live från P3 hela kvällen, tills jag somnade. Funkade bra det också, minsann.

Föresten så flyttar vi troligtvis den första December, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men det blir bra !



17.54

Kan någon göra mig frisk inom en timme ? Kanske ge mig ett recept på någon kur som håller mig feberfri hela kvällen ? Fanfanfan, det här suger. Jag måste upp till flygfyren och handla ett jävla busskort också, och mat. Jag vill se markus ikväll. Jag vill . jag vill. jag vill. Jag vill.Jag vill.

New York.




Then I will sing you a song and I will love you forever .

Hemma idag igen, ångest. Jag var hos doktorn igår och kollade upp min hals, tydligen någon virusinfektion. Igårkväll hade jag feber också. Dock är jag lite osäker om det ska få stoppa kvällens planer. En konsert är en konsert & Markus är Markus. Ska feber stoppa det ? nej, typ inte.

Felicia är hemma nu ! Hon åker tillbaka på Torsdag, så ikväll eller imårn ska jag träffa min bästa vän, åh !


19.06

Imårn ska jag se Markus. Tre gånger på en månad, inte illa. Idag jobbade vi en timme över, jag har mött världens bästa födelsedagsbarn för en runda på systemet & jag har varit hos doktorn. Nu däckar jag vilken sekund som helst. Puss

Grattis min älskade vän.




In your eyes I see the eyes of somebody of who could be strong.




Shall we dance ?

Gårdagskvällen var somsagt väldigt trevlig. Tog en taxi hem vid halv elva och somnade runt 00-slaget. Var riktigt taggad på att göra något, men dom flesta skulle till mobergs och det kände jag inte riktigt för. En lugn helg med andra ord - jätteskönt. Imårse bakade jag och syster scones, hur gott som helst. Nu ska jag kolla på en film och sen träffa Becca förhoppningsvis, PUSS.
















första november.

Jävlar vilken kväll igår ! Erika vann , hon var så himla duktig ! Ska fixa fram bilderna , innan dess får ni se världens snyggaste häxa från igår.




 


RSS 2.0