22.19

Melinda och Hanna är skitsnygga. Jag vill också vara skitsnygg. Radion spelas på högsta volym, just nu är det the cure - kan jag stå emot ?

jag hatar northen line

hej!
Orkar knappt skiva här, helt svag. Vart hemma för mig igår. Slutade 18 - kom hem 20.45, jag var så jävla irriterad, trött och hungrig. Kom på en fullproppad vagn i tunnelbanan, fick efter några stationer en sittplats. När det var fyra stationer kvar, ca 7-10 minuters resa hem så var det självklart nått signalfel och dom stängde av hela northen line, southbourne. Gick upp för att ta en buss, men det var ju alla människor som satt på den där jävla tuben som skulle det...och folk innan på dom andra stationerna. Jag fick stå ute och vänta över en timme i kylan och så fort det kom en 155 så fick man springa och klämmas. Det åkte förbi ett 10-tal bussar, vissa stannade inte för att bussen redan var full eller så tog den bara inte risken att stanna där då alla började trängas innan bussen ens stannat. Det skitigaste av allt var när det åkte förbi 155 som det stod no service på, åh..jag vart så arg! Hemma skulle det satts in extrabussar direkt om tuben vart trasig! wellwell, jag gav upp..satte mig på en bänk och väntade tills lite mer än hälften av alla människor åkt. När jag väl kom på en buss, hade jag ingen känsel någonstans och hade ordagrant frysit häcken av mig. bussresan som ska ta 20min, tog självklart en timme den med. Så, när jag kom hem så mådde jag sämre än dagen innan, så jag låg i sängen hela kvällen och tyckte synd om mig själv, medans alla andra var ute och roade sig en fredagskväll. Dock blir min lördagskväll nog likadan. Planerna för kvällen kommer antingen bli ett vintage party här i clapham, men klockan är så mycket så får se hur det blir med det, eller så skulle jag gått på bio med Emma och My och kollat på en film som jag väldigt gärna vill se! Dock så börjar den om 50 min, det tar en 30min att åka dit och jag vet inte riktigt om jag gjort mig vän med tunnelbanan , en annan gång!
Var nyss på tesco och handlade vindruvor, mango, yogurt, tomat och pain pillers. Blir nog en hemmakväll, vill bli frisk!

tröstshoppning

Bläääää...jag mår bajs. Jobbade hela dagen och jag kände hur krafterna tog slut dom sista timmarna. Efter jobbet mötte jag My och gick till en bokaffär. Köpte en bok som jag suktade efter och har unnat mig. Sprang även förbi H&M och unnade mig...en ny jacka och byxor. Blir inget jävla party ikväll, min kropp behöver vila ut och jag ska jobba imorgon också, känns dock inte så frestande just nu, men pengar! Nu ska snart Melinda och Hanna åka, då ska jag försöka sova. Varför ska jag alltid vara sjuk för ? Jävlaskit immunförsvar!

maoz

fan, jag orkar inte. Ligger i sängen och mår bajs. Ni vet - dagen innan feber sjuk. Jag har jobbat hela dagen, och det gick bra. FÅR FORTSÄTTA DÄR. Nu är jag en medlem i Maoz gänget - grattis till mig! Ska jobba imorgon också, hoppas jag mår bättre ! På kvällen ska vi på London fashion week festen, hur sjuk jag än är ska jag gå, punkt slut. Melinda åkte nyss in till Liverpool street också, ska möta upp hennes bästa vän som ska bo här några dagar. Nu får faktiskt ni, mina vänner, komma hit !
Här ser ni min grymt snygga jobbtröja. Sitter typ på tight så jag inte kan andas, men chefen sa att den var bra, kul!
Åh, föresten så åkte jag, efter jobbet in till Carnaby Street. Gick in i Converse butiken och ser att mina skor finns och dom är äckligt snygga i verkligheten! Dock var den minsta storleken 10. Helvetesjävlaskit tänkte jag, fasst värre.

And we’ll be laughing about how we used to smoke, all those stupid little cigarettes

godmorgon!
Usch, sov hur dåligt som helst inatt! Dom få timmarna jag sov drömde jag om att nästan hela släkten kom och hälsade på. Just nu känner jag mig febrig och skit, så himla typiskt när man ska jobba. Men Sofia gav mig några mirakelpiller, så får hoppas det hjälper! Slutar klockan 18 och då ska jag springa in i en converse butik och kolla om mina drömskor finns kvar där - annars får jag hoppas dom finns kvar att beställa hem! Ska även försöka leta efter en bok som jag vill ha! Nu ska jag äta klart frukosten, puss!

och den här världen kan ingen ta ifrån oss

inatt när jag åkte buss hem så åkte jag förbi Tower bridge. Den lös upp och såg hur maffig ut som helst, ni anar inte hur häftigt det var att tänka : Här bor jag. Sitter just nu och spelar betapet med Emma och jag kan inte få mina skor ut hjärnan! Måste ha dom, måste..imårn ska jag provjobba igen, är han nöjd över mig får jag jobbet..annars hejdå. Får jag jobbet måste jag fira, får jag det inte måste jag trösta mig..med ett par nya skor kanske? Nej, nu ska jag alldeles strax försöka sova, känner mig inte helt hundra kry heller, skulle vara typsikt om jag vaknar upp imårn och mår S-K-I-T.


dream shoes

Jag har hittat mina drömmars skor. Dom är till för att sitta på mina fötter. Ni vet, jag börjar nästan gråta tanken på att inte äga dom. Jag måste ha dom! Fan, jag hatar pengar, hatar att allt måste vara så jävla dyrt. niohundra spänn, har knappt så mycket på mitt konto! Jag måste ha dom...

london fashion week

Just det, vi vart bjudna på avslutningsfesten för London Fashion Week igår på jobbet. På torsdag ska vi till nått ställe i Soho och festa loss med designers och sånt roligt folk. Dom som bjöd oss igår var riktigt roliga! Men vadfan ska jag ha på mig ? Skulle vilja köpa något nytt, men moneymoneymoney...

GABBA GABBA HEY

Igår var vi inne på världens bästa affär. Jag drömde mig bort! Fanns fullt med tavlor jag vill ha min lägenhet. Hittade min London Calling tavla som jag alltid velat ha, i en väldigt stor upplaga! Som ni vet så älskar jag tygväskor så var tvungen att köpa en sån, men Ramones tryck desutom..Kärlek vid första ögonkastet! Fick även med mig några pins, dom hade fullt med dom! Längtar tills jag går in i den affären - och har pengar, då jävlar! Jag älskar Soho !

02.44

Har nyss kommit hem från mitt provjobb. Blev jordens omväg hem också, tog en buss som tog en timme istället för en halvtimme. Slutade iaf klockan ett och jag är inte ett dugg trött, tror jag vänt på dygnet lite! Nu när jag kom hem så hade Melinda, eller jag kanske ska säga Melvin? gjort en suprise till mig, TACK. HoppasHoppas på att dom ringer imårn och säger att jag fick jobbet! På torsdag vart vi inbjudna på en riktigt cool fest också, mer om det imårn..nu blir det en omgång betapet med My ! PUSS!

I´m having fun

Hej!
Hr precis kommit hem från en riktigt trevlig kväll! Jag och Melinda åkte till leytonstone som kvinnor. Efter ca 5 minuter hade vi plötsligt odlat skägg och förvandlats till Johannes och Melvin. Vi tänkte att vi skulle skoja till det lite sådär på en söndagseftermiddag.
Vi spelade uno, drack rosé&fanta, skakade huvuden ( jag ska visa er riktigt fula bilder imårn om jag får för dom andra) lyssnade på musik, skrattade och åt. Förstår inte varför det alltid är lika kul med "skaka huvudet bilder" ? Jag har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde ikväll! Nej, nu ska vi sova..imårn ska jag till primark och handla 2pounds tygskor och vi ska äta nån vegan buffe - DOM HAR SUSHI ( dock bara med gurka och advokado...) Hörs imårn,....nu ska vi tydligen ha en omgång betapet först. Puss !


when I see throw your eyes

Idag vaknade jag i panik. Var helt hundra på att det var den 20 mars och att pappa fyllde år. Men efter en del tänkande fram och tillbaka så kom jag på att jag var en månad tidig.
Igår var vi hemma, och det behövdes..har nog aldrig varit så trött som jag var igår. Vi satt hela kvällen och spelade betapet, om vi är beroende ? Ja.
Just ni sitter jag och pluggar meny och melinda sitter på gumtree. Vi ska nog hem till my & emma ikväll också, börjar inte fören 18 imårn! PUSS


Grattis mormor

Önskar att jag kunde vara på din fest idag, hoppas du får en jättebra dag !

lördag

Jag är jättetrött! Ligger i soffan och kollar på scrubs, som varje lördag. Vi har ätit jättegod mat och kvällens planer blir antingen krogrunda eller hemma. Igår var en väldigt bra dag. Jag ska provjobba på måndag på Mys jobb, med henne..ska bli hur kul som helst! Vi fikade igår också, drack riktigt kaffe..inte sånt där jävla pulverkaffe som vi annars får i oss varje dag. Igår kväll satt jag och Melinda i sängen hela kvällen, vi lyssnade på musik och pratade om allt mellan himmel och hav. Kom hem runt 6-tiden och vart väckta alldeles för tidigt av ett bastu rum och solen som stekte genom fönstret. Vi somnade om med öppet fönster och vaknade nån timme senare utav att det skulle komma några och kolla på rummet. Föresten, hörde att ni har snöstorm hemma..haha!

 


fredag

Jag har fortfarande inte fått något mail. Jag gick in och kikade på min mail, har sökt ett 10-tal barista jobb. Det kan vara en agency typ, så jag får helt enkelt ringa runt och höra. My - jag hejjar på ditt jobb, låter roligast! Om jag ska vara där klockan 11 nu så lär det ta, inte så läng tid, sen ska jag gå runt på hets oxfoord med alla dessa turister och vänta på att mina vänner anländer. Puss.

She hid around corners and she hid under beds

har precis kommit hem från mitt extrajobb. Det gick hur bra som helst och jag gillar det himla mycket. Ska snart orka mig upp och borsta tänderna, det går segt. Imårn ska jag på en intervju eller provjobb, hon skulle skicka mail med alla detaljer..men har inte fått något. Så jag har alltså inte den blekaste om var jag ska vara klockan 11 imorgon, om jag ska göra mig ordning för provjobb eller intervju, ljög lite och sa att jag kan allt om kaffe också..Hur gör man en latte nu igen? Panik !
Efter det ska jag träffa Melinda, My och Emma som sitter på ett café någonstans och sen 17 ska jag träffa Mys chef och smöra in mig där. Går det inte vägen för något av jobben imårn så ska jag på en gruppintervju nästa lördag..gruppintervju..hej självmord typ!
Puss och godnatt på er.

torsdag

Hej! Ah, jag är fortfarande helt frälst från igår! Sitter just nu och kollar på OS och har ätit sallad som jag blandade ihop med det sista som låg i kylen ungefär. Ska snart gå ut en sväng och leta efter en bokaffär, jättenyfiken på en bok som jag vill läsa! Drömde världens bästa dröm inatt också, hatar att vakna då. Ska åka och jobba om några timmar också, ska bli jättekul!

For 2000 years I waited for your call, screaming from the window

Alltså, jag måste få lite ur mig. Jag har haft min bästa dag på länge. Emma och My är två underbara tjejer - så himlans trevliga och goa! Jag och Melinda har kollat på Babyshambles, jag ryser när jag tänker på det. Pete är rock´n´roll - jag älskar det ! Önskar att hela världen var musik - att allt var en enda stor konsert. Jag älskar spelningar! Två förband som hette The Cheek & The soft pack. Jag älskade the Cheek, man såg att dom hade råkul på scenen och det gör ett band så jävla mycket! Babyshambles var galet, vi stod högre upp och kollade ner på publiken - dom var galna. Folk gick därifrån med blåtiror och svullna läppar, så rätt! Pete slängde bort mikrofonen i publikhavet , sångaren i The cheek kastade sig ut och alla skrek. Jag har ett enda stort lyckorus i min kropp. Jag stod åkte hem med ett leende och tänkte jag vill leva   rock´n´roll tills jag dör - jag älskar London och önskar att jag inte kommer hem fören i Juni. Jag får depp attack på att tänka att jag kanske måste hem i Mars, men jag tänker positivt som alltid. Älskar London, Älskar Musiken, Älskar mina vänner, Älskar allt !

Puss på er !!
Bara för att jag är så himla glad just nu så får ni en 2 megapixel kort från ikväll.

fika paus

Har klippt och njutit av solen. Nu har vi precis haft en fika paus bestående av Cheescake och pulver kaffe.

animals we are

Hej!
Solen skiner och vi har knallblå himmel här i London! Snart kommer Emma & My hit. Jag och Melinda har en god knäckebröds frukost som jag längtat efter hela natten - även fasst jag åt en det sista jag gjorde innan jag gick och la mig igår. Tror vi åker in till Camden runt 17 - tar en öl och sen babyshambles. Skickade mail igår till KOKO och frågade om jag fick ha med mig min kamera - men icke, bara små digitalkameror, jättesynd !

nollnoll nollfem

Jag skulle, helt ärligt..kunna döda för sushi just nu. Mamma, Pappa och alla andra hemma, så fort jag landar i Sverige så vill jag äta det ( jag menar självklart att ni kan bjussa på lite sushi åt er saknade dotter när hon landat) det är alldeles för dyrt för mig - just nu!

Looking for the light , the light behind your eyes

Gud, jag förstår inte hur man kan vara såhär trött, jämt!
Ikväll har vi legat och lyssnat på babyshambles och regnet. Vi har ätit godis och har ätit massvis med knäckemackor. Som ni ser jag har gjort ett försök att göra om bloggen lite..jag är sämst, haha. Nu börjar sex and the city och sen blir det läggdags, My & Emma kommer hit imårn, ska fika och pluggas ! På torsdag ska jag sitta barnvakt några timmar , ska bli kul ! Puss och godnatt på er !

himmelriket


the soft pack

Imårn ska jag finally få se Babyshambles, hoppas verkligen att man får ha med sig systemkamera. Ingen fy skam att The Soft Pack är ett av förbanden, jag längtar!

tisdag

Hejhallå!
Idag regnar det och jag tror att jag till och med hörde lite åska när jag låg i sängen. Melinda vaknade precis så vi har inte hunnit lista ut vad vi ska göra idag än. Jag tror jag kommer ta en sväng till Totally Swedish - en svensk affär som dom har allt man saknar, typ knäckebröd !
Har föresten världens träningsvärk också - tränade igår för första gången sen.nått år tillbaka? haha..
Faktiskt så var vi på friskis i svenska kyrkan, jag var livrädd innan för jag tycker sånna där pass är urlöjliga så jag skulle nog bli utslängd av att fnittrande. Dock..var första halvtimmen en pina då jag inte kunde sluta skratta och tyckte allt var så fjantigt, men sen gick det över lite..
Hängde hemma hos Emma och My innan också - mycket trevligt! Vi åt kakor, drack kaffe och var avundsjuka på allt dom hade i sitt rum som inte vi har...
En stor, fluffig mjuk säng..
..Två stora garderober..
Trägolv..( i nästan alla England hem så har dom heltäckningsmatta..som vi, kul om man skulle spilla rödvin eller något liknande)..
..Spegel!..
..TV..
..En stor Harry Potter plansh..vågade till och med säga att jag aldrig sett Harry Potter..
Ja, dom bor himla lyxigt där..
Det här är Melinda, min rumskompis. Hon vart lite stel efter träningen!

band of skulls

föresten, ni kan läsa Melinda´s blogg också, hon lägger ut massvis av bilder och så !
En låt, varsågod
Jag vill också vara lika cool som tjejen i bandet...

x

Alltså, en sak jag måste få ut mig såhär innan läggdags. Det fulaste påhittet jag vet är x. I London ( eller typ resten av världen, förutom Sverige..eller är det jag som är efterbliven? ) så skiver inte människor Puss som vi gör, utan x. Vet ni hur töntigt det är eller ? Sen när nån skriver ett x så måste man ju svara ett x. Känns så himla fult !
tydligen så är ett x = puss, xx = gillar dig lite mer än kompis, xxx = jag älskar dig och xo = puss&kram. Åh, ni ser hur töntigt det är, haha ! XOX på er !
Nej, sova nu..imårn ska jag träffa Emma&My medans Melinda är på intervju, sen ska vi hänga hos deras place och sen svenska kyrkan.

alla hjärtans dag

Idag gick vi upp vid 11, efter en sen kväll. Vi gick och la oss runt 1 igår - men självklart ska grannen komma hem då och ha världens fest. Hela vårt rum skakar och det låter som att bergsprängaren är inne i vårt rum. Vi sjunger med ett tag och sen blir vi mest irriterade. Efter några timmar stängs det av och ut går fyra pers, det lät som minst tjugo.
Jaja, när klockan ringde så gick jag upp och gjorde scones till min alla hjärtans dag dejt. Vi åkte in till Camden och mötte upp Emma. Ingen av oss har pengar så det var mest en pina att gå runt där! Dock hade jag lite småmynt så en 1£ ring gav jag mig själv.  Vi åkte tuben hem och tänkte ut vad vi skulle äta till middag - antingen några rester vi hade hemma eller köpa något. Dock är den här dagen så jävla hajpad här så vi gick in på Sainsbury Local (=konsum) och hittade en middag till paketpris! Förätt+ varmrätt+efterrätt+ en flaska vin = 10£ ( 120:-) Så vi slog till. Förätten blir middag imorgon, vinet någon gång när vi är sugna på det så det var lika bra att passa på. Vi åt vår romantiska middag på ungefär 5 minuter, cheescaken på 3 och brie osten som vi hade köpt på 10 sekunder..har jag sagt att vi älskar mat och typ konstant är hungriga ? Men imårn, då jävlar..friskis och svettis på svenska kyrkan!
efter 5 minuter...

lovely weekend

Hej!
Fredagskvällen vart jättebra! Satt barnvakt till världens snällaste tjej i en jättefin lägenhet. Ingenting jag tackar nej till fler gånger! Runt 00 - slaget åkte jag in till Camden och mötte upp Melinda, Emma & My som hade suttit hemma hos oss innan. Vi gick till....KOKO, dom hade aldrig varit där så det var ganska självklart. Vi dansade oss natten igenom till stägning. Tog nattbussen hem och åt popcorn och mat hemma - runt 6-7 tiden somnade vi.
I lördags så vaknade vi runt 15 tiden av ett fint sms - det gjorde ungefär min dag. Vi kollade på tv och tog det lungt. Jag pratade med massa vänner hemma och herregud vad dom är saknade! Lina skrev att jag borde komma till debaser på torsdag när Hästpojken spelar, oj..vad jag vill det ! Men dom spelar ju på Hultsfred också..(VILL DIT) Vi pratade ett tag och jag är inte ett dugg avundsjuk på att ni ska till Thailand..inte ett dugg! Kommer jag hem i Mars får jag hoppas jag kommer hem innan ni åker - så vi kan leka rövare på hemmaplan en kväll!
Jag och Melinda har pratat jättemycket om festivaler. Jag vill så gärna ha sommar så det kittlas i hela mig!

It's Friday, I'm in love

Vi har fått biljetterna till Babyshambles nu, på onsdag ska vi se dom! Känns dock inte lika coolt nu när jag träffat Pete och Mick (gitarristen), haha! Nej, men det ska bli riktigt kul, har velat sett dom sen 2006 när dom spelade på hultsfred!

Hostade nästan ingenting inatt, istället drömde jag en massa och nu sitter jag med huvudvärk gånger tusen! Ska börja göra mig ordning, sen åka runt halv sex..Hörs imårn, Puss !

00.40

Godafton
Vi har precis kollat klart på en film och vi ligger just nu i sängen och ska försöka sova, om bara den här hostan kan försvinna så! Idag har jag sökt jobb. Imårn kväll ska jag sitta barnvakt - känns skönt med lite extra cash!
Är jättehungrig också - har suktat efter mat hela kvällen..vi har öppnat kylskåpet ungefär var 5;de minut, i tron om att det ska ligga något där som inte låg innan..men , det är tomt. Åt iaf lite soppa till "lunch" . Imårn är det fredag, eller..idag, ska träffa några tjejer som jättegärna ville till KOKO..kan vi säga nej ? hmm...får se vad Melinda bestämmer med dom innan jag kommer!
Puss !

12.21

Jävla hosta alltså. Jag har sovit ungegär i n g e n t i n g inatt. Hur trött som helst!
På fredag KVÄLL ska jag jobba. Jag ska sitta barnvakt. Träffade en familj igår och dom verkade hur trevliga som helst! Flickan jag ska ta hand om är 5 månader och var hur söt som helst! Hoppas jag får ett till jobb nu, för detta var ca;2 kvällar i veckan och det klarar man sig inte länge på. Ska vara hos dom till 23 ungefär, efter det åker jag troligtvis in till camden och möter upp Melinda och några fler. Just det, igår efter mötet med familjen så mötte jag Melinda. Vi gick runt mot Soho. Melinda har länge tänkt på att tattuera sig, så hon gick in till en tattuerade och jag tänkte "why not" Jag har tattuerat mig för fösta gången, väldigt impuls sådär. Sitter redan och tänker på min andra....

Bombay Bicycle Club


Try to look proud

Hej!
Ja, som ni såg i förra inlägget så är det väldigt mycket frågetecken som hänger i luften. Vi vet inte någonting..för det första om vi kan stanna längre än till 1 mars eller om vi måste åka hem ? Måste vi det så har jag planer hemma också, men jag älskar den här staden så himla mycket!
Vi har iaf hängt i covent garden idag. Hängde nån timme på rokit, en secondhand affär. Jag köpe mina shorts jag suktat efter sen jag kom hit. Vi gick till min favoritbar, lyssnade på bra musik beundrade väggarna - nu vet jag hur min längenhet ska se ut, punktslut.
Vi kom hem runt 19-tiden, helt slutkörda. Vi åt fisk och majs och snart ska vi sova. Puss&godnatt.

should I stay or should I go?

.....jag och melinda är ? just nu, vi vet ingenting.

I think we're superstars, you say you think we are the best thing


All of London sing'cause England swings and they sure love the tales I bring

Hej!
Med snoriga näsor, hosta och torra halsar sitter vi vid köksbordet och äter "frukost". Snart ska vi nog styra upp oss och åka in mot covert garden. Blir så jävla trött att inga jobb man söker svarar dom på . Dom kan ju iaf skicka " vi har hittat en annan..." så man slipper hoppas. Bläääääää...ge mig ett jobb!

killing in the name of

Vi satte på musik innan vi skulle somna. Satte på vår nya "favorit" låt. Inte riktigt min musikstil..men, när den spelar på KOKO...då jävlar, fan...jag älskar den, haha ! Så ni kan tänka er att man dansar till den, så gör vi. Förstår att nacken är helt förstörd när man vaknar upp dagen efter. Lyssna ---> ......

0101

Hej!
Berättade jag att det är förkylt hemma? Tror inte vi låter så charmiga, hesa röster & hostanfall om vartannat. Eller, hesa rösten är iofs rätt charmigt..den skulle jag kunna behålla! Annars då ? Jo, vi har kikat på "The reader" precis och nu ska vi sova, försöka. Jag har sökt jobb och lite så..till sommaren.
Det vi önskar oss mest just nu är en symaskin. Vi har suttit och ritat kläder i Paint och ååååååh...jag är så himla sugen! Någon som har en symaskin  som ni vill sälja till en billig penning när jag kommer hem?
Wellwell, nu ska jag, Melinda och dessa godbitar sova. Puss
Mamma, Pappa & alla andra som säkert blir jätteoroliga nu - detta är tescos&boots ( "ica & apotekets") egna kapslar mot förkylning, huvudvärk, hosta, "restful sleep"..osv, alltså..som alvedon men lite mer utvecklad. Men dom funkar, jag slutade hosta på momangen och snart väntas en "restful sleep" Godnatt...

snygging

jag saknar dig

Those rainy days they ain't so bad when you're the King, the King they wanna see

Hej!
Vaknade för nån timme sen och har precis ätit frukost. Mackor som gick ut i förrigår, jag vet..men vi slänger ingen mat här! Melinda har gått på en rejäl förkylning, hon hostar som..ja. Jag börjar känna mig krasslig jag med, förkyld är jag, inget snack om saken. Får hoppas att den inte utvecklar sig.
Det regnar/snöar ute och är grått - man är inte så sugen på att gå ut, men får se. Maten är slut så det blir en sväng till affären iaf. Imorgon ska jag iaf "jobba" GRATIS. Killen vi var på möte hos i fredags erbjöd oss att få stå i hand bar en varsin dag bara för att prova på, så man känner sig säkrare sen när man ska provjobba på riktigt. Well, jag ska dit på tisdag iaf !

01.36

hej!
Idag vaknade vi runt 2-3 tiden..Men vad det behövdes, typ. Kvällen igår var hur kul som helst! Vi var verkligen hur sega och trötta som helst, men det var lördag så det var tydligen ingenting att skylla på . Vi köpte pizza och tog oss några drinkar innan vi åkte till shoreditch. Vi vandrade runt ett tag och funderade på vilken av alla hundra miljoner barer som vi skulle gå in på. Självklart valde vi i all hast den minsta med mest folk. Tokvarmt var det och vi fick helt enkelt svalka av oss med kalla cider/öl. Hälsade på massvis att trevliga människor, (killar...) som blir helt förälskad i en så fort man säger " we are from sweden..." Vi hängde med några till catch, en "club" bara några sekunder från där vi var. Dom spelade ramones, the cure, clash, rolling stones & mer.....jag klagar inte! Stängde två - övervägde efterfest eller inte. Det blev inte, vi åkte hem och åt mat istället.
Idag har vi inte gjort ngt mer ansträngande än att gå till mataffären 30 sek härifrån. Melinda ligger brevid mig och sover och jag är pigg som en mört, nästan. Kommer väll somna så fort jag lägger mig på kudden. Den här veckans plan - JOBB, annars blir det hemgång, typ. Puss & Godnatt !

jag vill att du ska vara här nu

jag vill visa dig allt underbart med den här staden

04.32

...jag älskar london!

hyde park

Igår på dagen hängde vi i Hyde Park. Solen stekte på och man svettades med en tjocktröja. Vi åt årets första glass och vi njöt till max. Runt halv sex gick vi på ett möte också, kändes jättebra! Dock har vi hört rykten om att det ska bli kallt nästa vecka och snöa.  Bjuder på bilder, orkar inte sitta här en minut till - TV;n ropar på mig.

Oh, I wish I had a sun tan, I wish I had a pizza and a bottle of wine

Hej mina vänner !
Usch, jag mår exakt vad jag förtjänar, men det är de värt..hade en av mina roligaste kvällar igår! Vi åkte in till camden, möte några vänner och sen var kvällen vår. Vi gick till en pub och drack en varsin cider/öl och sen till..ramla inte av stolen nu, KOKO! I know..we should try something else, men koko är koko, svårt att testa något annat när man vart där och vet att det garanterar en toppenkväll!
Kom somsagt hem runt 5-tiden och gick och la oss vid 6 - halv 7. Sov lite sådär efter att ha delat tre stycken på vår lilla säng, men det gick! Drömde en riktigt bra dröm och vaknade alldeles för tidigt. Nu sitter vi och kollar på tv och kvällens planer har vi ingen aning om än, we will see!

05.33

Kom nyss hem, jag älskar London !

girls


just nu

Sitter jag med prickiga strumpbyxor och dricker en god drinka som Melinda blandat. Vi har haft en toppendag och bara njutit av solen, mer om det imårn. Snart ska vi träffa vänner och dansa hela natten till bra musik. Puss

I miss that girl


00.00

Jag tänker på er hemma otroligt mycket......
Imorgon ska jag på ett möte, hoppas jag kommer in på finare tankar. Jag har funderat på framtiden och det känns bra. Våren här vill och ska jag inte missa. Sen måste jag hem och spara pengar, massvis..det kan man inte göra här. Jag har sett bilder på världsdelar, stränder, olikheter och allt som jag alltid trott inte är riktigt min grej, men jag tror faktiskt det är det , får helt enkelt upptäcka det och se.
Imorgon är det fredag, det längtar vi tills nu och jag har så bra låtar i min "februari" spotify lista - jag lever helt enkelt för musik. Det får mig må så himla bra ! massvis av pussar, jag saknar er skitmycket !

jump in the pool

Hello!
Igår gick vi, med tusentals planer i skallen och tog en strongbow på en svensk pub. Dom spelade allt från Placebo till Drömhus - en konstig blandning med andra ord. Vi planerade, tänkte & drömde oss bort.
Idag har vi..gått till affären fram & tillbaka. Nej, men vi skulle faktiskt till British musem, men..det blev inte så. Vi har längtat tills imorgon och våren. Inte för att det är lika kallt som i sverige, det är plusgrader och inte ett spår av snö. Folk har inga vinterjackor och vårkänslorna kommer mer & mer. Dock har solen gömt sig några dagar och ni som vet London, det är ju så jävla grått & tråkigt!
Jag har gjort en spotify lista och lärt känna massa nya band - alltid lika trevligt. Kvällens planer blir antingen en..strongbow ( vi är i LONDON) eller hyrning av film eller liknande. Puss på er mina favoriter !

i can talk


let it fall

Sitter och smider planer. Om dom är bra vet jag inte. Magen säger JA medans hjärnan säger NEJ. Nu ska vi någonstans och ta en strongbow.

16.28

Det får bli som det blir just nu, antingen skiter allt sig eller inte. Men jag hoppas att ni vet att jag verkligen försöker, ni anar inte! En sak är jag så jävla säker på - det är att nästa höst/vinter kommer jag befinna mig i något varmt land.  Inte bara strosa runt - jag vill jobba och leva livet - precis som här fast det är varmt. Själv eller inte spelar nada roll.

onsdag

Hola!
gårdagen bestod väll inte av så mycket vett, förutom jobbsökande. Pestopasta & popcorn stod på menyn, någon som är förvånad? Känns dock skittråkigt att vara själv och allt det jobbiga kommer fram då, alla tankar dyker upp.
Drömde natten till ära att jag var hemma igen, jag gick runt på flygfyren och var i himmelriket tydligen. Jag ville köpa allt! Drömde även att jag var med i paradise hotel (?) och när jag vaknade var jag skitbesviken för jag hade precis åkt ut..
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ner och skiva ut en hel del CV;n , PUSS på er.

16.57

Jag har tråkigt. Jag sitter och deppfunderar också. Vad vill jag egentligen?

Grattis

Idag skulle jag göra vad som helst för att få åka hem fram och tillbaka. Siri fyller år! Nio fyller världens sötaste tjej. GRATTIS!


Undercover Martyn


första februari

Februari börjar idag. Januari kan vara den längsta månaden i hela mitt liv, känns son jag bott här ett halvår minst. Jag pratade precis med Petter. Han är i London just nu. Dock mellanlandade dom bara och jag skulle aldrig hinna dit och säga hej på en timme. Åh, jag saknar han så mycket och resten av familjen hemma. Joel befinner sig i Norrtälje just nu och det känns jätteknäppt att inte jag befinner mig där med han. Tänkte på det idag - jag har aldrig vait borta från mitt hem, mina vänner och familj såhär länge förut. Ni får faktiskt komma hit snart, innan 13 mars!

RSS 2.0