Så säg mig vad vi väntar på, säg mig vad du tänker och allt vi lämnat kvar

Melinda ska sova på Hilton hotell inatt med hennes pojke. Om jag är avundsjuk? inte ett dugg.
Själv ska jag nog sitta här hemma, känner inte riktigt för att åka någonstans ikväll, och det känns som att dom flesta är upptagna. Men ska spendera min kväll med Q - världens bästa tidning.
Om det är någon som känner för att prata ikväll så heter jag jonnagrann på skype, jag behöver sällskap!

söndag

Imårn ska jag på en till intervju, samma som i fredags bara att nu har dom ett jobb åt mig. Gårdagskvällen såg ut exakt så som på mitten bilden. Jag tänkte unna mig en Ben&Jerrys, men den var skitäcklig. Själva glassen var god, men den var helt fryst så den gick inte att äta, blää. Solen skiner, så har lite dåligt samnvete för att jag sitter där jag sitter. Först ska jag försöka få i mig någon lunch, typ pesto pasta, som alltid.

18.21

Idag vaknade vi runt halv ett. Solen sken & det var + grader. Gick och köpte lite mat och tog oss en sväng till Clapham Common och tillbaka. Riktigt skönt. Ikväll har jag inte den blekaste om vad som händer, Melinda ska träffa hennes boyfriend som är på besök och dom ska sova borta. Jag lär sitta hemma eller ta en öl med någon. Nu känner jag för att vara hemma, köpa lite godis och kika på någon bra film, we will se. Ska ner och ta ut pengar, har en hyra som ska betalas idag...det svider!


But I'm going from bar to bar

Hej!
Igår började dagen med en arbetsintervju. Det gick jättebra och jag hoppas på svar nästa vecka, jobbpaniken är verkligen max snart, måste ha jobb så jag slipper åka hem! Efter det åkte jag in till Oxford och mötte upp Melinda. Efter ett litet tag kommer det en kille fram och frågar om jag vill vara hårmodell till ett prov han ska ha, visst. Lite crazy tänkte jag som såg framför mig en rakapparat , knivar och lite mer förändring. Han toppade det, klippte upp det och fönade det, men en rundborste - Jag hatar rundborstar, jag hatar vara hos frisören och jag hatar att känna sig så ful man gör just där&då. Dock har jag inte klippt mig på ett år nästan, så det var väll lika bra...byebye kluvna hårtoppar!
Efter klippningen så gick vi runt i lite affärer. Melinda köpte ett par skor - väldigt snygga. Hon var även tvungen att prova mardrömsskorna, haha.
Igårkväll satt vi hemma och spelade kort, åt mat och drack drinkar. Efter ca tio ombyten så åkte vi in till camden, och självklart Koko..någon som är förvånad? Vi mötte upp Clara, Johan och två tjejer till - jättetrevligt! Vi shottade tequila i plats glas och ångrade lika mycket båda två att vi hade satt på oss höga klackar. Vi dansade från 23-04 - utan en enda paus, det kallar jag hårdträning. Vi headbangade typ hela tiden, så min nacke är ganska så förlamad just nu! Hade riktigt roligt, förutom att Melindas telefon blev snodd- det sög. Kom hem runt 6-tiden, lagade mat - somnade.

19.05

Idag har jag varit på jobbintervju och varit hårmodell. Mer om det imorn. Vid 21 ska vi in till camden och möta upp ett gäng tjejer, sen lär det bli koko eller liknande, PUSS !

help wanted

Och Hanna, du måste hjälpa mig med bloggen! Jag försöker klura ut något jag tycker ser smart ut, men allt blir fel. När du läser detta...hjälp !




hej

Gårdagskvällen var en kväll i sig. Jag har träffat min första kärlek. Första musiker kärleken. Han som är en del av varför jag befinner mig här. Vi gick ögonkontakt, stod breve varann och han rörde mig, jag dör! Kan berätta mer om det senare, somsagt..det är en kväll i sig.

Dagen har ungefär sett ut såhär ;

pete doherty

Godmorgon!
Vaknade för någon timme sen och sitter och äter frukost - som har bestått av samma sak sen vi kom hit, men jag klagar inte! Snart ska vi gå till en affär som heter 99p store, allt kostar 99p (11:-) där vi ska handla kuvert och lite sånt. Mest skräp har dom men även tandkräm och sånt som måste fyllas på.
Efter det ska vi åka in till shoreditch, ska på en "hemlig" spelning med Pete i någon lägenhet där. Om jag är glad ? JA!

two door cinema club


When a girl is tired of London -She´s tired of Life

Melinda åkte in till H&M och ska träffa en tjej. Jag sitter hemma , ska ha skype dejt med Becca, om hon bara loggar in snart! Igår hade vi en jättetrevlig kväll..jag&Melinda åkte in till bricklane, verkligen som att åka till ett annat land. Bara indiska resturanger överallt - alla drog i en och det var verkligen ett sånt ställe där man inte ska gå själv en kväll. Vi satte oss iaf på en pup " benthal greens best" - eller något liknande. En kille som heter Johan, som vi fått kontakt med genom londonsvenskar kom dit och även Clara, min gamla klasskompis som flyttat hit. Vi hade en väldigt trevlig kväll, kom hem runt 1-tiden kanske, lagade mat och sen somnade.
Så fort "Mel" kommer hem så ska vi handla mat. Imårn ska jag nog se Pete Doherty - kanske, hoppas!
Har precis pratat med mormor, Siri, Pappa & Mamma - saknar er ! Hittade föresten bilder från Juldagen. Känns som att det var evigheter sen, men det var..exakt en månad. Den här januarimånaden kan nog varit den längsta jag varit med om!
PUSSS

Thanks

Jag fick ett brev idag !! Innehållandes ett långt brev och en maaaaaaaarraabooouu! Längesen jag var så här exalterad, för en choklad, haha ! TackTackTack Hanna - du är bäst ! Läste även brevet och jag ska inte ljuga när jag säger att det kom nån snyftning. Saknar dig ! <3

Never meant to hurt you

Och Joel, jag såg att Mumford&sons har en massa spelningar i UK nu i mars - men alla var slutsålt. Men jag ska försöka hitta någon - vi måste gå, okej ? Saknar dig !
Bjuder på lite Good Shoes !

primrose hill


paparazzi jonna

Föresten !
Vi såg nästan någon riktigt känd människa idag. Vi var några meter från han/hon/dom. Jag och Melinda sitter på bussen, jag ser en del ambulanser,poliser,bilar & människor som pekar. Självklart kollar jag, ser en flock med paparazzi fotografer som följer efter någon. Nyfiken jag är skulle jag självklart skika åt chaffören att stanna - springa ut - ta fram min egen kamera och lådsas vara en av dom - om Melinda hade föreslagit det ! Blir nog till att hänga i dom kvarteren fler gånger !

oss som ramlar och famlar igenom livet på jakt efter något men inte vet vad

Helgen har varit kanon ! I fredags kväll fick vi besök från Norrtälje/Göteborg - drog herrarna till KOKO (ovanligt?) Där var vi tills dom stängde - har nog aldrig varit så trött som jag var när vi kom hem !
Igår låg vi i soffan och åt, drack cola och kollade på tv - ungefär hela dagen, ett undantag var när maten var slut och vi var tvugna att handla ny.

Idag har vi varit i camden/primrose hill. Efter en hel del turer med tuben - alla var i "no service" så det slutade med att vi fick gå. Såg det man brukar se kvällstid på dagstid. Vi gick till en kulle i primrose, där även Jude Law, Sienna Miller, Kate Moss, "nakna kocken" mfl kändisar bor - jag lovar, hade ögonen öppna men ingen kändis. Vi såg utsikten över hela London nästan, hur häftigt som helst!
Nu sitter vi, med datorerna i högsta hugg. Jag har pratat med Hanna i 40 minuter i telefonen, det behövdes! Lyssnar lite nostalgiskt på Lasse Lindh också - får mitt Lasse sug ibland - hans texter är dom bästa!

söndag

Vi har en familjemedlem hemma som heter Henry. Har träffat han en snabbis förut när Hanna spillde ut ris på golvet. Idag fick jag träffa han lite mer personligt. Trevlig kille ! Det är ungefär det vi gjort idag - umgåtts.

With the sun shining down over me and you


wish me luck

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och ska snart åka in till hyde park. Inatt har jag inte sovit någonting känns det som, max 3h! Vet inte om jag var nervös för idag eller var det var. Vred & vände på mig bara. Men, jag hoppas inte jag somnar på tunnelbanan ( dom vaggar en till sömn, jag lovar! ) och missar min station helt - önska mig lycka till !

snart är det mars


Oh, you were born with ten fingers and you're gonna use em all

Jag ska jobba imorgon! Jag ska jobba imorgon ! Jag ska JOBBA imorgon!!
Dom ringde nyss, ska provjobba några dagar så dom ser hur jag jobbar och så! Bara för det bjuder jag på en gladglad låt !!

13.37

Igår, innan vi skulle till den där välgörenhetsgalejet så var vi på Svenska Kyrkan, vi åt kanelbullar, läste veckoreyn & expressen. Mötte även massvis med svenskar! Dom har även friskis och svettis varje måndag&onsdag - vi har lovat oss själva att gå minst en gång....(haha!)
Nu sitter jag och väntar på Melinda, sen ska vi ut i sooolen ! Puss!

let´s go

Hej !
Åh, sitter och kollar på Debasers hemsida, gaaalet mycket bra band som spelar i vår ! Lova att ni går på minst en spelning åt mig? Tack !



Se bara, här är några:
31Januari-Local Natives
5februari- I´m from Barcelona
18februari-Hästpojken
20februari-Good Shoes
24februari- The Temper Trap
2Mars - Florence and the machine
29april - The Sounds!


Jag vill också gå på massa spelningat, ungefär därför jag åkte hit. Men när ekonomin säger stopp & när man inte har jobb en så känns det inte som ett säkert val. Igår skulle vi gå på någon välgörenhetsfest för människorna i Haiti, dock var det milslång kö och vi var vrålhungriga så vi gick därifrån. Dock var det massa band där som skulle spela, lite surt att missa det!

Tack mamma och mormor

Åh, tack ! Ni anar inte hur mycket jag skrattade när jag läste kortet från er! Killarna kommer passa utmärkt på våran vägg!
Föresten så höll Melinda nyss på att bli knivhuggen när hon gick utanför dörren. Hon krockade med en man som tydligen hade ett stort svärd/kniv på sig och hotade hela gatan, polisen kom som tur var ! Usch, läskigt är det och man vill inte gå här sent en kväll själv vill jag lova!

Boys don´t cry


I try to laugh about it , cover it all up with lies

Godmorgon!
Tvingade mig själv att gå upp imårse när väckarklockan ringde. Efter en natt fylld med knäppa drömmar så har det inte blivit så mycket sömn. Ska äta lite frukost och sen börja röra mig någonstans - vet inte riktigt var.


halv två

När vi var ute på vår promenad så gick vi förbi en stor byggnad, såg nästan ut som ett slott. Efter ett tag såg vi att det var ett fänglese, så..jag har hamnat nästan granne med ett till. Innan vi flyttade hemma så bodde vi några meter från Norrtälje Anstalten, i mitt Londonhem bor vi nu nära Londons största och ett av västeuropas största, katjiiing !
Har föresten sett en "skräckfilm" precis, kommer inte ihåg namnet och jag rekomenderar den verkligen inte. Kan vart den sämsta filmen jag sett!
Ska försöka sova, PUSS !

23.17

Tydligen så har min stora kärlek växt upp granne med oss. Jag undrar väldigt mycket om han fortfarande rör sig i dom här områderna! Gordon Ramsey bor vi nära också, Jag och Melinda gick en långpromenad för att söka bevis, vem vet..Han kanske skulle bjuda in två fattiga tjejer på middag?
Tänk om han sitter i huset mittemot just nu ?

We were hoping for some romance


If your right hand is causing you pain,cut it off

Dagen har väll inte bestått av speciellt mycket ska man väll säga. Har ätit, pratat med saknad familj hemma, skrivit på kroppen och kvällens planer är en promenad. Mer har jag inte att säga. PUSS !

15.47

Om det är någon som känner för att åka till sin saknade kompis som är bosatt i London så är ni varmt välkommna torsdag-söndag. Vi är ensamma hemma då så ni får bo här, hos oss, i våra underbart sköna soffor. Komkomkom, jag saknar er ! Tänkte att vi kanske skulle ha en helg som man inte glömmer i första taget, kan man verkligen säga nej till det förslaget ? NEJ, boka !

I miss you


These girls fall like dominos, dominos

Vi lever, det gör vi. Vi lever på popcorn bland annat, minst en påse varje dag! nej, jag hade inget mer att skiva. Puss !


I´m on fire


Be more like the man you were made to be

Hej!
Ännu en jättebra dag! Dock förstår jag inte hur fort dom går, det är helt sjukt! Just att man alltid är konstant trött också - men det säger dom som vart här, den första månaden är man helt slut. Just bara en sån sak när man går och handlar, man lyssnar på alla, tar in saker, konsentrerar sig på vad man själv ska säga och allt sånt.
Idag har jag varit på en intervju, hoppas på det bästa. Får troligtvis veta på onsdag! Efter det gick vi runt lite på Oxford och kikade. Träffade även Hanna Ö, som jag nog inte träffat sen studenten - mycket trevligt ! Vi gick och åt och efter det gick vi till en pub som heter "  Hog in a pound" som ligger precis vid Bond Street. Vi satt på uteserveringen och tog en varsin cider/öl.
Kom hem för några timmar sen, har gjort en liten förändring med håret och nu sitter vi och kikar på tv3 play. Ska läsa lite och sen sova min skönhetssömn, som alltid brukar bli lite för lång på morgonen, men somsagt..innan jobblivet börjar så kan man väll få göra lite som man vill.

äntligen

jag hittade den, låten. har letat konstant i ett dygn!

Dagens låt

Föresten så funderar jag på att köra en dagens låt. Har en miljon i skallen som jag tänkte bjuda er på. Man får tips om sån himla bra musik som spelas här, radion är full med bra musik.

Jättejobbigt, som ni kanske märker så funkar det inte att göra mellanrum på vissa inlägg, självklart kommer det funka på detta nu, allt blir som en stor smet. Men det får man leva med. Tycker att ni ska bli bättre på att kommentera också, come on !

when my days are rolling stones

Gårdagen vart inte så lugn i början men slutade så. Vi satt hemma och lyssnade på musik..(letade efter en låt som jag inte kan sluta tänka på, blir galen..enda sen vi var på KOKO så har jag haft den på hjärnan & jag får inte bort den fören jag hittar den, blir galen) Vi gav upp och åkte till Green Park, där nån klubb "Aura" låg, gick förbi den några gånger innan vi äl hittade. Skulle aldrig i mitt liv gått dit om det inte var för " gratis drinkar " .
Vi ställde oss i kön och mötte dom två svenska tjejerna som bjudit dit oss. Vi går ner till deras bort, där det sitter ca 8-10st svenska & tyska tjejer som nog också blivit lurade att komma dit. Alla satt heltknäpptysta och tiggde om dricka. Dock var jag och Melinda nog dom roligaste, vi dansade. Drickan kom - fick två drinkar, med endast juice och 1cl sprit kanske, haha..vi gick efter ett tag. Tjejer med korkort och inga strumpbyxor och världens push up - män som stod och glodde sig blinda. Vi fick inte uppmärksamhet för 5 öre, vi var för coola helt enkelt.
Idag har det varit vår i London. Stålande sol och ca 10 plus - det blev alltså skinnjacka, solglasögon och piknick i parken. Hur är vädret hemma ?

little lion man


17.24

Är det någonstans min dröm är att bo så är det i Notting Hill. Jag älskar allt där !
Igår var vi först hemma och drack Tesco dricka, älskar tesco! Efter det åkte vi in till camden och " The worlds end" - en pub med dålig musik med massvis av coola människor! När det stängde, klockan ett, så tog vi klackarna mot KOKO - igen, inte mig emot..älskar stället. Tänk att man står och dansar och varje låt som kommer är " yes, den här!"
Vi kom hem vid 6-tiden, åt mat och sov lite för länge ( 14.07...hmm ) Men man får väll passa på att leva när man inte har ett jobb än. Dock får ni hålla tummarna för mig på måndag! Har precis pratat med mor min och oj vad jag saknar dig !
Ikväll ska vi till något ställe, kommer inte ihåg vad det heter, en svensk tjej som jobbar där iaf. Dock är det tydligen väldigt mycket "stureplansvarning" nejnejnejnej. Men vi skulle få gratis drinkar så det väger lite mer just nu.
Nu ska jag ner och handla pasta. Puss på er !

15th january

Hej!
Jag har somsagt suttit och sökt flera tusen jobb känns det som. Igår fick jag svar från en kille i London ( som live out nanny ). Allt lät jättebra, så jag skulle skiva tillbaka idag och höra hur lönen var och så, då läser jag annonsen igen och han ändrat en del , till exempel att han bor 75 min utanför London och han ej kan ge så mycket betalt eftersom att han är ensamstående och inte har något bra jobb riktigt, njaaaa.
Sen fick jag även svar från en 3-barns familj, också lite utanför London, men jag skulle kunna pendla. Dock betalar dom mig 3-5 pund / timmen - vilket är ca; 30:- . Jobbar jag en hel vecka skulle jag få 60 pund, som är ca; 650:-. Jag skulle alltså få ut så jag inte kan betala hyran, knappt ha råd med pendlandet - så nej.
Till det positiva - jag sökte jobb på en liten "coffe shop" i Kensington - mittemot Hyde Park och jag ska dit idag eller på måndag och träffa dom. Svenska pratar dom och det verkar jättemysigt! Så håll tummarna för mig !
Igår gick vi runt och lärde känna området lite, tog självklart med kameran! Gick hem, pratade ett långsamtal med mormor & Hanna - saknar er ! På kvällen åkte vi in till Notting Hill . Vart först efterföljda av en gubbe - jätteläskigt, men vi kom från han. Vi gick ner till en "60-tals, ungkarls inspererad" bar. Efter det åkte vi hem - kollade på film & åt popcorn.
Nu ska vi snart in till Oxford, ska försöka kolla upp allt med bank och sen ska jag nog till cafét och säga hej ! Kvällens planer är lite osäkra än så länge - men något kul händer alltid !
Drömde inatt att jag var tillbaka i Norrtälje. Allt var som vanligt. Usch , låt det inte hända än på ett tag ! PUSS


Vi kan gå i converse, jeanstights och tunnjacka - utan att frysa, HA- slå det Sverige.









tack

Jag har världens bästa mormor och Kalle - TACK , Jag älskar er !

adress

Till mormor & Kalle och alla andra som vill skicka brev till mig :
Johanna Grann
Flat 1
2 Malwood road
SW12 8EN
Clapham South
London , UK

22.44

Vet inte riktigt om det har varit min dag idag. Trodde att jag skulle då provjobba, men när Melinda skulle ringa och fråga om vi skulle få lön för den dagen så sa hon " Just det, hälsa Jonna att hon inte kan komma på lördag. Jag har en del andra som vill börja här och som kan prata engelska. " Yes, självförtroendet ligger på botten just nu. Pengarna är slut. Vet inte hur det kommer funka just nu, om två veckor får jag min lön och så har jag förhoppningsvis ett jobb.
Har sökt massvis idag, så kan inte mer än hålla tummarna och hoppas på det bästa. Vill inte ge upp och åka hem, faktiskt det sista jag vill. Men får se hur allt blir nu. Inte så roligt att få höra vissa saker.
Imårn ska vi nog åka in till banken och försöka fixa bankkonto. Men tydligen så måste man ha jobb för att få ett sånt, och jobb får man bara om man har ett engelsk konto, så jävla krångligt.
Ha det så himla bra !

onsdag

Hej!
Vaknade för någon timme sen. Ingen frukost har vi hemma och jag jättehungrig ! Pengarna är för min del nästan slut, så det blir till att snåla dom sista dagarna innan lönen. Måste köpa buss/tube kort imårn också - för en vecka kostar det 300:- , svindyrt !
Igår var jag och Melinda i wandsworth hela dagen, ligger ca en halvtimme från där vi bor. Vi var först på arbestintervju - jag ska provjobba på lööööördag, spännande!
Idag ska vi till någon bank som ligger vid Oxford och fixa bankkonto. Igår var det två veckor sen jag kom hit..börjar kännas lite verkligt nu faktiskt !

22.59

Föresten ! Kan inte ni skicka brev till mig ? Handskrivna hederliga brev ? Ni får adressen om ni frågar ! Kort kan ni få skicka också, vill ha väggen full ! PUSS, saknar er!

I´d rather dance with you

Hej!
Det här har varit en riktigt bra dag, Stenar har ramlat från bröstet, har känt mig säker på engelskan då jag pratat och jag får fått en del CV;n inlämnade. Vi har gått runt hela London känns det som, men två pub pauser dock. Först gick vi in på en litet stammishak, som ligger på park - en lång lång gata i London, vid covernt garden. Efter det gick vi till vårt nya - väggarna fulla med Rolling Stones, Clash, Artic Monkeys, Libertines..ja, allt ! Gissa om jag vart förälskad ? JA. Har sökt en del pub jobb - tänkte att när man är i London så borde man jobba på en sån.

Idag gick jag även in på ett café och skulle söka jobb. Chefen verkade överpositiv typ, men inte att jag skulle jobba där - utan han gav mig ett nummer till en kille som skulle fixa jobb till mig ikväll (?) . Han jobbade på någon "agentur" och hade hjälpt jättemånga med jobb. Dock tycker jag att det lät liiiiite osäkert eftersom att han aldrig berättade vad för sorts jobb det handlade om. Får se om jag ringer imårn och tar reda på det !

Nu ska vi kika på film och äta popcorn. Imårn får ni hålla tummarna för oss klockan tre !


Alltså, kolla väggarna..jag dör !





My friend "Mel" , köpte en söt krok idag också och vi har tagit alla möjliga reklam kort som vart snygga och försökt göra det lite hemtrevligare. Får även bo här två veckor längre än vi hade trott - en 13 Mars flyttar vi till förhoppningsvis - något i London. Nu känns det Norrtälje - aldrig mer !






stamps

En sak jag älskar med London. Kolla bara på frimärkerna, åh !

I'll walk the streets of London

från att man kunnat sitta ute, med solglasögon & fått vårkänslor så är det just - i detta tillfälle, grått och trisst. Riktigt London väder, med andra ord. Igår hängde vi hemma - innan vi åkte in till Clapham Common. Vi gick till en bar som heter railway - om jag inte har helt fel. Med tydligen var vi för coola för att hänga där hörde vi, ja - det är inte lätt. Pratade med en kille som hade lite klädesaffärs kontakter - tackar man inte nej till, han skulle höra av sig om han visste något.
Anna Ternheim lyssnas det på och snart ska vi gå och upptäcka vårt område lite. Ska gå till en café/vintage affär här i närheten som vi hoppas är öppen. Kiss kiss.

right now

Vi sitter vid köksbordet och dricker en drink innan vi ska ut och leva rövare i clapham. Vi ska leta upp nån pub och se vart kvällen tar oss. Puss på er !

Lördag

Hello!
Klockan är två här. Vi ligger i sängen fortfarande. ibland får man göra det också. Gårdagen var G-R-Y-M. Världens trevligaste förfest som innehöll mig, Melinda och Sofia ( hon vi bor hos). Jag och Melinda glömde helt bort tiden, men runt 23 åkte vi hemifrån. Vi åkte till camden och kom in på KOKO. Alla ni som ska till London, gillar min musik och att dansa - GÅ DIT ! Det var det bästa stället jag vart på i hela mitt liv, om jag ska vara ärlig. Vi dansade från klockan 00-04.00, dom spelade bra låt, efter låt efter låt. Härliga människor, mäktigaste stället och bra band som spelade, The Wild Rose Movement hette dom.

Vid fyra letade vi upp bussen till Clapham och sen byte till vår buss som stannar nästan utanför dörren - fantastiskt ! Stannade på en nattöppen indisk snabbmats resturang och åt lite falafel i rulle - världens godaste!

Snart ska jag styra upp mig lite- äta och gå ut en sväng..om mina fötter tillåter. Kvällens planer är ett ? , men något kul händer det alltid. PUSS på er !






Tog inte med mig någon kamera, men hittade en bild på google



Friday, i´m in love

Hej!
Hoppas allt är bra med er! Jag sitter och har sökt lite jobb och så, känns riktigt bra! Bland annat som Part time au pair här i närheten. Innebär att jag bor här, men jobbar timtid / halvtid hos en familj. Håll tummarna för mig!
Solen skiner och himlen är knallblå. Ikväll vankas utgång, vart vet jag inte, men det kan bara bli bra! I onsdags kom Melinda hit, vi gick ut på kvällen på en bar här i närheten och igår var vi på jobbsökande. Dock vart det inte så mycket för mig, men på ett café mittemot oss och lite så.
Puss på er !

Torsdag

Jag tror äntligen att internet börjat funka igen, har inte gjort det på några dagar och det är så irriterande! Men jag mår bra, fortfarande inget jobb..men tydligen så ska Januari vara den svåraste månaden att få jobb, så fort alla mellandagsreor är över så ska det gå bättre, många som slutar då..så man får keep going ungefär. Engelskan är jag fortfarande S-Ä-M-S-T på, men hoppas det ska gå över också !

Skriver mer imårn, om det vill funka, är så trött nu, men hoppas alla ni hemma mår bra..tänker på er hela tiden!
MAMMA: läser du det här..skicka mitt kort NU, det är akut panik ! Älskar dig!






Its just a little touch of fate, it will be okay

Man får ha hemlängtan. Sitter i en säng i ett pyttelitet rum i en stad där jag inte känner någon. Det är kolsvart ute och det har precis börjat snöa. Tur att Melinda kommer imårn, annars vet jag inte vad jag skulle göra. Skulle göra vad som helst för att få somna i min säng hemma, vakna upp imårn och sen åka tillbaka hit direkt.

Har haft en skype samtal med mamma nyss och imårn kanske kanske jag får träffa Petter! Den ungen ska nämnligen till Australien imårn och dom ska mellanlanda i London. Vet ingenting, hur länge dom ska vara där och så, men jag håller tummarna. Behöver en stor fet kram från någon nu. Åhhh, saknar er där hemma ! Jag vet att det bara gått en vecka, eller bara och bara...himla fort har den gott, känns som att vi kom igår typ. Men när man inte har en aning om när man träffar familjen igen så känns det himla tufft. Jag har ingen aning om hur dethär slutar, kanske kommer hem snart eller inte. Men jag älskar er, PUSSS ♥
Lisa Mitchell - Neopolitan dreams

Sooner or later in life, the things you love you loose

Idag har jag inte gjort något speciellt. Var meningen att jag skulle sitta hemma och söka jobb, men precis när jag var redo så hade internet gett upp. Dom cv;na jag skulle ner och skiva ut var på min mail, har gjort olika till affärer & caféer. Istället städade jag rummet och åkte på en liten underground tur. Hamnade i waterloo och hittade ett café som hette "Småland" Jättelitet, men världens godaste kaffe och lite svenska godsaker. Pratade med hon som jobbade och hon gav mig lite tips - alltid bra.

Nu har jag precis ätit världens äckligaste nudlar..men det är sånt jag får leva på tills jag får ett jobb. Ikväll blir jag bara hemma, vågar inte gå ut helt själv om jag ska vara ärlig.
Den här låten älskar jag, Lyssnade på den långt innan jag flyttade hit, men här spelas den hela tiden - lite av min London låt. PUSS !

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air

I lördags vaknade vi och mådde ovanligt bra faktiskt, kanske inte till en början men efter ett tag. Vi tog oss in mot oxford och lite jobbsökande som gick sådär. Alldeles för mycket folk ( man fick gå sidled på gatan om man skulle fram) och affärerna var proppade med folk. Efter ett tag hamnade vi i Soho, så himla mysigt! Eftersom att det var riktigt fint väder så satte vi oss på en uteservering (2 januari?) och drack kaffe. Fint väder har det varit varje dag, förutom dom tre första dagarna. Solen har skiner och man blir på bra vår humör. Dock ska det börja snöa idag har jag hört.
Vi kom hem och bestämde oss för att gå ner till baren som ligger precis granne med mig, dock var det endast 30+ och skittråkig musik. Vi gick hem och sov istället.
I söndags var det jobb sökande som stod på schemat. Vi gick runt på oxford där det var lite mindre folk, fick några cv;n lämnade. Sen skulle vi åka till beyond retro, men då var tunnelbanan avstängd så vi tänkte hitta gående eller med buss. Det gick inte så bra och tillslut hamnade vi vid London Bridge(?) Känns som att vi sett hela Londons turistfällor , dock har det inte varit meningen någon gång..har alltid gått vilse till dom. Vi åkte hem- åt chips till middag och somnade rätt tidigt.
Internet har vart sisådär här. Dock tror jag att det är fixat nu, därför jag inte skivit på länge..ska bli bättring!

1 januari

Fredagskväll var galen. Dagen efter nyår och hela London var väldigt dött. Men som att det skulle stoppa oss ? aldrig. När vi kom hem så kollade vi upp lite barer och vi hittade den perfekta som skulle ligga i Liverpool street. Efter en helbra kväll hemma med bra musik och sjukt taggade tjejer så tog vi första stoppet på baren nedanför för en drink och sen vidare till tunnelbanan. Väl på plats var det de svåraste stället att hitta. Vi gick, gick, gick, åkte buss och gick ännu mer - tills vi gav upp. Allt var dött och inte en människa någonstans. Bussen till Oxford street där det var lika dött (?) Det är London, jag vet..men tydligen så är juldagen&Nyårsdagen dom dagarna när allt dör helt enkelt. Vi gick och planerade en hemgång och lite käk - tills vi såg en bar som såg öppen ut. Vi gick dit, kom in och hade en jävligt galen natt. Träffade några killar som var hur trevliga som helst. Jag & Hanna lärde hela baren hur markooliodansen går, grattis..nu tror dom att alla i sverige dansar så, haha! Sen skulle vi självklart hoppa hopprep också - med min halsduk, det gillades! Vi dansade till gammal musik, bara Jonna&Hanna låtar och vi hade riktigt kul. Nattbussen hem och vi somnade direkt !

Well, tomorrow is just a song away

Hej!
åh, just nu är ni alla så sjukt saknade. Inatt åkte Hanna hem och jag vaknade helt själv, känns så himla konstigt. Ville bara ligga kvar i sängen och lådsas som ingenting, för jag känner mig så himla ensam nu. Men det går över som tur är, imårn kommer Melinda och allt kommer kännas bättre.
Just nu sitter jag och äter vaniljyogurt - och den som jag köpt smakar exakt som smält glass, jag klagar inte! Idag blir det till att söka jobb på hemmaplan och sen gå en promenad med bra musik i öronen och en latte som jag tänkte handla på cafét nedanför. När två tjejer delar på ett litet rum så kan det lätt bli jävligt stöktigt - så jag har lite städning framför mig. Som tur är så har vi fått en garderob på övervåningen också där vi kan förvara alla kläder - annars ligger allt på golvet!
Har lite jobb panik - måste ha ett snart så jag kan stanna här. Det sista jag vill är att ge upp och åka hem. Dock börjar jag bli livrädd för jag äntligen börjar förstå att det här är på riktigt - ingen jävla semester. Önskar att jag bara kunde prata lite bättre engelska , allt skulle bli så mycket lättare då!
Ni ska få se lite bilder från dom senaste dagarna också - kommer snart !
PUSS !

Indie rock´n roll

Godkväll.
Gårdagen var helt jävla mäktig ska ni veta! Hela stockholms (om inte mer) befolkning stod vid Themsen och skulle kolla in fyrverkerierna vid London Eye. Klockan 23 vår tid stod vi och skrek som två galningar, lärde en hel del människor "GOTT NYTT ÅR" , vi firade helt enkelt sveriges nyår. En timme senare var det våran tur, en minut innan var det nedräkning vid ett högt hus och sen small det på bara. Så himla grymt, ingenting hemma slår det om jag ska vara ärlig!
Idag vaknade vi rätt tidigt, åkte in till Camden och kollade. Första dagen det här året har varit fantastiskt. Solen har stekt och det har varit vår ute. Inte snö någonstans, vissa går med shorts och T-skirt..men då börjar jag faktiskt undra. Dock funkade solglasögongen helt perfekt !
Nu ska vi göra oss ordning för en kväll på TEA bar, en indiepop/Rnb klubb i Liverpool Street. Ensamma hemma är vi, Killers & Kings Of Leon står på högt ska ni veta.
Ni får se fler bilder imårn, , PUSSSSSS !

RSS 2.0