Ny t-skirt



Fick denna med posten imårse, från Mouyo. Jag hade tydligen beställt ngt därifrån för as länge sen som inte har kommit, hade helt glömt bort det. Men jag fick en lapp med i paketet att dom är ledsna för att inte min beställning har kommit men att jag får den här som tröst och att det andra kommer snart. Tror att det var ett par jeans faktiskt :)
Kollade iaf på hemsidan, och den här t-skirten är värd typ 400:- , Jag klagar inte ;P
Den va faktiskt skitsnygg på , väldigt mycket oversize men det är nice :D
PUSSPUSS

Måndag

Hallå !
har precis kommit hem från stan med mamma ,v i har varit på ett glas och ätit :D Mitt huvut värker så jag tror att jag ska svimma, måste verkligen till doktorn ikväll, skiter i om jag får pencelin, det här måste sluta snart ! Och får jag pencelin så får jag endå dricka på arvika, enligt mig ! Bättre det än att jag ska va as seg och ha skitont i huvet !

Igår fick jag en ny säng, satte ihop den med min gamla. Ville inte slänga den eftersom att då kan jag ta en när jag flyttar sen :) Så nu har jag vääärldens största säng, as skönt !

Nu ska jag ner och äta jordgubbar med choklad och grädde :D

PUSSPUSS

Spanien

Igår spenderades kvällen framför tv;n och EM final, rätt lag vann ! :D




Jonna Torres, vad tror ni om det ? ;)

Söndag

Hallå !
Hoppas allt är bra ! själv ligger jag i sängen med laptopen på mig, har så fruktansvärt ont i huvet och är helt seg, mina grannar trodde att jag har bihålsinflammation, så ska till dokton sen...jag vill inte :( Iaf inte nu, får jag pencelin så skiter jag i det ! jag ska dricka endå, och om jag åker dit med feber åker jag dit endå ! så är det bara !

Drömde föresten inatt att jag va på arvika, men felicia och hennes kompisar. Och vi stog och kollade på Håkan, och sen när kooks skulle spela så gick vi längst fram. Alla satt helt lungt på stolar(?) men vi fick inte plats så vi satte oss på marken, och typ 5 min innan kooks skulle spela så gick vi längst bak, vet inte varför ! och under hela deras konsert så stog jag och pratade med felicia, hur kunde jag ? jag vaknade imårnse och hade väärldens ångest att jag hade missat min drömkonsert. Festivalen va på flygfältet i norrtälje också , så när det va slut så cyklade jag hem och Lina ringde mig och frågade hur konserten hade varit, men jag kom ens inte ihåg hur dom såg ut eller ngt, kom inte ihåg någonting ! hemkhemskhemsk dröm !

Igår gick jag och la mig rätt sent, låg och läste. Kunde verkligen inte sova ! och bara för att jag hade hela dan på mig idag att sova så vaknade jag vid 9 och kunde inte somna om! Så jag ska snart be ngn av mina älskade syskon att gå ner till affärn så dom får handla ngt åt sin sjuka syster, en cola skulle va drööm gott ! Jag är bara sugen på cola när jag är sjuk , när det är riktigt varmt ute eller när jag är bakis !

Jag har legat och kollat på kläder hela morgonen, gud va mkt jag vill ha ! Hanna den jävlen har beställt ! jag fick precis ett sms från fritidsresor att jag inte har betalat min resa, men det har jag visst ! så jag skulle ringa dom, men det är tydligen stängt på lördagar och söndagar! smart att dom skickar sms till en på en söndag och skriver att man ska ringa upp dom dirr, så har dom stängt..hmm..!

Aja , nu hade jag tänkt att skiva ett litet CV, ska försöka söka lite jobb idag ! ska jag kunna göra allt jag vill i höst så gäller det att ha ett jobb!



Ha en bra dag ! PUSSPUSS


Fanfanfanfan !

OHHHHHHHHHHHH crap !
Jag har börjat bli sjuk, har typ feber och jag har as ont i ögat och runt hela pannan. Det lixsom bara dunkar för att det gör så ont, och jag är helt öm, så när jag rör min ögonlock så gör det skitont, vad har jag fått för läskig sjukdom ? FÅR inte vara sjuk, ska fan till arvika på onsdag! :(
Men jag ska iaf till doktorn sen ikväll om jag inte mår bättre, kolla vad jag har fått för ngt i ögat och så. Hoppas att det inte är ngt, för jag vill inte äta pencelin och grejer.

Jajaaaaaaaaaa, idag har jag iaf jobat hela dagen, as segt verkligen ! Men imårn är jag ledig, wihooo :D ska sova ut hela dan , skulle så gärna vilja sola..men det spöregnar nu så hoppas inte att det är samma väder imårn !

nej men nu kommer mamma snart, ska försöka få i mig ngn mat, sen soooova !

Ha en bra lördagskväll ! PUSSPUSS


Haha,


Lördag

Godmorgon !

Igår va jag hemma hos Hanna hela kvällen.                                                                              
Hon kom till mig efter jobbet och vi gick till Flygis och köpte glass:)

Vi satt på altanen hela kvällen, vi drack vin, gjorde äckliga blåa drinkar och honk shottade, snackade allmänt skit och tog en massa fula kort !  Kom i säng vid 00-01 kanske, kollade på världens tråkigaste film som bara va grå och dyster! fattade naaaaada !
Men iaf..nu ska jag hoppa in i durren, fixa mig och dricka smoothie och kaffe som hanna har gjort till mig :D Sen blir det raka vägen till jobbet. Om ni är fika sugna idag, kom till pythagoras café där jag sitter ;D kommer vara en timme som jag kommer att ha ngt att göra, dirr efter visningarna, resten kommer jag sitta och dricka kaffe.

Ha en braa dag ! :D


PUSSPUSS

Oh , it´s friday !

Godmorning sunshines !
Ska som vanligt kila iväg till jobbet snart, OCH jag har inte sovit en blund inatt typ ! Min lillasyster sov med mig hela natten, och jag kunde vakna av att jag fick ett knytnävsslag i ansiktet, eller att hela hon låg över mig ! Hon är riktigt jävla galen när hon sover ! Idag ska jag iaf fixa nytt kort på banken, måste beställa från internet, och jag ska handla en kaffemaskin med mamma, ska träffa Hanna och jag ska bara vara hemma hela kvällen och sova ! Har blivit aldelles för många sömnlösa nätter nu ! Skulle vara dröm och kunna säga att jag kan sova ut imårn, men det kan jag inte alls ! Jag ska jobba på Pythagoras, i cafét där. Men på sön, då jävlar ! Jag ska troligtvis till Uppsala efter jobbet imårn , eller så blir det bara en hemmakväll för mig, orkar inte göra nånting !
Men men , nu har jag bråttom, ska ära frukost idag, och dricka kaffe :D så sjukt gott med riktigt kaffe, på salongen har vi bara pulverkaffe, usch!
! Ha en bra dag kära läsare ! :)

Idag skulle jag mer än gärna sätta på mig det här ;



PUSSPUSS

Beställt kläder

Just det ! Glömde bort att berätta att jag beställde lite kläder från HM, eller jaa..3 plagg från deras REA!
Jag har inte handlat ngt på år och dar så jag tyckte att jag va värd lite ! Det är inga speciellt saker, ett par trosor, en bikini överdel( passar verkligen inte i rosa, men vad gör man inte..40:-? ), och en byxdress som är perfekt att ha i Magaluf :D


Johanna,


Torsdag

Hallå där !
finns inte mkt att skriva , men har iaf jobbat idag. Det gick jättebra, hade en färgkung som blev jättefin :) Sen kom det in en som skulle klippa sig, och hennes son va med. Dom bodde inne i stan, och när jag sa att jag höll på att leta efter lägenhet där så skrev han upp en massa namn och företag som kunde hjälpa mig, fick även nummer, så ska se om jag vågar ringa ;) Och dom va tydligen inte så dyra heller, och dom låg mitt i stan eller i närförorten..inte helt fel ? Så nu är det bara att hålla tummarna för mig !

Sitter och lyssnar på Robyn (förra inläggslåten) ger mig minnen från stundenten. När vi sitter på teaterna och våran frisörlärare sjunger den här till alla 3;or. Tror att hälften av alla satt och grät, gud va jag kommer sakna skolan tror jag!

Hon som va och klippte sig hos mig idag från stan sa att jag ska passa på att leva livet nu! Hon sa att 18 var en perfekt ålder för att  göra allt man vill! Hennes dotter hade gått på fallskärmskurs och grejer. Hon sa att man ska prova så många jobb som möjligt, chans att flytta vart man vill och så.

Jag har bestämt mig,
*jag ska lägga frisör på hyllan ett tag.
*Jag ska söka till massa kläd affärer inne i stan eller jag vill jobba med ngt som inehåller mode,
*ska försöka hitta ngn att dela lägenhet med och hitta en lägenhet,
*Gå en kurs att lära mig bli säker på min engelska, våga prata och förstå bättre
*Åka bort och resa runt i USA och världen nått/några år !
* Leva livet helt enkelt ! ska prova på massa saker :)

Måste flytta från lilla Norrtälje iaf, jag villvillvill !

PUSSPUSS


Minnen från studenten


Onsdag

Hallå där sötnosar !

Idag har jag jobbat heeeela dan ! Hade en kund idag som kom in vid halv 2..jag va klar vid halv 5..puuuh !
Hon hade världens längsta hår, som jag skulle färga och klippa, föna och tvätta. Men det gick bra, hon blev så fin så :)

Hanna kom till mig vid 4, sen när jag slutade så gick vi till badhuset och solade. Verkligen ALL min färg är borta, vart är sommaren egentligen ? Och dom småtimmarna som det är soligt så orkar jag bara inte sola, eller så blåser det kallt ! Hoppas på fint väder i Arvika ! :D

Om sisådär..37 och en halv dag så åker vi till MAGALUF..åhh så jag längtar ! :D Men det kommer nog aldrig slå bästa napa resa, det måste vara det roligaste och bästa jag gjort ! men vem vem, ska åka med drömfolk nu också ! :D 
 
Nu har jag precis kommit hem från en långpromenad med Hanna, vi gick först till donken och handlade en paj och glass, sen gick vi..sorgligt nog..till kyrkogården. Hade dåligt samvete för att jag inte hade hälsat på farmor på länge. Så där gick vi runt, sa hej till farmor, vera, gammelfarfar, jenny och sådär !

Nu ska jag verkligen försöka sova, kan inte sova på nätterna längre..helt sjukt ! Jag ligger och tänker på massa andra jobbiga saker som förstör min skönhetssömn :(

GODNATT, PUSSPUSS !

Jag får inte nog av klänningar och skor !


     
                     

Italien

                                           Jag är ju inte avundsjuk på min familj som åkte till Italien! Har precis kollat på bilder därifrån, gud så jag också vill dit !

  


Godmorgon !

Ska snart springa till jobbet ! Jag börjar 9.30, men jag är barnvakt till Petter hela morgonen. Mamma är ute och tar sin långpromenad varje morgon, och eftersom att jag ska jobba så får jag vakta han medans. Igår så bestämde sig Joel, min bror att han ska följa med till Ar vika, jag tror inte att han kommer att ha så kul iofs, eftersom att jag kommer träffa kompisar därnere och så, men hans kompis ska troligtvis också dit ! Skönt för mig att slippa sova ensam iaf ! :D

Idag är det löning..för alla som får det, inte jag ;'( Så det kommer förhoppningsvis in lite fler kunder idag. Sen ska jag hem till min far. Jag kunder inte sova förren jättesent inatt också, gud så trött jag är nu ! ´

Nu kom mamma hem, så måste sprriiinga, ! börjar om en kvart ! 

Ge mig !



 



Ha en bra dag !

PUSSPUSS

Man kan köpa lycka,


Tisdag

Hohoo !
Idag har jag jobbat hela dagen! Har haft sammanlagt..3 kunder ! Men jag tror att det kommer in fler imårn, eftersom att det är löning, har redan en färg och klipp inbokad, och jag har fått fria händer :D Jag som äntligen har blivit lite nöjd med min färg, den är lixsom inte för gul-orange-guldig längre. Men så kom det en kund idag , 70 år kanske, hon skulle köpa silverschampo, så frågade hon om jag använde ngt guldgul schampo, för att mitt hår va så guldigt...Hmm..;/ Men jaja ! :D

Hanna kom till mig när hon hade slutat, vi gick in på HM och mötte Madde, Lina och Bea. Som tur är så hittade jag ingenting som jag ville ha! Får inte köpa ngt !! Sen cyklade jag hem till mamma och lagade väärldens godaste Thai köttbullar med jordnötssås :D

Ikväll ska jag nog inviga allsång på skansken, sen ska jag verkligen försöka sova tidigt ikväll. Jag har typ som en sjukdom på nätterna, skitjobbigt ! orkar inte förklara vad det är, men mamma säger att jag måste söka hjälp för det :O scaaaary !

Ha en bra kväll !



PUSSPUSS

Trött!

Om en halvtimme ska jag gå till jobbet, verkligen inte taggad på det idag! Jag hade jättesvårt att sova igår, och nu när jag skulle upp så snoozade jag en halvtimme, Bra jobbat ! Nej har inte tid att skriva mer, måste få ordning på mitt hår! Min plattång är hemma hos pappa, så jag har en stort jädra kalufs på huvet !

Ha en bra dag !



 



PUSSPUSS

nästa köp blir...





Jag är dock lite osäker på vissa saker, men jag har tid att ändra på mig. Kan inte beställa förren efter arvika endå ;D

Älskar verkligen skorna, vet nån ngt om storlekarna ? om en 37;a där är som en här hemma ?

PUSSPUSS

Finns det något värre...

..än att vara fattig ?
Jag hatar det, jag kan verkligen inte göra någonting ! sparar alla mina pengar till arvika nu, bensinen dit, drickan, mat.. sen ska jag betala min äckligt höga mobilräkning och så. Men det kommer lösa sig, såg precis att vi kommer få studiebidraget den här månadet..puuh ! Sen så behöver jag inte betala räkningen fören slutet av Juli, och jag kommer förhoppningsvis få en massa pengar från jobbet ! Och när jag fått dom pengarna så ska jag äntligen shoppa lite, har inte gjort det på fööör länge nu, får panik ! funderar att beställa kläder från Forever, dom har så sjukt mkt snyggt nu. Ska förbi banken imårn och fixa ett VISA kort, och då jävlar ska jag beställa ! :D

Frågan är bara hur mkt pengar i arvika man behöver ? nån som vart på festival eller ska dit ? ge mig ett förslag :D

Jag önskar mig en trisslott...med vinst på en miljon, skulle verkligen behövas nu !


Måndag

Hallå !
Idag har jag jobbat heela dan nästan ! Tog en paus och gick på stan en snabbis med favorit Hanna ! Hon köpte vääärldens finaste kjol som jag har hållt ögonen på en ganska lång tid, men har noooo money !
Kom hem för typ en timme sen, mamma och hennes kompis från Knivsta kom och hämtade mig, så gick vi till Åhlens och köpte latte. Det är mammas kompis som har det där jobberbjudandet åt mig i Uppsala, hon har pratat jättemkt om det. Och frisören som jag då ska jobba med kommer få mitt nummer, så hon kommer ringa mig snart, scaaaary ! Vet dock ingentin än, vet inte vad jag vill, skitjobbigt ! Har suttit och kollat på lägenheter i Uppsala, grymt mkt billigare än dom i stan..men jag vet inte, åhh hjälp mig ! Och jag tror inte jag vill jobba som frisör, ibland känns det skitbra och jag verkligen vill satsa, men ibland känns det piss. Kanske är så med alla jobb iofs ? Men jag vill så gärna jobba med kläder, min stora passion. Skulle bli överlycklig bara av att stå i en klädaffär. Ska söka lite jobb när jag kommer hem från arvika, då är jag ledig i en vecka satt då jävlar !

GUUUUUUD så irriterad jag blev idag när jag lyssnade på radion, eller det va repris av ett gammalt avsnitt som jag hörde så också. Det är ngt program på P3 när man får ställa frågor om typ sex och sånt. Och det va en sån jävla dum fråga en kille ställde så jag vill bara skjuta ner han. Tänk att vara hans flickvän, fyfan !

Jaja, nu sitter jag iaf och äter väääärldens godaste jordgubbar ! :D

                                                

Ha en bra kväll !

Pusspuss


Kväll

Såååå, nu har jag kommit hem från en långpromenad med Madde. Vi gick förbi Hanna och hälsade på, riktigt trevligt ! När jag kom hem så väntade färsk annanas och vaniljglass på mi, gud så gott !
Sitter och kollar på fotbollen nu , riktigt spännande ! Italien-Spanien, det blev 0-0, så nu är det förlängning 2*15 min ! Sen blir det straffar, jag älskar straffar, så hoppas att båda lagen håller nollan !
Efter matchen ska jag verkligen försöka sova, guuud så man vänder på dyngnet när man är ledig ! Men nu väntar en hel vecka med jobb, mån-fre ska jag vara på salongen, och på lör fick jag precis veta att jag ska jobba i cafét uppe på Pythagoras. Missar den årliga familjefesten som äger rum i Uppsala, har aldrig missat den i hela mitt liv, så lite saad är det faktiskt !

Hoppas att ni har haft en bra dag !



PUSSPUSS

vad jag lyssnar på nu,

Mando Diao - Song for Aberdeen
The Hoosiers- Cops and robbers                                                                        
Hästpojken- Här har du ditt liv
Håkan Hellström- Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
Lazee feat. Neverstore- Hold on                                                                                                         
Looptroop Rockers feat. Timbuktu- Naive
The Pigeon Detectives- This is an emergency
Death cab for Cutie- Marching bands of manhattan
Markus Krunegård- Rocken spelar ingen roll längre                                  
The Hellacopters- In the sign of the octopus
Scouting för girls- Heartbeat
Och det bästa av allt är att 5 av dom här kommer till arvika, weeho :D                         
 

WIHOOOO !

NU ÄR DET BOKAT ! :D


Arvika

Nu ska jag precis boka här ! Så sjukt jävla taggad alltså ! vet fortfarande inte vem jag ska sova med och så för angelica kommer nog vilja vara med hennes boyfriend ! MEN det löser sig, jag passar på att leva livet den här sommarn innan man får börja jobba hela tiden ! Som tur är så känner jag några fler som ska dit..jag varnar er att jag kommer vara som en liten svans efter er..kommer dör annars.

Och nu kommer jag få leva utan alkohol, utgång, fika eller allt som kostar pengar..för jag har inte ett korvöre kvar !

VI SES PÅ ARVIKA!






Ha  en bra dag !

PUSSPUSS

Lördag

Hohoo !
Midsommar igår! vart inte som vi hade tänkt oss men de va nice endå, dock glömde vi allt det viktiga..dansa runt midsommarstången och plocka 7 blommor och lägga under kudden ;) Har inte sett en enda midsommarstång, eller jag såg en idag i Uppsala, men den gills inte för att den var halv, den övre halvan hade blåst av! ;/

Men iaf..idag gick jag och hanna upp vid halv 9, skulle med 9-bussen till Norrtälje imårse. Riktigt jävla döda va vi ! När ja kom hem så åkte vi till Uppsala, Jag, Mamma, Johan och Petter ! Hälsade först på Morfar, sen åkte vi hem till Mormor och Kalle och åt världens godaste mat !

När jag kom hem så sprang jag över till Felicia som vart i Magaluf, hon fick berätta allt och jag är sååååå avundsjuk !

Eller just nu har jag bara en sak i hjärnan, och det är Arvika ! Så sjukt jobbigt att ingen kan följa med, men jag åker själv, jag SKA åka ! Skulle kunna skita i allt bara jag får åka dit, kommer bli dröööömkul hoppas jag ! Jag ska iofs ner med Angelica och hennes Kille, men dom kommer nog vilja ha lite tid för dom själva !
SNÄLLA HANNA , FÖLJ MED ! JAG BJUDER DIG !.....kommer dö annars, du vet va jag menar !

Imårn är jag ledig så ska bara ligga hemma hela dagen, ska bli as nice ! Ska jobba hela nästa vecka, Mån-fre !

Ha det bra !

PUSSPUSS

Midsommar

Idag ska jag äntligen få träffa Hanna..som jag inte träffat sen i Måndags. Saknar henne såååå mkt, hon ska få berätta ALLT om Götet. Iaf så ska jag och hanna mötas upp när hon slutat, gå till flygis och handla mat, och sen gå hem till Henne..Vi har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra ikväll, hanna ska jobba imårn satt det blir Norrtälje iaf tror jag.

Jaja, hoppas alla har en bra kväll, det ska iaf vi ha !
 PUSSPUSS

Uppsala


Jag har fått ett jobberbjudande i Uppsala ! På en salong där. Men jag är så jävla osäker, först så vet jag ju verkligen inte om jag vill jobba som frisör, och sen så vill jag flytta till stan. Iofs så verkligen ÄLSKAR jag Uppsala, jag ska flytta dit när jag blir äldre. Jag känner mig verkligen hemma där ( jag bodde där tills jag va 10-11 år ) När vi flyttade till Norrtälje så hände det en massa jobbiga saker samtidigt så det känns tryggt i Uppsala, vill bo där, älskar det !
Det är iaf på en salong, vet inte vad den heter, men det är en tjej som har jobbat där jättelänge som ska sluta. Så jag kommer bli anställd, få en egen kundkrets på en gång och så. Men åhh, jag vet inte, vill prova på ngt annat yrke innan jag börjar jobba som frisör..på riktigt. Ska se nu i sommar hur det känns så får jag bestämma mig senare.

Har också ett jobberbjudande som barnflicka i stan. men...jag och barn ? eller aa, det skulle nog vara ganska kul..men barnflicka ? njee :)




Uppdatering

Hallå !
Okej, sist jag skrev va dan innan Norrtäljes student, och jag måste säga att det var en lyckad dag ! Fick åka flak i hagel, gick på två mottagningar och fick jättegod mat. Senare skulle jag möta Hanna för att handla det sista på flygis och hem och föra hos mig. När vi fått lite i oss så går vi upp till Mobergs, är där vi halv 10, men dom säger att vi ska komma tillbaka vid elva för att det är då dom börjar släppa in efterinsläppsbiljetter. Dumma vi är så går vi hem, och när vi kommer tillbaka vid halv 11 så är det väääärldens kö och vi skulle aldrig komma in. Men som tur är så står becca typ längst fram med Emelie, och hon säger att hon har "Paxat" 2 platser till oss. Och precis när vi ställt oss där så skriker vakten att dom bara kommer släppa in 40 pers, och att alla längst bak få gå, pjuuuuh ! När klockan är typ 10 i elva så började alla tränga sig fram, alla tröck så hårt så jag tappade bort Hanna. Men vi kom in iaf och vi hade en riktigt lyckad kväll. Sist kvar på dansgolvet, som alltid på Mobergs.

Annars har det inte hänt så mkt, jobbade igår, i ons va jag och madde ut på trädgårn och kollade fotboll. Jävla sverige!


I måndags va jag också ut på trädgårn. Jag,Laila och Becca gick dit och drack lite innan jag skulle äta middag där med min salong. Jag åt vääärldens godaste hamburgare. Jag och en annan tjej som har praktiserat där fick vääärldens finaste snö-armband och jättefina örhängen. Efter en stund kom Hanna ner också. Och när vi hade ätit klart så gick jag och satte mig med tjejjerna. När dom stängde så gick Hanna hem och jag,Laila och Becca försökte hitta ngn efterfest. Hela Norrtälje va dött och jag fick för mig att bada i en fontän ? dock gjorde jag inte det, bara duschade lite så att mobilen inte funkade dan efter, bra gjort Jonna !

PUSSPUSS

Torsdag

Godkväll !
Idag har vi varit hos världens bästa lärare - Susanna ! :D Vi fick världens godaste pastasallad, snackade en massa skit och vi fick även veta en sak, så vi håller tummarna för dig !

Jag, Madde och Lina stannade till vid drottninggatan där dom shoppade. Jag hittade en massa snyggt, men alla mina pengar är slut ! Men när jag kom fram till Norrtälje så unnade jag mig en ny jeansjacka och ett par nya brillor !
Och imårn ska jag stå utanför Mobergs vid halv åtta för att försöka få tag på en biljett, håll tummarna för mig !
FÖR IMÅRN TAR MINA NORRTÄLJETJEJJER STUDENTEN ! Är så sjukt glad för eran skull !

None
( Plus några till, men har inga bilder på den här datan ! )

Men jag kommer iaf stå och kolla när vi springer ut ! As taggad :D

Nej, men nu ska jag försöka sova, ska fixa lite med min garderob också. Jag MÅSTE lära mig slänga kläder som jag inte använder, eller iaf lägga upp dom på vinden eller vad som helst !

PUSSPUSS, Ses imårn på studenten !

Kväll,

Hohooo !
Nyss hemkommen  från en kväll på Trädgårn. Dock va jag inte fullt så taggad, inte så mkt folk man känner här längre !
Så nu sitter jag här med världens godaste glass - Ben &Jerrys, cheescake brownie, mmmmmmm ! :D Ska kolla lite Gossip och sen sova , upp tidigt imårn ! Ska ta 8.55 bussen från norrtälje till Nacka!

Inatt drömde väärldens konstigaste dröm. Att jag skulle till Arvika, och festivalen va på en båt. Först satt vi på däck tills världens ström kom, då vart det riktigt stora vågor, en gubbe hoppa ner från däck och vi as garvade åt han. Sen när man gick in så va vi på skansen typ, eller det såg precis lika dant ut. Och vi kom på att the kooks precis hade börjat spela, och vi sprang runt i leran för att hitta dom. Man kunde ta en genväg ut på däck men gick man ut så hamna man i vattnet. Så när vi väll hade hittat dom så spelade dom i en liten bar, och jag hade glömt leget hemma så jag fick sitta på ett bord med en massa vakter som vaktade mig så jag inte skulle gå till baren och handla ngt. När kooks precis spelat klart så skulle dom komma fram och hälsa på mig, och det visade sig vara 2 tjejjer som va kooks. Men jag sprang fram till dom och grät och skrek för jag va så lycklig, jag tog massa kort o.sv...Sen kommer jag inte ihåg mer. Skitkonstigt!

Lite bilder från dagen ;


HV3A



Alla är inte med, men världens bästa klass genom tiderna !

Onsdag

Nu har jag skrivit om min underbara student. Ska berätta lite vad jag gjort sen den.
Dagen efter, den 6 Juni så gick jag och Felicia till trädgårn, jag vart riktigt taggad igen, mådde mycket bätte med en återställare. Men jag och Madde gick ganska tidigt endå. Jag kände att jag verkligen behövde sova eftersom att jag vaknade jättetidigt i mitt överhettade rum.

På lördagen åkte jag och Madde in till stan. Vi hade beslutsångest om vi skulle åka till Åkersberga, vaxholm eller stan. Tillslut valde vi iaf stan, riktigt skönt att sova hemma. Vi satte oss på Café 60,riktigt mysigt !

I måndags jobbade jag på salongen, gick jättebra ! Fick även lyssna på radion hela dagen att det hade SNÖAT i Kiruna, det är fan JUNI ? Radioprataren frågade nån däruppe om dom kunde ha snöbollskrig, och visst det kunde dom ! Kul för dom att ta studenten på fre, och så får dom stå i sina vinterjackor ? Fyfaan !

Igår gick jag hem till Felicia och gjorde slingor på henne, och klippte in hennes kompis Carros Löshår. Och dom jävlarna ska till Magaluf på lör morgon, dom ska åka dirr från mobergs till Arlanda. Jag är verkligen inte avundsjuk...
På kvällen åkte jag och Hanna hem till Hanna Ö i åkerberga. Först gick jag, hanna, hanna och Fia och åt mat, sen mötte vi upp carro, och vi drog oss hem till Hanna. Lite senare kom Towa också, vi kollade på fotboll, snackade en massa, och drack. Måste säga att jag älskade Isaksson, Zlatan och Hansson mer en allt annat just då ! Jag älskar verkligen att kolla på Fotboll, och när sverige gjorde mål så vart vi helt galna, så till och med grannen fick komma och säga åt oss. Men vafaan , det är sveriges första match, klockan 10 på kvällen, dom borde förstå känner man. Efter matchen åkte jag och Hanna hem med tåget, sen bussen.

Idag har jag gjort en bal-frisyr på en tjej som går ut 9;an på Roslags, dom har bal där ikväll. Jag kommer ihåg när det var våran bal, gud så liten man var då, helt sjukt ! Efter det åkte jag hem till mamma där jag hade fått ett linne på posten, finally ! Har väntat på det i nån månad nu, och jag beställde stl S, men jag fick XL, aja orkar inte skicka tillbaka det, så jag får ha det som en klänning! Ikväll var det tänkt att jag kanske skulle in till berga, men jag har fortfarande inte fixat Jossans hår, så jag får åka in en annan dag :)

Imårn ska vi hem till våran lärare och äta lunch och lite sånt, sen funderar jag på att åka in till stan och shoppa lite!
På fredag är det äntligen dags för mina FAVORITER i Norrtälje att ta studenten , så glad för eran skull !:D
På lör är det dags för Sverige-Spanien, lääängtar ! Antingen blir det trädgårn eller Kungsan. Just nu är jag mer taggad på trädgårn, för tänk om det är sånt här väder, och JÄTTEmkt folk, då känns det inte som man vill stå där ute i regnet !

Nu frågade precis Felicia om jag skulle med till Trädgårn, är faktiskt lite taggad :D Eller så blir jag hemma och kollar på fotboll , får se !

Hoppas alla har en toppenkväll !

PUSSPUSS

Studenten

Hallå !

Föörlåt att jag inte skrivit på länge, har verkligen haft fullt upp med en massa. Den 5;de Juni var den bästa dagen i mitt liv, kommer aldrig glömma den och vill vara med om den 1000 gånger till !
Vi vaknade upp hemma hos Hanna, ingen av oss hade kunnat sova på hela natten, vi hade gjort en egen alarmsignal där vi båda skrev; FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FYFAN VA VI ÄR BRA, UPP OCH HOPPA !, så för första gången i mitt liv gick jag upp med ett leende ! När vi hade gjort oss ordning så var det bara att sätta oss i bilen som tog oss till Åkersberga och hem till Amanda. Världens mysigaste champange frukost, älskar min underbara klass !

( Måste bara skriva att jag sitter och kollar på Portugal-Tjeckien, och PORTUGAL VANN ! jag älskar Ronaldo !)

Jaja, och sen gick vi upp till skolan, skulle fotograferas, och alla va väldigt smålulliga satt det tog ett tag! Sen var det dags för mentorssamtal, många tårar fälldes, men det var underbart. 
Efter det hade vi våra lunch, vår bord måste vart det bästa, hördes och syntes mest, älskar er alla ! Sen var det dags för att tåga ner mot teatern, därdet var en show, bjöds på massa bra musik, och en teater uppspelad av lärarna. Och Grattis Amanda som fick ett stipendie, du är verkligen värd det !
När showen var slut så var alla riktigt nervösa tror jag, dags att tåga tillbaka till skolan, och jag måste säga att när man såg alla folk som stog och väntade på att vi skulle springa ut så vart man så jävla glad och pirrig. När vi äntligen fick springa ut så var det dags för det efterlängtade flaket, fyyyyyfabian va kul det va ! Man va dock inte så fräsch när man klev av det, full med Öl och cider ! Efter der åkte vi hem med en gammal bil från 50-talet, gick inte fort kan jag säga, men vi kom hem tillslut. Jag hade min mottagning på Pythagoras, så först fick jag springa in i durren, den var det dags att hälsa på alla. Jag var omringad av släktingar och vänner hela kvällen <3. Pappa höll även världens bästa tal, tror ingens öga var torrt när han hade pratat klar, världens bästa pappa!
När kvällen kom och alla åkte så var det dags att tagga till riktigt ordentligt, Hanna kom förbi och jag började göra mig iordning-igen. Kvällen blev underbar, alla människor man ville var där, en underbart rolig kväll måste jag säga !

Jag sitter verkligen och skriver det här med ett leende på läpparna, bästabästabästa dan i mitt liv !
Och ni från Norrtälje som tar studenten på Fredag, jag är så himla avundsjuk, och jag är så jävla glad för eran skull också ! GRATTIS ALLA TILL STUDENTEN!


RSS 2.0