Hej, mitt vinterland.








Was a long and dark December. There was snow, White snow.



Här sitter vi nu. Ska vi sova eller inte ? Känns som att det inte är någon idé, bättre om man håller sig vaken. Då kanske jag somnar tidigt ikväll. Det blir Gossip girl med en kopp te istället, härligt !


06.15

Godmorgon !

Nu undrar ni säkert vad jag gör hemma en morgon som denna. Det är såhär att för er som inte märkt det så är det snöstorm ute och inga bussar går. Alla är inställda. Jag hade precis gjort mig redo för att gå, kaffet och allt klar, då ser jag att jag har massa missade samtal på mobilen. Så jag ringer upp Madde och hon säger att bussarna inte går, och Jossan den stackarn sitter på busstationen. Så nu sitter vi här, jag och Jossan. Ingen aning om vi ska somna om eller om vi ska hålla oss vakna. Det kanske skulle gå en buss vid halv 9. Helt ärligt så tycker jag att det här är fantastiskt !

Dock är jag väldigt orolig för stackars Felicia som ska sätta sig på ett flygplan, om det ens går.

Nej, nu ska vi kolla på Gossip Gilr som jag missade igår !

Pussochkram.

Bilder.

           




Min lillebror som har kämpat med att göra en väska till mig. Han gjorde den med present papper och present snöre. Jag lovade han att jag absolut skulle använda den. Så om ni skulle se mig på stan med nått konstigt i handen så vet ni att jag lovat faktiskt.

Helg.

Hej !

Vill bara säga att jag har haft världens bästa helg. I fredags var det Maggio som gällde, väldigtväldigt trevlig kväll måste jag säga. Bra musik, mycket dricka och bra vänner- kan det bli bättre ?

I lördags vaknade jag med världens huvud värk, på med samma kläder som gårdagen och hem till Hanna. Vi skulle in till storstan för shopping. Shopping blev det väldigt mycket av. Köpte allt jag behövde förutom nya skor och väska. Det blev en ny varm vinterjacka, två par jeans, smink, tröjor och annat behövligt. För första gången på länge så känner jag mig nöjd med allt, annars brukar jag köpa sånt som jag är osäker på och sen ligger det i garderoben för att jag är för lat för att byta det. Men inte den här gången - riktigt bra ! Kvällen bestod av att vara hemma hos Felicia, hennes kompisar var där och vi pratade på. Orkade dock inte vara kvar så länge eftersom att jag var så fruktansvärt trött, inte så konstigt kanske ?

Och idag har jag inte gjort så mkt, varit med felicia, städat mitt rum och gått promenader. Ikväll blir det nog också att umgås med min bästa kompis, eftersom att hon åker imårn. Sen ska jag hem till min far- Jobb imårn !


Bilder från helgen kommer !

Märker du hur fort det går ?

Japp, tiden går så himla fort nu. Timmarna, dagarna, veckorna och åren går som på räls. Nu har jag redan haft mitt "härliga" jobb i över en månad. Känns som att det var igår jag började, och nu måste jag genast börja söka nytt. Känns som att det var igår som Felicia bokade sin resa, men det var några veckor sen. Igår gick jag och hon våran " 10 varv runt gården" promenad. Vi kom fram till att vi redan är 19, är inte det helt sjukt ? Jag menar, det känns som att jag fortfarande är 17. Jag är fortfarande nervös när jag står i kön till uteställerna, känns som att jag fortfarande har det där förbannade fejkleget efterom att jag inte är 18, men det är jag. Jag har kollat på lägenheter, eftersom att det enda jag vill just nu är att flytta hemifrån, jag är stor nu och jag kan börja tänka på sånt. Känns som att jag fortfarande är en ny "norrtäljebo", även fasst jag bott här snart halva mitt liv. Är inte det konstigt ? Jag känner mig mer som en Uppsalabo än en Norrtäljebo. För nån vecka sen så fick jag en orderlapp, jag kollade adressen och det var en från Herrhagsvägen, min gamla gata.Jag tänkte säga;Nej, men där bor ju jag. Men det gör jag ju inte alls. Sorligt det där.

Känns som att det var nyår för nån månad sen. Och hörrni, vad händer på nyår? Jag vet att jag är tidigt ute, men jag vill att det ska bli perfekt i år. Har bestämt mig hur jag ska se ut, förutom kläderna, det svåraste. Jag vill vara med alla mina vänner samtidigt, men det kan bli lite svårt. Vill åka utomlands, eller nej jag vet. Jag vill fira mitt nyår i new york, nån som vill följa med? Jag har sånt himla sug efter att bara åka någon stans, att bara komma bort.



(Okej, skratta inte. Den här bilden är tagen på nyår för väldigtväldigt längesedan. Jag är glad att tiden går fort när jag ser hur jag såg ut här. Men det konstiga är att när jag tänker på mig själv, hur jag ser ut, så kommer just den här bilden fram. Eller inte just den här, men hur jag såg ut då. Det är lite jobbigt, för jag ser mig själv som en småknubbig tjej, blek och fula kläder. Nej, usch! Tack för att tiden går fort ibland. )



Det enda jag gjort idag är att vart nere på stan en snabbis och sen suttit här. Jag har pressat Maggio och kollat på kläder.

Snart ska jag ner på stan igen. Jag förstår inte, vad gjorde jag när jag var arbetslös ? Det är ju jättetråkigt att bara sitta hemma när alla andra jobbar. Inga pengar och inget att göra. Jag sov till ett på dagarna och jag åt frukost när alla andra åt middag. Jag drack kaffe som en jävla tok och jag gick runt i mjukisar och inget smink om dagarna. Jag mår mycketmycket bättre nu kan jag säga.

Nej, det var allt från mig.

PUSSHEJ.

Jag är kär.

Har ni hört Glasvegas så förstår ni varför. Har ni lyssnat på Ice Cream Van med dom så förstår ni verkligen varför. Vet inte varför jag gillar just den låten så mycket, men den är så himla fin! Sitter och lyssnar på den i bussen på morgonen. Helt enkelt perfekt.


Ingen räddar dig nu.





Förlåt.

Förlåtförlåtförlåt för att jag är en sån dålig bloggare. Eller snarare att jag varit det nu så sistånde. Men jag en en hårt arbetande kvinna som nästan aldrig har orken för det. Gör samma sak varje dag, och jag tar aldrig några roliga bilder, trisst va ?

Undrar ni vad jag gör hemma en fredagsförmiddag klockan 13, när jag borde vara på jobbet ? Jo, jag är ledig och det är hur skönt som helst verkligen ! Gick upp vid åtta och kokade en kopp te till mig, gick tillbaka till sängen och läste nya solo. Sen vid halv 10 gick jag och felicia ner på stan. Japp, så tidigt !

Och idag är det fredag ! Ni vet vad jag tycker om fredagar ? och dom blir mycket bättre när man har varit ledig hela dagen, fått lön och vet att man har en rolig kväll framför sig ! Utgång och Veronica Maggio lyssnande blir det för oss ikväll ! Inte alls så taggad egentligen, men jag gör det för Felicias skull,hon åker faktiskt...på måndag. Usch, hur ska jag klara mig ?

Imårn blir det att åka in till stan för massa shopping. Allt för längesen nu, får panik på mina kläder. Uschusch, det är verkligen dags nu ! Och imårn kväll ska jag till Felicia, hon ska ha sin hej-då fest ! Annars får vi se vad som händer en helg som denna.


Pussochkram.



Pengar rullar in som dom ska,

Det går bra nu. Skulle in och föra över lite pengar på banken precis, och vad ser jag ? Jo, att min lön har kommit in en dag tidigare och det var mycket mer än jag trodde. Nu blir det storshopping för mig på lördag! Jag är så himla glad nu !

Nu ska jag upp till flygis och handla busskort, sen ska jag vara barnvakt åt min syster. Skriver säkert ngt mer sen !




PUSSOCHKRAM !

Tjuvtitt.



 Såklart har jag också skaffat mig en jacka. En jacka i äkta fejk päls och under 300-lappen. Perfekt ? Jag vet !

Nytt,

Just det, jag glömde ju visa vad jag fick hem igår !
 

  
 



 





Inte världens bästa bilder direkt. Sen fick jag hem lite mer strumpbyxor och sånt! Kan visa min nya jacka jag köpte i veckan sen också, men nu måste jag klippa !

Lördag

Hejsan !

Nyss hemkommen från en sväng nere på stan med Jossan som äntligen kommit hem från Kreta ! Hittade inte något jag ville ha, tur det ! På mig hade jag världens mysigaste kofta, älskar den ! Mötte upp mamma och fick skjuts hem, orkade inte gå en meter till, helt slut i benen.

Just det, igår hade vi det jättetrevligt ! Vi var på glaset först, drack lite. Sen gick vi vidare till en arbetskompis, satt och spelade gitarr och pratade halva natten innan jag och Felicia gick hem!

Ikväll har jag inte några riktiga planer än, eller ska träffa massa kompisar, härligt !

Nu ska jag ta och klippa familjen och sen hoppa in i duschen.



PUSSOCHKRAM.

Jag älskar fredagar !

Hallå där !

Jag är så himla glad idag, det är fredag ! Jag vet inte, men det är något speciellt med mig och fredagar ! Vaknade imårse i världens varmaste, skönaste säng. Snoozade för länge, hann inte med någon frukost eller att fixa mig ordning riktigt, så jag såg ut som en tok med halft morgonfrilla på jobbet, men det gör ingenting ! Blev bjudna på lunch, pastasallad. Dagen flöt på underbart bra helt enkelt ! 10 över 3 var jag nog världens lyckligaste människa. Äntligen helg.

Men vad kunde vara bätte än att 4 paket låg och väntade på sängen när man kom hem ? Världens mysigaste saker, visar bilder när jag kommer hem till pappa !

Just nu ligger jag i soffan och kollar på ensam mamma söker.. Ingen aning om varför, men jag orkar inte sträcka mig efter fjärkontrollen. Sitter med en kopp kaffe i hopp om att bli pigg tills ikväll ! Jag och Felicia " Fyllan" ( om jag inte minns helt fel ? ) ska ner norrtälje stad, ska ner och träffa en kompis till henne och sen hem till några kompisar !

Annars har jag inte mycket planer för helgen, ska vara med Felicia imårn också, sen blir det till att sova och bara ta det lungt- det behövs verkligen !

Hoppas ni får en jättetrevlig kväll !



PUSS OCH KRAM.

Godnatt.

Så himla besviken. Imårse vaknade jag och va helt säker på att det var måndag, säkert bara för att jag var ledig igår. På jobbet fick jag för mig hela dan att det var fredag, det var fredagsstämming helt enkelt. Men det var bara torsdag.Imårn, då är det iallafall fredag, om jag inte tagit fel ?
Nu ska jag sova, är så himla trött! Inatt blev det inte mycket sömn, vaknade om och om igen från mina dumnma mardrömmar. usch.

Imårn kommer jag vara roligare.

Godnatt !




I used to save them troubles for another day

Idag träffade jag en av mina bästa. Åh, har inte tänkt på jättemycket på det tidigare, men gud så jag kommer sakna dig när du är borta. Eller jag har tänkt på det, men inte alls så mycket som nu. Varje gång när jag är hos mamma så snackar vi i telefonen och avslutat med " vi ses på parkeringen om 5 min". Vad kommer hända nu ? Du är en av dom vännerna som  jag verkligen litar 110% på, kan berätta allt för dig och du för mig. Usch, vill verkligen inte tänka såhär. Du ska vara borta i nästan 5 månader, vem vet, kanske längre. Jag vet hur underbart du kommer ha, och hur jävla glad jag är för din skull. Men..snälla vänta några månader så kan jag följa med ? Kommer sakna dig som en jävla tok, räkna med att få 4829047 mail från mig varje dag. Varje gång det kommer hända något eller jag får reda på något kul, så kommer jag tänka " Gud, det här måste jag berätta för Felicia" Och jag vet att jag kommer vara på väg att ringa dig en massa gånger, utan ha en tanke på att du är borta. För jag kommer inte tänka på att du är på andra sidan jordklotet, jag kommer tänka mig Felicia som är hemma på gården och väntar på att jag ska till mamma så vi kan mötas på parkeringen. Men borta, det är du verkligen inte, du ska bara på semester väldigt länge. Och du kommer tillbaka, och då jävlar är det du och jag som kommer ha ett antal timmars snack och promenad med varanndra, 500 varv runt gården varje kväll eller något liknande, för just nu är det 3 och endå har vi snackar 2 gånger tidigare samma dag. Bilder på dig ligger i mappen " Mina bästa vänner " och..det kommer du alltid göra. Åh gud, jag vill inte att du ska åka.




Jag behöver massage.

Det gör verkligen ont i hela kroppen ! man känner verkligen av det när man är ledig och musklerna får slappna av.  Mina händer, axlar, rygg..fötter värker. behöver helkroppsmassage..någon frivillig ? Tack !


I will follow you into the dark

Den här låten spelas hos mig om och om igen. Lyssna på texten och ni kommer också älska den ! Så himla fin, videon och allt är bara perfekt !



Jävla jobb.

Gud vilken härlig dag jag har haft ! Var ledig idag, perfekt ! Vaknade vid 8 kanske, sovmorgon enligt mig ! Satte på kaffe och åt världens godaste frukost ! Sen när jag skulle hoppa in i duschen så var jag så glad att alla mina blåmärken nästan var borta. Men icke. Alla hade förflyttat sig till ett ställe, usch man kan tro att jag har blivit misshandlad eller något. Jävla jobb.

Sen kom Becca ohc hämtade upp mig, vilken tur ja har att hon var ledig samma dag som mig ! Vi gick ner på stan, och där hängde vi från 11 till ganska nyss. Åt en god kinamats-lunch med sällskap av Felicia också, och sen mötte vi Hanna och fikade, mysigt ! Gick jättelång promenad, så nu är jag helt slut ! Skulle önska att alla mina dagar såg ut såhär, hoppas dom saknat mig riktigt ordentligt på jobbet idag, för annars lovar jag att det blir fler sånna här dagar !

Vi planerade upp en tjej weekend för i december också, gud så jag längtar !

Hoppas ni haft en lika bra dag som mig !


PUSSOCHKRAM.


Pictures,









I’ll be the angel on your shoulder

 

 


Söndagsångest.

Usch ! Jag har världens ångest idag, som vanligt dom sista söndagarna i arbetslivet. Jag ska jobba imårn, jag ska upp klockan 5, jag ska träffa världens jobbigaste chef, jag ska packa äckliga kalendrar i kartonger..hundkalender, kattkalender, fotbollens kom ihåg, familjens kom ihåg...blä. Men vad gör man inte för pengarna ? Lön om 11 dagar, härligt ! dagen ska jag nog spendera i soffan, med nått gott från flygfyren och ett stort glas vatten. Ska kolla på Sex and the city, kollade aldrig på den när den gick på bio-skam Jonna. Sen blir det att fixa matlåda, ta fram kläder tills imårn och sen sängen, gud så skönt ! Vaknade jättetidigt imårse, va hur törstig som helst ! Ropade på bror min att han skulle hämta iskallt vatten i ett stort glas. 5 min senare kommer han in med världens leende på läpparna, han ger mig ett stort glas vatten, ett stort glas kokhett vatten. Den skitungen. Jag har ju haft mornar när jag mår bättre om jag säger så. Pappa ringer en timme senare och frågar när jag kommer, vi skulle äta blåbärspaj klockan 11 på morgonen-härligt..nej.  Sen gick vi förbi farmor och nu har dom åkt till Rimbo.



Ha en bra dag  !

PUSSOCHKRAM.

Lugg.



Jag hade lite tråkigt igår, Vad tycker ni ?

Lördagskväll.

Helt otippad kväll ! Det var meningen att jag och Hanna och kanske någon mer skulle in till Vanilla bar, det skulle vara ladies night och gratis drinkar. Men jag kände hela dan att jag verkligen inte skulle orka åka in, så vi planerade en krogrunda i norrtälje med massa tjejjer, Det vart inte riktigt så heller. Istället så gick jag och Felicia hem till Hanna vid 8 kanske, sen kom även Petra och Madde dit. Vi drack en hel del, snackade massa tjejsnack, spelade ölspelet och en massa annat kul. Världens bästa förfest helt enkelt! Sen gick vi ner på stan, skulle gå ner till ett glas för att säga hej till en kompis till Felicia, men det var dött. Så vi gick vidare upp till massa arbetskamrater, och oj vilken kväll ! Massa , lite för mycket, dricka. Bra musik och skönt folk, perfekt ! Gick hem vid 02.45 i spöregn. Men tack mina favoriter för en bra lyckad kväll !

















Fredagskväll.

Hallå där !

Gud vilken skön helg jag har haft ! I fredags var jag på så himla bra humör verkligen, gick runt och log hela dan på jobbet- Bara för att det var fredag. Jag älskar fredagar ! När jag kom hem så hade jag även fått hem lite kläder, bland annat en jätte stor varm kofta, perfekt ! Dock så vart jag inte alls på lika bra humör när jag kommer hem och ser en bok, en bok som jag gott och väl känner igen, alldeles för mycket. Det är nämnligen en sån som hela sverige har beställt från julpacket, en sån som jag lägger i minst 3 stycken i varje kartong. Såklart så hade även min käre mor beställt den- lättlagade menyer. Hon är en jävel på att retas också, jag skulle gå in i mitt rum och då hade hon såklart lagt den där jävla boken i mitt rum, och när jag skulle sova så kände jag att det låg något hårt under madrassen..hmm. Såklart hade hon lagt den där också.

Petter hade fått en stor svampbob fyrkant ballong. Jag tror att mamma också var på väldigt bra humör, för hon skulle skrämma alla med den också. Alla som kom och knackade på, eller dom som bara gick förbi och kollade in. Knäppa familj tänkte dom nog.

Hela kvällen låg jag och kollade på TV, åt choklad och ben och jerrys - eller jerrys och tom som mamma sa. Efter Idol så somnade jag så sött i min säng. Efter insidenten av lättlagade menyer. Jag tror att hela min familj var knäppa i fredags, Petter skulle göra som dom i Idol också, fasst på bordet.






Tänk.

Jag; Siri, ska du göra något roligt i helgen då ?
Siri; Nej, eller jo..jag sa smurf till mamma när vi sa samma sak, så hon är skyldig mig en läsk på lördag.

Tänkt om man kunde se fram emot helgen för en läsk. Jag ser fram emot att få sova ut, gå ut och festa och..sova ännu mer. Jag önskar att jag var sju åt igen helt enkelt !


Grattis världens bästa ♥



Jag saknar dig.


Look down at my shoes, to see how I move,

Godkväll !

Idag är jag glad ! Jobbet gick hur bra som helst, förutom att jag skärde bort hela fingret typ, attans va det blödde! Menmen..visst, jag har världens jävla skitjobb, men jag gillar folket. Bara unga typ, Madde är där, Lina är där..och en massa andra , och det ska man inte klaga på !

Har precis kommit upp från världens varmaste bad, min kropp är illröd typ och det ångar fortfarande från håret..nästan.

Har verkligen inte mycket att skiva..förutom att det är Desperata hemmafruar och Ugly Betty ikväll, wiiho !



PUSSOCHKRAM.

Måndag.

Hallå bloggen !

Idag har det gått jättebra på jobbet ! Dagen gick verkligen hur fort som helst, och precis lagom slapp ! När vi kom hem så gick jag och Madde till flygis och köpte frukost tills imårn-Naturgodis. Det är verkligen huur svårt som helst att få i sig frukost på morgonen, funkar om man druckit kaffe först ! Nej, ska verkligen försöka sova nu. Ska snabbt hoppa in i duschen, dricka en kopp te, sen är det sängen. Inatt kunde jag inte sova någonting typ, låg och tänkte på en sak, eller många saker. Äcklig sjukdom jag har !

Nej, nu ska inte jag uppehålla er mer, har inte så mycket mer att skiva !



PUSSOCHKRAM. Glöm inte att gratta Hanna !

Ja må hon leva,

Grattis grattis grattis favorit Hanna på din dag ! Vi får firat i helgen eller ngt, hoppas du har en uunderbar dag !

Bilder från din 18års dag,





Just det, en sak till !

Glömde skriva en till sak, och det är att den här härliga bönan fyller år imårn !



(Grattis i förskott ! Kommer inte orka hålla mig uppe till 12 för att vara en av dom första att gratulera dig, men nån timme senare, då ! )

Vinterns foppatofflor.

Just det, har glömt att berätta att jag fick hem dom här i fredags. Jag tycker verkligen att det är världens fulaste skor efter..foppatofflorna. Eller okej, så fula är dom inte ! Men otroligt sköna och superduper varma, dom kommer användas mycket till jobbet. Mamma och hennes kompisar blev inte så glada när jag gick runt i dom; Men jonna, säg inte att du också har sånna där skor. Haha, men ska man inte frysa om fötterna så !



Söndag.

Usch. Idag är det söndag. Det betyder jobb imårn ! Men..konstigt nog så ska det bli skönt. Bara 5 veckor kvar, och 2 veckor kvar till första lönen, ska blir riktigt nice ! Helgen har varit toppen, inte gjort så mycket men. I fredags var jag bara hemma, somnade vid 22 kanske, riktigt skönt ! Vaknade utvilad och pigg klockan 8 på lördagsmorgonen- kanske inte lika kul.

Igår gjorde vi ett tappert försök att gå ut, men det var dött överallt, norrtälje ?

Menmen, lika bra det ! Gick hem och kollade på film istället. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag satt i löshår på en kompis. Typsiskt att jag inte är ett dugg trött nu heller, borde gå och sova !

Nej, har inte mycket mer att säga förutom att mina ögonbryn är väldigt buskiga sådär på morgonkvisten.



PUSSOCHKRAM

Lördag.

Heeej!

Gud va trött jag va igår när jag kom hem från jobbet ! Kollade på en film, sen kom Felicia över en snabbis, sen somnade jag dirr ! Vaknade 8 imårse av mig själv, det sög verkligen ! Jag hade tänkt ta världens sovmorgon på en lördag, men icke.  Jag och mamma gick ner på stan, kollade Åhlens. Jag som inte sett och tagit på kläder med prislapp på sen jag vet inte hur länge, var i paradiset, dock hittade jag ingenting ! Sen gick vi och fikade på en liten smula, MUMMA ! 

Ikväll blir det en efterlängtat utgång tror jag ,är riktigt taggad faktiskt!  Jag tror inte jag orkar åka in till sthlm ikväll, så det blir nog hemmaplan också, trevligt !

Och vet ni vad vi ska göra ikväll ? Jo, Grilla Sista gången det här året tror jag, men hur mysigt är inte det ?

Nej, har inte så mycket mer att skiva !



Världens snyggaste syskon, eller vad säger ni ?

PUSSOCHKRAM.

RSS 2.0